Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Koordynacja w TDM
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

Talking bardzio

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-09-2003 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 101st_AIRBORN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 101st_AIRBORN Znajdź więcej post'ów przez  101st_AIRBORN Dodaj 101st_AIRBORN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 101st_AIRBORN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

hehe a zobaczcie sobie kolesia w statach MOST-PL (sileo się zwie)...
zabił 401 ludzi z czego 62% nożem... co prawda sprawność tylko coś koło 50%, ale nizły ziom

Old Post 22-09-2003 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
hehe a zobaczcie sobie kolesia w statach MOST-PL (sileo się zwie)...
zabił 401 ludzi z czego 62% nożem... co prawda sprawność tylko coś koło 50%, ale nizły ziom

Gościu jest ogólnie "shadow", fajnie też pruje z MP5SD a jego "scyzoryk" kilka razy miałem pod żebrami

Old Post 22-09-2003 20:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Thumbs up MP5

Faktycznie...niezły koles:-) A co do MP5 faktycznie niezła gunerka ale uważam że na walke w "zwarciu" na dłuższy dystans właściwie nie ma żadnych szans. Ale do tego kolesia pasuje idealnie skoro potrafi podejsc do przeciwnika tak bliko by go poczęstować kosą :-)

Old Post 22-09-2003 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Wystarczy cały czas ganiać z kosą w reku i zawsze ktoś Ci się napatoczy. Wypróbowałem to działa, szczególnie w okolicach PSP, gdzie lud ciągnie jak na odpust w niedzielę. Tylko trzeba znaleźć złoty środek i zasłużysz sobie na przydomek rzeźnika z doków

Old Post 22-09-2003 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Wystarczy cały czas ganiać z kosą w reku i zawsze ktoś Ci się napatoczy. Wypróbowałem to działa, szczególnie w okolicach PSP, gdzie lud ciągnie jak na odpust w niedzielę. Tylko trzeba znaleźć złoty środek i zasłużysz sobie na przydomek rzeźnika z doków

A to racja bo gość głównie poluje przy PSP ale sprytu odebrać mu nie można, ładnie też wciąga w pułapkę np. między kontenery

Old Post 22-09-2003 21:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A to racja bo gość głównie poluje przy PSP ale sprytu odebrać mu nie można, ładnie też wciąga w pułapkę np. między kontenery

Radzioo, jak już zgrasz na śmierć trzecią myszkę, to też tak będą pisać o Tobie

Old Post 22-09-2003 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Panowie musze zrewidowac swoje zdanie dotyczące M60. To najlepsza broń w grze. Dzisiaj po raz pierwszy zagrałem całą mapke gunnerem i ubiłem 97 przeciwników. W kolejnych mapkach nie schodziłem poniżej 50 przy sprawności ok. 2 w porywach do 3. Wydaje mi sie że na jakiś czas zamienie się z medyka w gunnera. Pozdrawiam.

Old Post 22-09-2003 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Nawet się nie obejrzeliśmy, a już mamy za sobą pięć stron. Wobec powyższego, jako pomysłodawca dyskusji, pragnę podziękować wszystkim dotychczasowym aktywnym interlokutorom (uf) za wkład do jej rozwoju
Mam też nadzieję , że temat przewodni - którym wywołallismy wilka z lasu- zaowocuje jakimś wspólnie zrealizowanym projektem . Pragnę przypomnieć , że pośrednio - a niektórzy z nas bezpośrednio- przyczyniliśmy się do animacji sondy dot. ulubionych map oraz polowania na screen (zrzut) miesiąca. Jeśli tylko nie zabraknie nam wszystkim inwencji, mogą powstać jeszcze ciekawsze projekty. Jedyne czego nam potrzeba to szerszego odzewu wśród fanów DF.BHD, a ilość odwiedzin - ponad 500 - wskazuje , że jesteśmy czytani.
Jeszcze raz pragnę wszystkim podziękować

Old Post 22-09-2003 22:05
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Panowie musze zrewidowac swoje zdanie dotyczące M60. To najlepsza broń w grze. Dzisiaj po raz pierwszy zagrałem całą mapke gunnerem i ubiłem 97 przeciwników. W kolejnych mapkach nie schodziłem poniżej 50 przy sprawności ok. 2 w porywach do 3. Wydaje mi sie że na jakiś czas zamienie się z medyka w gunnera. Pozdrawiam.

Żeby tylko wszyscy nie poszli tą drogą, bo przyjdzie nam - wobec powodzi ołowiu - zamienić DF.BHD na szachy.

Old Post 22-09-2003 22:10
tmat
Elite (Fiend)

Spokojnie, dobije sobie sprawność na statystykach MOSTu do 2 i wracam do medykowania.

Old Post 22-09-2003 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Spokojnie, dobije sobie sprawność na statystykach MOSTu do 2 i wracam do medykowania.

Ale i tak wzór nr 1 wyłamał się a szkoda
Czy dziś też mnie nie zauważyłeś ?? Pomimo ołowiu z Twojego M60 w moich plecach ?

Old Post 22-09-2003 22:25
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Żeby tylko wszyscy nie poszli tą drogą, bo przyjdzie nam - wobec powodzi ołowiu - zamienić DF.BHD na szachy.

Byle nie w multiplayerze bo może sie okazać że jedna strona będzie miała same pionki a druga same królówki

Old Post 22-09-2003 22:27
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

jak mowicie ze m60 taki dobry to tez zaczne grac ta bronia (ostatnio tez testuje m249 saw) poodoba mi sie dzwiek wystrzeliwywanych pociskow

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 22-09-2003 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:

I nie najlepsza tylko najprostsza. Wielka mi finezja biegać z plecakiem naboi wystrzeliwując 10 kulek na sekunde. Mnie ta broń w grze przypomina zabawę sprayem - naciskasz i malujesz :|

Old Post 22-09-2003 22:30
tmat
Elite (Fiend)

Zauważyłem, zauważyłem . Nie wyłamałem sie ale chce spróbować czegos innego, jako medyk na MOSCIE grałem jakieś 100 godzin więc musze sobie troszke urozmaicić...

Old Post 22-09-2003 22:32
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
jak mowicie ze m60 taki dobry to tez zaczne grac ta bronia (ostatnio tez testuje m249 saw) poodoba mi sie dzwiek wystrzeliwywanych pociskow

dzwięk ?? no tak ....

Old Post 22-09-2003 22:32
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
I nie najlepsza tylko najprostsza. Wielka mi finezja biegać z plecakiem naboi wystrzeliwując 10 kulek na sekunde. Mnie ta broń w grze przypomina zabawę sprayem - naciskasz i malujesz :|

Ale jakie piękne grafiti możesz walnąć

Old Post 22-09-2003 22:34
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Zauważyłem, zauważyłem . Nie wyłamałem sie ale chce spróbować czegos innego, jako medyk na MOSCIE grałem jakieś 100 godzin więc musze sobie troszke urozmaicić...

Kamień z serca idę w takim razie na MOST niech znowu skopią mi dupę (M60 oczywiście)

Radzioo(PL)
Guest

quote:
Ale jakie piękne grafiti możesz walnąć

Szczególnie na czyimś tyłku

Jaro(PL)
Goldmember

Teraz wystarczy tylko biegać między M60 tkami i sami się wystrzelają

Old Post 23-09-2003 09:04
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Teraz wystarczy tylko biegać między M60 tkami i sami się wystrzelają

A zebys zgadł wczoraj tak zrobiłem, co prawda sam poległem ale dwóch swoich przy okazji też skosił

Old Post 23-09-2003 09:57
Jaro(PL)
Goldmember

Wiem, że się powtarzam ale wiele się ostanio dzieje wokół tego tematu więc pragnę powrócić do źródeł dyskusjiJak już pisałem jakaś forma koordynacji jest niezbędna - dotychczasowe TDM bardziej przypominają DM - grają dwa zespoły , ale drużyną trudno to nazwać. Osobiście alergicznie reaguję na wszelkie odgórne ( pomijając AIRBORNa, który wymyka się wszelkim próbom klasyfikacji ) próby organizowania życia. Jeśli zbierze się garstka chętnych i zbudujecie coś na kształt klanu to piszę się, jako ktoś w stylu Fun Player czyli robak jeszcze marniejszy od rezerwy. Swoja drogą widziałem gdzieś nastepujący układ klanu cyt. KampfZone Team, WarZone Team,Reserve,Fun Player.
Zanaczam ,że chodziło mi o to by nie zaistnieć jako banda pod piracką banderą. Bardziej chodzi o to, by tej grze dodać smaku lepszego niż zwykła sieczka, wykonywana przy pomocy M60 i obliczonej na proste nabijanie punktów. Gram w tą grę niezbyt długo - i poza przypadkami gdy sytuacja mnie do tego zmusza - taką kotłowaninę omijam szerokim łukiem. Całkiem niedawno w Panic Atack obserwowałem niebieskich jak dawali sie wycinać w pień po trzech naraz, podczas gdy czerwoni spokojnie kontrolowali PSP i przebieg gry. Ale na to też trzeba umieć zwracać uwagę. Poległem chyba z 20 razy usiłując coś zrobić. DAREMNIE!!! To tyle! Jeśli podzielacie mój pogląd na sprawę to droga jest otwarta? Być może przynudzam ale swoją drogą- za przeproszeniem- AIRBORN jak można coś zorganizować w takim bełkocie? I Panowie póki co, jak już gramy w jedny Team'ie to komunikowć się cześciej co, kto i gdzie robi, meldowac o snajpach, zgłaszać zapotrzebowanie na gunnerów i medyków itp. Można też uzgodnić jakiś podział na małe drużyny obsadzające poszczególne PSP. narka

Old Post 23-09-2003 10:52
Radzioo(PL)
Guest

Staram się tak robić czyli opisywać sytuację (gdzie położyłem miny czy ktoś idzie ofensywą), niestety gra ma potworny błąd, rozumiem że w tym momencie klawiatura jest w trybie edycji ale możliwość ruchu myszką i oddania strzału powinna być !!!! Piszący człowiek jest bardziej bezbronny niz niemowlę
No chyba że wrócimy do tematu mikrofonów ale ja i Jaro z pewnych względów w gadanych bitwach nocnych odpadamy...

Old Post 23-09-2003 11:27
Jaro(PL)
Goldmember

Ugadajmy się na jakieś małe zespoły.Np obsadzamy PSPy i je bronimy lub przechwytujemy lub w zależności co kto lubi taką bierze robotę. Co do edytora to masz rację , kijowa sprawa. Trzeba maksymalnie wykorzystać czas zanim mapa rusza, a potem wedle potrzeb. Ja zawsze staram się przekazać za który PSP się biorę i raczej wolę pozostawać w jego biskim sąsiedztwie. Zawsze coś się upoluje lub trafi na kogoś takiego samego i zaczyna się zabawa. Jeśli ktoś włazi na dach niech daje znać , że zaminował szczeble, unikniemy wtedy przykrych niespodzianek

Old Post 23-09-2003 11:51
Radzioo(PL)
Guest

No i tu znowu wyłazi moja nieposkromiona natura Jak gdzieś robi się za cicho to zap.... tam gdzie najgłośniej. No cóż będę musiał poćwiczyć opanowanie emocji

Old Post 23-09-2003 12:17
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

Thumbs down plakac sie chce

dziekuje za odzewy nie przystepuje w takim razie do klanu *SAS*

Old Post 23-09-2003 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 101st_AIRBORN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 101st_AIRBORN Znajdź więcej post'ów przez  101st_AIRBORN Dodaj 101st_AIRBORN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 101st_AIRBORN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: plakac sie chce

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_AIRBORN
dziekuje za odzewy nie przystepuje w takim razie do klanu *SAS*

A moze zamiast sie obrazac to wez sie w garsc i wez sobie do serca to co tu uslyszales. Nikt Ci niczego nie zabrania, wrecz przeciwnie, kazdy nowy kolega "po fachu" jest mile widziany.... Wystarczy się tylko dostosowac do poziomu humoru na boardzie Ja czy kazdy inny lubi zarty i lubi sie powyglupiac to normalna rzecz, kwestia poziomu (choć wiem że moje zarty tez sa czasami kretynskie )

Pozdrawiam

Old Post 23-09-2003 12:36
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

Talking zartowalem

zartowalem

Old Post 23-09-2003 12:48
Radzioo(PL)
Guest

Re: zartowalem

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_AIRBORN
zartowalem

A miałem się nie odzywać....
Mam za swoje

Old Post 23-09-2003 12:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:23.    Strony (10): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions