quote: Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Death Bird Fly to ta z mgłą? 
Chyba LEEEEEKKO zaduża, przecież to nie ma być public a'la Gamesurf.de Vechilces, sam chciałem zaproponowac tą mapke ale ciężko niezauwazyć że na polską scenke jest za wielka, pozatym za skomplikwana :O pola siłowe wokół flagi i walka z nadlatującymi lub wyjeżdżającymi z mgły pojazdami - to się chyba nie spodoba polskim graczą, którzy są przyzwyczajeni że fladze towarzyszy najwyżej jakiś bunkier bez dwóch ścian a sama flaga jest tak umiejscowiona że można ją zgarnąć nie patrząc gdzie się leci i broń Boże pojazdów! 
A co to jest to "Puli&Veivari"? Nie mam pojęcia ale chyba nic ciekawego, pozatym troche krótka ta rotacja 
Propnuje jeszcze dodac do tej listy Archipelago (YEACH! Ta mapa rządzi, tylko nagle nikt w nią nie gra :/ )
I jeszcze taką miłą, małą, nieskomplikowaną, będącą rajem dla snajperów, zimową - mapke z któregoś packa, nie pamiętam nazwy niestety :/
Death Birds Fly to klasyka, troche duza - owszem, ale mysle ze byc powinna. A poza tym hamilq jest duzo map z mgla . I nic, a nic nie obchodza mnie przyzwyczajenie polskich graczy, jezeli dotycza one nielubienia pojazdow i pol silowych. Do cholery, vehikulki to integralna czesc gry... a mggla to przynajmniej uciecie dzialalnosci snajperow.
Jak nie wiesz co to jest PuliVeivari to nie moj ze nieciekawe.
Krotka rotacja to nie moj pomysl, tylko yavora . Zreszta, bedziesz gral wiecej niz 10 mapek pod rzad?
Archipelago tez duze jest... i Btowe... ale moze byc. Ja akurat za bardzo nie kocham A .
Ta nieskomplikowana i zimowa to Euro2_Drifts albo Drifts_SE. Chcesz snajperow i oklepana gre, to masz. Nudzi mnie ta mapka.
quote: Napisane oryginalnie przez savko
Tak bardzo pamietamy, ze gdysmy ogladali transmisje z meczu na DeathBirdsSing bylismy szczerze zaskoczeni mglisto-cwierkajaca plansza, bo oczekiwalismy falowanych przestrzeni i dwoch VS
Moje typy (niepoukladane): Slapdash, Euro_Feign(czym sie rozni TL_FeignSE?), Katabatic (ja lubie ), Tombstone (chyba jakas przerobke widzialem), Minotaur (zaczynam sie do niej przyzwyczajac), BeggerRun, MuddySwamp (ale nie wiem ktore: TL czy Euro), moze byc tez Euro_Abaddon (to z flaga na lawie, prawda?) i DeathBirdsFly
[B]
To nie jest Death Birds Sing tylko Deadly Birds Song . A w ogole to DBSa nie chce - snajperzy, snajperzy i jeszcze raz snajperzy. kata - prosze nie. Feign sie rozni tym od wersji TL, ze ta druga ma pola silowe w bazie. Ta mapa jest tak oklepana ze jej nie chce swoja droga. MuddySwamp (przynajmniej to zwykle) jest stresujace, a to drugie (TL) z tego powodu ze juz nie jest muddy jest nudnawe. Abbadon MUSI byc .
>Demo: woodymyrk smierdzi, lepiej dac pandemonium
Pandemonium... niee.. pandemonium na publicach to jeden wielki niegrywalny shit. A na woody zawsze jest zabawa .
Ah, doplacilem jeszcze 50zl na szczytny cel, reszta co nie wplacila - wplacac, bo wszyscy inni przez was cierpia 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|