Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Polski serwer
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (21): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Kupujecie w komputroniku?

No cóż, z postu yavora wynika że już zamówiliście, ale tylko tak skomentuje - jakbyście posuzkali to na pewno znaleźli byście to samo za "troche" mniej

madrosci ludowe Hamilka
jak takis madry to znajdz te plyte.
nawet nie taniej, tylko ja znajdz
ja szukalem w kilkunastu sklepach i hurtowni.
kaczy tez wici rozpuszczal.
dobrze bylo jak kolesie wiedzieli co to za plyta

komputronik byl jedynym miejscem gdzie to mozna bylo znalezc.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-10-2003 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
savko
Spinfuzer

quote:

Jeszcze jedna proźba co do nazwy - niech to będzie cokolwiek tylko nie brzmiące i wyglądające jak "pOlISh mONkeY IsLAnD"

Zgadzam sie z przedmowca, zadnych udziwnien. Nazwa Eagle jest ok, byle tylko bugi go nie zjadly tak jak poprzednika Eagle Nest brzmi ladnie, ale kto to skojarzy z Base? Tryb LakRabbit trza zainstalowac obowiazkowo

Jesli juz ustalimy rotacje map i beda jakies niestandardowe trzabedzie je spisac, zeby kazdy wiedzial co dociagnac, a najlepiej zebrac, zazipowac (.vl2 ) i wystawic na http jako polski mappack.

I ostatnia kwestia: jak trzeba bedzie kase damy i nawet pivo postawimy. Tylko zeby juz byl ten server, ja chce wreszcie pograc jak czlowiek! (czytac z nuta desperacji)

Old Post 28-10-2003 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>Bulider - Dlaczego zależy ci aby nie było Kata

...pewnie z tego powodu, ze serwerow z kata 24h/dobe jak Decka w UT...

>Czy pomyliłem nazwy?

Szczerze mowiac w malo ktorej nazwie nie pomyliles nazwy

Real City 2000 odpada moim zdaniem. Mapa jest owszem, interesujaca, ale uruchamia sie za dlugo, scisle zalezy to od kompa (moze sie wiec zdarzyc, ze ktos rozpocznie gre na mapie kilka ladnych minut po reszcie). Poza tym mapa nie jest nastawiona na szybka i efektowna gre, to raczej fajna ciekawostka.

1914 nie znam, a A Mystical Overcast of Ancient Tree Disciples wcale nie jest tak piekna mapka jakby moglo sie wydawac, gdyz, ponownie, nie jest skonstruowana z mysla o szybkiej, wciagajacej rozgrywce. Grales kiedys na niej? Ja gralem... i nie wspominam tego przezycia jako wybitnego. Rozmyta rozgrywka, kazdy robi co chce i wlasciwie jak sie dobrze postarac, mozna sie nie spotkac.

>niech to będzie cokolwiek tylko nie
>brzmiące i wyglądające jak "pOlISh
>mONkeY IsLAnD"

To byla aluzja do mojej powszechnie znanej milosci do adminow i graczy serwera Banana Monkey Island, a nie powazna propozycja. Spokojnie, Hamilq...

Old Post 28-10-2003 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Savko:

Teraz wszystko zalezy juz tylko od plyty. Jest plyta, od razu kupujemy zasilacz i przekazujemy reszte pieniedzy na procka.

Co do ostatecznego ksztaltu rotacji - zrobimy po prostu glosowania na forum, w ktorych beda uwzglednianie glosy osob skladajacych sie na serwer. Potem robimy podsumowanie, wybieramy mapy o najwiekszej liczbie glosow, zas kontrowersyjne glosujemy jeszcze raz, juz tylko z nimi samymi. W pare dni powinnismy sie wyrobic.

Pliz przygotujcie wstepnie swoje propozycje, zebyscie nie byli pozniej zaskoczeni tematem. Przejrzyjcie mapki, ocencie ich atrakcyjnosc pod katem gry na pubsach i... proponowac pliz.

Jakie jeszcze propozycje nazwy serwera?

Old Post 28-10-2003 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

Real City ? lol to trzeba nowa wersje mapy zrobic, wspomniane pogody itp.

Pozdro!

<<Jak tylko bede mial "wolna kase" to takze co dorzuce...>>

Old Post 28-10-2003 21:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez savko
Eagle Nest brzmi ladnie, ale kto to skojarzy z Base?
nazwa wcale nie musi sie kojarzyc z base T2
classica nie da sie wlaczyc "od srodka", czyli bedac w grze, bo wlacza sie go zupelnie innym skrotem niz zwykle tryby, stad nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek babral sie w przelaczanie... zwlaszcza, ze w Polsce nikt classica na powaznie nie traktuje (no, moze jedna taka lama )

bananowy serwer tez nie ma base w nazwie, a wiadomo jaki tam tryb jest
podobnie inne bygames, gamesurfy, itp.
tryb gry w nazwie zawieraja tylko serwery classic wiec te kwestie mamy chyba z gowy

Old Post 28-10-2003 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3mo Znajdź więcej post'ów przez  D3mo Dodaj D3mo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3mo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Talking

Primo, "Eagle's Nest" jest bardzo ładnie.
Secundo, też jestem przeciwko Kata na naszym serwie. Są inne serwy, gdzie można Kat-ować się do znudzenia.
Tertio, udało się nam w sposób cudowny zmultiplikować nasze łącze domowe i możemy w tej chwili z Simonem grać nie dość, że duelki ze sobą (auu... boli...), ale równocześnie pogrywać w sieci. W związku z tym dokładam 50 zł jako Late, bo też będę korzystał.

Old Post 29-10-2003 07:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
wayha
Combat (Death Knight)

1. PL EAGLE's NEST || PL EAGLE
2. Precz z Kata
3. euro, x, tl + "nasze" mapki (moze najpierw ustalmy i zbierzmy je w ten pl_pack ) a pozniej dograjmy do serwera.

Old Post 29-10-2003 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil wayha Kliknij tutaj by wysłać e-maila do wayha Znajdź więcej post'ów przez  wayha Dodaj wayha do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać wayha prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

poprawka - wspomniana gra nazywala sie Into The Eagle's Nest (http://www.mobygames.com/game/sheet/gameId,294/)

Old Post 29-10-2003 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3mo Znajdź więcej post'ów przez  D3mo Dodaj D3mo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3mo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez D3mo
poprawka - wspomniana gra nazywala sie Into The Eagle's Nest

No cóż, dobrze że nie "Over the Cuckoo's Nest".

Old Post 29-10-2003 10:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Into The Eagle's Nest to fajna nazwa! taka moze byc.

Old Post 29-10-2003 10:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

W tym tempie to niedlugo dojdziemy do Eagle's Nest Insider i sie zaczna skojarzenia z kopulacja...

Pani, Panowie, bardzo prosze o sugestie map wykraczajacych poza standardowe mappaki (moze warto zerknac do wczesniejszego tematu, w ktorym proponowalem mapki do mappaka). Prosilbym takze o podanie rotacji 10 preferowanych map, w kolejnosci, jakie sugerujecie, by wystepowala na serwerze.

PS. Prosze unikac rotacji Minotaur-Minotaur-Minotaur-Minotaur-Minotaur-Minotaur-Minotaur-Minotaur-Minotaur-Minotaur.

PS2. I tak najlepsza mapka bedzie Save Your Soul Tyle, ze sporo graczy tam trzeba... No i ciekaw jestem, jak u Was bedzie z efpeesami...

Old Post 29-10-2003 15:02
D3mo
Combat (Death Knight)

to ja moze takie glupie pytanie zadam - macie jakiegos linka do tutoriala z edytora map?
cos wlasnego bym zrobil, jakis czas temu myslalem nad polaczeniem pewnej mapki z pewna inna mapka i zrobieniem pewnej jeszcze innej mapki, ale na starym procku ut2k3 plumkal szybciej niz edytor t2, mzoe teraz bedzie troszke lepiej =8-)

Old Post 29-10-2003 15:43
borowies
uber 1337zor

yavor: skad wiesz, ze to tylko aluzja? clakiem powazna .

albo

PL|chrzaszcz

taka nazwa tez jest OK.

co do rotacji 10 map:

1. Damnation
2. Slapdash (albo TL_Slapdash)
3. Minotaur
4. Riverdance
5. Euro2_WoodyMyrk
6. Euro2_Abbadon
7. Euro2_Drifts
8. Euro2_SoupLadle
9. TL_Puli&Veivari
10. Beggars Run

Co do puli&veivari mam watpliowsci, mozna zastapic jakas inna wehikulowa mapa, np DBF (nie mylic z DBS), Sanctuary lub.... Recalescence!!

albo reversion .

pamietacie te mapki jeszcze w ogole?

Old Post 29-10-2003 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lathspell
Combat (Death Knight)

Hyh nie bede sie narazie wypowiadal odnosnie konkretnych map i nazwy bo mam jakis przestoj umyslowy narazie (choc milo by bylo zeby w nazwie pojawil sie tag PL). "niechaj wzdy postronni znaja iz Polacy nie lamy i swoj serwer maja "
Ale mala sugestia najpierw warto by bylo sprawdzic "obciazenie" serwa tak z 1-2 tygodnie graczami czyli na poczatku mapy standard plus pare popularniejszych z innych packow. Bo po kiego grzyba jakies wielgachne albo fikusne mapy w standardowej rotacji jesli np. srednio bedzie na nim powiedzmy 10- 15 graczy. (Miejmy nadzieje ze wiecej ). Proponuje nie wykraczac narazie z propozycjami poza sredniej wielkosci mapy i w miare grywalne. Jakie beda mapy konkretnie, mnie to ogolnie wsio ryba, dostosuje sie do innych, byle sie przyjemnie gralo we wlasnym gronie. Choc jak znajde chwile czasu i to przemysle postaram sie wrzucic moje propozycje.

Ps. Ile jeszcze mniej wiecej brakuje kasy zeby wszystko dograc.
Co tam bylo potrzebne plyta ,zasilacz i dwa procki? Bo zaczynam sie gubic

Old Post 29-10-2003 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Death Bird Fly to ta z mgłą?
Chyba LEEEEEKKO zaduża, przecież to nie ma być public a'la Gamesurf.de Vechilces, sam chciałem zaproponowac tą mapke ale ciężko niezauwazyć że na polską scenke jest za wielka, pozatym za skomplikwana :O pola siłowe wokół flagi i walka z nadlatującymi lub wyjeżdżającymi z mgły pojazdami - to się chyba nie spodoba polskim graczą, którzy są przyzwyczajeni że fladze towarzyszy najwyżej jakiś bunkier bez dwóch ścian a sama flaga jest tak umiejscowiona że można ją zgarnąć nie patrząc gdzie się leci i broń Boże pojazdów!

A co to jest to "Puli&Veivari"? Nie mam pojęcia ale chyba nic ciekawego, pozatym troche krótka ta rotacja

Propnuje jeszcze dodac do tej listy Archipelago (YEACH! Ta mapa rządzi, tylko nagle nikt w nią nie gra :/ )

I jeszcze taką miłą, małą, nieskomplikowaną, będącą rajem dla snajperów, zimową - mapke z któregoś packa, nie pamiętam nazwy niestety :/
Ale da się ją zawuażyć w rotacji na pewnym serwerze z wymaganym DT...

JAKuS -- alt+e w grze, ale chyba nie daje pożądanych efektów jak właczysz na jakimś publiku

Edytowane przez Hamil_Hamster dnia 29-10-2003 o godz. 16:26

Old Post 29-10-2003 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

Cool blah

hmm
jak dosane kase to sie cos dorzuce, jakies 30-50zl.

A co do wlasnych mapek to jak to sie robi ?....a raczej gdzie (ponoc jest jakis edytor w grze, ale czy dobry i jak sie go wlancza to nie wiem)....wstyd , tyle gram w T2 i nie wiem
Mam kilka ciakawych pomyslow i bardzo chcialbym je zrealizowac

Old Post 29-10-2003 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
savko
Spinfuzer

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
PS2. I tak najlepsza mapka bedzie Save Your Soul Tyle, ze sporo graczy tam trzeba... No i ciekaw jestem, jak u Was bedzie z efpeesami...

Rozumiem, ze swiadoma kampanie promocyjna prowadzisz, ale uwazaj zeby nie przesadzic, bo kiedys oczekiwania graczy przerosna Twoje mozliwosci i skonczy sie na rozczarowaniu dobra mapa. O ile ja wogole zobaczymy

quote:
Napisane oryginalnie przez D3mo
macie jakiegos linka do tutoriala z edytora map?

Na tribes2maps.com jest kilka tutoriali Mapping and Server Administration Tutorials , ale nie wiem ile warte, bo sie w to nie bawie.

quote:
[i]Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster] I jeszcze taką miłą, małą, nieskomplikowaną, będącą rajem dla snajperów, zimową - mapke z któregoś packa, nie pamiętam nazwy niestety :/

Chodzi moze o Euro_ColdPoint?

quote:
[i]Napisane oryginalnie przez borowies] pamietacie te mapki jeszcze w ogole?

Tak bardzo pamietamy, ze gdysmy ogladali transmisje z meczu na DeathBirdsSing bylismy szczerze zaskoczeni mglisto-cwierkajaca plansza, bo oczekiwalismy falowanych przestrzeni i dwoch VS

Moje typy (niepoukladane): Slapdash, Euro_Feign(czym sie rozni TL_FeignSE?), Katabatic (ja lubie ), Tombstone (chyba jakas przerobke widzialem), Minotaur (zaczynam sie do niej przyzwyczajac), BeggerRun, MuddySwamp (ale nie wiem ktore: TL czy Euro), moze byc tez Euro_Abaddon (to z flaga na lawie, prawda?) i DeathBirdsFly

Na koniec rzeczowa krytyka: Sanctuary za duze, Arhipelago sux

edit: to jednak nie Euro_ColdPoint, tylko Euro_Drifts, tez mozna dodac do rotacji

Edytowane przez savko dnia 29-10-2003 o godz. 18:23

Old Post 29-10-2003 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

Re: blah

quote:
Napisane oryginalnie przez JAKuS
hmm
jak dosane kase to sie cos dorzuce, jakies 30-50zl.

A co do wlasnych mapek to jak to sie robi ?....a raczej gdzie (ponoc jest jakis edytor w grze, ale czy dobry i jak sie go wlancza to nie wiem)....wstyd , tyle gram w T2 i nie wiem
Mam kilka ciakawych pomyslow i bardzo chcialbym je zrealizowac

w konsolce stukasz:

editor.open();

thats all ... edytor prosty jak drut

Old Post 29-10-2003 17:02
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez borowies
5. Euro2_WoodyMyrk
woodymyrk smierdzi, lepiej dac pandemonium

Old Post 29-10-2003 17:36
borowies
uber 1337zor

quote:
Death Bird Fly to ta z mgłą?
Chyba LEEEEEKKO zaduża, przecież to nie ma być public a'la Gamesurf.de Vechilces, sam chciałem zaproponowac tą mapke ale ciężko niezauwazyć że na polską scenke jest za wielka, pozatym za skomplikwana :O pola siłowe wokół flagi i walka z nadlatującymi lub wyjeżdżającymi z mgły pojazdami - to się chyba nie spodoba polskim graczą, którzy są przyzwyczajeni że fladze towarzyszy najwyżej jakiś bunkier bez dwóch ścian a sama flaga jest tak umiejscowiona że można ją zgarnąć nie patrząc gdzie się leci i broń Boże pojazdów!

A co to jest to "Puli&Veivari"? Nie mam pojęcia ale chyba nic ciekawego, pozatym troche krótka ta rotacja

Propnuje jeszcze dodac do tej listy Archipelago (YEACH! Ta mapa rządzi, tylko nagle nikt w nią nie gra :/ )

I jeszcze taką miłą, małą, nieskomplikowaną, będącą rajem dla snajperów, zimową - mapke z któregoś packa, nie pamiętam nazwy niestety :/

Death Birds Fly to klasyka, troche duza - owszem, ale mysle ze byc powinna. A poza tym hamilq jest duzo map z mgla . I nic, a nic nie obchodza mnie przyzwyczajenie polskich graczy, jezeli dotycza one nielubienia pojazdow i pol silowych. Do cholery, vehikulki to integralna czesc gry... a mggla to przynajmniej uciecie dzialalnosci snajperow.

Jak nie wiesz co to jest PuliVeivari to nie moj ze nieciekawe.

Krotka rotacja to nie moj pomysl, tylko yavora . Zreszta, bedziesz gral wiecej niz 10 mapek pod rzad?

Archipelago tez duze jest... i Btowe... ale moze byc. Ja akurat za bardzo nie kocham A .

Ta nieskomplikowana i zimowa to Euro2_Drifts albo Drifts_SE. Chcesz snajperow i oklepana gre, to masz. Nudzi mnie ta mapka.

quote:
Napisane oryginalnie przez savko

Tak bardzo pamietamy, ze gdysmy ogladali transmisje z meczu na DeathBirdsSing bylismy szczerze zaskoczeni mglisto-cwierkajaca plansza, bo oczekiwalismy falowanych przestrzeni i dwoch VS

Moje typy (niepoukladane): Slapdash, Euro_Feign(czym sie rozni TL_FeignSE?), Katabatic (ja lubie ), Tombstone (chyba jakas przerobke widzialem), Minotaur (zaczynam sie do niej przyzwyczajac), BeggerRun, MuddySwamp (ale nie wiem ktore: TL czy Euro), moze byc tez Euro_Abaddon (to z flaga na lawie, prawda?) i DeathBirdsFly
[B]

To nie jest Death Birds Sing tylko Deadly Birds Song . A w ogole to DBSa nie chce - snajperzy, snajperzy i jeszcze raz snajperzy. kata - prosze nie. Feign sie rozni tym od wersji TL, ze ta druga ma pola silowe w bazie. Ta mapa jest tak oklepana ze jej nie chce swoja droga. MuddySwamp (przynajmniej to zwykle) jest stresujace, a to drugie (TL) z tego powodu ze juz nie jest muddy jest nudnawe. Abbadon MUSI byc .

>Demo: woodymyrk smierdzi, lepiej dac pandemonium

Pandemonium... niee.. pandemonium na publicach to jeden wielki niegrywalny shit. A na woody zawsze jest zabawa .

Ah, doplacilem jeszcze 50zl na szczytny cel, reszta co nie wplacila - wplacac, bo wszyscy inni przez was cierpia

Old Post 29-10-2003 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Simon:

>7. Euro2_Drifts

To prawie tak popularne jak Kata... Juz wolalbym Bossa, przynajmniej miedzy flagami jest wiecej niz jedna kolyska...

>4. Riverdance

Imo kiepsko nadaje sie do rotacji na pubsach, za latwo przeksztalcic okolice flagi w twierdze.

>9. TL_Puli&Veivari

...wymaga dlugich nalotow shrikiem na flage (nuda) lub dluuuugiego nalotu cappera na flage ze zbocza, co w zasadzie oznacza martwego cappera. A co powiemy na Warspring? Male, wredne, no i to chyba jedyna mapa w base, w ktorej capper w assaulcie ma routy o predkosci zblizonej do scouta

Simon, pamietaj, ze mowimy o mapach w rotacji, a nie o mapach dostepnych na serwerze. Dostepne powinny byc wszystkie co lepsze mapki, naturalnie przez vote'a.

Lathspell:

10-15 to wieczorami bedzie pewnie samych polskich graczy

Co do sprzetu: nie pomyliles sie. Ile brakuje pojecia nie mamy, bo na dniach pare osob ma jeszcze wplacic.

Hamil:

>Death Bird Fly to ta z mgłą?

Nie, to ta z ta pustynia. I tez za duza na rotacje.

Rotacja nie powinna byc dluzsza, ma gwarantowac mapy o jak najwiekszej grywalnosci. Reszta na zadanie graczy.

A Archipelago piekne byc, szczegolnie gdy teamy potrafia tam grac... Te pogonie za capperem eskortowanym przez kilku chaserow... te slizgi... No, routy na Archipelago sa naprawde fajne...

Jakus:

Standardowo edytor wlacza sie bodaj przez alt-e. Jak robic mapy? www.google.com, wpisac tribes editor map czy cos podobnego i voila. Poza tym trzeba przerabiac istniejace mapki i poczytac fora mapperow (sporo ciekawych rzeczy jest na forach www.tribes2maps.com).

savko:

>Rozumiem, ze swiadoma kampanie
>promocyjna prowadzisz

Szczerze? Sam nie wiem, czy ta mapa bedzie grywalna. O tym, czy bedzie, przekonaja mnie scrimy BDX vs sYs (sYs wlasnie sie o nich dowiaduje, BDX sie dowie ). Dopiero potem puszcze ja w swiat. Na razie... mam 1/3 terenu gotowa na 90% i reszte na 40% wiec jeszcze chwile mi to wszystko zajmie...

>Chodzi moze o Euro_ColdPoint?

Nie, chodzilo mu o Drifts

>czym sie rozni TL_FeignSE?

Polami silowymi w bunkrze z IS-ami. HO musi najpierw rozwalic baterie sloneczne albo ryzykowac zabawe jak na Mino.

Tombstone sie nie nadaje. Polowa respawnow daleko od IS-ow. Zdarzylo mi sie widziec obrone flagi w wykonaniu 5 czy 6 HD z SP, w tym czterech ustawionych w wieze calkowicie blokowalo korytarz na dole przed flaga. Jakie to rozkoszne...

>MuddySwamp (ale nie wiem ktore: TL
>czy Euro)

TL. Znacznie lepsza ladniejsza i szybsza mapa.

D3mo:

>woodymyrk smierdzi, lepiej dac
>pandemonium

W zasadzie... Ale Pandemonium na pubsach wypada raczej blado o ile sie orientuje, za to swietnie na klanowkach...

Old Post 29-10-2003 19:08
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Simon:

>A w ogole to DBSa nie chce - snajperzy,
>snajperzy i jeszcze raz snajperzy.

Tos sie zmienil ;-P A ja chce, bo ta mapa pozwala robic chaserow na idiotow samym skiingiem, a i slizgajac sie w miare sensownie mozna obnizyc w istotny sposob zagrozenie ze strony snajpek. Zwlaszcza, gdy MF zajmuje sie czyms wiecej niz tylko fragowaniem

Old Post 29-10-2003 19:13
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

code:
nick zadeklarowal dal berserker 50 zl 50 builder 50 zl 70 counterman 50 zl - dsinner 250 zl 250 Graven 70 zl 70 homic 50 zl 50 keeper 100 zl - late - 50 lathspell 100 zl 100 master 100 zl 100 monia 50 zl 50 oxulsen 70 zl 100 pajmon 50 zl - pio 50 zl - qter 100 zl - respect 90 zl - sadek 20 zl - savko 100 zl 100 scor 100 zl - simon 110 zl 110 skinu 30 zl - steel 100 zl 50 trinity 50 zl 50 tr01l 50 zl - ulraunt 30 zl - wayha 100 zl 100 yavor 50 zl 100 suma: 1970 1400 plyta: 1086 zostało: 314

Edytowane przez sYs|StEELhEArT dnia 30-10-2003 o godz. 20:38

Old Post 29-10-2003 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

hem. ja (Late ) wplacilem 50 zl gratis. Powinno dzisiaj dojsc. mozesz doliczyc.

Old Post 29-10-2003 20:01
Late
Aww, that's too late!

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez borowies
50 zl gratis

Nie ma, słoneczko, czegoś takiego jak 50 zł gratis. Niestety.

Old Post 29-10-2003 20:53
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Bedąc na zielonej szkole na której musiałem przebywać w pokoju w którym nie miałem nawet możliwości zamknięcia go na klucz - przekonałem się że można komuś dać 50 zł gratis nawet o tym niewiedząc...jak miło....

Old Post 29-10-2003 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
savko
Spinfuzer

Napisane oryginalnie przez borowies czyli Late
>> hem. ja (Late ) wplacilem 50 zl gratis. Powinno dzisiaj dojsc. mozesz doliczyc.

Dodatkowe 50, czyli razem 100? Bo 50 to juz figuruje w Tabeli

Napisane oryginalnie przez borowies, chociaz nie wiem na pewno
>> To nie jest Death Birds Sing tylko Deadly Birds Song

To tlumaczy dlaczego nie dostalismy tego na co czekalismy

Napisane oryginalnie przez yavora
>> >Chodzi moze o Euro_ColdPoint?
>> Nie, chodzilo mu o Drifts

No przeciez sie poprawilem

>>Rotacja nie powinna byc dluzsza, ma gwarantowac mapy o jak najwiekszej grywalnosci. Reszta na zadanie graczy.

I tu sie w 100% zgadzam. Na serverze moga sobie lezec 4 mappacki (w tym PL_mappck ) + yavorowe sYs_the_mapa, i grzecznie czekac na vote, ale rotation to co innego. Musimy wybrac kilka (kilkanascie max) najlepszych, w miare zroznicowanych i GRYWALNYCH NA PUBLICU map, zeby przekonac ludzi do gry na naszym serverze, bo liczymy chyba na to, ze nie tylko my bedziemy po naszym gniazdku latac. Lepiej grac 10v10 w miedzynarodowym towarzystwie niz 5v5 z samymi polakami.

Kwestia organizacyjna: proponuje zorganizowac glosowanie, podobno da sie tutaj zrobic ankiete wielokrotnego wyboru . Juz sie zaczynaja klarowac kandydaci, podyskutujmy jeszcze pare dni i to co wyjdzie poddamy glosowaniu, z gory ustalajac ze chcemu np. 10 map. Potem mozemy raz na tydzien-dwa podmieniac jedna mape, ale niezbyt czesto, zeby ludzie WIEDZIELI CZEGO OCZEKIWAC. Jesli ktos ma marzenie zagrac cos niecodziennego, zawsze jest vote.

Tyle w kwestii publica. Nasz server bedzie jednak wykorzystywany takze do scrimmow/klanowek/treningow, wiec trzebaby ustalic jakis system rezerwowania i informowania graczy kiedy gniazdko jest nieczynne

Old Post 29-10-2003 21:20
Lathspell
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor

Lathspell:

10-15 to wieczorami bedzie pewnie samych polskich graczy

Obys byl dobrym prorokiem

Old Post 29-10-2003 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

juz dziela skore na niedzwiedziu

ech ci polacy

Edytowane przez sYs|StEELhEArT dnia 29-10-2003 o godz. 22:34

Old Post 29-10-2003 22:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:21.    Strony (21): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions