Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Filmy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (41): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
insmac*1337
lump

Shooler i co ty swoja usmiechnieta geba sugerujesz?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-05-2004 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
Underworld - Bardzo dobry film, nie jest dzielem wybitnym, ale i tak zasluguje na uwage. Podobalo mi sie pokazanie historii wojny z kazdej strony, dzieki czemu nie bylo takiego kontrastowego podzialu na tych dobrych i z gruntu zlych. Jak zwykle swietna rola pieknej Kate Beckinsale (Pearl Harbour, Van Helsing). Doskonaly klimat, uzyskany glownie dzieki rewelacyjnym zdjeciom i mrocznej atmosferze. Pewnie wszyscy juz widzieli, ale jesli nie, to polecam.

Czekamy na Underworld Reaktywacje

Hollywood Homicide
Krotko i zwiezle: jesli lubicie Forda i go szanujecie to trzymajcie sie z dala od tego filmu bo jest bezndziejny, niesmieszny (film mialbyc z gatunku komedia) , nudny... nie dotrwalem do konca

Old Post 27-05-2004 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Duplex [aka starsza pani musi odejsc] - calkiem zabawne. Film psuje miejscami dosc nielogiczne i glupie postepowanie pary mlodych bohaterow, tudziez glupawe poczucie humoru [ni to a`la straszny film ni cos sensownego] - Ale sama fabula jest calkiem wporzadku

Old Post 27-05-2004 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

A'la czarna komedia wyrezyserowana przez DeVito. Mialem nadzieje na cos lepszego.

Old Post 27-05-2004 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
[...][...]
- stopklatka.pl

W sumie na to wlasnie sie nastawilam Wiadomo ze fabulowo nie bedzie to cos wielkiego, ale efekty ktore widzialam w trailerku mnie po prostu zmiazdzyly i chce to zobaczyc w full wersji

Wczoraj widzialam poczatki dwoch filmow wypozyczonych mianowicie "tatuaz" z meg ryan i jakis film "zolnierz" .... oba straszne tak bardzo ze skonczylam ogladac po 10 minutach :>

Old Post 27-05-2004 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

A czy może oglądał ktoś "Big Fish" ??
Jakieś opinie mile widziane, bo nie wiem czy zasyasć dalej (1,5 GB)

Old Post 27-05-2004 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Unregistered
Evil_Betty

Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez G.mbit
A czy może oglądał ktoś "Big Fish" ??
Jakieś opinie mile widziane, bo nie wiem czy zasyasć dalej (1,5 GB)

Owszem widziałem tego obraza - ssij dalej, spoxor film - oryginalny - nie musisz nawet wypalic trawska przed obejrzeniem, bo jest na tyle zakrecony ze i tak czujesz sie jakbys byl pod wplywem...

Old Post 27-05-2004 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Unregistered Znajdź więcej post'ów przez  Unregistered Dodaj Unregistered do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Unregistered prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

spoczko film. jeden z tych, ktore pozostawiaja po sobie wrazenie "hmmm cos nowego, tego jeszcze nie widzialem". no i pearl jam na koniec. zebym ja mial taki pogrzeb, a nie stos lamentujacych starcow.

Old Post 27-05-2004 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Big Fish - Dla mnie zdecydowanie najlepszy film ostatnich lat. Zaskakujacy, nieszablonowy, bawi i wzrusza. Niesamowite postaci, swietny klimat. Nie pamietam juz, kiedy ostatni raz przy napisach koncowych siedzialem z rozdziawiona geba z wrazenia...film ogladalem kilka razy, skoro zas ktos o nim przypomnial, dzis tez szykuje sie nocny seans

Old Post 27-05-2004 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Day after tomorrow po dwoch piwach wydal mi sie calkiem fajny ,tylko ze nie wiem o co chodzilo ,raz pdala deszcz ,raz padal snieg ... :/

Old Post 27-05-2004 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

oo, tak, tez byłam pod wrażeniem big fish. wszelkie przegiecia, które normalnie w filmie by nie przeszły, jak łąki pełne kwiatów etc, tu przechodziły ze względu na konwencję i bardzo mi sie to podobało.

Old Post 28-05-2004 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez driada
oo, tak, tez byłam pod wrażeniem big fish. wszelkie przegiecia, które normalnie w filmie by nie przeszły, jak łąki pełne kwiatów etc, tu przechodziły ze względu na konwencję i bardzo mi sie to podobało.

Hem. To moze jednak obciagne ten film Chrzanic limit (lol - pierwszy raz od 3 lat zlamalem regulamin upc )

Old Post 28-05-2004 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Ja jakos miesiac w miesiac lamie zasade limitu od 3 lat i jakos nic mi nie zrobili

Old Post 28-05-2004 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez flip`Cali
Ja jakos miesiac w miesiac lamie zasade limitu od 3 lat i jakos nic mi nie zrobili

Heh teraz bedzie mozna jeszcze szybciej lamac . Zwiekszaja down do 768 kbps Milo bedzie zobaczyc transferek na poziomie 90 paru kilo

A co do tego limitu. Nie we wszystkich rejonach Wawy jest on egzekwowany Chodzi o to ze nie wiedza (?) jak obciac tzn. obcicnaja do 32/32 Kbps ale to dziala tylko na pierwsze sciagniete 100kB a potem sie transferek zalamuje i normalnie poczty nie mozna sciagnac ( w sumie tylko gg dziala) Ktos sie z nimi kiedys wyklucal i teraz boja sie przycinac chyba

Old Post 28-05-2004 16:31
Cali

http://pomoc.upc.pl/?zaw=4

Old Post 28-05-2004 16:42
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja po kilku miesiacach uzytkowania autocomu po raz pierwszy przekroczylam limit i obcieli mi transfer strasznie... bede sie starac wiecej nie przekraczac bo po prostu tragedia .Oo.

Co do tego Big Fisha .. co to mniej wiecej za typ filmu? (tak wiem ze istnieja stronki na ktorych mozna sprawdzic ale otwieraja mi sie po kilka minut i nie chce mi sie sprawdzac coby mnie szlag nie trafil )

Old Post 28-05-2004 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Film opowiada historię Edwarda Blooma (Albert Finney), chwalipięty, który zawsze wyolbrzymiał swoje dokonania i doświadczenia jako młody człowiek (grany przez Ewan McGregora), kiedy opuścił swoje miasteczko w Alabamie i podróżował dookoła świata, aby ostatecznie wrócić w rodzinne strony. Prawie każdy był oczarowany jego nieprawdopodobnymi historiami - każdy oprócz jego syna Willa (Billy Crudup), który właśnie wrócił do domu, aby zająć się umierającym na raka ojcem. Will stara się dowiedzieć jak najwięcej o swoim umierającym ojcu.

Old Post 28-05-2004 19:12
DEiMOss
sharimurai

Secret Window. Ekranizacja krotkiego opowiadania Stephena Kinga. Po ogladnieciu Dreamcatchera czulem lekki niedosyt. Tym razem moje wyczekiwanie zostalo odkupione z nawiazka. Fantastyczne opowiadanie Kinga zostalo przyzwoicie przeniesione na ekran. Ci, ktorzy zachwycali sie The Sixth Sense na pewno uracza sie Secret Window, bo ogolnie rzecz biorac chodzi o koncowe zaskoczenie. Roznica tkwi w szczegolach (na korzysc Secret Window) i tym, ze opowiadanie to pochodzi z 1990 roku, a The Sixth Sense z 1999.
Kawal dobrej fabuly. Widze, ze jeszcze sporo dobrych "kingowskich" kaskow zostalo mi to sprobowania.

Old Post 29-05-2004 02:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

i na ta recenzje czekalem! ktos mi pierdolil, ze nie warto na to isc. a juz nic lepszego w kinie nie ma moim zdaniem czego jeszcze bym nie widzial a kino u mnie w poniedzialek jest nieuniknione. teraz moge isc bez obaw ze kase strace.

Old Post 29-05-2004 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

noco ty. warto isc

Old Post 29-05-2004 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=3683
„Torque. Jazda na krawędzi”

O motorach. Ma pokazać, że każdy motor, skuter czy inna hulajnoga jest inteligentniejsza od jeźdźca. Obejrzeliśmy już wiele debilnych filmów dla potrzeb tej rubryki i oświadczamy uroczyście, że to gówno bije wszelkie rekordy idiotyzmu. Aktorzy używają góra 40 słów, co i tak wydaje się dla nich wysiłkiem przerastającym możliwości intelektualne. Reżyser i scenarzysta udowadniają, że w amerykańskim przemyśle filmowym nikt nie blokuje dostępu do kamery ludziom opóźnionym w rozwoju. Gdyby film ten robiła ekipa rozwielitek, byłby o niebo inteligentniejszy.

Old Post 29-05-2004 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Serial :
MillenniuM

Były agent FBI, Frank Black, ma zostać konsultantem tajemniczej organizacji Milenium. Zajmuje się głównie przestępstwami o naturze religijnej. Nie wie jednak czym jest samo Milenium, tajna organiazaja która ma ponad tysiąc lat, a wykorzystuje go by osiągnąć swoje własne cele. Chris Carter stworzył bardzo mroczny obraz, nie tylko dla tego, że większość scen odbywa się w nocy lub ciemnej scenerii, ale także stawiając na apokaliptyczno-apokryficzny charakter serialu.

Rozkłada to śmieszne X-Files na łopatki w przedbiegach. Chyba najbardziej klimatyczny serial jaki dało mi się oglądać. Od dziś oglądam od nowa ten serial i wciąga jak Rysiek jabole za sklepem. Biblijność, przepowiednie, mistycyzm, okultyzm itp. CZAD i z lekka brrr jak się w nocy ogląda.

NIE OGLĄDAĆ PRZED GODZINĄ 22 dopiero w nocy czuć klimat...

Old Post 29-05-2004 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

idzie to dostac na mldonkeyu?

you accept (reject, respect);

Old Post 29-05-2004 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Wlasnie wrocilam z filmu Pojutrze. Oto wiec krotka i swieza jak poranna buleczka ocena filmu

Tak jak wczesniej wspomnialam, bylam w stanie przewidziec typ filmu. Jesli ktos oczekuje porywajacej nieprzewidywalnej fabuly to przykro mi ale nie ta sala kinowa. Ten film ma opowiesc plytka jak woda w kaluzy (zebralo mi sie na porownania ), jest to ten typ ktory warto ogladac jedynie w kinie gdzie podziwiac mozna niesamowite miejscami efekty Sciaganie go nie ma najmniejszego sensu bo na ekraie monitora i tak sie tego nie zobaczy, to trzeba obejrzec na wielkim ekranie ze swietnym dzwiekiem. Chociazby dla tych kilku scen ktore trzymaja caly film, reszta bowiem jest typowo amerykanska, calkowicie przewidywalna i miejscami ciut nielogiczna Ale jak sie ktos chce odprezyc i poogladac swiat w -110 stopniach to polecam

Old Post 29-05-2004 22:44
DEiMOss
sharimurai

Along Came Polly. Komedia romantyczna z Benem Stillerem i Jennifer Aniston. Sporo dobrego humoru. Calosc lekko strawna; takie bardzo malo irytujace, jak na swoj gatunek, filmidlo na poprawienie humoru.
Milo bylo ogladnac Aniston grajaca bez maniery Rachel z Friends.

w tle: Eric Clapton - Cocaine

Old Post 30-05-2004 08:23
[FPP]krzysiek
w's'kendo

mindhunters

thriller kryminalny. nie jest to geniusz jak np. siedem (dla mnie niedoscigniony w tym gatunku) ale sadze, ze czas poswiecony na jego obejrzenie nie bedzie odczuwalny jako stracony. oczywiscie polecam obejrzec na divxie a nie wypozyczac czy isc do kina (nie wiem czy to juz bylo, bedzie czy wogole nie ma i nie bedzie ) bo o ile 1:40 mozna stracic to od 10 wzwyz juz bym na to nie dal. calkiem niezla obsada: slater, val kilmer, gosc od hakerow, ll cool j (jeden z nielicznych jeszcze zjadalnych raperow-aktorow ). niestety za duzo szczegolow zdradzic co do tego filmu nie moge. taki to juz urok tego gatunku.

Edytowane przez [FPP]krzysiek dnia 31-05-2004 o godz. 00:12

Old Post 31-05-2004 00:01
DEiMOss
sharimurai

The Talented Mr. Ripley. Z cyklu "nadrabiam zaleglosci". Jakos takos sie skladalo, ze nie moglem go wczesniej ogladnac.
Wspaniala fabula - budowa postaci i wydarzenia. Nie czytalem powiesci Patricii Highsmith, ale ide o zaklad, ze ta ekranizacja jest bardzo udana. Najbardziej mi sie podobalo konsekwentne pokazanie Ripley'a jako czlowieka zagubionego, bezradnego, ktory idzie z pradem, zeby przezyc. Gmatwa sie w coraz to nowe problemy. Zakonczenie w dobrym momencie. Swietna gra aktorow. Ciesze sie, ze dopiero teraz go ogladnalem.

Monster. Uff, kurewsko mocna rzecz, czego sie oczywiscie spodziewalem. Co pietnascie minut mozna sie z czystym sumieniem rozryczec.
Rola zycia i zasluzony oscar dla Charlize Theron. Nie sadzilem, ze ta aktorke stac na tak dobra gre.
Cale szczescie Patty Jenkins udalo sie pozbyc w tym filmie totalnego feminizmu i ogolnego przesadyzmu. To duzy plus, bo w takich produkcjach latwo sie zapomniec i popuscic wodze fantazji swoich jajnikow.

Edytowane przez DEiMOss dnia 31-05-2004 o godz. 03:18

Old Post 31-05-2004 00:49
d4
* d r u n k *

quote:
Along Came Polly. Komedia romantyczna z Benem Stillerem i Jennifer Aniston....

Mi się nie podobało. Płytkie i mało śmieszne, mało fajne.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]krzysiek
mindhunters
thriller kryminalny. nie jest to geniusz jak np. siedem (dla mnie niedoscigniony w tym gatunku) ale sadze, ze czas poswiecony na jego obejrzenie nie bedzie odczuwalny jako stracony.

Ja uważam ten czas na kompletnie stracony, film z ambicjami kompletnie zgubiony. Wszystko się dzieje tak jakoś bez przekonania, nie było dla mnie napięcia żadnego, przewidywalny itp. <może mam zadatki na psychopate? skoro takie odczucia mam po filmie?>

Old Post 31-05-2004 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

A idz w pieruny! ostatnio nic ci nie pasuje jesli chodzi o filmy. Negusie ty jeden. Along Came Polly ma sporo dobrego humoru porownujac go do jakiejkolwiek innej komedii romantycznej.

Old Post 31-05-2004 22:11
d4
* d r u n k *

quote:
A idz w pieruny! ostatnio nic ci nie pasuje jesli chodzi o filmy. Negusie ty jeden. Along Came Polly ma sporo dobrego humoru porownujac go do jakiejkolwiek innej komedii romantycznej.

Jaki jest ten dobry humor? Jak się koleś poci w restauracji, czy jak w toalecie walczy? Jakoś mnie to nie ruszyło :>

A pasuje mi Kill Bill vol. 2 z filmów "ostatnio" ;>

Old Post 31-05-2004 23:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:51.    Strony (41): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions