quote: Napisane oryginalnie przez tmat
A to bardzo ciekawe, szkoda tylko że o sms-ie dowiaduje sie dopiero teraz... Ciekawe czemu tez zaraz po rozmowie telefonicznej ze mną w której jasno mówiłem mu aby meczu nie ustalał wcześniej niz na 20:30 ustalił mecz na 17:00. Na te i inne(a wierz mi jest ich jeszcze bardzo wiele ale pozwole je sobie zachowac dla siebie) pytania pewnie nie poznamy odpowiedzi i niestety wszystko pozostanie w sferze domysłów.
PFT Badyl (9:27)
wiesz co jeszcze jeda rewelacja
PFT Badyl (9:28)
nie zgadniesz co znalazlem w telefonie
PFT Badyl (9:29)
sms z 17.05 o godzinie 19.05 do ...................... o tym ze mecz jest o godzine 17 w sobote 22.05 i mam go razem z raportem doreczenia
Ja (11:53)
hehe, przecież ja wiem, że laczek kłamie, ale dobrze, że masz takie potwierdzenie. Jak jeszcze raz sie wynurzy z kanału, to dostanie tym SMS-em jak włazem Myślę jednak, że i tak wszyscy wiedzą, że to on namieszał, a to co zrobił było jak najbardziej celowe działanie. Ciekawe czemu miało ono służyć? Z tego co wiem, to teraz preparuje rozmowy z gg i będzie je publikował. Skąd wiem Nie pytaj Mam jescze pytanie; czy moge pokazać chłopakom naszą rozmowe?
Ja (12:12)
A niedowiarki może w końcu sie przekonaja jaki to zakłamany typ Ciekawe co by odpowiedzial na taki post? Ja sie domyślam "To nie mój telefon tylko (np. żony lub pracownicy ze, sklepu) i mi nie przekazano"
Ja (12:14)
lub może tak; "To nastepna podła sabotażowa prowokacja, a te wiadomość, to napewno Badyl wysłał do pasznego misia"
Ja (12:14)
pysznego, sorry
PFT Badyl (13:19)
pokazesz im jeszce zdjecie z mojego fona i bilingu o ktorej dokladnie dostal sms >D
Ja (13:26)
a z kąd mam wziąć to zdjęcie?
ja wrobie
ok
PFT Badyl (13:26)
mam razem z raportem doreczenia
PFT Badyl (13:26)
i billingiem
Ja (13:27)
i wszystko jasne
Ja (13:27)
PFT Badyl (13:27)
zostawie i bede kazdemu pokazywal
Podobnie jak Yogas domyslalem się, że zaraz zamieścisz jakies pokrętne odpowiedzi. Powróćmy jednak do faktów i ich się trzymajmy.
Data i godzina meczu zostala ustalona na poniedziałek. Czyli każdy miał 5 dni na przygotowanie sie do tego meczu. Godzina 17 zostala ustalona z tego wzglednu, że w tym samym dniu mieliśmy ustalone spotkanie w lidze CB. Mało tego zostalo ustalone miedzy adminami klanu, że klan który nie przystapi do meczu oddaje walkowera. Mialo to na celu wymuszenie wśród graczy zrobienia wszystkiego, żeby być na tak waznym meczu.
A teraz najciekawsze! Jak to sie stało, że na stronie PLK zostala umieszczona godzina 21? Biorac pod uwage twoje teorie spiskowe wyglada na to, że miałeś zamiar wygrać ten mecz i zajać pierwsze miejsce w sesji. Wygrana z naszym klanem w realnej grze byla praktycznie nie możliwa, a tylko wynik 4:0 dawal twojemu klanowi 1 miejsce w Lidze PLK.
quote: Napisane oryginalnie przez tmat
A jak napisze Ci na gg że ostatnio Kwachu wysłał do mnie sms-a w którym prosił mnie o porade w sprawach Iraku to też umieścisz to na tym forum jako prawdę oczywistą ???
a czy masz na to dowód?
|