Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Nie Jestem Cziterem !!! :(((
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Pb to raczej teraz sluzy do robienia fotek

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-11-2001 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.
Pb to raczej teraz sluzy do robienia fotek

Paszportowe prosze

Old Post 28-11-2001 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

GooS zdejmiesz nam te naby z TopGuna czy nie?

Old Post 28-11-2001 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Re: Re: Re: Re: Re: punkbaster !!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL

...wszyscy ktorzy mnie znaja wiedza ze to nie czity wiec na swoim przykladzie mowie zo mozesz w ten sposob pieprzac oskarzac niewinnych i jeszcze nawolujesz do ich kickowania LOL

mAJKiEL no nie wiem

Żartuje. Night_Hunter w sumie to nic do ciebie nie miałem, ale teraz pieprzysz takie głupoty że głowa boli PB stanął na wersji 0.965 i nowszysch łatek nie ma i nie bedzie
Szczerze mówiąc to nie tylko 2, 3 razy widziałem żeby PB złapał chitera, ostantio (ostatnie 8 dni) widziałm chyba z 10 razy jak ten plugin łapał osoby na HLH

Albo masz pecha, albo czitujesz. Jedna wpadka w logach, a teraz druga na screenerze

Old Post 28-11-2001 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x

Paszportowe prosze

Dzieci do 10 roku zycia wyjezdzaja na paszport rodzicow

Old Post 28-11-2001 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x
GooS zdejmiesz nam te naby z TopGuna czy nie?

uwierz mi, ze caly czas sie zastanawiam co z tym fantem zrobic...

Old Post 29-11-2001 10:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Thumbs up

GooS zdejmij mu bana...

Old Post 29-11-2001 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez GooS

uwierz mi, ze caly czas sie zastanawiam co z tym fantem zrobic...

Board dla adminow polecam.

Nie bede bronil cziterow ale te bledy moga spowodowac wykrycie ogc a szansa na udowdnienie niewinnosci jest naprawde znikoma.

Zrobisz jak uwazasz ale mysle, ze mozna dac im szanse.

Old Post 29-11-2001 11:34
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.

[...]
Zrobisz jak uwazasz ale mysle, ze mozna dac im szanse.

to to ja wiem, ale nie rozwiazuje to niestety mojego problemu...

Old Post 29-11-2001 17:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

GooS zdejmij bana n00dexowi on czituje tylko dlatego ze nieumie grac (joke )

Old Post 29-11-2001 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez GooS

to to ja wiem, ale nie rozwiazuje to niestety mojego problemu...

Nikt go za ciebie niestety nie rozwiaze .
Natomiast okazanie wielkodusznosci nie jest niczym zlym, a nawet jest czynem dobrym
Wiesz tak samo dobrze jak ja, ze osiagniecie logow jest prawie niemozliwe.
Ja tez nie mialem pewnosci ale bany zostaly zdjete.
Tak juz jest ze wole odpuscic niz skrzywdzic niewinnego.
Zreszta jesli oszukuja to da sie ich jeszcze dorwac

Old Post 29-11-2001 21:17
ha3m

kazdemoo sie to zdarza..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
kazdemoo sie to zdarza..

Oszukiwac , czy dorywac ?

MSN [email protected]

Old Post 27-12-2001 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

oszukiwać to nie.. (chyba, że mi )

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 28-12-2001 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BioMAX
Guest

Talking

U mnie nic nie wykrylo, ale gracze z servera [nie zdradze jaki, zainteresowani wiedza] stwierdzili ze moj wynik rozni sie troche od reszty, zrobili glosowanie i wiecie co... w morde jeza ...wszyscy glosowali na to ze jestem cziterem. Swiadczy to juz tylko o jednym: malo kto wiezy ze sa ludzie ktorzy dobrze graja.

Old Post 28-12-2001 18:37
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez BioMAX
U mnie nic nie wykrylo, ale gracze z servera [nie zdradze jaki, zainteresowani wiedza] stwierdzili ze moj wynik rozni sie troche od reszty, zrobili glosowanie i wiecie co... w morde jeza ...wszyscy glosowali na to ze jestem cziterem. Swiadczy to juz tylko o jednym: malo kto wiezy ze sa ludzie ktorzy dobrze graja.

Logiczny wniosek --> graja tam sami gracze przecietni i oni maja admina , a jak wejdzie ktos dorby , lub jak ktos ma dobry dzien , to oni go maja odrazu za czitera ! lameriada adminowska - jesli jest takie pojecie !

MSN [email protected]

Old Post 28-12-2001 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif

Logiczny wniosek --> graja tam sami gracze przecietni i oni maja admina , a jak wejdzie ktos dorby , lub jak ktos ma dobry dzien , to oni go maja odrazu za czitera ! lameriada adminowska - jesli jest takie pojecie !

nie, ogolnie niektorzy admini maja troche oleju w glowie
ale czasem sa takie lamki ze to brak slow :/

Old Post 28-12-2001 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

No i niech ktos mi wyjasni jak mozna dac lamce admina i potem go jej nie zabrac ?

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 18:23
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
No i niech ktos mi wyjasni jak mozna dac lamce admina i potem go jej nie zabrac ?

no tego jeszcze nie opanowalismy, ale juz nie dlugo!

Old Post 29-12-2001 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no tego jeszcze nie opanowalismy, ale juz nie dlugo!

Czekam , moze wtedy do was wpadne zobaczyc , ajk to rzeczewiscie u was jest ! Btw macie paladina czy PB ?

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 21:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:44.    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions