Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > cpma rzadzi - film
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez b1n1o
Infinite mam taki pomysł jak już bedziesz robił ten filmik to zastanów się na podzieleniem go na różne część w których by były najlepsze akcje z broniami np . rail potem kilka z plazmą , potem rękawica . To by było coś tak myśle może się myle . GL

hehehehe no i taka koncepcja tez mi chodzila po glowie
ale to wszystko zalezy od materialow jakie zgromadze
demka demka demka demka demka
ostatnio bylem w waiwe gdzie gazi i fragman przeprowadzili dla mnie "przyspieszony kurs obslugi adobe premiere"
teraz juz wiem prawie wszystko co jest mi potrzebne do stworzenia filmu
no pozostaje jeszcze kwestia podkladu dzwiekowego za ktore odpowiadaja 2 osoby: ja i Birkin
bedziemy niedlugo modyfikowac dostepne nam moozy

planuje w filmie idealne zgranie tego co sie dzieje na ekranie z tym co slychac
mam nadzieje ze efekt bedzie pioronujacy...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-02-2002 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cU|kood
Training (Enforcer)

Hmm ktos tu film tworzy nono, sam zrobilem jeden film, i mialem zamiar zrobic 3 inne, ale zaniechalem swoich planow (swoj film, o f2f i cos na ksztalt polskiego prmodemovement).
I wlasnie dysponuje juz kilkoma (bodajze 14) zrobionych kilkusekundowych scenek do tego pmmovem., parenascie doskonalycj trikow w wykonaniu graczy pm. Poza tym mam jeszcze jedna "smieszna scene", ktorej nie umiescilem w filmie "cU movie" jak ktos go ogladal, to bedzie wiedzial, ze chodzi mi o sceny "duAL and mOs show". Wiec Infinite, jesli chcesz to moge ci ich uzyczyc
Poza tym, odnosnie muzy, dobrze, ze robisz ja zgodnie z akcja, sam tak mialem zamiar zrobic z filmem ze swoimi akcjami (ale jak juz napisalem, zaniechalem) i wyszlo mi pieknie... do Deftones "Korea" naprawde polecam ten kawalek jesli chcesz miec naprzemiennie szybkie i zwolnione akcje. tyle

Old Post 22-02-2002 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cU|kood Znajdź więcej post'ów przez  cU|kood Dodaj cU|kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cU|kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hej bylbym grejtful za wszelka pomoc kood

Old Post 22-02-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cU|kood
Training (Enforcer)

mow czego ci trzeba

Old Post 23-02-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cU|kood Znajdź więcej post'ów przez  cU|kood Dodaj cU|kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cU|kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

potrzebne mi sa demka z ciekawymi akcjami oraz jakies pomysly na ktore jeszcze nie wpadlem

Old Post 23-02-2002 01:14
cU|kood
Training (Enforcer)

jakbys chcial te moje "scenki" to nie wiem hmm albo [email protected] albo GG #659723...

Old Post 03-03-2002 16:25
Infinite
nieszczesliwie zakochany

potrzebny jest mi odglos swierszcza
no wiecie - czasem w bajkach wystepuje cos takiego
ktos cos glupiego palnie myslac ze to smieszne i slychac tylko tego swierszcza
czy ktos z was wogole dysponuje takim plikiem?
czy macie u siebie jakies smieszne odglosy?

Old Post 06-03-2002 17:32
BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
potrzebny jest mi odglos swierszcza
no wiecie - czasem w bajkach wystepuje cos takiego
ktos cos glupiego palnie myslac ze to smieszne i slychac tylko tego swierszcza
czy ktos z was wogole dysponuje takim plikiem?
czy macie u siebie jakies smieszne odglosy?

nagraj "ugniatanie" kartki albo muwienie "szszszszszsz" do mikrofonu

Old Post 06-03-2002 17:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Może powiem to samo, co już ktoś wcześniej powiedział, ale nie miałem czasu by przeczytać wszystkie topici w tym temacie.
Ostatnio oglądałem q3rulezz2 i mam w związku z tym propozycję byś nie popełnił takiego błędu jak twórcy tego filmu.
Nie chodzi mi tu o czas tego filmu, ale o to byś umieścił jak najwięcej walk różnych graczy. W filmie, o którym wspomniałem wcześniej właśnie to mi się nie podoba, że przez większość czasu widać akcje w wykonaniu dwóch gości (sense of deatch i coore).

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 07-03-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Infi, za jakis czas bedziemy mieli (ja i giBBeR) dla ciebie fajny material do tego filmu. A mianowicie cos na styl "Quake in Real Life", z nami w roli glownej. Film ten bedzie zawieral m.in. poradnik jak robic strafe jumpy, rocket jumpy, double jumpy czy tez double jumpy. No i oczywiscie ramp jumpy Musimy tylko poczekac na dobra pogode i przygotowac rekwizyty. Nie powinno takze zabraknac prawdziwego deathmatchu. Stay tuned.

Old Post 08-03-2002 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cU|kood
Training (Enforcer)

Hmm mam prosbe. Czy ktos moglby podac polski mirror lub ftp, skad moglbym sciagnac adobe premiere 6.0 (i ewentualnie cracka, choc slyszalem ze nie jest potrzebny). Z gory thx

Old Post 09-03-2002 10:53
demarcos
zdzisiu burczymucha

hm crack jest potrzebny...ale potem wszysko ladnie chodzi -mirrora pl nie znam :/

Old Post 09-03-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

no to cafe sie klania..

Old Post 09-03-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Infi, za jakis czas bedziemy mieli (ja i giBBeR) dla ciebie fajny material do tego filmu. A mianowicie cos na styl "Quake in Real Life", z nami w roli glownej. Film ten bedzie zawieral m.in. poradnik jak robic strafe jumpy, rocket jumpy, double jumpy czy tez double jumpy. No i oczywiscie ramp jumpy Musimy tylko poczekac na dobra pogode i przygotowac rekwizyty. Nie powinno takze zabraknac prawdziwego deathmatchu. Stay tuned.

o qfa sweep jestem pod wrazeniem

Old Post 11-03-2002 19:23
SweepeR
sweter

No ba Hehehe, juz w wakacje chcielismy cos takiego nakrecic (po obejrzeniu filmu Quake in real life), ale jakos nie moglismy sie zebrac. Mam coraz wiecej pomyslow co do tego, nie obejdzie sie bez obroki komputerowej. Musze sie jeszcze tez przejsc po miescie poszukac jakiejs budowy or smthg. No i zrobic modele broni I bedzie gut.

Old Post 12-03-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

modele broni maja byc komputerowe czy kartonowe?

btw to zajebisty pomysl zeby takie cos nakrecic
a kwak in real life tesh widzialem qwl film

Old Post 12-03-2002 15:32
SweepeR
sweter

Z kartonu A pozniej sie doda na kompie promien rajla czy rakiety or smthg.

Mam tez taki pomysl, zeby nagrac kamera cos jakby widok z oczu kolesia, a pozniej na kompie dodac do tego HUD

Old Post 12-03-2002 16:31
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Z kartonu A pozniej sie doda na kompie promien rajla czy rakiety or smthg.

Mam tez taki pomysl, zeby nagrac kamera cos jakby widok z oczu kolesia, a pozniej na kompie dodac do tego HUD

sciągne choćbym się obsrał
gl!

Old Post 12-03-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

moze byc zajebiscie

Old Post 13-03-2002 18:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:14.    Strony (5): « First ... « 3 4 [5] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions