Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Wszystko co chcielibyście wiedzieć o SoF, ale boicie się zapytać
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

e tam ni bede usuwal ) hehe )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-12-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan

dobra ty moze nie ale tu sa inni moderatorzy a oni jakos nic takiego nie powiedzieli
pozdrawiam

Old Post 02-12-2002 23:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

też miałem raz te kwadraciki... podejrzana sprawa :| pewnie jakiś bug w grze, chyba nic czym by sie warto było przejmować aczkolwiek może to jakaś próba komunikacji nieznanej nam formy życiowej...

Old Post 03-12-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
dobra ty moze nie ale tu sa inni moderatorzy a oni jakos nic takiego nie powiedzieli
pozdrawiam

heh tia.. jest sno i jest zonq.. i ani ten ani ten dawno ni dali znaq zycia na boardzie

Old Post 03-12-2002 06:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
heh tia.. jest sno i jest zonq.. i ani ten ani ten dawno ni dali znaq zycia na boardzie

spoko spoko przyjda i wytna nawet ciebie nabijaczu
co kwadracikow to chyba jest to jakas proba komunikacji ale raczej gry a nie zielonych ludzikow gdziesz musi byc opis do tego co to oznacza moze jakies polaczeni z serverem moze zle zaladowana gra ja nie wiem
pozdrawiam
ps
one wcale nie sa zielone tylko rozowe i wygladaja podobnie jak slonie

Old Post 03-12-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

siaki znow nabijaczu? i mnie wyciac? no co ty.. nie uda im sie

Old Post 03-12-2002 15:23
whitelion
...

hmm to może ja miałem inne... moje były z szarymi ramkami w środku białe obok siebie, na dole lekko na lewo od środka. dość duże.

Old Post 03-12-2002 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Exclamation !OSP!

No walsnei jak sam temat wskazuje bede tu opisywal moj problem z OPS. A mianowice mam skrypt do nagrywania demek dzial za je bi sc ie, wszystko chodzi dobrze, nagrywa tez dobrze. Ale zaczynaja mi sie problemy jak chce odtworzyc demo w konsoli.
Zazwyczaj dema nagrywam na serwie ligi gdzie jest OSP.
Jak uruchamiam Sofa normalnie bez wchodzenia na serw i chce obejrzec demo to mi wywala komunikat ze nie moze otworzyc danego dema(dema znajduja sie w katalogu OSP\Demos).
Nie wiem co robic jesli bym chcial je obejrzec nie wchodzac na serwel np: ligi zeby zaladowal mi sie ops z servera i dopiero wtedy muc te dema zobaczyc.
Co w tym wypadku musze zrobic...czy istanieja jakies komedy zeby tego osp uruchomic nie wchodzac na serv...prosze o odp. konkretne i pomocne.

PS. No i o co chodzi z tym szarym kfadracikiem w lewym dolnym rogu z biala obwodka??

Old Post 03-12-2002 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

przezuc katalog demos do katalogu base moze pomoze jesli nie mozesz dalej odgrac to sciagnij osp
pozdrawiam

Old Post 03-12-2002 23:09
Zaitsev
Zajec

First Person Perspective

Oki zasac to ja moge ale gdzie go dorwac ...jabys mogl mi jakiegos linka podac..plis...albo ktokolwiek z was.

Old Post 04-12-2002 01:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
Oki zasac to ja moge ale gdzie go dorwac ...jabys mogl mi jakiegos linka podac..plis...albo ktokolwiek z was.

poszlo po privie

Old Post 04-12-2002 02:00
Zaitsev
Zajec

First Person Perspective

BTW...dzieki za rade ktora mi dales zebym katalog demos z OSP przeniusl do base\mp\demos...to dziala...jeszcze raz dzieki za podanie linka.
BTW czy ten OSP to wersja beta bo z tego co tam koles napisal to tak wynika.

Old Post 04-12-2002 12:34
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:

Jak jest tak napisane to znaczy ze tak jest .

Old Post 04-12-2002 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Jak jest tak napisane to znaczy ze tak jest .

zajcew jak sie laczysz z serverem to ci pieknie wyskakuje na poczatku wersja osp v0.2 beta
pozdrawiam

Old Post 04-12-2002 13:02
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
BTW...dzieki za rade ktora mi dales zebym katalog demos z OSP przeniusl do base\mp\demos...to dziala...jeszcze raz dzieki za podanie linka.

ps
jak tak bardzo chciales ogladnac to demko to moze pokazesz co nagrales ?
pozdrawiam

Old Post 04-12-2002 13:04
juzef
goraczka krwotoczna

quote:

hehe 2001 tez jest moj bo to ten post
pozdrawiam
ps
fajnie ze ktos rozpoczol temat liczenia postow tak bym sie nie kapnal

Old Post 04-12-2002 13:37
AWRO-gdansk-PL
Training (Enforcer)

Odnośnie cenzora

Hi !
Mam pytanko o cenzora, który kiedyś pilnował serwów ligowych, a mianowicie : czy będzie on kiedyś jeszcze używany, czy też mogę usunąć z mojego dysku to co on kiedyś zostawił ?
Pozdrowienia for all.

Old Post 04-12-2002 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AWRO-gdansk-PL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AWRO-gdansk-PL Znajdź więcej post'ów przez  AWRO-gdansk-PL Dodaj AWRO-gdansk-PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AWRO-gdansk-PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

juzef... powiedzialem ze nie bede usuwal ale bez przesady dobra... pierwsze ostrzezenie... pozniej bede wywalau.. co jak co jeden gupi post moze byc.. ale nie 4 pod rzad....

Old Post 04-12-2002 19:38
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Odnośnie cenzora

quote:
Napisane oryginalnie przez AWRO-gdansk-PL
Hi !
Mam pytanko o cenzora, który kiedyś pilnował serwów ligowych, a mianowicie : czy będzie on kiedyś jeszcze używany, czy też mogę usunąć z mojego dysku to co on kiedyś zostawił ?
Pozdrowienia for all.

mozesz bez problemow usuwac mod jest nadal uzywany jeden server jest na osp a drugi na cenzorze w przypadku w ktorym usuniesz caly katalog moda poprostu przy laczeniu z serverem gra nadpisze nowy katalo nie bedziesz musial zaciagac moda cenzora jesli bedziesz mial ustawione cl_allowdownload 0

sorka glan ale byly 3 pod rzad nie pomyslalem nawet zeby edytowac poprostu mnie naszlo to pisalem a jak zobaczylem 2000 to juz musialem
pozdrawiam

Old Post 04-12-2002 20:17
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Angry Re: Re: Odnośnie cenzora

Juzef ja uwazam, ze jak juz ten cenzor byl od poczatku to powienien byc dalej bo teraz jak juz go nie ma to slowa typu: 'kur*a, ja pier****, zjeb**** sie' to fruwaja czesciej niz powinny.

Old Post 06-12-2002 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Re: Re: Odnośnie cenzora

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Juzef ja uwazam, ze jak juz ten cenzor byl od poczatku to powienien byc dalej bo teraz jak juz go nie ma to slowa typu: 'kur*a, ja pier****, zjeb**** sie' to fruwaja czesciej niz powinny.

coz moge ci powiedziec ze pewnie beda prace prowadzone nad modem ktory pewnie bedzie laczyl funkcje osp cenzora i jeszce kilka innych jak narazie to jest sporo adminow ktorzy osoby nadzwyczj aktywne maja wywalac na serverze sa juz stale bany dla tych ktorzy przeginali jedna osoba nawet sadzila ze nic jej nie grozi bo ma zmienne ip coz nie wiem czy ktos z jego sieci gral wiem ze juz niepogra dzialanie brutalne wyjatkowo ale bardzo skuteczne
pozdrawiam

Old Post 06-12-2002 12:02
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Talking Re: Re: Re: Re: Odnośnie cenzora

quote:
coz moge ci powiedziec ze pewnie beda prace prowadzone nad modem ktory pewnie bedzie laczyl funkcje osp cenzora i jeszce kilka innych

Coz... mi tam przeszkadza przeklinanie tylko wtedy kiedy gram 3v1 (ja sam - czesto tak jest ) bo wtedy jak jakis ci z caps'em zaczyna 'ja pier****!!!' na czerwono caly czas to naprawde mozna dostac ataku szalu i przegrac runde, ktora mozna bylo wygrac. Choc czasem jak uzywane jest to nie potrzebnie to tez troche denerwuje; tylko nie myslcie ze jestem taki religijny . Wiec bardzo dobrze ze beda takie prace prowadzone .

Old Post 06-12-2002 12:13
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Question Dwa pytanka

Mam jeszcze do was dwa male pytanka. Jak korzystac z lagometra? Nic mi nie mowia te rozne kolorowe kreski, ktore poruszaja sie po malym kwadracie. Pytanie drugie. Wiecie moze na ile jest ustawiony na serwerach ligowych "spec_time" (nie wiem czy tak to sie nazywa)? Chodzi mi o to po ilu minutach spectator jest wywalany z serwera.

Old Post 08-12-2002 14:24
tom2525
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: Odnośnie cenzora

quote:
coz moge ci powiedziec ze pewnie beda prace prowadzone nad modem ktory pewnie bedzie laczyl funkcje osp cenzora i jeszce kilka innych jak narazie to jest sporo adminow ktorzy osoby nadzwyczj aktywne maja wywalac na serverze sa juz stale bany dla tych ktorzy przeginali jedna osoba nawet sadzila ze nic jej nie grozi bo ma zmienne ip coz nie wiem czy ktos z jego sieci gral wiem ze juz niepogra dzialanie brutalne wyjatkowo ale bardzo skuteczne
pozdrawiam

A nie lepiej guid z pb na cd kay uzyc jesli ma orginalna to se juz nie pogra na twoim serverze a ludzie z jego sieci beda mogli grac to bardziej humanitarne niechcjał bym byc banownay bo jakis debil z mojej siec tez jest pomysl nad tym

ps. guid z pb zapisuje cdkay gry w kodzie który mozna banowac przez pb fajna rzecz i moze zastapic ip

Old Post 08-12-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tom2525 Znajdź więcej post'ów przez  tom2525 Dodaj tom2525 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tom2525 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

co do lagometra to sie domyslam:
jest podzielony na dwie czesci
imo pierwsza dolna to twoje lacze jaki masz transfer kb/s i na czerwono packet losty
imo gorna to towj sprzet niebieski to chyba window/linux a zolte to chyba obciazenie twojego sprzetu pewnie tez fps'y
nie jestem tego pewny bo jak mam wiekszego laga to zolte tez skacze dogory a chyba niepowinno

Old Post 08-12-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
co do lagometra to sie domyslam:
jest podzielony na dwie czesci
imo pierwsza dolna to twoje lacze jaki masz transfer kb/s i na czerwono packet losty
imo gorna to towj sprzet niebieski to chyba window/linux a zolte to chyba obciazenie twojego sprzetu pewnie tez fps'y
nie jestem tego pewny bo jak mam wiekszego laga to zolte tez skacze dogory a chyba niepowinno

Atari: tak to wytlumaczyles, ze dalej tego nie rozumiem .

Old Post 08-12-2002 19:39
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Re: Odnośnie cenzora

quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
A nie lepiej guid z pb na cd kay uzyc jesli ma orginalna to se juz nie pogra na twoim serverze a ludzie z jego sieci beda mogli grac to bardziej humanitarne niechcjał bym byc banownay bo jakis debil z mojej siec tez jest pomysl nad tym

ps. guid z pb zapisuje cdkay gry w kodzie który mozna banowac przez pb fajna rzecz i moze zastapic ip

Kolejne bugi PB niestety nie ułatwiały banowania po guidach. Jak zapewne wiesz niedawno guidy były przydzielane od nowa.
Ponieważ serw jedzie na ... no jest ogólnie dostępny to dla wielu lyudzi nie jeste problem wygenerowanie kolejnego klucza i wejście na zabanowany serw. Prócz tego inwencja graczy chcących popsuć gre innym niestety nie zna granic
Stąd dość radykalne środki podejmowane przez juzefa

Old Post 08-12-2002 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Re: Re: Odnośnie cenzora

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
. Prócz tego inwencja graczy chcących popsuć gre innym niestety nie zna granic
Stąd dość radykalne środki podejmowane przez juzefa

Niestety zgadzam śie z Kullą

Naprawde wielu jest Polskich graczy co psują gre ale to nie z ich winy poprostu czasami nie patrzą co robią rzucają i strzelają jak Rambo.Ale nienawidze jak ktoś mnie specjalnie TKed to śie wtedy wkurzam i chcem wyrzućić kompa przez okno.

BANOWAĆ LAMUSÓW JAK NIEUMIEJĄ GRAC

Old Post 09-12-2002 08:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Odnośnie cenzora

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Ale nienawidze jak ktoś mnie specjalnie TKed to śie wtedy wkurzam i chcem wyrzućić kompa przez okno.

BANOWAĆ LAMUSÓW JAK NIEUMIEJĄ GRAC

Ja tez bardzo czesto chce wywalac mojego . I nie tylko przez to, ze jakis mnie TK'uje .

Old Post 09-12-2002 11:02
Ogór
Pozdrawiam

Co to są Bloopatches (wiem ze coś od krwi) ale niewiem czy to daje więcej krwi czy wyłancza krew jest to na patch Niemiecki i jest na www.soffiles.com może ktoś mi powie do czego to służy

Old Post 09-12-2002 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:36.    Strony (6): « First ... « 3 4 [5] 6 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions