Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Pogram z Pro z warszawy!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Bulls
Jesli to byla miazga z Infiego to chyba bym wolal jakies sound (mp3) )

LOOOL Dobre

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-10-2002 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Coz - mocny w gebie byl a teraz cicho siedzi....

Niedlugo na boardzie pojawi sie "nowy" uzytkownik

hehehe.

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 17-10-2002 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kronos
Training (Enforcer)

Talking lolki

czytalem tylko 1 stronke... ale widze ze ten caly irys czy jak mu tam to prze pewny siebie gosc i myslalem ze jebne ze smiechu.... bo wygaduje takie herezje ze mozna dostac kota...

Old Post 17-10-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kronos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kronos Znajdź więcej post'ów przez  kronos Dodaj kronos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kronos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Bulls
Ja tez biorac pod uwage popularnosc Q3 i PM jestem najlepszy na osiedlu

Z tego co sie orientuje to u nas na wsi juz nikt nie gra w Quake tylko ja zostalem

qfa co z wynikiem meczu?

Old Post 17-10-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Kronos poczytaj sobie reszte - topic jeden z weselszych

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

sprawdzcie ip kronosa i irysa, moze sie pokrywają ,
przynajmniej nicki podobnie brzmia

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

ta i fajnygosc w soomie tez podobnie brzmi (jakis taki nowy)
ps co znaczy to "fn" ??

Old Post 17-10-2002 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

Moze moj nick tez sie z ktoryms pokrywa, qrde musze sprawdzic i wyeilminowac ew. konkurencje

Old Post 17-10-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
Podobno dzisiaj niejaki infinite napieral z irysem na cpm3.
I podobno niezla miazga byla

Cooooo? Zadnego meczu z nikim jeszcze nie gralem!!!
Wy chcecie mnie zkompromitowac!!

Chamy! A Pokazcie lepiej to demko to wszystko bedzie jasne czy to ja czy to nie ja , hahaha

Old Post 18-10-2002 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lenar
a jeszcze jedno irys czemu nie chcesz zemnom juz grac ?...

Nie bede grac z frajerami i burakami... Pochodzilem, popytalem i dowiedzialem sie wiele niezainteresujacych rzeczy o tobie.
No coz ale pewnie ty sie tak na codzien zachowujesz...

Old Post 18-10-2002 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

quote:
Coz - mocny w gebie byl a teraz cicho siedzi....

Bylem zajety czyms co sie nazywa zycie osobiste...
Nie jestem kims kto siedzi przy kompie po 20godzin dziennie,
pewnie jestescie przyzwyczajeni do wlasnego syfu no ale wyobrazcie sobie ze czasem trzeba robic cos innego.

Teraz odezwe sie po weekendzie bo wyjezdzam,
Od poniedzialku zapowiadam pojawienie sie na serverach q3,
bedziemy mogli sie sprawdzic.

Old Post 18-10-2002 10:27
Iris
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc
sprawdzcie ip kronosa i irysa, moze sie pokrywają ,
przynajmniej nicki podobnie brzmia

Nie jestesmy spokrewnieni.

Old Post 18-10-2002 10:29
slawek
.

A tak w ogóle to sam jesteś beznadziejny!

Old Post 18-10-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

No to w koncu gral infi czy nie? Irysek widze ze sie zbulwersowałes

Old Post 18-10-2002 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

nabil 4 posty naraz zamiast napisac jeden
Hmm ale text w stylu "Nie bede gral z frajerami burakami" jest bardzo madry a moze powiesz czego dowiedziales sie o lenim chyba to ze jest od ciebie lepszy i zdygales sie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 18-10-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

A Irys mowi, ze to ja jestem kretyn
I co ja mam o tym sadzic ??

Old Post 18-10-2002 12:28
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
Nie bede grac z frajerami i burakami... Pochodzilem, popytalem i dowiedzialem sie wiele niezainteresujacych rzeczy o tobie.

No to jak to "burak" to go rozwal.... Wiemy co lenar potrafi - zas o tobie nic nie wiemy...

Old Post 18-10-2002 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
No to jak to "burak" to go rozwal.... Wiemy co lenar potrafi - zas o tobie nic nie wiemy...

Lenar potrafi... podrywac kobiety i sie jednoczesnie nawalic To na bank potrafi ))) (no offe.. ;> )

Old Post 18-10-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Bylem zajety czyms co sie nazywa zycie osobiste...
Nie jestem kims kto siedzi przy kompie po 20godzin dziennie,
pewnie jestescie przyzwyczajeni do wlasnego syfu no ale wyobrazcie sobie ze czasem trzeba robic cos innego.

Teraz odezwe sie po weekendzie bo wyjezdzam,
Od poniedzialku zapowiadam pojawienie sie na serverach q3,
bedziemy mogli sie sprawdzic.

Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B.
Lenar dał ci kontakt do siebie. Nie musiałeś pisać na boardzie, żę nie masz teraz czasu, ale jemu mogłeś 2 słowa podesłać.
A jeśli chodzi o reputację Lenara i kogokolwiek innego to to jest tylko gra i nie musisz lubić przeciwnika by z nim zagrać. To nie zakładanie rodziny, wspólne wynajmowanie mieszkania czy też prowadzenie interesów.
Skoro to ma dla ciebie aż takie znaczenie, to powinieś napisać wyzwanie "Zagram z Pro z Warszawy, którego lubię", a tak wyszedłeś na malutkiego pieska, który tylko robi dużo hałasu i czasem tylko rozpruje nogawkę w spodniach, po czym ucieka po kopie z laczka z podkulonym pod siebie ogonem.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 18-10-2002 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Lenar potrafi... podrywac kobiety i sie jednoczesnie nawalic To na bank potrafi ))) (no offe.. ;> )

Potrafi... bo lenar szybki jest

Old Post 18-10-2002 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Talking

własnie to chcialem powiedziec

Old Post 18-10-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

quote:

:/ --> nie smieje sie z cudzych marzen i szanuje zielen ... wiec o co chodzi ?

Edytowane przez lenar dnia 18-10-2002 o godz. 13:35

Old Post 18-10-2002 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

to co wkońcu Irysek grał z kimś czy nie??

Old Post 18-10-2002 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

Nie :/ A tak chciałem, ale niestety jestem burakiem, a taki zajebisty hiphopowiec jak irys jest ponad to ...

Old Post 18-10-2002 13:28
MAr-n
PROwokator

quote:

taa z botami i mastahami z lanu

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 18-10-2002 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreeD
co ja tu mam wpisac?;)

Cool

Old Post 18-10-2002 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreeD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreeD Znajdź więcej post'ów przez  DreeD Dodaj DreeD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreeD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

quote:

zabrzmialo znajomo
coz nikt nie jest doskonaly

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 18-10-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kronos
Training (Enforcer)

Talking hihihihi

Saari ))
tak P.S nie... ja nie mam nic wspolnego z tym irysem..
a tak ps to pogralbym sobie w cpma ale jakby grala taka elita jak kiedys... i moze mi ktos powiedziec dlaczego wszyscy przestali grac w cpma??? ....
Jezeli ktos by chcial zagrac sobie ze mna w cpma... to moge z checia zagrac(choc nie gralem od cgl2)... ale musialby sie ktos ze mna ustawic...

Old Post 18-10-2002 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kronos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kronos Znajdź więcej post'ów przez  kronos Dodaj kronos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kronos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:

tia... w bierki cisnieniowe

Old Post 18-10-2002 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kronos
Training (Enforcer)

Post hihihih

zaczyna mi sie podobac forum bo nigdy nie lubilem tej formy rozmowy... heheh....

Old Post 18-10-2002 21:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:31.    Strony (10): « First ... « 3 4 [5] 6 7 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions