Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > The Matrix
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

to czepiać sie MaslaVa bo drugi bilet jest jego mnie to tam mało obchodzi czy bedzie maslav czy kto inny
A poznacie go po kilku miejcach wolnych naokolo i stadku much wokol niego (joke)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-05-2003 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja ide na mejtriksa jutro do kinoteki

Old Post 22-05-2003 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Zazdroszcze wam - w zadupiu zwanym Czestochowa nie ma kina z prawdziwego zdarzenia! Od dwoch lat filmy sa wyswietlane w filcharmonii. Az zal dupe sciska

Old Post 22-05-2003 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja w multikinie jestem bardzo czesto z moja dziewczyna

jesli podczas seansu uslyszycie donosne " BUAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA" albo jakies po****** komentarze to znaczy ze jestem na sali

Ha! HA!GHAGHHA! :>
Dobrze że nie ma u mnie Multikina, nie słychać przynajmniej infiego.

Old Post 22-05-2003 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
Zazdroszcze wam - w zadupiu zwanym Czestochowa nie ma kina z prawdziwego zdarzenia! Od dwoch lat filmy sa wyswietlane w filcharmonii. Az zal dupe sciska

A ja mam jutro egzamin... razniej?

Old Post 22-05-2003 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
A ja mam jutro egzamin... razniej?

z czego? Ja jeszcze musze napisac caly alfabet patyczkiem no zajebiscie po prostu

Old Post 22-05-2003 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
z czego? Ja jeszcze musze napisac caly alfabet patyczkiem no zajebiscie po prostu

Prawo pracy...

Old Post 22-05-2003 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

aaa..prawo pracy....moja siostra tego nie zdała

Old Post 22-05-2003 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
aaa..prawo pracy....moja siostra tego nie zdała

A moja zdała

Old Post 23-05-2003 02:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

O-M-G !!!

Jestem w gęstym szoku - naprawde.
Zaraz po tym jak widziałem reloaded w kinie, pierwsze co pomyślałem o filmie to coś w stylu "Boosh, ale kicha" - jak najbardziej poważnie! Ale teraz jak oglądam sobie na kompie w podłej jakości, ale już na spokojnie i tak żeby wszystko zrozumieć, stwierdze że wachowscy mają straaasznie wielką wyobraźnie Jestem już prawie pewien o co dokładnie chodzi w matrixie - żeby było ciekawiej, nie jest to powiedziane ani w pierwszej, ani w drugiej ( a napewno nie do końca ) części filmu.
Dla tych co jeszcze reloaded nie widzieli : jeśli będziecie oglądać w kinie, postarajcie się nie dać ponieść "emocjom" - bo nowy matrix, itp. tylko wsłuchajcie się ( wczytajcie ? ) w rozmowę Neo z wyrocznią, zaraz potem w krótką wymiane zdań ze Smithem, a na koniec rozmowę z Architektem. Jeśli moje przypuszczenia okażą się prawdą... ehh "rewolucje" ostro będą mieszać w głowach Żeby dopełnić obraz proponuje jeszcze przed reloaded dokładnie obejżeć "animatrixa" - z naciskiem na epizod "Matriculated" bo w brew pozorom to właśnie ten epizodzik mówi najwięcej o "reloaded". Jak już wczesniej było wspominane pełen obraz tej "lekkiej" fabuły ( bo są 2 wontki!)pokaże się dopiero po obejżeniu "ani...". "reloaded" i zagraniu w "etm" <- polecam właśnie tą kolejność.

To tyle narazie - czekam na sensowne reply

Old Post 23-05-2003 04:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Dobra wkoncu zaczal sie film. Pierwsza godzina to takieeee nudy ze usypialem. Caly ten Zion i wogole. W dodatku klimatem przypominalo Star Wars albo Star Trek ale nie Matrixa. Dopiero jak sie zaczelo dziac wewnatrz matrixa fabula to sie zrobilo odrazu klimatyczniej i ciekawiej. Scena walki z agentami Smithami (ci co studiowali lektury i trailery pewnie wiedza o co chodzi) byla smiechawa. Znaczy nie to ze spartaczona i dlatego smieszna tylko poprostu czlowiek sie do niej usmiechal. Potem byla pani Monika Bellucie (sorka ale tylko w tej chwili ragmenty te najciekawsze i ktore najbardziej mi sie wryly pamietam). Tym razem pani Monika wcielila sie w role bardzo perwersyjnego programu. : Nie bede zdradzal szczegolow. No i doczekalem sie tak w 2/3 filmu wreszcie sceny na autostradzie. Miodne efekty, nie powiem (szczegolnie mi sie podobalo zderzenie 2 tirow ). Pozniej byly jeszcze inne pierdulki ale to bylo najciekawsze dla mnie. Dodam, ze tyle wrogow dobzi bohaterowie to chyba w zadnym filmie jeszcze nie mieli. agent Smith, ktory sie potrafi kopiowac juz i odalaczyl sie od Matrixa (mlody, gniewny), zwykli ale lekko zupgradeowani agenci (glownego gra kolo co gral role Shiro czy jak mu bylo w serialu Mortal Kombat), blizniacy (fajni kolesie) i pare innych jeszcze. Zpieprzone bylo polowa tlumaczenia bo zamiast ż dawali ź i smieszylo mnie to lekko z poczatku, potem draznilo a z czasem przywyklem, ale (jak to mowi Walesa) «czy to bylo naprawde konieczne?» Tych co widzieli Animatrixa powinna ucieszyc wiadomosc, ze wykorzystano 2 motywy w Matrixie: Reaktywacji. Z pierwszego odcinka (Ostatni lot ozyrysa) i z ostatniego (postac tego kolezki na deskorolce, co rzucil sie z dachu szkoly). Taki mily akcent w sumie. Mozna tez w filmie odnalezc obie postacie z gry Enter the Matrix. Ponadto w drugiej czesci jest o wiele wiecej filozofowania niz w jedynce. :/ Czemu ta mordka na koncu smutna? Otoz temu, ze jeszcze rok temu uznalbym to za plus, ale po wstepnej i bardzo pobieznej nawet filozfii na pierwszym roku stwierdzam, ze przedstawione teorie w Matrixie sa bardzo chaotyczne, oderwane czesto od konktekstu ich pelnej wersji i na dodatek z kanonu filozofii idealistycznej, czyli takiej co jest co prawda bardziej atrakcyjna niz realistyczna, ale prowadzi w zyciu na manowce, niczego nie uczy i bardzo jej poprostu nie lubie za to. Czuc nute Nitzego (czy jak sie go tam pokretnie pisze), Kanta, nieco Kartezjusza moze tez Leibniza. Co do samej techniki scen walki, to w zasadzie nie jest juz to prawie wogole gra aktorow. Troche wczesniej o tym czytalem i rzuca sie to w oczy w filmie. Mianowicie walka jest generowana komputerowo i nakladany obraz aktorow. Dlatego choc daje to wiele mozliwosci wspanialych efektow to jednak raz ze sa bardzo oderwane od rzeczywistosci przez co raza a dwa to czuc animacje a wiec i sztucznosc. :/ Najlepiej chyba to widac w walce z 100tka Smithow.
Czas na krotkie podsumowanie: Film ma slabszy klimat i fabule niz jedynka. Za duzo na raz chcieli przekazac przez co zrobil sie burdel spory i film przypomina gre w stylu przejdz level, pokonaj bosa i idz na kolejny level. Za to efekty no sa lepsze co tu ukrywac, technika poszla do przodu i jest ich zdecydowanie wiecej, czasem az za duzo (np. mnie na poaczatku samym lekko odstraszyly od filmu bo za duzo ich bylo doslownie w pierwszej scenie, az oczy nie nadazaly). Tak wiec idac do kina nastawcie sie na efekciarstwo. Aha i jeszcze jedno, wytezyc nieco umysly trzeba tylko przy rozmowie Neo z wyrcoznia (tu mniej) i przy rozmowie Neo z Architektem (tu wiecej).

The End.

Old Post 23-05-2003 06:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

Tank napisał cracka do Matrixa, wprowadzającego do umysłu każdego człowieka informacje o rzeczywistym świecie. Jednak aby umieścić ten program w Matrycy, trzeba najpierw poznać kody dostępu do jej głównego komputera. Właśnie w tym celu Neo i Trinity wyruszają do Matrixa. Tymczasem do Ziemi zbliża się niezidentyfikowany obiekt - przedstawiciele innej cywilizacji. Dowódcy Zionu nawiązują z nimi kontakt w nadziei, że uzyskają pomoc w wojnie z maszynami. Jednak okazuje się, że obca rasa wcale nie ma intencji pokojowych. Prawda jest taka, że to oni, dzięki eksperymentom genetycznym, stworzyli rasę ludzką i przenieśli ją na Ziemię. Ludzie mieli przygotować tę planetę dla Obcych, gdyż nie mogą oni wytrzymać wysokiej temperatury, jaka panowała na Ziemi jeszcze przed Wielką Wojną. Dokładnie wiedzieli, kiedy Sztuczna Inteligencja spowoduje znaczne ochłodzenie klimatu, ponieważ dawniej sami przez to przechodzili. Nie wszystko poszło jednak zgodnie z planem - ludzie przeżyli. Obcy muszą teraz, oprócz zniszczenia maszyn (co jest dla nich banalne - wystarczy wejść do Matrixa i odłączyć główny komputer), także zabić resztki ludzi. W tej sytuacji ludzie zawierają sojusz z maszynami. Neo i Trinity muszą powstrzymać Obcych w Matrixie, a maszyny pomogą w obronie Zionu. W ten sposób rozpoczyna się kolejna wojna...

Old Post 23-05-2003 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

***** rotfl.
Kto to napisał ? ;>

Old Post 23-05-2003 21:30
szpak
Master (Spawn)

matrix reaktywacja: pod koniec filmu doszedlem do wniosku ze 10 razy bardziej
wolalbym ogladac w tym momecie leona czy milczenie owiec
innymi slowy sux (poza efektami, scenami walki, blizniakami i francuzem)

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 24-05-2003 01:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

To sobie obejrzyj 10x jeszcze aż zrozumiesz.
EDIT ;-)
Ja rozumiałem mniej więcej ale wczoraj Yareq nakreśił mi obraz bardziej. ;>

Edytowane przez bizonek dnia 24-05-2003 o godz. 07:37

Old Post 24-05-2003 07:25
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Bylem w nieco zblizonej sytuacji jak Szpak. Tylko, ze ja zalowalem ze nie ogladam wlasnie NGE.

Old Post 24-05-2003 07:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

O lol.. to moze jednak sciagne divixa od kogos

Old Post 24-05-2003 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

a dajcie se spokoj czepiacie sie zeby sie czepiac jak Wam sie nie podoba fabula czy podejscie do sprawy to idzcie na jakies ambitne filmy dla krytykow -.- a terminatora 3 tez bedziecie jechac za to ze nie ma w nim skomplikowanych przemyslen nad egzystencja tego swiata? :>

Old Post 24-05-2003 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
Bylem w nieco zblizonej sytuacji jak Szpak. Tylko, ze ja zalowalem ze nie ogladam wlasnie NGE.

To warto isc czy nie??

Old Post 24-05-2003 09:38
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
To warto isc czy nie??

Jeżeli będziesz uważnie słuchał dialogów to tak. :>

Old Post 24-05-2003 11:29
Lesio
KOSZ

A mi sie matrix podobal. Moje wrazenia sa jak najbardziej pozytywne, trzeba miec tylko odpowiednie nastawienie. Poszedlem na film oczekujac nowych efektow specjalnych, niesamowitych scen walki i wyjasnienia fabuly z pierwszego matrixa. Oczywiscie oczekiwania moje zostaly spelnione. Caly film ogladalem z przyjemnoscia z usmiechem.
Film jest troche zagmatwany ale to chyba o to chodzi. Trzeba go ogladnac kilka razy, zeby wszystko do konca zrozumiec. W przypadku matrix'a 1 bylo z 11 razy i praktycznie za kazdym razem potrafilem doszukac sie nowego szczegolu.

Old Post 24-05-2003 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Jeżeli będziesz uważnie słuchał dialogów to tak. :>

tylko postaraj sie nie przegapic tych dwoch momentow
w ktroch dialogow nalezy sluchac uwaznie :>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 24-05-2003 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez szpak
tylko postaraj sie nie przegapic tych dwoch momentow
w ktroch dialogow nalezy sluchac uwaznie :>

3 momentów.

Old Post 24-05-2003 16:19
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

wlasnie wrocilem... zadowolny dokladnie to co pisze Lesiu, chociaz tlumaczenie i polskie fonty sux0r na maxa :o kilka smiesznych momentow, duzo akcji i super dopasowana muza (ach to naglosnienie) no i badziewny trailer 3 czesci ktorego mam od 3 miechow na kompie, a na ktory czekalem 10 min. az napisy przeleca O_o

S
P
O
I
L
E
R

btw. czemu agent unikal kul ruszajac sie z predkoscia ponadswietlna, za to w czasie bojki z morfeuszem nie uciekl od ciosu katany? ... i jestem ciekaw jak agent smith sie przeniosl do realnego swiata za pomoca telefonu (to w koncu on zawladnal tym kolesiem ktory zdradzil) skoro jest tylko programem komputerowym?

Old Post 24-05-2003 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Chodziło o efekt. ;>
http://www.thesmokinggun.com/archive/wachowski1.html
polecam.

Old Post 24-05-2003 18:58
AlieneK
KOSZ

Veni, vidi.....
to nie to samo co jedynka, ale film dobry....błędów takich jak mowił Koras jest pełno....dlaczego Neo bedąc bogiem w Matrixie w ogole walczy zamiast powalic wszystkich samą siłą woli itp.
Poza tym denerwoje mnie jedna rzecz...dlaczego ci agenci bedąc programami nie potrafią se obliczyc trajektori lotu i trafic kogos pierwszą kulą????
no i skąd sciągneli pachte zeby sie upgrate'owac??

Ogolnie wszystko zrozumiałem, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Niezbyt tego dosłuchałem... co Neo(n) miał zrobić z tym kodem źrodłowym?? bo niby tam poszedł i miała sie wojna skonczyc..miał napisać moda czy co, zeby roboty były dobre?
a moze miał jednego z robotow cofnąc w czasie zeby ochronił młodego Neo...ee to nie ten film

Ale czy dobrze mi sie wydaje, że oni cały czas są w matrixie?? Bo niby jak pan Anderon powstrzymał strażników? chyba nie lodowatym wzrokiem
No bo pan Architekt mówił, że będą niszczyć Zion 6ty raz...wiec....
Ogolnie jednak polecam tym ktorzy jeszcze nie byli

Tylko te literki i tłumaczenie załosne....

quote:
Napisane oryginalnie przez glover
Tank napisał cracka do Matrixa,blablabla

słyszałem kiedyś o tym pomyśle w krotce po tym jak ogłoszono, że będzie druga częsc...czyli dosyc dawno...
ale chyba jednak tak nie jest :> a nuz widelec???

Old Post 24-05-2003 19:19
bizonek
def

Alien wpadnij na #fpp.pl albo uderz do mnie na GG: 1389531 to ci wytłumacze yareq i moją teorie spisku w Matrixie

Old Post 24-05-2003 19:29
[FPP]krzysiek
w's'kendo

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
i jestem ciekaw jak agent smith sie przeniosl do realnego swiata za pomoca telefonu (to w koncu on zawladnal tym kolesiem ktory zdradzil) skoro jest tylko programem komputerowym?

Zapewne w ten sam sposob w jaki uploaduje sie do mozgu wszelakie szkolenia. Przez ta igle (iglice wlasciwie ) w mozgu. :>

Old Post 24-05-2003 19:36
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Bylem dzisiaj na Matrixie i ogolnie film zrobil dobre wrazenie. Dla mnie jest to kino akcji, ktore przez kilka lat (albo do kolejnego matrixa) bedzie wiodlo prym.

Niektore sceny przedobrzone, ale ogolnie zrezalizowane na super poziomie.

Wkurwilo mnie zakonczenie, w glupim momencie imo.

Old Post 24-05-2003 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Zabieg celowy. :>
Chyba trzeba będzie założyć topic na temat dysputy o M:R.

Old Post 24-05-2003 22:34
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:03.    Strony (10): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions