quote: Napisane oryginalnie przez tmat
JARO wszystko o czym piszesz (koordynacja itp.), bez klanu jest niemożliwe do zrealizowania. Na serwerze na którym gra mase przypadkowych osób (na moscie ok 3000 osób już grało) nie ma mowy o koordynacji. Sytuacja o której mówiłeś czyli czerwoni przejeli PSP i wycinali w pień niebieskich pewnie miała miejsce w chwili gdy w drużynie czerwonych byli członkowie jakiegos klanu. Porozumiewali sie głosowo a nie za pomoca klawiatury i wiedzieli dokładnie co sie dzieje na całej mapie gry. Gra zorganizowana, ładna i wymagająca czegoś wiecej niż tylko strzelania na oślep ma miejsce w przypadku sparingu pomiędzy dwoma klanami (miedzy innymi dlatego jestem w klanie) , a nie na ogólnodostępnym serwerze. Na moscie przy takiej ilości graczy można jedynie nastawić się na "proste nabijanie punktów" (moim zdaniem nie jest to takie proste), a nie na finezyjną gre. Jaro chcesz grać ładnie wstąp do jakiegoś klanu i zagraj tzw. klanówke wtedy zobaczysz co jesteś wart i ile już potrafisz, uwierz mi czasami jest naprawde ciężko, ale za to ciekawiej. Pozdrawiam.
Na początek rzucę Ci parę szczegółów:
-zostaję przy swoim, mam alergię na wszelkie układy hierachiczne, zarówno w układzie poziomym jak i pionowym,
-mój czas na necie jest mocno ograniczony-najczęściej 21-01, więc wszelkiego rodzaju tam mecze klanowe ,sparingi itp. raczej odpadają,
-komunikacja głosowa raczej odpada, bo jeśli obudzę "Coś" to mam , a mój komp laduje na bruku, a noc stanie się koszmarem( potrafisz do 6 rano bawić się kolejką?)
-nie rozstanę się z nikiem bo gram nie tylko na MOST chyba, że stworzycie coś na kształt sekcji FUN PLAYER's( jesteś w klanie jako pomocnik ,bez zmiany ksywy ) to O'K, jestem z wami. Wchodzę do gry i wspieram na ilę potrafię cały klan,
-zróbmy próbę, wchodzac do gry puszczajmy komunikat SAS jako zawołanie, zobaczymy jaka będzie reakcja
-gg nie mam , ale to nie jest problem - w Tlenie jestem pod [email protected],
I ostatnia kwestia ilu nas jest?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|