Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Koordynacja w TDM
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Wiem, że się powtarzam ale wiele się ostanio dzieje wokół tego tematu więc pragnę powrócić do źródeł dyskusjiJak już pisałem jakaś forma koordynacji jest niezbędna - dotychczasowe TDM bardziej przypominają DM - grają dwa zespoły , ale drużyną trudno to nazwać. Osobiście alergicznie reaguję na wszelkie odgórne ( pomijając AIRBORNa, który wymyka się wszelkim próbom klasyfikacji ) próby organizowania życia. Jeśli zbierze się garstka chętnych i zbudujecie coś na kształt klanu to piszę się, jako ktoś w stylu Fun Player czyli robak jeszcze marniejszy od rezerwy. Swoja drogą widziałem gdzieś nastepujący układ klanu cyt. KampfZone Team, WarZone Team,Reserve,Fun Player.
Zanaczam ,że chodziło mi o to by nie zaistnieć jako banda pod piracką banderą. Bardziej chodzi o to, by tej grze dodać smaku lepszego niż zwykła sieczka, wykonywana przy pomocy M60 i obliczonej na proste nabijanie punktów. Gram w tą grę niezbyt długo - i poza przypadkami gdy sytuacja mnie do tego zmusza - taką kotłowaninę omijam szerokim łukiem. Całkiem niedawno w Panic Atack obserwowałem niebieskich jak dawali sie wycinać w pień po trzech naraz, podczas gdy czerwoni spokojnie kontrolowali PSP i przebieg gry. Ale na to też trzeba umieć zwracać uwagę. Poległem chyba z 20 razy usiłując coś zrobić. DAREMNIE!!! To tyle! Jeśli podzielacie mój pogląd na sprawę to droga jest otwarta? Być może przynudzam ale swoją drogą- za przeproszeniem- AIRBORN jak można coś zorganizować w takim bełkocie? I Panowie póki co, jak już gramy w jedny Team'ie to komunikowć się cześciej co, kto i gdzie robi, meldowac o snajpach, zgłaszać zapotrzebowanie na gunnerów i medyków itp. Można też uzgodnić jakiś podział na małe drużyny obsadzające poszczególne PSP. narka

JARO wszystko o czym piszesz (koordynacja itp.), bez klanu jest niemożliwe do zrealizowania. Na serwerze na którym gra mase przypadkowych osób (na moscie ok 3000 osób już grało) nie ma mowy o koordynacji. Sytuacja o której mówiłeś czyli czerwoni przejeli PSP i wycinali w pień niebieskich pewnie miała miejsce w chwili gdy w drużynie czerwonych byli członkowie jakiegos klanu. Porozumiewali sie głosowo a nie za pomoca klawiatury i wiedzieli dokładnie co sie dzieje na całej mapie gry. Gra zorganizowana, ładna i wymagająca czegoś wiecej niż tylko strzelania na oślep ma miejsce w przypadku sparingu pomiędzy dwoma klanami (miedzy innymi dlatego jestem w klanie) , a nie na ogólnodostępnym serwerze. Na moscie przy takiej ilości graczy można jedynie nastawić się na "proste nabijanie punktów" (moim zdaniem nie jest to takie proste), a nie na finezyjną gre. Jaro chcesz grać ładnie wstąp do jakiegoś klanu i zagraj tzw. klanówke wtedy zobaczysz co jesteś wart i ile już potrafisz, uwierz mi czasami jest naprawde ciężko, ale za to ciekawiej. Pozdrawiam.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-09-2003 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Niestety Tomek ma rację, choćby kwestia porozumiewania się. Klawiatura jako medium informacji nie jest najszczęśliwszym narzędziem a jak już rozmawialiśmy dobrym wyjściem jest mikrofon no i niestety jakaś zgrana paczka (klan) ale własnie do tego dążymy. I właśnie dlatego trzeba będzie jednak zorganizować coś większego (najgorszy problem to wydzieranie się w mikrofon o północy " Jaroooo padnij, za tobą skurw... z wielkim gnatem" , już widzę ten cios w głowę wałkiem zadany z precyzją samego Moongose )

Old Post 23-09-2003 14:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Możemy jeszcze długo tworzyć wiele teorii i marzeń (board jest cierpliwy) ale już czas chyba aby przejść do czynów. Jaro masz gg? Można by wymienić parę słów...

Pytanie do Tomka: jak sprawuje się komunikacja głosowa ? Są duże opóźnienia ? I jakiego programu używasz ??

Old Post 23-09-2003 14:09
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Niestety Tomek ma rację, choćby kwestia porozumiewania się. Klawiatura jako medium informacji nie jest najszczęśliwszym narzędziem a jak już rozmawialiśmy dobrym wyjściem jest mikrofon no i niestety jakaś zgrana paczka (klan) ale własnie do tego dążymy. I właśnie dlatego trzeba będzie jednak zorganizować coś większego (najgorszy problem to wydzieranie się w mikrofon o północy " Jaroooo padnij, za tobą skurw... z wielkim gnatem" , już widzę ten cios w głowę wałkiem zadany z precyzją samego Moongose )

Radzioo na prawde nie jest tak żle. Słuchawki z mikrofonem załatwiaja sprawe. Moje żona też czasami "szalała" przy moich nocnych okrzykach ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Ja troszeczke ciszej nastawiłem słuchawki dzieki czemu słysze sam siebie i nie dre sie już tak okropnie i to rozwiązało problem. Poza tym w czasie walki podaje sie tylko najbardziej potrzebne informacje, a emocje trzeba odstawić na bok. Powodzenia a jakby co to zakładaj chełm na głowe i już żaden wałek Ci nie straszny.

Old Post 23-09-2003 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Możemy jeszcze długo tworzyć wiele teorii i marzeń (board jest cierpliwy) ale już czas chyba aby przejść do czynów. Jaro masz gg? Można by wymienić parę słów...

Pytanie do Tomka: jak sprawuje się komunikacja głosowa ? Są duże opóźnienia ? I jakiego programu używasz ??

Opóżnienie jest ale niewielkie a najlepiej używać Teamspeaka

Old Post 23-09-2003 14:18
tmat
Elite (Fiend)

Podaj nr GG to ci prześle linka do ściągnięcia tego programu.

Old Post 23-09-2003 14:20
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Podaj nr GG to ci prześle linka do ściągnięcia tego programu.

Ok, podam wieczorem

Old Post 23-09-2003 14:29
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Radzioo na prawde nie jest tak żle. Słuchawki z mikrofonem załatwiaja sprawe. Moje żona też czasami "szalała" przy moich nocnych okrzykach ale jakoś doszliśmy do porozumienia. Ja troszeczke ciszej nastawiłem słuchawki dzieki czemu słysze sam siebie i nie dre sie już tak okropnie i to rozwiązało problem. Poza tym w czasie walki podaje sie tylko najbardziej potrzebne informacje, a emocje trzeba odstawić na bok. Powodzenia a jakby co to zakładaj chełm na głowe i już żaden wałek Ci nie straszny.

No nie wiem, nie znasz mojej żony (żartuję)

Old Post 23-09-2003 14:34
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
JARO wszystko o czym piszesz (koordynacja itp.), bez klanu jest niemożliwe do zrealizowania. Na serwerze na którym gra mase przypadkowych osób (na moscie ok 3000 osób już grało) nie ma mowy o koordynacji. Sytuacja o której mówiłeś czyli czerwoni przejeli PSP i wycinali w pień niebieskich pewnie miała miejsce w chwili gdy w drużynie czerwonych byli członkowie jakiegos klanu. Porozumiewali sie głosowo a nie za pomoca klawiatury i wiedzieli dokładnie co sie dzieje na całej mapie gry. Gra zorganizowana, ładna i wymagająca czegoś wiecej niż tylko strzelania na oślep ma miejsce w przypadku sparingu pomiędzy dwoma klanami (miedzy innymi dlatego jestem w klanie) , a nie na ogólnodostępnym serwerze. Na moscie przy takiej ilości graczy można jedynie nastawić się na "proste nabijanie punktów" (moim zdaniem nie jest to takie proste), a nie na finezyjną gre. Jaro chcesz grać ładnie wstąp do jakiegoś klanu i zagraj tzw. klanówke wtedy zobaczysz co jesteś wart i ile już potrafisz, uwierz mi czasami jest naprawde ciężko, ale za to ciekawiej. Pozdrawiam.

Na początek rzucę Ci parę szczegółów:
-zostaję przy swoim, mam alergię na wszelkie układy hierachiczne, zarówno w układzie poziomym jak i pionowym,
-mój czas na necie jest mocno ograniczony-najczęściej 21-01, więc wszelkiego rodzaju tam mecze klanowe ,sparingi itp. raczej odpadają,
-komunikacja głosowa raczej odpada, bo jeśli obudzę "Coś"to mam, a mój komp laduje na bruku, a noc stanie się koszmarem( potrafisz do 6 rano bawić się kolejką?)
-nie rozstanę się z nikiem bo gram nie tylko na MOST chyba, że stworzycie coś na kształt sekcji FUN PLAYER's( jesteś w klanie jako pomocnik ,bez zmiany ksywy ) to O'K, jestem z wami. Wchodzę do gry i wspieram na ilę potrafię cały klan,
-zróbmy próbę, wchodzac do gry puszczajmy komunikat SAS jako zawołanie, zobaczymy jaka będzie reakcja
-gg nie mam , ale to nie jest problem - w Tlenie jestem pod [email protected],

I ostatnia kwestia ilu nas jest?

Old Post 23-09-2003 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

SAS

Wpisujcie się tutaj ilu jest chętnych

Old Post 23-09-2003 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Ok więc tak wygląda sytuacja...Każdy z nas ma swoje zycie a komputer a raczej gre BHD traktujemy jako zabawe to zrozumiałe, więc nie ma jakiegoś "rygoru" że np. w czwartek o 20 sparing itd.Można wszystko dogadać i to co proponuje Jaro wydaje mi sie ok. Poprostu każdy kto ma chwile czasu i akurat gra w BHD i w swojej drużynie widzi kogoś od NAS to do niego "dołacza" i próbują razem współpracować.Poprostu głównie chodzi mi o lużną grupe ludzi, bez "rygoru" i regulaminów itd....każdy w/g chęci.Pozdro....(Ale dostałem w kość w pracy :-()

Old Post 23-09-2003 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: SAS

quote:
Wpisujcie się tutaj ilu jest chętnych

No ja jestem chętny :-) *SAS*Tomcat

Old Post 23-09-2003 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Ok więc tak wygląda sytuacja...Każdy z nas ma swoje zycie a komputer a raczej gre BHD traktujemy jako zabawe to zrozumiałe, więc nie ma jakiegoś "rygoru" że np. w czwartek o 20 sparing itd.Można wszystko dogadać i to co proponuje Jaro wydaje mi sie ok. Poprostu każdy kto ma chwile czasu i akurat gra w BHD i w swojej drużynie widzi kogoś od NAS to do niego "dołacza" i próbują razem współpracować.Poprostu głównie chodzi mi o lużną grupe ludzi, bez "rygoru" i regulaminów itd....każdy w/g chęci.Pozdro....(Ale dostałem w kość w pracy :-()

No właśnie musimy jescze ustalić parę szczegółów. Np czy będzie tak jak napisał Tomcat27 , czy są jeszcze jakieś inne propozycje. Jedna prośba nie piszcie o robocie, bo ja cały czas jestem w robocie. I są tacy co dostają i tacy co dają? Jak mówią
" jednym dają , drugim biorą, takie ich zbójeckie prawo". W BHD nie ma egiptu, więc darujmy sobie

Old Post 23-09-2003 15:35
Radzioo(PL)
Guest

quote:
No właśnie musimy jescze ustalić parę szczegółów. Np czy będzie tak jak napisał Tomcat27 , czy są jeszcze jakieś inne propozycje. Jedna prośba nie piszcie o robocie, bo ja cały czas jestem w robocie. I są tacy co dostają i tacy co dają? Jak mówią
" jednym dają , drugim biorą, takie ich zbójeckie prawo". W BHD nie ma egiptu, więc darujmy sobie

W Policji pracujesz czy co ??

Old Post 23-09-2003 15:41
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
W Policji pracujesz czy co ??

tak ale przez małe "p" i takich jak Ty nam potrzeba
A tak serio ustalmy co to ma być, bo już sam nie wiem, co mamm myśleć . Zróbcie szkic sytuacyjny i rozesłać to emailem.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kadrowa, jestem skończony!!!!!!!
Spadam do domu . Narka i bez odbioru.

Old Post 23-09-2003 15:49
Radzioo(PL)
Guest

quote:
tak ale przez małe "p" i takich jak Ty nam potrzeba
A tak serio ustalmy co to ma być, bo już sam nie wiem, co mamm myśleć . Zróbcie szkic sytuacyjny i rozesłać to emailem.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kadrowa, jestem skończony!!!!!!!
Spadam do domu . Narka i bez odbioru.

Ach taaakk permanentna inwigilacja ale źle mnie zrozumiałeś, ja łapówek nie daje a na pewno już nie policji

Old Post 23-09-2003 15:54
Tomcat27
Master (Spawn)

Z mojej strony to była propozycja, skoro przypadła do gustu to fajnie :-) A co do Waszych propozycji...wolna ręka....wszystko do ugadania. Ja właściwie dałem schemat sytuacji i to jest tylko schemat..wiec każde poprawki mile widziane.

Old Post 23-09-2003 16:15
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Z mojej strony to była propozycja, skoro przypadła do gustu to fajnie :-) A co do Waszych propozycji...wolna ręka....wszystko do ugadania. Ja właściwie dałem schemat sytuacji i to jest tylko schemat..wiec każde poprawki mile widziane.

To nawet sie dobrze sklada: Ja i Jaro jako CQB, Ty Tomcat gunner a ...... khm AIRBORN snajper (chociaz on taki nieokielznany)

Old Post 23-09-2003 16:28
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Pozostaje uzgodnić kolor Team'u Ja zawsze gram z niebieskimi (Radzioo po tym mnie rozszyfrowałeś?), Radzioo z tego co widzę też(też jesteś z Policji?)
Kończę bo nadaję spod koca? Narka

Za SAS'a jedz, pij i popuszczaj pasa!!!!

Old Post 23-09-2003 18:05
Tomcat27
Master (Spawn)

Oki nie widze problemu, a właściwie to widze :-) W tej chwili np. na MOST.PL ciężko wybrać kolor Teamu bo jest włączone automatyczne rozdzielanie. Ale ja też staram sie grać w Blue :-)

Old Post 23-09-2003 18:36
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Pozostaje uzgodnić kolor Team'u Ja zawsze gram z niebieskimi (Radzioo po tym mnie rozszyfrowałeś?), Radzioo z tego co widzę też(też jesteś z Policji?)
Kończę bo nadaję spod koca? Narka

Co prawda nie w policji ale dominująca barwa w logo mojej firmy to niebieski

Old Post 23-09-2003 18:47
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Na początek rzucę Ci parę szczegółów:
-zostaję przy swoim, mam alergię na wszelkie układy hierachiczne, zarówno w układzie poziomym jak i pionowym,
-mój czas na necie jest mocno ograniczony-najczęściej 21-01, więc wszelkiego rodzaju tam mecze klanowe ,sparingi itp. raczej odpadają,
-komunikacja głosowa raczej odpada, bo jeśli obudzę "Coś"to mam, a mój komp laduje na bruku, a noc stanie się koszmarem( potrafisz do 6 rano bawić się kolejką?)
-nie rozstanę się z nikiem bo gram nie tylko na MOST chyba, że stworzycie coś na kształt sekcji FUN PLAYER's( jesteś w klanie jako pomocnik ,bez zmiany ksywy ) to O'K, jestem z wami. Wchodzę do gry i wspieram na ilę potrafię cały klan,
-zróbmy próbę, wchodzac do gry puszczajmy komunikat SAS jako zawołanie, zobaczymy jaka będzie reakcja
-gg nie mam , ale to nie jest problem - w Tlenie jestem pod [email protected],

I ostatnia kwestia ilu nas jest?

Jaro, żle mnie zrozumiałeś ja Cie wcale nie namawiam do wstąpienia do klanu. Chcesz wstepuj nie chcesz nie rób tego nie interesuje mnie to naprawde. Odpowiedziałem tylko na Twoje wołania o koordynacje. Niczego wymyślać nie trzeba bo jeżeli chodzi o ten aspekt gry wszystko zostało wymyślone i mam tu na myśli klan. Jaro ty chyba nie wiesz o co tak naprawde chodzi w klanie. O jakich ty hierarchiach opowiadasz ? Rzeczywiście w klanach są przyznawane stopnie ale tylko po to aby wyłonić najlepszych graczy którzy bedą grali mecze. Zapewniam Cie że nie mam więcej czasu na siedzenie na necie niż ty a mecze są rozgrywane w godz. wieczornych i jak chcesz w nich grać to grasz nie chcesz to są inni. Pamiętaj to jest tylko zabawa i w klanie też o tym wszyscy wiedzą, tak na pewno jest w klanie w którym jestem. My jesteśmy po prostu grupą ludzi w wieku od 20 do 40 lat która chciała SKOORDYNOWAĆ swoje działania w grze i dobrze sie przy tym bawić. Pozdrawiam.

Old Post 23-09-2003 18:52
Jaro(PL)
Goldmember

No dobra, bo gonimy jak pies za własnym ogonem. Jak będziecie w akcji, jakoś się znajdziemy

Old Post 23-09-2003 19:04
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Co prawda nie w policji ale dominująca barwa w logo mojej firmy to niebieski

To mamy szczęście , bo jestem daltonistą i nie odróżniam czerwonego od zielonego(podobno).

Old Post 23-09-2003 19:08
Radzioo(PL)
Guest

quote:
To mamy szczęście , bo jestem daltonistą i nie odróżniam czerwonego od zielonego(podobno).

To pięknie

Old Post 23-09-2003 19:12
Jaro(PL)
Goldmember

I oto po 170 wpisach i grubo 700 odsłonach słowo ciałem się stało i pierwsza (2 x chyba) nieformalna drużyna *SAS* stoczyła wczoraj w zmierzchu dnia krwawy bój z niezliczonymi i nieustępliwymi zastępami wrogów, staczając wiele zażartych potyczek i odnotowując wiele trafień i samopostrzeleń. Nasz dzielny i zapalczywy medyk Radzioo , wytrwale pod gradem pocisków i nie bacząc na czychające niebezpieczeństwa ratował członków drużyny z najgorszych ran. Tomcat (chyba gunner) siał ze swej pukawki postrach wsród wrogów, niczym kostucha. Ja robiłem co sie da i z wrodzonej skromności nie będę się tu rozpisywał o mych chwalebnych uczynkach. Dlatego mówię wam Goin- tak się to chyba pisze- *SAS*

Old Post 24-09-2003 12:17
Radzioo(PL)
Guest

quote:
I oto po 170 wpisach i grubo 700 odsłonach słowo ciałem się stało i pierwsza (2 x chyba) nieformalna drużyna *SAS* stoczyła wczoraj w zmierzchu dnia krwawy bój z niezliczonymi i nieustępliwymi zastępami wrogów, staczając wiele zażartych potyczek i odnotowując wiele trafień i samopostrzeleń. Nasz dzielny i zapalczywy medyk Radzioo , wytrwale pod gradem pocisków i nie bacząc na czychające niebezpieczeństwa ratował członków drużyny z najgorszych ran. Tomcat (chyba gunner) siał ze swej pukawki postrach wsród wrogów, niczym kostucha. Ja robiłem co sie da i z wrodzonej skromności nie będę się tu rozpisywał o mych chwalebnych uczynkach. Dlatego mówię wam Goin- tak się to chyba pisze- *SAS*

Nie dodałeś że Tobie granat sam się dwa razy odebezpieczył w kieszeni oraz że raz walnąłeś "baranka" w minę którą właśnie stawiałeś

Old Post 24-09-2003 12:31
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Nie dodałeś że Tobie granat sam się dwa razy odebezpieczył w kieszeni oraz że raz walnąłeś "baranka" w minę którą właśnie stawiałeś

Radzioo i tu jesteś w błędzie, na minie nie wyleciałem bo najpierw musiałbym do niej dobiec , a wczoraj jak sam dobrze wiesz było to niewykonalne, co do granatów to porzuciłem je byle gdzie aby napchać kieszenie bandażami co by Cię powiązać w jeden kawałek.
Ale faktycznie sam wdepnąłem na własną minę - tak ją sprytnie posatwiłem-ale na innej mapie, na innym servie i jakieś trzy godziny później

Old Post 24-09-2003 13:09
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Radzioo i tu jesteś w błędzie, na minie nie wyleciałem bo najpierw musiałbym do niej dobiec , a wczoraj jak sam dobrze wiesz było to niewykonalne, co do granatów to porzuciłem je byle gdzie aby napchać kieszenie bandażami co by Cię powiązać w jeden kawałek.
Ale faktycznie sam wdepnąłem na własną minę - tak ją sprytnie posatwiłem-ale na innej mapie, na innym servie i jakieś trzy godziny później

To faktycznie SPRYTNIE Sam w nią wdepnałeś po 3 godzinach to ile tam trwają rundy na planszy ? 12 godzin ?? no i trochę za sprytnie....

Old Post 24-09-2003 14:07
Tomcat27
Master (Spawn)

Wink

Ja też jestem mile zaskoczony wczorajszą gra...było ciekawie musze przyznać mimo iż panował ogólny chaos w wyniku ktorego mnie wykopało z serwera za morderstwa (ale naprawde trudno było ich uniknąć).Ja nie moge sie "pochwalić" statami jak Jaro :-) ale napewno nie były dużo lepsze. Ogólnie jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Radziem i Jaro...pamiętam moment gdy leżałem na ziemi i ostrzeliwałem lewą strone na mapie Rampage, Jaro stał za mną tuż za rogiem i tylko "czekał" żeby mnie uzdrowić gdy dostane garść ołowiu.To naprawde extra uczucie gdy wiesz że masz bezpieczny tył i nie musisz sie rozglądać we wszystkie strony.
Jestem pewien że bedzie jeszcze lepiej.
Z wyrazami szacunku Tomcat

Old Post 24-09-2003 14:34
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:19.    Strony (10): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions