quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Przy analizie meczu oglądając screeny rózne rzeczy mogą rzucić się w oczy. Dobremana jak powiedziałem "śledziłem" 20 minut po tym jak "pyszny misio" powiedział mi że to jest cheater. Po czym powiedziałem "pysznemu misiowi" że nie zauwarzyłem żadnych anomali, a powodem jego lepszej gry i czasem dziwnych sytuacji może być np jego krótka odległośc od serwera. "Pyszny miś" nie przyjął tego do wiadomości twierdząc że to bzdury i przeciez podobno to WY przebadaliscie go dogłębnie przed przyjęciem do klanu. Co do sprawdzenia skąd strzelano to jak juz wspomniałem wcześniej zzrobiłem to po meczu tak samo jak szukałem po meczu bugów. Której części zdania tu nie rozumieszb, bądz celowo nie chcesz zrozumieć.
Co do rozwikłania Afery to masz racje że poszła o to że nie było tam mnie, ale oprócz mnie poza Rufusem i Chesterem nie było pozostałych zawodników, a byc ich nie mogło poniewaz nie mieli pojecia o tym że mecz przełozyliście na 17 i że zmienilisćie serwer !
Ale pierd......... No , ale odpowiem na twoje wypocinki .
faktem jest, że podejrzewałem Doberamana o cheatowanie. jednak po analizie i sprawdzeniu o którym mówisz, przeprosiłem Go, powiedziałem o co był podejrzewany i zaprosiłem do klanu.
Twoje tłumaczenie, że to po meczu sprawdzałeś skąd strzelano, możesz se wsadzić miedzy bajki Powiedziałem ci, że tu głupich nie ma i sami wyciągną wnioski z naszej rozmowy.
Co do tego dlaczego dopiero teraz wyszło szydlo z worka, to przeanalizuj wcześniejsze odpowiedzi "Pysznego Misia"
Co do informacji o meczu, to jak już Jerry wcześniej pisał, była ona umieszczona na Waszej stronie, a to ty wprowadziłeś ludzi w błąd, mówiąc im, że mecz jest o godz. 21-wszej.
Jeśli chodzi o serwer, to miałem okazje przed meczem rozmawiać na Waszym kanale między innymi z Rufim i nie było problemu żeby zagrać na BHD.PL. Spewnością zagralibyśmy na Moście, ale o to tez możesz spytać Miłego, ze miał z jakiś mały problem, żeby Go postawić i po informacji od mojej osoby, że serwer może postawic Cybek, powiedział; "...niech stawia". Wyprzedzając twoja odpowiedź odpowiadam. Tak w regulaminie pisze, ze mecze w PLK, moga się odbywać wyłącznie na serwerach Mostu, chyba, że admini klanów nie bedą mieli nic przeciwko.
Pytam wiec, czy Rufi nie byl adminem PFT???
No i powracając do tematu(bo jak zwykle lawirujesz).
Z kim ustaliłeś mecz na sobotę? Na jaka godzine? Kto jest adminem w SLS?
I pisz o konkretach, bo twoje "filożenie" już zdążyliśmy poznać.