Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Co się dzieje z PLK ????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
To jest jawne podkupowywanie zawodnika tanimi gadżetami

Dlaczego twierdzisz ze tani gadzet??? wg mojej obiektywnej oceny .... taki "gadzet" jest bezcenny

-=M=- tj elita .. nie musimy nikogo podkupowac

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-05-2004 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
termin dogadany "za plecami" był przez 5 poprzedzających mecz dni podany w nadrzędnym newsie na strone PFT. Już dużo wcześniej można było reagować.

Jaro, czyżbyś łapał bakcyla?

Zanim coś napiszesz przeczytaj dokładnie mój post
napisałem... za "plecami" kol. tmat ...
a granie przeciwko składowi "B" nawet najlepszego klanu to jakbyś użył Black Hawk do rozbicia kuchni polowej

Old Post 24-05-2004 09:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Że też chce Ci sie liczyć naboje czy co tam w trakcie meczu. Jak wspomniałem wcześniej, straciłeś w moich oczach na swojej powadze, "walczysz" z cziterami, śledzisz Dobermana na serwerach i Bóg wie co jeszcze a sam jesteś nie lepszy. Yogi dobrze zapytał ciekawe czy w PLK także nie wiedziałeś skąd do Ciebie strzelano??? Teraz zaczynam widzieć pełny obraz sytuacji: Afera cała poszła o mecz rozegrany bez Tomka, ciekawe czemu?

Przy analizie meczu oglądając screeny rózne rzeczy mogą rzucić się w oczy. Dobremana jak powiedziałem "śledziłem" 20 minut po tym jak "pyszny misio" powiedział mi że to jest cheater. Po czym powiedziałem "pysznemu misiowi" że nie zauwarzyłem żadnych anomali, a powodem jego lepszej gry i czasem dziwnych sytuacji może być np jego krótka odległośc od serwera. "Pyszny miś" nie przyjął tego do wiadomości twierdząc że to bzdury i przeciez podobno to WY przebadaliscie go dogłębnie przed przyjęciem do klanu. Co do sprawdzenia skąd strzelano to jak juz wspomniałem wcześniej zzrobiłem to po meczu tak samo jak szukałem po meczu bugów. Której części zdania tu nie rozumieszb, bądz celowo nie chcesz zrozumieć.
Co do rozwikłania Afery to masz racje że poszła o to że nie było tam mnie, ale oprócz mnie poza Rufusem i Chesterem nie było pozostałych zawodników, a byc ich nie mogło poniewaz nie mieli pojecia o tym że mecz przełozyliście na 17 i że zmienilisćie serwer !

Old Post 24-05-2004 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
Dlaczego twierdzisz ze tani gadzet??? wg mojej obiektywnej oceny .... taki "gadzet" jest bezcenny

-=M=- tj elita .. nie musimy nikogo podkupowac

Chodziło mi o oferowanie koszulek zawodnikom innych klanów w celu przeciągnięcia ich na swoją stronę
A może to my zaproponujemy Ci "koszulkę"

Old Post 24-05-2004 09:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
A co z Mostem-PL???? Dostałby bana na stałe, tak jak to miało miejsce z REV-em(który tylko dzięki pomyłce jednego z adminów może cieszyć się wolnością)????

W dalszym ciągu czekam na odpowiedź. Wiem, ze ci ciężko

"Pyszny misiu" chyba masz bardzo słabą pamieć. Przeciez Revenanta to Ty pogrązyłeś, przeciez to ty wykrzykiwałeś na ts-ie przez pół godziny nonstop jaki to z niego koder. Ja jako redaktor fpp po prostu umiesciłem newsa i ująłem w słowa to w co niestety Ci uwierzyłem.
"Pyszny misiu" mam pytanie do Ciebie. Dlaczego wyciągasz sprawe tak odległą teraz,a przez pół roku milczałeś i mówisz o tym dziwnie interpretując ta rozmowę.Jak mogłeś przez ten cały czas ukrywać tak sensacyjne wg Ciebie informacje ? Jeszcze raz powtarzam że pół roku temu byłem osobą przewrażliwioną na punkcie cheaterów i przyznaje że po każdym meczu włączałem sobie serwer próbując sprawdzić jak strzelano do mnie z budynków na które ja nigdy nie mogłem wejść. Może to i jest smieszne patrząc na to z doległości czasu, ale taki byłem jeszcze pół roku temu, chorobliwie przewrazliwiony na punkcie cheaterów. W wielu przypadkach znajdowałem w tamtych miejscach bugi, a w niektórych aby wejść tam gdzie wydawało mi sie skąd strzelano musiałem włączyc program aby sie tam dostać, ale pewnie w wiekszości wypadków można było się tam dostac normalnie. I własnie o tym poinformowałem "Pysznego misia" na jego prośbę o opinie przed ich meczem Z DEA zaznaczając jednak że moje stwierdzenia sa subiektywne i nie sa pewne.

Edytowane przez tmat dnia 24-05-2004 o godz. 09:37

Old Post 24-05-2004 09:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

dawniej jak człowiek chciał się dowiedzieć skąd strzelają to wysyłał patrol straceńców, teraz wystarczy włączyc program , wot technika

Old Post 24-05-2004 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Chodziło mi o oferowanie koszulek zawodnikom innych klanów w celu przeciągnięcia ich na swoją stronę

a ja to sroce spod ogona wypadłem czy co?, czemu mnie nikt nie proponuje "koszulki", nawet własno klanowej

Old Post 24-05-2004 09:34
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:

Ta propozycja zdaje się padła nawet w realu

A koszulki zbieram, to chętnie - poproszę M-kę M-kę

No, zresztą ja (przypominam ) nie jestem w żadnym klanie.

hehehe

Old Post 24-05-2004 09:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
legolas
Warrior (Scrag)

Faktycznie śmiechu warte. Co Wy wyprawiacie?

Proszę tak pojmuję grę BHD grupa SAS - zawsze 4FUN i zapraszamy do niej innych.
http://sas.bhd.pl/forum/smf/index.php?topic=62.0
To dopiero topik 4FUN - żadnej obelgi, co najwyżej przeprosiny

Planujecie zlot w Krakowie, aby komuś w ******* dać?

My planujemy kolejny zjazd i zapraszamy inne klany i wolnych strelców do wspólnej biesiady i gry z nastawieniem większym na biesiadę

4FUN tylko u SAS-a, pij, graj i popuszczaj pasa.

Old Post 24-05-2004 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
a ja to sroce spod ogona wypadłem czy co?, czemu mnie nikt nie proponuje "koszulki", nawet własno klanowej

Ja mam tylko jedną....

Old Post 24-05-2004 09:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

wszyscy pewnie liczyli na supermecz , a potem ewentualnie część rozrywkową w postaci oskarżeń o przechodzenie przez ściany itp, a tu masz taki niewypał, czuję sie zobojętniale wystrychniety na dudka

Old Post 24-05-2004 09:38
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Ta propozycja zdaje się padła nawet w realu

A koszulki zbieram, to chętnie - poproszę M-kę M-kę

No, zresztą ja (przypominam ) nie jestem w żadnym klanie.

hehehe

emej a dawno nie miałeś otartego czoła ?

Old Post 24-05-2004 09:41
Major
Skilled (Knight)

Co do rozwikłania Afery to masz racje że poszła o to że nie było tam mnie, ale oprócz mnie poza Rufusem i Chesterem nie było pozostałych zawodników, a byc ich nie mogło poniewaz nie mieli pojecia o tym że mecz przełozyliście na 17 i że zmienilisćie serwer !

W tym miejscu pokazujesz ze nie szanujesz pozostałych członków swojego klanu. W zasadzie to jestem nowy na polskiej scenie BHD(gram od jakichs 4 miesięcy) ale wiem że PFT jest jednym z najlepszych polskich klanów. A skoro rekrutujecie kogos do klanu to znaczy ze musi cos potrafic. Piszesz ze grali z nami tylko Rufus i Chester , wiec wynika z tego ze pozostali nie sa czlonkami PFT albo sa niegodni zagrania meczu w lidze. Jesli sa wiec "za słabi" by zagrac w meczu ligowym to po co ich rekrutujecie?? Ja osobiscie nie mialbym nic przeciwko zeby ktorys z nich zajal moje miejsce. Zagrali bardzo dobrze,sprawili nam sporo problemow i dziekuje im za dobry mecz.

P.S. Nie bawilem sie nigdy na tym forum wiec nie wiem jak ujac czyjas wypowiedz w te ramki Zaznaczam ze glupi nie jestem

Old Post 24-05-2004 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Major Znajdź więcej post'ów przez  Major Dodaj Major do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Major

W tym miejscu pokazujesz ze nie szanujesz pozostałych członków swojego klanu. W zasadzie to jestem nowy na polskiej scenie BHD(gram od jakichs 4 miesięcy) ale wiem że PFT jest jednym z najlepszych polskich klanów. A skoro rekrutujecie kogos do klanu to znaczy ze musi cos potrafic. Piszesz ze grali z nami tylko Rufus i Chester , wiec wynika z tego ze pozostali nie sa czlonkami PFT albo sa niegodni zagrania meczu w lidze. Jesli sa wiec "za słabi" by zagrac w meczu ligowym to po co ich rekrutujecie?? Ja osobiscie nie mialbym nic przeciwko zeby ktorys z nich zajal moje miejsce. Zagrali bardzo dobrze,sprawili nam sporo problemow i dziekuje im za dobry mecz.

Wiadomym jest że kazdy klan ma swoją taktyke na kazdy meczi swoich ludzi którzy częsciej niz inni w tych meczach grają. W naszym klanie było po prostu tak że w wiekszosci ważnych meczy grała cały czas ta sama ósemka i głównie ta ósemka ćwiczyła taktyke na każdy ważny mecz. Na mecz z pixcomem zrobiliśmy mały eksperyment co zemsciło się na nas okrutnie. Dlatego też przed arcytrudnym meczem z SLS postanowiliśmy grac starym sprawdzonym składem i tak przygotowaliśmy się taktycznie do meczu. Ktoś z pixcom gdzieś kiedyś mądrze napisał ze podstawą dosukcesu jest zgranie i stabilizacja składu,więc to właśnie próbowalismy cały czas zrobić.

Old Post 24-05-2004 09:49
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Major

(...)
P.S. Nie bawilem sie nigdy na tym forum wiec nie wiem jak ujac czyjas wypowiedz w te ramki Zaznaczam ze glupi nie jestem

A jednak

A poważnie to jak chcesz zacytowac kogoś to przy danym poście używasz opcji "odpowiedz"

Old Post 24-05-2004 09:49
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Przy analizie meczu oglądając screeny rózne rzeczy mogą rzucić się w oczy. Dobremana jak powiedziałem "śledziłem" 20 minut po tym jak "pyszny misio" powiedział mi że to jest cheater. Po czym powiedziałem "pysznemu misiowi" że nie zauwarzyłem żadnych anomali, a powodem jego lepszej gry i czasem dziwnych sytuacji może być np jego krótka odległośc od serwera. "Pyszny miś" nie przyjął tego do wiadomości twierdząc że to bzdury i przeciez podobno to WY przebadaliscie go dogłębnie przed przyjęciem do klanu. Co do sprawdzenia skąd strzelano to jak juz wspomniałem wcześniej zzrobiłem to po meczu tak samo jak szukałem po meczu bugów. Której części zdania tu nie rozumieszb, bądz celowo nie chcesz zrozumieć.

Ale pierd......... No , ale odpowiem na twoje wypocinki.

faktem jest, że podejrzewałem Doberamana o cheatowanie. jednak po analizie i sprawdzeniu o którym mówisz, przeprosiłem Go, powiedziałem o co był podejrzewany i zaprosiłem do klanu.

Twoje tłumaczenie, że to po meczu sprawdzałeś skąd strzelano, możesz se wsadzić miedzy bajki Powiedziałem ci, że tu głupich nie ma i sami wyciągną wnioski z naszej rozmowy.

Co do tego dlaczego dopiero teraz wyszło szydlo z worka, to przeanalizuj wcześniejsze odpowiedzi "Pysznego Misia"

Co do informacji o meczu, to jak już Jerry wcześniej pisał, była ona umieszczona na Waszej stronie, a to ty wprowadziłeś ludzi w błąd, mówiąc im, że mecz jest o godz. 21-wszej.

Jeśli chodzi o serwer, to miałem okazje przed meczem rozmawiać na Waszym kanale między innymi z Rufim i nie było problemu żeby zagrać na BHD.PL. Spewnością zagralibyśmy na Moście, ale o to tez możesz spytać Miłego, ze miał z jakiś mały problem, żeby Go postawić i po informacji od mojej osoby, że serwer może postawic Cybek, powiedział; "...niech stawia". Wyprzedzając twoja odpowiedź odpowiadam. Tak w regulaminie pisze, ze mecze w PLK, moga się odbywać wyłącznie na serwerach Mostu, chyba, że admini klanów nie bedą mieli nic przeciwko.

Pytam wiec, czy Rufi nie byl adminem PFT???

No i powracając do tematu(bo jak zwykle lawirujesz).
Z kim ustaliłeś mecz na sobotę? Na jaka godzine? Kto jest adminem w SLS?

I pisz o konkretach, bo twoje "filożenie" już zdążyliśmy poznać.

Old Post 24-05-2004 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
dawniej jak człowiek chciał się dowiedzieć skąd strzelają to wysyłał patrol straceńców, teraz wystarczy włączyc program , wot technika

Old Post 24-05-2004 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Twoje tłumaczenie, że to po meczu sprawdzałeś skąd strzelano, możesz se wsadzić miedzy bajki

To nie są tłumaczenia a jedynie przypomnienie faktów.
Natomiast co do reszty nie mówie juz nic bo nie lubie sie powtarzać.

"Pyszny misiu" nie sprowokujesz mnie do tego abym zaczął mówic o Twoim kodowaniu, choć pewnie jak juz wiesz rozmawiałem o tym z kilkoma osobami. Zwłaszcza po fenomenie "zabujczej spacji".

Old Post 24-05-2004 09:58
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Jeśli chodzi o serwer, to miałem okazje przed meczem rozmawiać na Waszym kanale między innymi z Rufim i nie było problemu żeby zagrać na BHD.PL. Spewnością zagralibyśmy na Moście, ale o to tez możesz spytać Miłego, ze miał z jakiś mały problem, żeby Go postawić i po informacji od mojej osoby, że serwer może postawic Cybek, powiedział; "...niech stawia". Wyprzedzając twoja odpowiedź odpowiadam. Tak w regulaminie pisze, ze mecze w PLK, moga się odbywać wyłącznie na serwerach Mostu, chyba, że admini klanów nie bedą mieli nic przeciwko.

Pytam wiec, czy Rufi nie byl adminem PFT???

Jeżeli pokażesz mi na stronie PLK że Rafał jest wpisany jako admin klanu to przyznam Ci rację.

Old Post 24-05-2004 10:03
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
"Pyszny misiu" chyba masz bardzo słabą pamieć. Przeciez Revenanta to Ty pogrązyłeś, przeciez to ty wykrzykiwałeś na ts-ie przez pół godziny nonstop jaki to z niego koder. Ja jako redaktor fpp po prostu umiesciłem newsa i ująłem w słowa to w co niestety Ci uwierzyłem.

Ładne *******.... Trzaskałeś uszami z zachwytu Pamieć przyznaje, że mam słabą, ale mam jaja, żeby przyznać sie do błędu. W twoim przypadku są to wydmuszki
Co do wykrzykiwania na ts-ie.. Zejdź na ziemie. Tu i tak robisz za głupka pisząc takie posty. To nie ja Go przyłapałem na cheatowaniu, tylko moi koledzy, którzy mi to donieśli, a ja przekazałem WODZOWI LIGI To ty po rozmowie z Miłym ustaliłeś logi na Moście i IP z jakiego grał w/w gość. Mało tego, to on sam się przyznał do testowania(zresztą tak jak i ty)
Przestań sie wić jak piskorz, weź sie prześpij i pomyśl przed napisaniem następnego ukoloryzowanego farmazonu.

Skup sie na konkretnej odpowiedzi na znowu postawione te same pytanie;
A co z Mostem-PL???? Dostałby bana na stałe, tak jak to miało miejsce z REV-em(który tylko dzięki pomyłce jednego z adminów może cieszyć się wolnością)????

W dalszym ciągu czekam na odpowiedź. Wiem, ze ci ciężko i to bardzo

Old Post 24-05-2004 10:04
Radzioo(PL)
Guest

quote:

"Pyszny misiu" nie sprowokujesz mnie do tego abym zaczął mówic o Twoim kodowaniu, choć pewnie jak juz wiesz rozmawiałem o tym z kilkoma osobami. Zwłaszcza po fenomenie "zabujczej spacji".

Ja jestem podatny na prowokacje i poporoszę garść szczegółów "zabujczej spacji" - chciałbym to przetestować na jakimś pustym serwerze

Old Post 24-05-2004 10:04
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Jeżeli pokażesz mi na stronie PLK że Rafał jest wpisany jako admin klanu to przyznam Ci rację.

A czy ja napisałem, że jest zgłoszony jako admin w PLK?

A z kim miałem rozmawiać, jeśli ciebie i Ivana nie było(nie licze szpiega Don Pedro)?

Old Post 24-05-2004 10:06
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(...)fenomenie "zabujczej spacji".

brzmi niezwykle obiecująco

Old Post 24-05-2004 10:06
tmat
Elite (Fiend)

quote:

A z kim miałem rozmawiać, jeśli ciebie i Ivana nie było(nie licze szpiega Don Pedro)?

Tzn kiedy mnie nie było ?

Old Post 24-05-2004 10:08
Major
Skilled (Knight)

Dzięki Radziu. Jestem Ci dozgonnie wdzięczny

Old Post 24-05-2004 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Major Znajdź więcej post'ów przez  Major Dodaj Major do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

<hahaha> Co za typ *******e, ale ty jesteś pajac na gumce od osranych majtek

Ale mnie rozbawił Ma dar

Dawaj te szczegóły, niech inni sie z ciebie pośmieją, bo ja mam ubaw po pachy

Old Post 24-05-2004 10:10
dżery
Elite (Fiend)

Niewiele w tej sprawie piszę ale chciałbym przedstawić prawdziwy wg mnie przebieg całej sytuacji:

Na około tydzień przed planowanym meczem Yogas umówił się z Badylem (jednym z 4 adminów PFT, niestety nie wpisanym jako admin na PLK) na sobotę godz. 17,00. Zapis z rozmowy już tutaj sie pojawiał Była tutaj niezaprzeczalnie dobra wola, ponieważ tydzień czasu to dużo na ewentualne wyjaśnienie niezgodności terminu. Wnet dokładna data pojawiła się na stronie PFT i trwała tam jakieś 5 dni aż do meczu - myślę, że osoby zainteresowane rozegraniem meczu mogły wyuczyć się tego newsa wręcz na pamięć w tym czasie. Całe SLS przygotowywało się do meczu, przesuwając inne zajęcia. Termin nam odpowiadał natomiast przeciwnik nie oponował w trakcie tych 5 dni. W międzyczasie admin PLK wpisał na stronie PLK informację, że mecz odbędzie się w tę samą sobotę, jednak o godz. 21,00. Informacja taka powinna być niby obowiązująca (tak jak terminarz) ale w sytuacji wielokrotnego przekładania meczu SLS vs PFT info powinno być przekazane KOMUKOLWIEK a przede wszystkim adminowi SLS wpisanemu do PLK. O ile wiem żadna taka informacja do SLS nie dotarła. Strona PLK ostatnio nie była za często aktualizowana i przeglądanie jej wypadło ze zwyczaju i "news" nie wpadł w oko.

W felerną sobotę o godz.17 stawił się skład PFT (z pierwszego składu byli tam: Rufus - jeden z adminów PFT, Chester, Ghad; brakło Tomka, Badyla, nie liczę tutaj Ivana ponieważ jest teraz nieaktywny. Nie pamiętam kogo jeszcze z pierwszego składu nie było ale jak widać część osób była). U SLS również nie było Konrada, K@pitano, Dymka, Mania którzy to gracze zaliczają sie do pierwszego garnituru na mecze. Normalna rzecz, że nie wszystkim termin pasuje tak że u obydwu drużyn nie było pełnego składu. Nie dziwił bardzo brak Tomka, o którym krążyły wcześniej pogłoski, że odchodzi z PFT. Tak czy siak drużyny stanęły naprzeciw siebie na serwerze BHD.PL, co na ten czas nikomu nie przeszkadzało, jak mówi regulamin drużyny mogą wybrać inny serwer pod nieobecność MOSTu. Mecz odbył się i był zacięty, pod koniec meczu wszedł na serwer Mlody z PFT i zaczął pisać o tym, że mecz jest nieważny; został uciszony przez Rufusa, który potwierdził ważność meczu i napisał żeby grać dalej.

Tak w skrócie przedstawia się ta cała sytaucja. Błędy SLS:
1) mecz nie był dogadany z adminem wpisanym na PLK ale Badyl jako jeden z rzeczywistych adminów PFT a także bodajże założycieli napewno był kompetentną ku temu osobą, zresztą dane o terminie meczu zaraz pojawiły się na stronie PFT.
2) mniejsza wina, SLS mógł sprawdzać codziennie stronę PLK i może miałby okazję zobaczyć termin ustalony przez admina PLK Tomka i odpowiedni zareagować.

Tak się to przedstawia, niech nie dziwi zatem niechęć SLS do powtórki przekładanego wielokroć meczu w świetle tego co zaszło a co opisałem powyżej.

Old Post 24-05-2004 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

No tak, ale z kim był ustalany mecz na 21-szą??? Dalej nie ma odpowiedzi na tak dręczące mnie pytanie

Old Post 24-05-2004 10:16
Rademus
Master (Spawn)

Talking

quote:
No tak, ale z kim był ustalany mecz na 21-szą??? Dalej nie ma odpowiedzi na tak dręczące mnie pytanie

Strasznie Yagas się zadręczasz...może tak na luźik wszyscy sobie wrzucą bo i tak to do niczego nie prowadzi

Old Post 24-05-2004 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Kontynuując jeszcze: PFT według mnie nie ponosi winy za to zawirowanie, skład się stawił, co więcej nie zdradzał żadnych objawów zadziwnia meczem o godzienie 17. Ogniskiem zapalnym jest tutaj admin PLK, który bez bezpośredniej konsultacji z przedstawicielem SLS wpisał sobie godzinę 21 na stronę PLK i sam ją uznał widocznie za wiążącą. Być może ten wcześniejszy mecz był przepuszczony dla draki albo na próbę, bo nie chce mi się wierzyć aby Tomek, który lubi na przykład odwiedzać różne forumy, nie odwiedził w ciągu 5 dni ani razu własnej strony i nie zobaczył informacji o meczu na godzinę 17.

Old Post 24-05-2004 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:21.    Strony (10): « First ... « 4 5 [6] 7 8 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions