Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Turniej 2vs2CTF4FUN
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « First ... « 4 5 [6] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Jaro, szczerze to ja sie pogubiłem już w tych topikach ( gdzie nie wejde to tylko jeden temat). Co do wyniku...klan SLS doszedł do porozumienia z klanem PFT ( moge chyba tak napisać) i mecz zostanie rozegrany ponownie ( patrz info http://seals.bhd.pl).

Nie ukrywam że nie mam nic przeciwko temu meczowi. Myśle że korzyści wyniosą obie strony ( mecz 4FUN!!!)

Pozdrawiam

I tym pozytywnym akcentem możemy juz chyba zakończyć wszelkie dyskusje na ten temat.
Ciesze sie że byłem jednym z "ogniw" tego porozumienia i cieszę sie że moja skromna osoba rozbudziła na nowo ogień miłosci pomiędzy klanami PFT i SLS .
Powodzenia w meczu panowie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-05-2004 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
I tym pozytywnym akcentem możemy juz chyba zakończyć wszelkie dyskusje na ten temat.
Ciesze sie że byłem jednym z "ogniw" tego porozumienia i cieszę sie że moja skromna osoba rozbudziła na nowo ogień miłosci pomiędzy klanami PFT i SLS .
Powodzenia w meczu panowie.

Ze strony SLS jako klanu nie było żadnej wrogości względem klanu PFT, dało się zauważyć że również vice versa.

Old Post 30-05-2004 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Jaro, szczerze to ja sie pogubiłem już w tych topikach ( gdzie nie wejde to tylko jeden temat). Co do wyniku...klan SLS doszedł do porozumienia z klanem PFT ( moge chyba tak napisać) i mecz zostanie rozegrany ponownie ( patrz info http://seals.bhd.pl).

Nie ukrywam że nie mam nic przeciwko temu meczowi. Myśle że korzyści wyniosą obie strony ( mecz 4FUN!!!)

Pozdrawiam

zaczynam się zastanawiać czy *SAS* może potraktować wszystkie przegrane mecze jako sparingowe, w końcu to tylko kwestia zmęczenia materiału w paru topikach

Old Post 30-05-2004 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
zaczynam się zastanawiać czy *SAS* może potraktować wszystkie przegrane mecze jako sparingowe, w końcu to tylko kwestia zmęczenia materiału w paru topikach

po prostu ROTFL

Old Post 30-05-2004 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:

Jaro przecież tak jest z tego co wiem.

Old Post 31-05-2004 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

czyli z rozgrywkami PLK jeszcze nie koniec , bo zostało nam do rozegrania chyba 3 przegrane mecze sparingowe

Old Post 01-06-2004 08:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

ligactf.bhd.pl albo ctf.bhd.pl

Old Post 01-06-2004 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apam
Guest

Kurde no jesli wpadne na jakies SLS albo PX albo lolki to lipa No juz sie nie moge doczekać jak komuś doloze(ah ta moja wrodzona skromnosc)Powodzenia wszystkim oprocz tym ktorzy mnie i idefixa pokonaja(żartuje)

Old Post 04-06-2004 19:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Apam
Kurde no jesli wpadne na jakies SLS albo PX albo lolki to lipa No juz sie nie moge doczekać jak komuś doloze(ah ta moja wrodzona skromnosc)Powodzenia wszystkim oprocz tym ktorzy mnie i idefixa pokonaja(żartuje)

Przepiękna sygnatura, lama ma się czego wstydzić
I prośba abyś ją usunął z forum *SAS*, z tego z resztą też

Old Post 04-06-2004 21:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

I prośba abyś ją usunął z forum *SAS*, z tego z resztą też

Dlaczego ? Przecież każdy wyraża emocje jak mu się podoba, jeden pisze wołami lol inny selfedit, a jeszcze inny obrazkiem.

Old Post 04-06-2004 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Dlaczego ? Przecież każdy wyraża emocje jak mu się podoba, jeden pisze wołami lol inny selfedit, a jeszcze inny obrazkiem.

żałosne

Old Post 04-06-2004 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
żałosne

Radzioo, a nie mówiłem że to jest żałosne

Old Post 05-06-2004 00:57
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Radzioo, a nie mówiłem że to jest żałosne

SIOOOO!!!

Old Post 05-06-2004 12:20
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Wracając do tematu topicu chciałem zauważyć, że dzisiaj odbyło się losowanie grup turnieju CTF - info na http://ctf.bhd.pl

rekalmacji i zażaleń nie przyjmuje się

Old Post 05-06-2004 23:14
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Mam pytanko do adminów ligii : czy nie można rozstrzygnąć kolejności zespołów, w grupie G , w pierwszym etapie ligii wg innych kryteriow niż rozegrane mecze (np. łączna masa klanu lub wiek)?

ROMEK

Old Post 06-06-2004 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
Mam pytanko do adminów ligii : czy nie można rozstrzygnąć kolejności zespołów, w grupie G , w pierwszym etapie ligii wg innych kryteriow niż rozegrane mecze (np. łączna masa klanu lub wiek)?

Old Post 06-06-2004 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM

ROMEK

Owszem można, np. według stężenia procentowego adminów w jednej drużynie

Old Post 06-06-2004 15:12
tmat
Elite (Fiend)

quote:
SIOOOO!!!

ŻAŁOSNE!!!

Old Post 07-06-2004 00:44
HdHrROM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Owszem można, np. według stężenia procentowego adminów w jednej drużynie

Old Post 07-06-2004 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:36.    Strony (6): « First ... « 4 5 [6] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions