No to jestesmy po historii, a raczej histerii. Uwazam, ktos sie *******nol przy numerowaniu arkuszow i rozszerzony powinien byc podstawowy i vice versa. Przeciez to byla paranoja jak to otworzylem. Zero, *****, z tego co sie uczylem. Spokojnie przejrzalem arkusz i skrupulatnie rozwiazywalem kazde zadanie, ale jak zobaczylem obrazki i przypasowac wydarzenia to mi oko drgnelo, jak zobaczylem ubranka to sie zasmialem, ale jak juz dojebali godlami i tymi tramwaja mialem ochote *******nac w monitor jak to normalnie robie w domu (pisalem na komputerze, w sumie ostatnie 24 siedze non stop przy monitorze ). No przeciez, wiem, wiem, ma sprawdzac myslenie, logicznie i w ogole, ale do ****a pana, tramwaje? Pomijam fakt, ze 5 min i zadanie bylo zrobione, ale to bylo jebniete. 32 zadanie i tylko 2 h, ledwo sie wyrobilem, wyszedlem 10 min przed koncem, bo mi sie szczac zachcialo. Do tego chyba 2 zadan nie ruszylem. Nie pamietam ktorych. Boze, i do tego co 2 zadanie cos o zydach. Imo przesadzili i krew sie poleje, i to najpewniej nasza, maturzystow. Humanista mi sie zachcialo byc, trzeba bylo **********c historie tanca albo cos w ten desen. :F
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|