Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Achtung
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): « First ... « 4 5 [6] 7 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

Talking Buahahahha

Ale beka.. ... Czlowieku mam niecale 17 lat... A ty? 22? i co robisz? buahahhaha bindujesz se txt i trujesz innym zabawe... Wez mnie nie rozmieszaj... nie przecze.. cale zycie przedemna.. ale jusz w moim wieku moge sie smiac z takich nieudacznikoof ja ty... coz shiro jak cie nie rusza akcja typu idziesz z ziomkami na ognisko sie zabawic i najebac i 1 w nocy i jakies typy kaza nam spierdalac "bo bedzie nieprzyjemnie" pokazujac giwerke... to luzzak jestes nie powiem... jezeli masz znajomosci i kozak jestes to sie spytaj o potfierdza... bylo to podajrze w piatek... to sensu nie ma.. jak typy sie nastawia negatywnie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-04-2002 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WaWa_Emil_PL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WaWa_Emil_PL Znajdź więcej post'ów przez  WaWa_Emil_PL Dodaj WaWa_Emil_PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WaWa_Emil_PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

LoL ale filmowe klimaty, nie ma co wawa to fajne miasto, spokojnie się żyje , wioska niczym w łesternach .... kednak mieszkanie na "prowincji" ma swoje zalety

Old Post 29-04-2002 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

naszczescie emil mial PF za pazucha i ze swoim "eloziomami" nastukali tym typom Potem pefnie poszli sie przebrac w dres galowy i na miasto "...idziemy obic mordy jakims typom..." Dziwne mi babca takich bajek jak tobie jeszcze nie opowiadala

Old Post 30-04-2002 07:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

?

Pojeb...

Old Post 30-04-2002 08:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WaWa_Emil_PL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WaWa_Emil_PL Znajdź więcej post'ów przez  WaWa_Emil_PL Dodaj WaWa_Emil_PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WaWa_Emil_PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking Re: Buahahahha

quote:
Napisane oryginalnie przez WaWa_Emil_PL
Ale beka.. ... Czlowieku mam niecale 17 lat... A ty? 22? i co robisz? buahahhaha bindujesz se txt i trujesz innym zabawe... Wez mnie nie rozmieszaj... nie przecze.. cale zycie przedemna.. ale jusz w moim wieku moge sie smiac z takich nieudacznikoof ja ty... coz shiro jak cie nie rusza akcja typu idziesz z ziomkami na ognisko sie zabawic i najebac i 1 w nocy i jakies typy kaza nam spierdalac "bo bedzie nieprzyjemnie" pokazujac giwerke... to luzzak jestes nie powiem... jezeli masz znajomosci i kozak jestes to sie spytaj o potfierdza... bylo to podajrze w piatek... to sensu nie ma.. jak typy sie nastawia negatywnie.

Na podobne klimaty zapraszam na krakowski Kazimierz. Z giwerą do mnie jeszcze tam nikt nie podszedł, ale z nożem się już zdarzało. Na szczęście nie znam w naszym mieście drugiej tak udanej dzielnicy... no może Nowa Huta.

Old Post 30-04-2002 08:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pysiu
Warrior (Scrag)

Co chcesz od Nowej Huty Nooo, moze kilka osiedli "niemilych" by sie znalazlo Jednak jakos udalo mi sie przezyc 20 lat i nie dostac od nikogo To chyba jakies osiagniecie, co?

Know your limits

Old Post 30-04-2002 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Red face JAAAAAAAAASNE

ta a po ulicach chodzą niedźwiedzie i wszyscy maja m16
co wy pi@#$%^^*&v guodne kawauy ehh dorosnąć prosze szybciutko takie teksty słyszałem w przedszkolu. emilku ty mitomanie chyba za dużo telewizji albo jakiś brutalnych gier sie naoglądaueś. naprawde żal dupe sciska jak sie te wasze posty czyta. i oszczędźcie sobie komentarzy

Old Post 30-04-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

Talking Buahahahha

no... nastepny spoleczniak sie udzielilll buehehehhehe nic nie wie a gada... zaloze sie ze po 20 w domu kisi dupe...
buahahhaha..
to jest smieszne...
Palancie... to spotkalessie jeszcze z mocniejsza agresja na ulicy (co jest obecnie cudem) to nie jest powodem do uswiadamiania innym ze to nie istnieje...
powinienes sie cieszyc...

Old Post 30-04-2002 13:22
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking Re: JAAAAAAAAASNE

quote:
Napisane oryginalnie przez YourMother
ta a po ulicach chodzą niedźwiedzie i wszyscy maja m16
co wy pi@#$%^^*&v guodne kawauy ehh dorosnąć prosze szybciutko takie teksty słyszałem w przedszkolu. emilku ty mitomanie chyba za dużo telewizji albo jakiś brutalnych gier sie naoglądaueś. naprawde żal dupe sciska jak sie te wasze posty czyta. i oszczędźcie sobie komentarzy

Oszczędzę sobie komentarza i nie będę cię z twojego świata wyciagał...

Old Post 30-04-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Co chcesz od Nowej Huty Nooo, moze kilka osiedli "niemilych" by sie znalazlo Jednak jakos udalo mi sie przezyc 20 lat i nie dostac od nikogo To chyba jakies osiagniecie, co?

No to rzeczywiście - ja tam tylko raz w tygodniu muszę dupę pokazać, a juz raz musiałem wykonać manewr : "w długą!" (odwrót na z góry upatrzone pozycje ).
Qmplowi komórkę tam zakosili grożąc kosą. Miał pecha.

Old Post 30-04-2002 13:26
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

hmmm trzeba miec odpowiednich kumpli i nie byc frajerem a nic ci sie nie stanie... nawet jakby cos ci sie stalo to nie kcialbym byc w skorze tego co ci cos zrobil - sprawdza sie przez kilka lat

Old Post 30-04-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

Zawsze jest...

Zawsze jest kto postawiony wyzej od ciebie.. ja ide z mysla zeby unikac guza.. kiedys szukalem i ojebali mnie z kumplem browniarze... hehe zima byla jeszcze a ten piepierdzielal w podkoszylku i trampach ze szkoly ktore mial w plecaku,... obrobili go lacznie na 500 zyli ... buehehe a mnie na 10 blach... podejrzewa mnie do teraz ze go wystawilem :>

Old Post 30-04-2002 13:40
YourMother
Combat (Death Knight)

Red face

jak miałem 15 lat to teżmiałem takie pojęcie o "świecie" Emilku jak ty, nie martw się wyrośniesz z tego

Old Post 30-04-2002 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

Unhappy jaki typ..

ty chyba nie wiesz o co chodzi... z tego sie nie wyrasta.. co za palant...

Old Post 30-04-2002 13:49
YourMother
Combat (Death Knight)

Red face

zaufaj MAMIE a i pij mleko może urośniesz? i jak Cie w lesie z ziomalami zaczepią to nie będziesz się już bał
(napisauem jeszcze coś ale zrezygnowauem nie chce mi się z tobą dyskutować)

Old Post 30-04-2002 16:06
WaWa_Emil_PL
HcWd FrOm 2vA

..?

Co za szajbus.. urosniesz? i to jest rozwiazaniem? czy moze chodzi ci o rozwiniecie umyslu? bo napewno ani ty ani matka nie pomoga mi pokonac strachu z jakim czesto mam do czynienia... a nie chce ci sie gadac bo brakuje ci argumentoof... ogolnie to odrazu widac ze jestes spoleczniak...

Old Post 30-04-2002 16:21
spanzik
fear the newbie

lol ojebali go brauniarze ehehehheehehehe mega LOL ehehe kolesie na pol strzala co ci powiedzieli ? eheheh wyskakuj z plecaka? ehehe nie no nie chce mi sie tego komentowac bo i po co ale z tego co tu opowiadasz ehehe to bys placil oj placil bys

Old Post 01-05-2002 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
hmmm trzeba miec odpowiednich kumpli i nie byc frajerem a nic ci sie nie stanie... nawet jakby cos ci sie stalo to nie kcialbym byc w skorze tego co ci cos zrobil - sprawdza sie przez kilka lat

Aha czyli jestem fajny bo mam bande kumpli na telefon z bejsbolami?

A jak nie mam to jestem frajerem? tak to nalerzy rozumiec?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 01-05-2002 12:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

no nie zupelnie chcialem sie wkrecic w westerskie klimaty jakie emil zaczal

Old Post 01-05-2002 13:02
C4|Shiro
Crane

o **** co za lol!!!

mueheheh... MUAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAH!!!! MUEH MUEH MUEH... Emil chyba za duzo plyt hip hopowych sluchasz... albo moze nie pal tyle bo jakies shizy w nocy wylapujesz... braunarzze go okradli.. a ty widziales jak heroinista wyglada?... przeciez to glupsze i slabsze od pokrzywy w lesie bosh zamknijcie ten topic bo sie aleczapka przyburzy

Old Post 01-05-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

moderatorow brak a lucasowi za bardzo sie nie kce tego forum pilnowac

Old Post 01-05-2002 15:44
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

Talking Best Topic

Hmmm..... dopoki ten topic byl wojna Achtunga z niewiernymi o było miło, teraz zaczyna sie tu robić śmietnik, ale jest to w tej chwili najdluzszy topic na boardzie RTCW......Achtung swoj cel przynajmniej w małej cześći zrealizowal

Old Post 02-05-2002 06:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Nie bede podawac xywek (mengele, nikramo, iceman) ale niektorzi, ciagle graja z tagiem achtungu, niektorzy z prawdziwa xywa inni z wymyslona

Old Post 02-05-2002 08:58
Zaitsev
Zajec

Talking Jeb_nik!!

EEEEE ****ć ludzie idzcie spac i nie piszcie w takich topicach...to jest chore jedni pisza tu ze robi sie smietnik inni ze jest to wszytko niepotrzebne a inni jeszce sie nawzajem oskarzaja...a inni jeszce (po choy) pisza przyklady ze swojego zycia...a co mnie to obchodzi albo kogos innego...zawsze jest tak ze jak dany topick sie rozrasta to taki syf sie robi bo jakis glupi buc cos pusci niepotzrebnie a jeszce inny mu na to odpowie i sie zaczyna totalna jazda bez trzymanki...Widac ze niektorzy jeszce nie dorosli zeby podejmowac samodzielnie decyzji bo nie umieja sie powstrzymac od puszczenia glupiego kometarzu...jak masz cos do powiedzenia na temat i madrego to sie wypowiedz a jak nie to lepiej nic nie pisz.

Old Post 05-05-2002 03:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Re: Jeb_nik!!

Hyhy.

Old Post 06-05-2002 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kabu
Skilled (Knight)

****.

Old Post 06-05-2002 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kabu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kabu Znajdź więcej post'ów przez  Kabu Dodaj Kabu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kabu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Barsok
Skilled (Knight)

Yeah :)))

Old Post 09-05-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Barsok Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Barsok Znajdź więcej post'ów przez  Barsok Dodaj Barsok do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Barsok prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Nabijacze postow

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 09-05-2002 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

HE

Yawhol !!! Wundaba !!! Yeah !!!

Old Post 05-11-2003 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

HE

Yawhol !!! Wundaba !!! Yeah !!!

Old Post 05-11-2003 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:46.    Strony (7): « First ... « 4 5 [6] 7 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions