Re: Re: Re: Re: Re: Odnośnie cenzora
quote: Napisane oryginalnie przez tom2525
A nie lepiej guid z pb na cd kay uzyc jesli ma orginalna to se juz nie pogra na twoim serverze a ludzie z jego sieci beda mogli grac to bardziej humanitarne niechcjał bym byc banownay bo jakis debil z mojej siec tez jest pomysl nad tym
ps. guid z pb zapisuje cdkay gry w kodzie który mozna banowac przez pb fajna rzecz i moze zastapic ip
bardzo ciekawa teoria tom
tylko ze guid z PB to kolejny sposob kodowania klucza taki sam jak zwykly guid tylko innym systemem zapisany
quote: Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Mam jeszcze do was dwa male pytanka. Jak korzystac z lagometra? Nic mi nie mowia te rozne kolorowe kreski, ktore poruszaja sie po malym kwadracie. Pytanie drugie. Wiecie moze na ile jest ustawiony na serwerach ligowych "spec_time" (nie wiem czy tak to sie nazywa)? Chodzi mi o to po ilu minutach spectator jest wywalany z serwera.
co do czasu to niemam pojecia czasy sa rozne
co do lagometra
czerwony to server d... daje powody rozne obciazenia itp czasem chyba nawet losty niemoze poprostu policzyc
zolty to lag i PL cholerne pakiety gina na tyle ze rozlancza cie z serverem albo dochodza w takim tempie
co do niebieskiego to niemam teori nawet nie wiem co to zabardzo jest poprostu mi niewyskakuje
do tego wszystkiego masz rozne odcienie szarosci na lagometrzxe tez niewiem zabardzo co to
naistotniejsze dla mnie jest to zeby niebylo czerwonego ani zoltego bo wtedy niema gry cofa kule niedolatuja albo walisz w powietrze mimo ze masz lufe w uchu goscia
nie wiem jak moga ludzie grac z kolorowym lagometrem jak widzisz kolory to uciekaj z servera taka jest moja rada
pozdrawiam