Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Największa bzdrura to..
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ecie pecie odebralem swiadeeeeeeeeeeectwoo dzis DD hehehehe D idem sie nawalic papa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-05-2003 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
martinek
Usagi

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ecie pecie odebralem swiadeeeeeeeeeeectwoo dzis DD hehehehe D idem sie nawalic papa

Ehz. Wszyscy tylko nie ja
Gdzie się nie obróce, to słyszę że dzisiaj zakończenie.
Tylko w mojej durnej szkole zakończenie mamy za półtora (!!) tygodnia. Paskudztwo

Old Post 30-05-2003 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil martinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do martinek Znajdź więcej post'ów przez  martinek Dodaj martinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać martinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
OMG

To teraz matura to pryszcz...

zalezy jak u kogo informatyka wyglada... ja wole juz matme zdawac na ustnym...

Old Post 30-05-2003 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

raaaaaaaaazzzzzzzzzzzz bolilollllllllll nie wiem jakim cudem ja klepie ece w klawise ale niech im bedzie heheheheehhehe zakonczenie to ogolnie jedna wielka pompa z tekstow dyrki i pierdzielenia o cyborgach DD

Old Post 30-05-2003 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
zalezy jak u kogo informatyka wyglada... ja wole juz matme zdawac na ustnym...

U mnie w szkole (no offence Lucasu) ale bys mial problemy ze zdaniem matury ustnej. Mamy dwooch informatykow - jeden maniak Turbo Pascala, drugi ma fiola na punkcie relatywnych baz danych + Visual Basic. Pytania dotycza czystej teori. Nikt nie patrzy czy umiesz polaczyc 2 kompy, wpisac im IP'a, maske i dziala. Musisz umiec obliczac IP'y z binarnego itp itd. Wszystkie podstawowe algorytmy (quicksort, babelkowe itp) musisz miec w jednym palcu Albo np w 10min napisac przegladarke baz danych w Visual Basicu ktora na dodatek na podstawie np danych o e-mailu wysyla do wszystkich uzytkownikow na "a" mail o tresci ) I tak dalej i tak dalej

Old Post 31-05-2003 08:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
U mnie w szkole (no offence Lucasu) ale bys mial problemy ze zdaniem matury ustnej. Mamy dwooch informatykow - jeden maniak Turbo Pascala, drugi ma fiola na punkcie relatywnych baz danych + Visual Basic. Pytania dotycza czystej teori. Nikt nie patrzy czy umiesz polaczyc 2 kompy, wpisac im IP'a, maske i dziala. Musisz umiec obliczac IP'y z binarnego itp itd. Wszystkie podstawowe algorytmy (quicksort, babelkowe itp) musisz miec w jednym palcu Albo np w 10min napisac przegladarke baz danych w Visual Basicu ktora na dodatek na podstawie np danych o e-mailu wysyla do wszystkich uzytkownikow na "a" mail o tresci ) I tak dalej i tak dalej

Ja na informatyce uczylem sie formatowac "zadkie" dyskietki...

Ale to byly at 086

Old Post 31-05-2003 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Ja na informatyce uczylem sie formatowac "zadkie" dyskietki...

Ale to byly at 086

To zalezy od szkoly. W innym liceum u mnie w miescie kumpel dostal 6 (nie na maturze) za stworzenie katalogu "bez nazwy" i pliku "bez rozszerzenia" tak ze wiesz Ale niektorzy nauczyciele naprawde prowadza klasy na wysokim poziomie.

U mnie byly Athlony 1.6XP, 256Ramu wszedzie, wszystko na Novel'u

Old Post 31-05-2003 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

u mnie glownie c++ i bazy danych.

Old Post 31-05-2003 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

buheh u mnie byl paint exel i word
a kompy jakies 1ghz 128 ram itp

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 31-05-2003 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
martinek
Usagi

Mnie nie przebijecie
Rysowanie domku w paintcie itp
Z programowania AcLogo i TP.
A komputery: 386 sx, z Ms-dosem domyślnie i Win 3.11 który klatkował
Dopiero jak skończyłem informatykę kupiono nowy sprzęt, taki wypasiony. Jak pech to pech

Old Post 31-05-2003 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil martinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do martinek Znajdź więcej post'ów przez  martinek Dodaj martinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać martinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:

To taki usteny tez mozna??? Poszedl na latwizne

nie, kurna, bede zakuwal 3 razy tyle materialu na histeria albo biologie... po cholere mam sobie zycie utrudniac?

aha, mialem pytanie: kierunki przemian w Europie Wschodniej w latach 1945-1970 - latwizna, Lucas?

Old Post 31-05-2003 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wiesz, jak ktos sie nie interesuje to mu sie wydaje, ze latwe... pewnie, na 2 to latwo z wosu odpowiedziec, ale zeby np. 6 dostac to wiedze raczej trzeba miec (moze nie tyle ile z historii, ale tez).

Old Post 31-05-2003 21:01
deathcrush
łobuz

wlasnie o to chodzi, niby WOS latwy i wogole, ale to nie tyle wiedza ksiazkowa, co po czesci gazetowa...
a pytania byly 3 z 4 kategorii: socjologia, polityka, prawo i historia XX wieku...

Old Post 31-05-2003 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
aha, mialem pytanie: kierunki przemian w Europie Wschodniej w latach 1945-1970 - latwizna, Lucas?

Byl stalin, zmarl stalin i bylo lepiej... Latwizna - mozna sciemniac...

Old Post 31-05-2003 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
wlasnie o to chodzi, niby WOS latwy i wogole, ale to nie tyle wiedza ksiazkowa, co po czesci gazetowa...
a pytania byly 3 z 4 kategorii: socjologia, polityka, prawo i historia XX wieku...

Z WOS'u nie lubie tylko tych "cyferkowych" spraw tak to latwizna, wystarczy miec na pulpicie przeglad najswierzszych wiadomosci

Old Post 31-05-2003 23:26
deathcrush
łobuz

quote:
Byl stalin, zmarl stalin i bylo lepiej... Latwizna - mozna sciemniac...

buhaha to ja ci powodzenia zycze

Old Post 31-05-2003 23:32
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ta, specjalista od WOS'u

np. Luc dostajesz pytanie "Przedstaw ustrój Aten jako przykład demokracji bezpośredniej." albo "Wyjaśnij, w jaki sposób Konstytucja RP reguluje stosunki państwa i kościołów i podaj przykłady praktycznej realizacji odpowiednich konstytucyjnych zapisów." czy "Wymień i wyjaśnij kompetencje Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej wobec władzy sądowniczej." - jak wiesz to proste to jest, a jak nie wiesz to sciemniasz i dostajes 2

Old Post 01-06-2003 23:25
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
"Wyjaśnij, w jaki sposób Konstytucja RP reguluje stosunki państwa i kościołów i podaj przykłady praktycznej realizacji odpowiednich konstytucyjnych zapisów."

W zaden a raczej "tylko na papierze" Konkordat jest tego dowodem

Old Post 02-06-2003 09:24
Lucas
esports.pl

quote:
ta, specjalista od WOS'u

np. Luc dostajesz pytanie "Przedstaw ustrój Aten jako przykład demokracji bezpośredniej." albo "Wyjaśnij, w jaki sposób Konstytucja RP reguluje stosunki państwa i kościołów i podaj przykłady praktycznej realizacji odpowiednich konstytucyjnych zapisów." czy "Wymień i wyjaśnij kompetencje Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej wobec władzy sądowniczej." - jak wiesz to proste to jest, a jak nie wiesz to sciemniasz i dostajes 2

Banaly. To juz tramwaja jest trudniejsze.

Wystarczy przeczytac Konstytucje. Co do aten - przeciez katowali was tym w pierwszej klasie...

Old Post 02-06-2003 09:37
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

jakos nie na codzien czytam sobie konstytucje przed snem. to, ze ktos prawo studiuje i sie musi glupot na pamiec uczyc nie znaczy, ze kazdy to robi.

Old Post 02-06-2003 11:34
Lucas
esports.pl

quote:
jakos nie na codzien czytam sobie konstytucje przed snem. to, ze ktos prawo studiuje i sie musi glupot na pamiec uczyc nie znaczy, ze kazdy to robi.

No ale ludzie - jak chcecie ustna histrorie to 5 ksiazek, jezeli chcecie wos - to jedna ksiazka i konstytucja + wiadomosci codziennie.

Jak ktos mi walnie zadanie z chemi - to powiem, ze truden, ci co znaja sie na chemi walna, ze banal. Ja wam mowie, ze po przeczytani konstytucji, te pytania nie beda juz takie kosmiczne...

Secundo - to nie sa glupoty - to jest nasza rzeczywistosc - zyjecie w panstwie Polska, i wypada cos o tym panstwie wiedziec.

WOS to najwazniejszy przedmiot, ale nie doceniany. Po **** wam calki, jak nie wiecie co gdzie w naszym panstwie zalatwic...

Old Post 02-06-2003 12:20
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

zgadzam sie. ja WOS bardzo lubilem, ale nie znaczy to, ze chcialbym to np. na maturze zdawac. nie znam daty stworzenia wszystkich organizacji dzialajacych przy ONZ, walczocaych o prawa czlowieka etc. niegdy nie powiedzialem, ze taka wiedza nie jest potrzebna. chodzi mi tylko o to, ze sa pewne kwestie z WOS'u, ktorych sie po prostu nie da "wymyslic" - albo wiesz albo nie. a aktow prawnych czy dziennika ustaw naprawde nie czytam czesto.

inna sprawa to rzeczy, ktorych sie powinno w szkole uczyc - np. skladanie jakis wnioskow, wypelnianie drukow etc.

ja uwazam, ze jak ktos jest w miare inteligentny to sam sie nauczy. ja nie chce byc takim imbecylem jak np. Amerykanin, ktory niby jest "nauczony zycia" a nic o swiecie nie wie. ja chce znac biologie, fizyke, chemie, historie czy wlasnie matematyke. co z tego, ze to sie nie przydaje w zyciu codziennym? czy uczysz sie tylko tego co Ci sie przydaje?

no to np. pytanko: w jaki dzien odbywaja sie wybory prezydenckie w USA?

no co, wymyslisz z glowy??

Old Post 02-06-2003 13:18
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Wooow Lucas napisal posta dluzsego niz 5 wyrazow

Nie gadajcie juz o maturach - wakacje przeciez prawie

Old Post 02-06-2003 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
zgadzam sie. ja WOS bardzo lubilem, ale nie znaczy to, ze chcialbym to np. na maturze zdawac. nie znam daty stworzenia wszystkich organizacji dzialajacych przy ONZ, walczocaych o prawa czlowieka etc. niegdy nie powiedzialem, ze taka wiedza nie jest potrzebna. chodzi mi tylko o to, ze sa pewne kwestie z WOS'u, ktorych sie po prostu nie da "wymyslic" - albo wiesz albo nie. a aktow prawnych czy dziennika ustaw naprawde nie czytam czesto.

inna sprawa to rzeczy, ktorych sie powinno w szkole uczyc - np. skladanie jakis wnioskow, wypelnianie drukow etc.

ja uwazam, ze jak ktos jest w miare inteligentny to sam sie nauczy. ja nie chce byc takim imbecylem jak np. Amerykanin, ktory niby jest "nauczony zycia" a nic o swiecie nie wie. ja chce znac biologie, fizyke, chemie, historie czy wlasnie matematyke. co z tego, ze to sie nie przydaje w zyciu codziennym? czy uczysz sie tylko tego co Ci sie przydaje?

no to np. pytanko: w jaki dzien odbywaja sie wybory prezydenckie w USA?

Ad1 - to juz polskie zasrabe szkolnictwo - kazdy przedmiot trzeba przeladowac datami i niepotrzebnymi informacjami...

Ad2 - dokladnie.

Ad3 - ty jestes inteligentny - ale nie wszyscy sa. Trzeba taki wyedukowac, aby potem leppery im ciemnoty nie wciskaly...

Ad4 - patrz ad1. Nie wiem - wiem jak wygladaja wybory, jaki jest system, ale kiedy - to nawet na uniwerku nie wymagaja...

Old Post 02-06-2003 13:26
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no i chyba doszlismy do porozumienia - zgadzam sie z Twoim zdaniem.

co do wyborow - tak sobie wzialem przykladowe pytanie z testow z WOS'u na Uniwersytet Warszawski

a odbywaja sie we wtorek po pierwszym poniedzialku listopada lol, ciekawe jak to ludzie maja wiedziec. ja nie wiem kto te testy uklada...

Old Post 02-06-2003 14:47
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

co do wosu... sorki ale niestety przedmiot ten wydaje mi sie niepotrzebny... dopra wiem ze moze warto by bylo wiedziec w jakim ustroju zyjemy i co nam gwarantuje konstytucja ale to wystarczy na to kilka lekcji.. a nie meczyc sie dwie godziny tygodniowo i sluchac co nauczyciel ma do powiedzenia. imho dopra jak ktos chce sie tego juz uczyc koniecznie to niech idzie na fakultet. po kiego wala cala reszta ma sobie zaprzatac glowe informacjami w stylu prezydent uzbekistanu i takie tam? he? kogo normalnego to bedzie interesic? z drugiej strony sa i tacy ktorzy nie widza sensu w uczeniu sie wzorkow itp... poprostu kazdy lubi to co lubi, ale nie wszystko jest w zyciu kazdemu potrzebne. powinini polowe przedmiotow wy*******ic na zbity pysk ze szkoly bo to normalnie sa tylko lekcje by sobie nieobecnosci robic
tak samo biologia.. no co wy? przydaje sie komus w jaki sposob roznaza sie pantofelek? he? niezbyt widze chetnych ... poprostu TAM SIE UCZYSZ BZDUR! wystarczy ci jak funkcjonuje czlowiek, rosliny. ale to tez ogolnikowo a nie jakies procesy chemiczne wraz z zapisem reakcji... *******enie i robienie ludziom sieczki w glowach... potem wychodzi takie cos z liceum i ni w kit nie potrafi nic ujac odpowiednio bo wiedze zamiast miec ukierunkowana to ma jakas rozpierdzielona po wszystkich dziedzinach nauki. taki czlowiek nie bedzie nigdy dobry w jednej rzeczy.... :/

Old Post 02-06-2003 14:52
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Dobra wakacje juz sa bo kazdy zdal mature Teraz examy na studia, ale to juz inna para kaloszy

Old Post 02-06-2003 15:17
bizonek
def

A ja WOS mam w dupie.

Old Post 02-06-2003 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
co do wyborow - tak sobie wzialem przykladowe pytanie z testow z WOS'u na Uniwersytet Warszawski

a odbywaja sie we wtorek po pierwszym poniedzialku listopada lol, ciekawe jak to ludzie maja wiedziec. ja nie wiem kto te testy uklada...

Aha. To juz wiadomo, gdzies to bylo w ksiazce, i zapewne pod jakims obrazkiem, gdzie zupelnie nikt tego nie czyta.

Testy po warszawsku - banal pytania (wiesz lub nie), ale trza miec ok 90 pkt na 100 aby sie dostac. I zawsze pytaja si eo *******y (np jaki kolor piora byl przy traktacie pokojowym, zamiast zapytac sie odate traktatu ). To wszystko jest podawane jako ciekawostki w ksiazkach, ci ludzie z tego testy robia... paranoja.

Old Post 02-06-2003 16:28
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
po kiego wala cala reszta ma sobie zaprzatac glowe informacjami w stylu prezydent uzbekistanu i takie tam?

miales cos takiego na WOSie? o lol

a tak poza tym - masz racje, lepsze bylyby ogolniki, a na studiach poglebiasz wiedze taka co cie interesuje... no coz... zamiast stawiac na samodzielny rozwoj i myslenie, mamy wkuwanie regulek

jak to ktos porownal, lekcja w naszej szkole:
- nie dyskutuj Kowalski!
lekcja w usa:
- mow dalej, Kowalski, to ciekawe

Old Post 02-06-2003 21:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:18.    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions