Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Co się dzieje z PLK ????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Niewiele w tej sprawie piszę ale chciałbym przedstawić prawdziwy wg mnie przebieg całej sytuacji:

Na około tydzień przed planowanym meczem Yogas umówił się z Badylem (jednym z 4 adminów PFT, niestety nie wpisanym jako admin na PLK) na sobotę godz. 17,00. Zapis z rozmowy już tutaj sie pojawiał Była tutaj niezaprzeczalnie dobra wola, ponieważ tydzień czasu to dużo na ewentualne wyjaśnienie niezgodności terminu. Wnet dokładna data pojawiła się na stronie PFT i trwała tam jakieś 5 dni aż do meczu - myślę, że osoby zainteresowane rozegraniem meczu mogły wyuczyć się tego newsa wręcz na pamięć w tym czasie. Całe SLS przygotowywało się do meczu, przesuwając inne zajęcia. Termin nam odpowiadał natomiast przeciwnik nie oponował w trakcie tych 5 dni. W międzyczasie admin PLK wpisał na stronie PLK informację, że mecz odbędzie się w tę samą sobotę, jednak o godz. 21,00. Informacja taka powinna być niby obowiązująca (tak jak terminarz) ale w sytuacji wielokrotnego przekładania meczu SLS vs PFT info powinno być przekazane KOMUKOLWIEK a przede wszystkim adminowi SLS wpisanemu do PLK. O ile wiem żadna taka informacja do SLS nie dotarła. Strona PLK ostatnio nie była za często aktualizowana i przeglądanie jej wypadło ze zwyczaju i "news" nie wpadł w oko.

W felerną sobotę o godz.17 stawił się skład PFT (z pierwszego składu byli tam: Rufus - jeden z adminów PFT, Chester, Ghad; brakło Tomka, Badyla, nie liczę tutaj Ivana ponieważ jest teraz nieaktywny. Nie pamiętam kogo jeszcze z pierwszego składu nie było ale jak widać część osób była). U SLS również nie było Konrada, K@pitano, Dymka, Mania którzy to gracze zaliczają sie do pierwszego garnituru na mecze. Normalna rzecz, że nie wszystkim termin pasuje tak że u obydwu drużyn nie było pełnego składu. Nie dziwił bardzo brak Tomka, o którym krążyły wcześniej pogłoski, że odchodzi z PFT. Tak czy siak drużyny stanęły naprzeciw siebie na serwerze BHD.PL, co na ten czas nikomu nie przeszkadzało, jak mówi regulamin drużyny mogą wybrać inny serwer pod nieobecność MOSTu. Mecz odbył się i był zacięty, pod koniec meczu wszedł na serwer Mlody z PFT i zaczął pisać o tym, że mecz jest nieważny; został uciszony przez Rufusa, który potwierdził ważność meczu i napisał żeby grać dalej.

Tak w skrócie przedstawia się ta cała sytaucja. Błędy SLS:
1) mecz nie był dogadany z adminem wpisanym na PLK ale Badyl jako jeden z rzeczywistych adminów PFT a także bodajże założycieli napewno był kompetentną ku temu osobą, zresztą dane o terminie meczu zaraz pojawiły się na stronie PFT.
2) mniejsza wina, SLS mógł sprawdzać codziennie stronę PLK i może miałby okazję zobaczyć termin ustalony przez admina PLK Tomka i odpowiedni zareagować.

Tak się to przedstawia, niech nie dziwi zatem niechęć SLS do powtórki przekładanego wielokroć meczu w świetle tego co zaszło a co opisałem powyżej.

Więc i ja pokuśze sie o prawde wedłóg mnie o tej sprawie.
Mecz był rzeczywiście przekładany wielokrotnie i przypomne że pierwszy raz był przełożony na prośbę SLS ponieważ nie będzie składu. Oczywiście sie zgodziłem ponieważ wiedziałem że wygrać z osłabionym i zdekompletowanym, przeciwnkiem przeciwnikiem to żadna radocha. Mecz ustawialismy w czwórkę tzn Ivan, Ja, "Pyszny miś" i Kapitano. W pewien poniedziałek włączyła sie do tego osoba Badyla który pod moja nieobecność przy komputerze (przepraszam byłem w pracy) zmienił date meczu na sobote o godzinie 20. Po tej zmianie zadzwonił do mnie mówiąc o tym iz ustalił mecz na 20 na co ja poprosiłem go o zmiane na 21 bo przecież "Pyszny miś" wie że wczesniej niz o 20:30 nie możemy grać. Na co badyl odpowiedział ok rozmawiam własnie z Yogasem ustalam w takim razie na 21. Nie mając juz pózniej innych informacji wpisałem date meczu na 21 i tak tez wszyscy przygotowywalismy sie do meczu. Skąd wzięła sie więc godzina 17 nie mam zielonego pojecia. Przeciez jakby nie patrzeć 17 jest zawsze przed 20:30.

A co do błędów.
1.Zgłoszony Admin klanu PFT nie skontaktował się osobiście z adminem klanu SLS w sprawie zmiany z terminu, map i serwera.
2. Admin ligi przyjął informacje telefoniczną od niezgłoszonego admina o zmianie ternimu meczu z poniedziałku na sobote.

To sa niewątpliwie błedy które ja popełniłem, ale byłem przekonany że mam do czynienia z powaznymi ludzmi(mysle tu o SLS). Przecież niejednokrotnie jako admin ligi stawałem po stronie dobrej czystej walki a nie po stronie debilnych walkowerów. Niestety w tym przypadku sie pomyliłem bo miałem do czynienia z "pysznym misiem".

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-05-2004 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

ehhhh tomku

Chcialbym tylko przypomniec sprawe walkowera w meczu SAS vs SFORA ktory mial zostac nam przyznany, lecz decyzja admina ligi czyli tomka (tmat) byla inna, ze czepaimy sie regulaminu, a tu co sam robisz...

Old Post 24-05-2004 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Kontynuując jeszcze: PFT według mnie nie ponosi winy za to zawirowanie, skład się stawił, co więcej nie zdradzał żadnych objawów zadziwnia meczem o godzienie 17. Ogniskiem zapalnym jest tutaj admin PLK, który bez bezpośredniej konsultacji z przedstawicielem SLS wpisał sobie godzinę 21 na stronę PLK i sam ją uznał widocznie za wiążącą. Być może ten wcześniejszy mecz był przepuszczony dla draki albo na próbę, bo nie chce mi się wierzyć aby Tomek, który lubi na przykład odwiedzać różne forumy, nie odwiedził w ciągu 5 dni ani razu własnej strony i nie zobaczył informacji o meczu na godzinę 17.

Chodzi własnie o to że skład się nie stawił. Rufus zaskoczony trochę cała sytuacja napredce zmontował skład z rezerwy i rekrutów którzy bez wczesniejszych treningów przystąpili do meczu. Oczywiście Rufus zachował sie w tej sytuacji jak najbardziej odpowiedzialnie, co nie zmienia faktu że prawie całe PFT było przygotowane na mecz o 21. Nawet wpisujący newsa o którym mówicie ze strony PFT był przekonany że mecz jest o 21 ponieważ takie były ustalemnia...

Old Post 24-05-2004 10:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Strasznie Yagas się zadręczasz...może tak na luźik wszyscy sobie wrzucą bo i tak to do niczego nie prowadzi

Ja tylko walcze z "chorobą", która dopadła laczka. Może się da go z tego wyciagnąć Zwróć uwagę, że on ma wszystkich za debili. Tu naprawdę nie chodzi o wygraną, czy przegraną w PLK. Uwierz mi, że potym, co zaszło, sram na ta lige. Dajemy walkowera

Podkreślam, że mecz zostal przeniesiony ze względu na nieobecność Badyla w ustalony poniedziałkowy terminie (którymś z kolei).

Old Post 24-05-2004 10:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Kontynuując jeszcze: PFT według mnie nie ponosi winy za to zawirowanie, skład się stawił, co więcej nie zdradzał żadnych objawów zadziwnia meczem o godzienie 17. Ogniskiem zapalnym jest tutaj admin PLK, który bez bezpośredniej konsultacji z przedstawicielem SLS wpisał sobie godzinę 21 na stronę PLK i sam ją uznał widocznie za wiążącą. Być może ten wcześniejszy mecz był przepuszczony dla draki albo na próbę, bo nie chce mi się wierzyć aby Tomek, który lubi na przykład odwiedzać różne forumy, nie odwiedził w ciągu 5 dni ani razu własnej strony i nie zobaczył informacji o meczu na godzinę 17.

Taka prawda

Old Post 24-05-2004 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: ehhhh tomku

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Chcialbym tylko przypomniec sprawe walkowera w meczu SAS vs SFORA ktory mial zostac nam przyznany, lecz decyzja admina ligi czyli tomka (tmat) byla inna, ze czepaimy sie regulaminu, a tu co sam robisz...

Decyzja była taka aby dac Wam możliwośc rozegrania normalnego meczu, a nie zatwierdzania jakiegoś bzdurnego walkowera,bo o to w tym wszystkim chodzi. Chodzi o dobra gre fair a nie o punkty wpisywane pod stolikiem.

Old Post 24-05-2004 10:35
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
emej a dawno nie miałeś otartego czoła ?

ok - czyli co, flaszka i fight?

nigdy nie odmawiam przyjaciołom w potrzebie

Old Post 24-05-2004 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

QUOTE]Napisane oryginalnie przez tmat
Nawet wpisujący newsa o którym mówicie ze strony PFT był przekonany że mecz jest o 21 ponieważ takie były ustalemnia... [/QUOTE]

No tak zrobil to sobie tak dla jaj.

Szkoda, że nie mam archiwum z gg, bo podesłałbym teraz rozmowe z Badylem, która miała miejsce w dniu rozegrania meczu około godz. 20-21.

Old Post 24-05-2004 10:41
Rekin
Combat (Death Knight)

Re: Re: ehhhh tomku

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Decyzja była taka aby dac Wam możliwośc rozegrania normalnego meczu, a nie zatwierdzania jakiegoś bzdurnego walkowera,bo o to w tym wszystkim chodzi. Chodzi o dobra gre fair a nie o punkty wpisywane pod stolikiem.

wlasnie nie, dlaczego pod stolikiem, walkower to walkower a regulamin to terulamin, nie mozesz raz mowic nie czepiajcie sie regulaminu a zaraz wytykac i sie nim bronic. Daliscie du.... po prostu i trzeba sie do tego umiec przyznac nawet jak sie jest adminem klanu czy rozgrywek

Old Post 24-05-2004 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

czy ktos z obecnych ma "proszek na rekiny"
z tego co pamiętam to w tamtej sprawie chodziło o jakieś bany na servie, a nie o ustalenia który z adminów czym adminuje i do czego ma kompetencje

Old Post 24-05-2004 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
QUOTE]Napisane oryginalnie przez tmat
Nawet wpisujący newsa o którym mówicie ze strony PFT był przekonany że mecz jest o 21 ponieważ takie były ustalemnia...

No tak zrobil to sobie tak dla jaj.

Szkoda, że nie mam archiwum z gg, bo podesłałbym teraz rozmowe z Badylem, która miała miejsce w dniu rozegrania meczu około godz. 20-21.
[/QUOTE]

Ja natomiast mam archiwum i prześle rozmowę która przeprowadziłem w dniu meczu z autorem "feralnego newsa" na stronie PFT:
Chester (22-05-2004 11:45)
wiec traningi to zaczne gdzies kolo 17
a o ktorej mecz gramy?
o 20?
Ja (22-05-2004 11:55)
o 21
Chester (22-05-2004 11:55)
ok

Old Post 24-05-2004 10:43
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Więc i ja pokuśze sie o prawde wedłóg mnie o tej sprawie. (...)

Nerwica ortograficzna

Old Post 24-05-2004 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: ehhhh tomku

quote:
wlasnie nie, dlaczego pod stolikiem, walkower to walkower a regulamin to terulamin, nie mozesz raz mowic nie czepiajcie sie regulaminu a zaraz wytykac i sie nim bronic. Daliscie du.... po prostu i trzeba sie do tego umiec przyznac nawet jak sie jest adminem klanu czy rozgrywek

1. Admin PLK ma zawsze racje.

2. Jeśli nie ma racji, patrz pkt 1

Old Post 24-05-2004 10:44
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Nerwica ortograficzna

I gramatyczna

lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:

Efendi cicho !!!!!!

prywatę odwalasz przy okazji poważnych zajść

tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: ehhhh tomku

quote:

Powiedziałem juz to setki razy i powtórze jeszcze raz. Regulamin ma pomóc w rozegraniu normalnego meczu a nie w przyznaniu walkowera !!!

Old Post 24-05-2004 10:46
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
I gramatyczna

tego nie wiem bo przeglądam tylko "nagłówki" postów

Old Post 24-05-2004 10:49
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Ja natomiast mam archiwum i prześle rozmowę która przeprowadziłem w dniu meczu z autorem "feralnego newsa" na stronie PFT:
wiec traningi to zaczne gdzies kolo 17
a o ktorej mecz gramy?
o 20?
Ja (22-05-2004 11:55)
o 21
Chester (22-05-2004 11:55)
ok

To tylko świadczy o tym, że sam zamieszałeś, a rozmowa jest tylko wycinkiem z całości. Chcesz nam powiedzieć, że Czesiu nie wie co pisze??? A moze zapomniał??? Jestem pewien, że po przeczytaniu całego twojego archiwum z tygodnia poprzedzającego mecz, dowiedzielibyśmy sie duzo ciekawszych rzeczy i jak to sie stało, że umieściłeś date meczu ze zmieniona godzina.

Old Post 24-05-2004 10:49
tmat
Elite (Fiend)

Przypominam że w pierwszej sesji każdy z każdym ustalał mepe, serwer i godzine. Doszło do takich jaj że nikt z nikim nie mógł sie dogadac i dlatego doszło do tylu pojedynków zakonczonych walkowere. Po to przed 2 sesją został wprowadzony punt regulaminu mówiący o 2 adminach klanu, aby uniknąć własnie sytuacji z 1 sesji

Old Post 24-05-2004 10:51
tmat
Elite (Fiend)

quote:
To tylko świadczy o tym, że sam zamieszałeś, a rozmowa jest tylko wycinkiem z całości. Chcesz nam powiedzieć, że Czesiu nie wie co pisze??? A moze zapomniał??? Jestem pewien, że po przeczytaniu całego twojego archiwum z tygodnia poprzedzającego mecz, dowiedzielibyśmy sie duzo ciekawszych rzeczy i jak to sie stało, że umieściłeś date meczu ze zmieniona godzina.

To tylko świadczy o tym że tak naprawde nikt sie tu do konca nie dogadał. A co do archiwum to szukałem i niestety pomimo tego że rozmawialismy wtedy na gg ani słowem nie wspomnielismy o meczu. I to był błąd ponieważ ja jako admin klanu byłem przekonany że mecz jest ustalony na 21 i tak tez informowałem graczy PFT, Ty natomiast byłeś przekonany że mecz jest o 17 i tak informowałeś SLS.
I stąd całe nieporozumienie, które jak juz wspomniałem chciałem wyjaśnić zaraz po moim powrocie z pracy ( notabene zawsze jestem w niej pomiedzy 14 a 20) w tym feralnym dniu.

Old Post 24-05-2004 10:56
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: ehhhh tomku

quote:
Powiedziałem juz to setki razy i powtórze jeszcze raz. Regulamin ma pomóc w rozegraniu normalnego meczu a nie w przyznaniu walkowera !!!

Ooooooooooo... jakas nowość To my mielismy zagrać ten "normalny" mecz, po tym jak o 17-tej pokazalismy całą swoja taktyke. No i oczywiscie mielismy sie podzielić swoim składem, bo jak wiadomo w tym samym czasie graliśmy ligowy mecz w ClanBase. Dodam, że byl on ustalony od dwóch tygodni, a Artur zostal o nim poinformowany(jak można to przeczytać w treści rozmowy na początku topicu). Dlatego też ustalona godziną była 17-ta.

Old Post 24-05-2004 10:59
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: ehhhh tomku

quote:
Ooooooooooo... jakas nowość To my mielismy zagrać ten "normalny" mecz, po tym jak o 17-tej pokazalismy całą swoja taktyke. No i oczywiscie mielismy sie podzielić swoim składem, bo jak wiadomo w tym samym czasie graliśmy ligowy mecz w ClanBase. Dodam, że byl on ustalony od dwóch tygodni, a Artur zostal o nim poinformowany(jak można to przeczytać w treści rozmowy na początku topicu). Dlatego też ustalona godziną była 17-ta.

Ciekawe co bys powiedział jakby ta powiedzmy pomyłka poszła w inna stronę i ustaliłbym z jakimś członkiem Waszego klanu mecz na 12:00 zagrał ten mecz z osobami które akurat przypadkiem były dotepne na Waszym ts-ie grożąc im walkowerem , a o 17 jak już byś sie pojawił wypioł bym dupę na Ciebie mówiąc że mam screeny z 12 ?
Co do Waszego meczu w CB to wybacz ale dowiedziałem sie o tym dopiero w sobotę.

Old Post 24-05-2004 11:03
Marko
Combat (Death Knight)

quote:

Po co wyciagasz stara sprawe w dodatku w niej chodzilo nie o to ze nie ma skladu lecz o bany!! zreszta zawsze jest tak ze 1 mapa rozgrewkowa i skald by sie zaladowal chocby rezerwowy o czym doskonale wiedzieliscie!! Alenie wy wspaniale oglosic chcieliscie ze jest walkower ze my sie nie stawilismy bo sie balismy!! hehe czlowieku a mowisz ze grasz 4 fun....................Jesli ci tak zajebiscie zalezy na wygranych to rob tak dalej na bank bedziesz mail wiele wygranych meczy ale nierozegranych...........

Old Post 24-05-2004 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ehhhh tomku

quote:
Ciekawe co bys powiedział jakby ta powiedzmy pomyłka poszła w inna stronę i ustaliłbym z jakimś członkiem Waszego klanu mecz na 12:00 zagrał ten mecz z osobami które akurat przypadkiem były dotepne na Waszym ts-ie grożąc im walkowerem , a o 17 jak już byś sie pojawił wypioł bym dupę na Ciebie mówiąc że mam screeny z 12 ?
Co do Waszego meczu w CB to wybacz ale dowiedziałem sie o tym dopiero w sobotę.

Ja akurat sprawdzam naszą strone, więc do takiej sytuacji by nie doszło. Faktem jest, że zgłoszonych do ligi mieliśmy dwóch adminów, ale w sumie jest nas czterech i każdy mógłby tę sprawe załatwić.

W całej tej sytuacji i topicu, brakuje wypowiedzi Artura-Badyla. Myśle, że wiekszość z w/w spraw zostałaby rozwiązana.

I jeszcze jedno;

Po twoim wyjściu z naszego TS-a, podjeliśmy decyzje o ponownym rozegraniu tego meczu. Przypomnę tylko, że to ja poprosiłem cię o wyjście z TS-a, mówiąc, że jestem, za ponownym rozegraniem, ale muszę to przedyskutować z moimi klanowiczami, bo sam decyzji nie podejme. Chwile po naszej naradzie wszedłeś na TS ponownie i oznajmiłeś, że mecz jest ważny i akceptujesz jego wynik! Godzine potem sie rozmyśliłeś, a powodem była decyzja, którą Badyl podjoł o odejściu z klanu. Zaczełeś się doszukiwać spisku, czy jak to pisałeś; sabotażu.

Jeszcze raz cię zapewniam, że nic takiego nie miało miejsca.

Stalo się jak się stało i może i lepiej. Szkoda tylko, że z takim "przytupem". Miała to być zabawa, a wyszło inaczej
Nie można też mieć pretensji co do kilku osób, bo liga(jak sama nazwa wskazuje), wytwarza w człowieku chęć uzyskania jak najlepszych wyników i miejsca. Grając w warcaby, gra się też po to, żeby wygrać

Old Post 24-05-2004 11:34
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ehhhh tomku

quote:

Stalo się jak się stało i może i lepiej. Szkoda tylko, że z takim "przytupem". Miała to być zabawa, a wyszło inaczej
Nie można też mieć pretensji co do kilku osób, bo liga(jak sama nazwa wskazuje), wytwarza w człowieku chęć uzyskania jak najlepszych wyników i miejsca. Grając w warcaby, gra się też po to, żeby wygrać

Tak tylko nawet grając w warcaby trzeba poczekać aż przeciwnik rozstawi wszystkie pionki...

Old Post 24-05-2004 11:37
Jaro(PL)
Goldmember

to kiedy, nareszcie się dowiemy kto jest the best? pytam nie że mnie to interesuje, tylko chcę dostać wreszcie tą KOSZULKĘ
i dla Radzia też , bo ma tylko jedną

Old Post 24-05-2004 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
to kiedy, nareszcie się dowiemy kto jest the best? pytam nie że mnie to interesuje, tylko chcę dostać wreszcie tą KOSZULKĘ
i dla Radzia też , bo ma tylko jedną

To musisz ustalić z adminem, ale już gdzieś czytałem, że macie drugie miejsce, klan Pixcom2 pierwsze. Ale jak znam Ciernia, to to miejsce i nagrody Go pierd.......

Old Post 24-05-2004 11:44
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ehhhh tomku

quote:
Tak tylko nawet grając w warcaby trzeba poczekać aż przeciwnik rozstawi wszystkie pionki...

No tak, bo jak je później zbijać jak ich nie ma

Old Post 24-05-2004 11:46
tmat
Elite (Fiend)

quote:
To musisz ustalić z adminem, ale już gdzieś czytałem, że macie drugie miejsce, klan Pixcom2 pierwsze. Ale jak znam Ciernia, to to miejsce i nagrody Go pierd.......

Powiem tak. Yogas teraz juz przeginasz. Obrabiasz wszystkim dupę za plecami a na forum i oficjalnie robisz z siebie wielkiego "pysznego" przyjaciela wszystkich. Przecież nie dalej jak tydzień temu mówiłes mi jak to widzieliście że na serwerze pixcom, Cierń przelatywał przez ściany tuneli a teraz odwołujesz sie do niego jako znanego przyjaciela. Zastanów sie nad tym, bo ja przynajmniej zawsze jasno i wszystkim mówie to co myslę, czy się te wypowiedzi podobaja czy nie to juz jest inna kwestia, ale jestem przynajmniej w tym szczery. Natomiast to co widzę w twoim wydaniu to aż boje sie tego nazwać aby nie posadzono mnie o wulgaryzm.

.......................................................

Ujebała misia pszczoła

Old Post 24-05-2004 11:49
Jaro(PL)
Goldmember

"and t-shirt's for all" :D

quote:

to, że Wam się we łbach porzewracało nie znaczy, że należy szlachetne pojedynki stoczone przez pozostałe klany zwalać z pyty
P.S.
Ja poproszę XXL bo muszę jeszcze wykroić rękawek dla Sileo, i jako relikwię zawiozę mu na pradawne ziemie odzyskanę

Old Post 24-05-2004 11:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:21.    Strony (10): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions