Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > aQuQu - Nasze fotka
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (9): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

a tak naprawde to ile masz lat?

16

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ
Noodex co to za hodowla?

moja

Edytowane przez n00d3x dnia 21-12-2001 o godz. 20:38

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-12-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

Majki :)

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
i drugie

Hehe na tym zdjeciu wygladasz jakby jakas dupcia ci laske robila
a ty juz nie mozesz wytrzymac

Old Post 21-12-2001 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Napisane oryginalnie przez $hizO
Buehhe, lameradia

--------------------------------------------------------------------------------

nie o tym napislem

GG: 1201520

Old Post 21-12-2001 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
quote:
Buehhe, lameradia

nie o tym napislem

yyyyyyyyy?

Old Post 21-12-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x

yyyyyyyyy?

widzisz n00d3x be powodu kolege obraziles

Old Post 21-12-2001 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

widzisz n00d3x be powodu kolege obraziles

soooory $hizo

Old Post 21-12-2001 20:41
$hizO
Veteran (Ogre)

heheh no problem

GG: 1201520

Old Post 22-12-2001 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

Ej no i jak wrazenia?
Ludki myslalem ze chociarz ktos sie posra z wrazenia a tu nic

Old Post 03-01-2002 10:28
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

wezcie juz zamknijcie ten topic juz i tak nikt tu nic ciekawego nie napisze

Old Post 03-01-2002 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
fak zapomnialem dodac zdjecie

zalew niedzicki

Old Post 03-01-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Ej no i jak wrazenia?
Ludki myslalem ze chociarz ktos sie posra z wrazenia a tu nic

Bleee no taki szaraczek ,a pozatym to mlody , wiec o czym tu mamy mowic ?

MSN [email protected]

Old Post 03-01-2002 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

dzisiaj byłem u qmpla.....to se twarz z profilu zeskanowałem......fajnie wyszło, moze zamieszcze...

Old Post 03-01-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
dzisiaj byłem u qmpla.....to se twarz z profilu zeskanowałem......fajnie wyszło, moze zamieszcze...

LOL palko wiesz , ze mogles sobie oczy uszkodzic ( a raczej oko , jak z profilu ) ! Nawet jak miales zamkniete , to tylko swiadczy o twoim braku wyobrazni i nie ma sie czym chwalic !

MSN [email protected]

Old Post 03-01-2002 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

chyba musze sie do czegos przyznac... tak naprawde to jestem dziewczyna i mam na imie Zosia...a to moje zdjęcie...

PS zapomnialam dodac ze jestem bardzo ponętna..

Old Post 04-01-2002 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

ciekawe czy moderatorzy lubia takie ponentne laski
ja lubie i to bardzo

Old Post 04-01-2002 18:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
ciekawe czy moderatorzy lubia takie ponentne laski
ja lubie i to bardzo

..to moze sie umowimy...

Old Post 04-01-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

chyba jednak nie skorzystam wole zwiaski mesko-damskie

Old Post 04-01-2002 19:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

A chce ktos moje ?????

No to macie

He he, troche czerwony bylem, ciekaw po czym........

Old Post 04-01-2002 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Crack
A chce ktos moje ?????

No to macie

co to za cafeia?
i co to za gra na monitorze?
bo wyglada na jakas dziwna!

Old Post 04-01-2002 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

quote:
A chce ktos moje ?????

No to macie

Crack gdzie ty u lich amieszkasz gdzies na Imielinie ( czyt. ursynow )!!

Old Post 04-01-2002 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

Na imielinie, a to zdjecie jest zrobione w kafeji poiedzy imielin, a natolin ( przy dolku )

Old Post 05-01-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Na imielinie, a to zdjecie jest zrobione w kafeji poiedzy imielin, a natolin ( przy dolku )

Crack chyba blisko siebie mieszkamy..

Old Post 05-01-2002 00:42
Crack
(mobb) member

Mozliwe, możliwe...

Old Post 05-01-2002 01:08
Eustachy
forgotten

a tak BTW to wielkie brawa dla scorpiona za ten topic i za odwage...gdybym ja mial 12 lat i 140cm wzrostu to bym sie do tego nie przyznal...

Old Post 06-01-2002 01:21
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
a tak BTW to wielkie brawa dla scorpiona za ten topic i za odwage...gdybym ja mial 12 lat i 140cm wzrostu to bym sie do tego nie przyznal...

hehe. a majac 13 lat i 190cm (ty) nie odwazylbys sie?

Old Post 06-01-2002 14:49
ha3m

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Sub-Zero.
ja mam takie dni, ze wygladam na prawde jak SUB-ZERO

ale przeciez macie jego zdjecie na http://bro.fpp.pl !!!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 06-01-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

Thx
Ale tak wogole nie dawno mialem urodzinki wiec 13 juz jest a rosne coraz szybciej

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 06-01-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

Talking sub tesh ma zdjecie

macie zdjecie sub'a, bo sie tak bronił, ale go w koncu nie dal.. musze przyznac, ze troszke ma smieszna mine

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 06-01-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: sub tesh ma zdjecie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
macie zdjecie sub'a, bo sie tak bronił, ale go w koncu nie dal.. musze przyznac, ze troszke ma smieszna mine

jaki dzieciuch

Old Post 06-01-2002 17:31
DeStRuCt0r
Guest

no i co z tego? kladzie cie jednak reka i bez mychy podlaczonej
nie patrzcie na wyglad! Jedni sa ladni drudzy bzrydcy, ale wszyscy graja w cs i ejst cool

Old Post 06-01-2002 17:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:54.    Strony (9): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions