Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > QParty w VVaVVie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
gazi
podróżnik

***** Infi jestes , mielismy tam grac nie rozmawiac
pogadac moglismy sobie w pubie a ty ***** w ****a lecisz
i nie mow ze musiales byc w domu bo wlasnie na zydowskiej nocce siedzisz...

a wogole to grasz zajebiscie dobrze i mozesz sobie juz darowac te treningi , 1/1 grasz zajebiscie, dobry rail , niezla spawa, chociarz imo strasznie defensywnie
teamy tez looz chociaz i tak ja i kaitek z wami wygralismy

Edytowane przez gazi dnia 14-07-2001 o godz. 20:56

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-07-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

BTW. Infinite przeslij mi tabelke de na maila.

Old Post 14-07-2001 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hot
Training (Enforcer)

yeah wlasnie siedzimy u konkurencji i obmyslamy plan wlamu na ich serv

tak infi mogles sie z nami powluczyc bo naprawde jest za**je**bioza hehehe. a co dd stylu twojej gry to musze powiedziec ze calkiem calkiem ale i tak ja & gazor rulez
aha qw roxx

Old Post 14-07-2001 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hot Znajdź więcej post'ów przez  hot Dodaj hot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
a ja siedze i bede trenowal przez najblizsze... eeee.... dzis noc...
jutro caly dzien.... bede spal dopiero nastepnej nocy(ale tez nie duzo) sorx chlopaki ale ja nie pije
do domciu odstawil mnie maciek za co bardzo mu dziekuje
zayebisty koles!!
gazor - malo mowi ale wymiata
ktwa - fajny gosc w okularkach, mozna z nim pogadac ale on raczej woli w monitor sie powgapiac
kajtek - dog;ada wszystkiego, fajnie sie z nim gra o ogolnie ql
shooler i onion - starzy znajomi
jarzabek - wydawal mi sie starszy sadzac po zdjeciu z boarda
ale to nic bo to swoj chlop
takie mam po krotce wrazenia odnosnie tych gosci
zebrala sie zajebista wiara w slizgu i mam nadzieje ze wkrotce to powturzymy

I to ja piszę błędy ortograficzne?!. Spójrz na swój ostatni wyraz. hehe

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hehehe w timach ty miales na koncu 66 fragoow a ja 63

Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

jarza'bek , wiem rze jestes' z****** i spioomcy ale wywal quota...
my terz jestes'my zjebani

Old Post 14-07-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hot
Training (Enforcer)

infi przez 5 minut zastanawialismy siem co to som timy w zdaniu "... w timach ...". wszyscy mysleli ze cos z czasem to ma wspulnego ale to chyba przez zmeczenie :

Old Post 14-07-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hot Znajdź więcej post'ów przez  hot Dodaj hot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

powiem tylko ze: buehehehehehehhehee!!!

Old Post 14-07-2001 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

to mowicie chlopaki ze imprezka sie udala?
podaj gazor jeszcze raz stronke slizgu bo mi sie nie chce szukac
demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka demka

Old Post 14-07-2001 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

gazi 3a dac to demko co cie prawie ro******em

Old Post 14-07-2001 22:52
gazi
podróżnik

infi: dam wszystkie swoje demka , ja sie ich absolutnie nie wstydze

dzisiaj kolo 18 bede w S i wrzuce wszystko na ftp

Old Post 14-07-2001 23:31
killertowa
Elite (Fiend)

No, to przyszła kolej na moje wrażenia:
Było zajebiscie choć dostałem tęgie manto, a szczególnie od infiego i shoolera
Wszystkich pozdrawiam i mam nadzieję, że następnym razem różnica fragów będzie dużo niższa.
Szczególne dzięki dla:
Gazor - za organizację i pomoc techniczną dla "flamastra"
Shooler - za pomoc i krótki kurs szkoleniowy
Infinite - za to, że ci się gęba nie zamykała i nie musiałem strzępić swojego schorowanego gardła dla potrimanja rozgowora
j@rzabek - pokonał mnie, choć z początku wygrywał z taką lekką nieśmiałością
P.S. Chłopy z Inowrocławia rulez! Żeby jechać 11 godzin by pograć to trzeba być p............m

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 15-07-2001 01:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Było zajebiście tylko od za dużo dostawałem wpi...dol. Jeszcze trochę treningu i będziecie leżeć! hehehe

Czy mógłby mi ktoś pomóc w podszkalaniu moich umiejętności i powiedzieć czego mi brakuje i co mógłbym robić lepiej?

Old Post 15-07-2001 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

KOMUNIKAT DLA WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY ZAMIAST TELERANKA WYSŁUCHALI KOMUNIKATU PREZYDENTA NA TEMAT PRYWATNEGO TURNIEJU śLIZG!
Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się, że komisja antydopingowa stwierdziła, że nienaturalnie niskie pingi Gazora i Infinitiego były efektem manipulacji.
Z początku wydawało się, że Infi (w kręgach wołomińskich zwany Gadułą) przesliźgnie się przez turniej ślizg bez żadnych problemów. Natrafił jednak na Gazora (chemika małej manufaktury pruszkowskiej wytwarzakącej amfetaminę) i został podstępnie przeniesiony w stan błogiej nieświadomości. Infi nawet ostrzegał pozostałych uczestników, że coś jest nie tak. Krzyczał "Gazi! Gazi!", któż jednak mógł przypuścić, że Gazor wypuścił gazy bojowe? Każdy myślał, że te gazy to ze strachu przed Infim i jego mocodawcami.
Nasuwa się zatem historyczne już pytanie: KTO ZA TYM WSZYSTKIM STOI? Podejrzenie komisji antydopingowej skierowane jest na Shoolera i Oniona. Ich niezwykle długi czas przyjazdu spowodowany jest zapewne tym, że zostali ostrzeżeni o tym, co się wydarzy w ślizgu. Najprawdopodobniej skontaktowała się z nimi mafia ukraińska rezydująca w Bydgoszczy. Coś jednak musiało być nie tak bo jakby nieczytać poprzedniej części tego newsu to nie trwa to 11 godzin. Po za tym od samego rana nie było w Bydgoszczy, żadnego ukraińca. Czyżbyśmy mieli do czynienia z narodzinami nowych czerwonych brygad pod kierownictwem Shoolera i Oniona?
Jeżeli chodzi o J@rzabka to przegrał tylko dlatego, że niewiedział iż w szafie mieszczącej się w gabinecie prezesa ślizgu (do której śpiewał: "łubudubu, łubudubu niech nam żyje prezes klubu") nie było już magnetofonu tylko trup prezesa.
Zdaje się, że zabójstwa tego dokonał na zlecenie tajemniczego MaćkaWWW mało jeszcze znany ktwa (w organizacji IRA zwany jako KILLERTOWA). Oczywiście nosił on maskujące okulary i cały czas pokazywał się tylko z profilu - że niby gapił się tylko w monitor i udawał lamę. Niestety jego niedokońca zrównoważony psychicznie umysł spowodował, że zbyt dużo wypił red bula i zamiast grać jak na prawdziwego, rasowego quejowca przystało wydawało mu się, że to descent. Tymczasem MaciejWWW planował nowe zabójstwo wykorzystując do tego znany powszechnie symulator camper strike.
Na temat pozostałych uczestników nasz informator milczy.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Edytowane przez killertowa dnia 15-07-2001 o godz. 15:29

Old Post 15-07-2001 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Czy mógłby mi ktoś pomóc w podszkalaniu moich umiejętności i powiedzieć czego mi brakuje i co mógłbym robić lepiej?

Ja nie mogę, ale chętnie bym posłuchał czegoś na swój temat. Walcie chłopaki na boardzie śmiało, bo to się przyda dla następnych pokoleń.

Old Post 15-07-2001 10:46
Infinite
nieszczesliwie zakochany

jak bede demka to all bedzie widac
zamieszcze chyba dzis wieczorem
co do tego textu na gorze ktwa... ty wiesz jak ja sie smieje...
smialem sie 2x glosniej

Old Post 15-07-2001 11:11
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
jak bede demka to all bedzie widac
zamieszcze chyba dzis wieczorem

tylko podaj dokładny adres bo jak wpisuje gen. Andersa 20 albo Nowy Dwór to mam komunikat adresat nieznany

Old Post 15-07-2001 15:34
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

hehe to ejdnym slowem bylo ql
szkoda ze mnie niebylo z wami

Old Post 15-07-2001 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

oo jest 20 demek

wrzucilem na ftp

213.241.36.180
user Gazor
pass demka

Edytowane przez gazi dnia 15-07-2001 o godz. 17:45

Old Post 15-07-2001 17:07
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Unhappy

Juz myslalem ze wcielo all demka

Uff.........

Edytowane przez [FPP]Shooler dnia 15-07-2001 o godz. 19:31

Old Post 15-07-2001 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Hehe. finaly!! Bede mial ciekawy wieczor Zajebisty transfer jest.

Old Post 15-07-2001 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

zajebisty w sensie negatywnym czy pozytywnym?

Old Post 15-07-2001 18:04
SweepeR
sweter

Pozytywnym! 8kb/s! Jak na sdi dzielone na 4 to spoko.

Old Post 15-07-2001 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Pozytywnym! 8kb/s! Jak na sdi dzielone na 4 to spoko.

hehe...to co ja mam powiedziec
jak na chello dzielone na jednego
i do tego ze sciagam jeszcze mp3...transfer 80-100 kb/s to chyba calkiem niezle

Old Post 15-07-2001 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

BTW: cosik sie stalo.... Wyskakuje mi URL was not found on the server... :/ a jeszcze tylko 5 mi zostalo... :/

Old Post 15-07-2001 18:30
oxygen
new challenger

mi sie przed chwilka wlasnie skonczyly sciagac wszystkie
gazor...jak masz jeszcze cos ciekawego na tym servie to bylbym zobowiazany...bo transfer z niego jest dla mnie jak mazenie

Old Post 15-07-2001 18:31
SweepeR
sweter

aha. Juz wiem. No prob.

Old Post 15-07-2001 18:31
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nie wiem co sie dzieje
gazi mial zamiescic demka ale doopa
chyba tego nie zrobil
nic mi nie moowi
a prosilem zeby mi powiedzial gdzie sa
gazi!!! jestes tam? zrob cos w koncu!

Old Post 15-07-2001 19:34
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
...bo transfer z niego jest dla mnie jak mazenie

20gb ale to na prv

ja obejzalem sobie demka finalowe z pova infiego - niezłe jazdy, i te kocie ruchy , te gesty rekami. szkoda ze jak juz bylem pewny ze wygram zaczalem latac na pałę. teraz bedzie kazdemu gadal ze przegral ze mna tylko 3 fragami

Old Post 15-07-2001 19:37
gazi
podróżnik

nacisnij End a potem 6 x PageUp

Old Post 15-07-2001 19:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:36.    Strony (8): « First ... « 5 6 [7] 8 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions