Re: Re: Re: aaaaaaaaa
quote: Napisane oryginalnie przez Vesta
Mateusz ty chamie!! Moze ja tez napisze kilka sow o Tobie chcesz???albo nie madrzejszy przemilczy... a tak poza tynm to jezeli nie lubisz Macka to zatrzymaj to dla siebie!! Bo jak przyjdziesz to nie wpuszcze Cie do domq.. aha i jak zwykle nie doczytales chodzilo o to ze Miciik byl moim chlopakiem a nie bratem dupku!!! a po trzecie to mozesz mowic ze jestem gruba bo i tak w to juz nie uwierze chcialam Ci powiedziec ze ostatnio nie wiadomo z jakiego powodu zaczelam chudnac wiec.... aha a jeszcze jedno jezeli mnie nie lubisz to tez bylabym wdzieczna zebys to zatrzymal dla siebie bo moim zdaniem QC i innych nie obchodzi opinia kogos kto ledwo od zeimi odrosl( no wcale taki maly nie jestes ale jak to mowi przyslowie wysoki jak brzoza a durny jak koza ) pozdrawiam......cmok buhahaha pa
Ehh Vesta qrna sorx , na serio kurna sorry , no dobra masz racje.... on byl na serio twoim chlopakiem??? lool hyhy bueehehe , ale przecierz wiesz ze ja cie kocham wqrzac kocham! kocham! kocham!! kocham!! wqrzac!! wqrzac:!! 
A jak przyjde do ciebie to.... tak i tak mnie wpuscisz chyba, bo wkoncu cie kocham wqrzac i nie jestes wcale taka gruba ... no tylko kiedys chyba ) oooooo i nie jestem az tak wysoki jak ci sie zdaje bo przeciesz wiesz ze ja mam air najki i troszke sie unosze w powietrzu kochanie papa
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|