Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Wasza muzyka...
Slucham muzyki:
You do not have permission to vote on this poll.
Techno, Trance, House etc. - czyli ogolnie muza Elektroniczna 26 21.85%
Rap/Hip-Hop 21 17.65%
Metal/Rock 65 54.62%
Pop/Dance 2 1.68%
Dico Polo/Disco Relax 5 4.20%
W sumie: 119 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (20): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Masz rację, taka dyskusja nie prowadzi do niczego, dowodzi to tylko tego, że gusta są różne i metalowiec nie przekona techno maniaka i vice versa. Ważne jest to, że każdy w muzie której słucha odnajduje to "coś".
A co do MTV to masz racje, ta stacja serwuje tylko pop`ową sieczkę. Jakbym był metalowcem to też pewno takie połączenie by mnie wnerwiało. Tak samo bym to odczuł jakbym w utworach techno słyszał jakiś rap.

MTV sucks!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-01-2002 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu

Ja moge powiedziec, ze dla mnie kazdy "utwor" techno, ambient, czy co tam brzmi tak samo. Ale ja sie nie znam.

Masz racje - nie znasz sie.

quote:

Musisz wiedziec ze istniejq ROZNE gitary, mozna grac w ROZNYCH tonacjach...no ale ty slyszysz tylko lomot. Ja natomiast w techno slysze prymitywne i sztuczne dzwieki rodem z czasow C64.

To powinienes pojsc do lekarza bo masz cos ze sluchem :S ok ok masz sto miliardow tysiency rodzajow gitar i 5 dzwiekow czysto-elektronicznych. Oznacza to ze muzyka elektroniczna nie sklada sie z 5 ale z 100.000.000.000.005 dzwiekow (za malo zer? ) - mam nadzieje ze kumasz aluzje.

Na temat Metallicy sie nei wypowiem, bo sluchalem dlugo, malo i mi sie raczej znudzilo (monotonia ogolem)

Old Post 21-01-2002 17:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez astral
MTV sucks!!!

Teraz tak, kiedys bylo doskonale...

Ehh ten Beavis and Butthead (ups. rozmarzylem sie )

Old Post 21-01-2002 17:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Beavis & Butthead, Celebrity Deathmatch i Daria to chyba najlepsze co w MTV można zobaczyć.

Teraz emitują przegięcie program Jackass - wg mnie totalne gówno, żenada i śmieć na maxa.

Old Post 21-01-2002 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez astral

Teraz emitują przegięcie program Jackass - wg mnie totalne gówno, żenada i śmieć na maxa.

imho polewka na maxa (nom. moze wieksza jest w Tom Green)

Old Post 21-01-2002 18:26
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

Masz racje - nie znasz sie.
(...)
To powinienes pojsc do lekarza bo masz cos ze sluchem :S ok ok masz sto miliardow tysiency rodzajow gitar i 5 dzwiekow czysto-elektronicznych. Oznacza to ze muzyka elektroniczna nie sklada sie z 5 ale z 100.000.000.000.005 dzwiekow (za malo zer? ) - mam nadzieje ze kumasz aluzje.

Mowie Ci ze sie nie znam... Jak bym Ci puscil np. CoF albo Soilwork bys powiedzial, ze wszystko jest na jedno kopyto ( moze bys nawet nie zauwazyl ze to rozne zespoly ). A z tym techno to u mnie nie jest tak tragicznie Potrafie odroznic Westbam'a od czegos innego (nie moge przypomniec sobie nazwy), bo tq muzyke slyszy sie na codzien .

Old Post 22-01-2002 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

oj, usmialem sie jak tu ktos nazwal Limp Bizkit ( ) i Korn'a metalem... big fukin' rotfl

astral : to Twoje IMHO nie zmienia faktu, ze do wyrazenia swojego zdania o metalu uzyles slow powszechnie uznawanych za obrazliwe... a takie wyrazanie swojego zdania nie jest do konca w porzadku

Old Post 22-01-2002 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

btw fake:

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
ja to słucham głównie metalu: Metallica,IronMaden,Clawfinger,Limp Bizkit,Slipknot(Rullzzzz),KorN(też żądzi)...
ale niepogardzam też technolem a disco to niebardzo trafia w muj gust

btw astrala: u r ->

Old Post 22-01-2002 23:57
ziele
Training (Enforcer)

ja slucham KAZIKA i Rege Ageinst The Machine

Slipknot oczywiscie tez rulezzzzz

Old Post 23-01-2002 08:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ziele Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ziele Znajdź więcej post'ów przez  ziele Dodaj ziele do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ziele prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

tramwaj: jeśli ktokolwiek z metalowców czuje się zbluzgany przezemnie, to sorki, ale to nie było zamieram mojego posta. Napisałem używając takiego słownictwa, bo jakbym je trochę "zmiękczył", to nie oddało by to moich odczuc związanych z metalem. Wiesz jak to jest ze słownictwem im dosadniejsze tym mocniejsze wyraża ono zdanie, emocje itd., przecież jak uderzysz się młotkiem w palec podczas wbijania gwoździa to nie powiesz "o motyla noga", tylko porządne "o *****". Dlatego napisze jeszcze raz: przepraszam metalowców jeśli poczuli się urażeni moimi poprzednimi postami, nie taki był cel tych postów, nic do was nie mam, i nie uważam was za gorszych.
Peace.

Old Post 23-01-2002 11:30
deathcrush
łobuz

no takie sa zasady... albo wyrazasz swoje zdanie kulturalnie i spokojnie albo siedzisz cicho...

peace

Old Post 23-01-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mk^hazardous*lizard
GreenLizard

hmmm... ja slucham rock hip-hop lae nie limpbizkit...
hip-hopu amerykanskiego techno(ale ELEKTRO I BREAKBITY ALBO COS PRZY CZYM SIE DA BREAKA TANCZYC )

slucham jeszcze reggae hmmm... cos tam jeszcze bylo )

Old Post 25-01-2002 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mk^hazardous*lizard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mk^hazardous*lizard Znajdź więcej post'ów przez  mk^hazardous*lizard Dodaj mk^hazardous*lizard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mk^hazardous*lizard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

mtv2 alternative jest nawet spoczko kanal, ale tylko 1 na 10 teledyskow mi odpowiada
chociaz koncert osbourna ktory tam byl po prostu zwalil mnie na kolana
ozzy to King Of The Satan!

Old Post 25-01-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ziele
Training (Enforcer)

viva2 byla calkiem niezla (leciala tam niezla ziezka muzyka) a teraz mi zdjeli moj kanal a wrzucili cos marnego i juz nie mam za bardzo czego ogladac czasem jeszcze na vivie polskiej poleci jakis kawalek kazika i wtedy jestem usatysfakcjonowany ale przewaznie leci tam jakis marny pop albo techno -bez urazy- -takie jest moje zdanie-

Old Post 25-01-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ziele Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ziele Znajdź więcej post'ów przez  ziele Dodaj ziele do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ziele prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton

rozwin ten watek..?

Old Post 25-01-2002 23:18
ziele
Training (Enforcer)

w moim zyciu muza pelni zaje...... wazna role jak siedze w chacie to zawsze jest glosno tylko starsza tego nie moze wytrzymac jak jeszcze wlacze sobie slipknota to juz mala bania a moze nawet duza rock i metal to jest to

Old Post 25-01-2002 23:29
DEiMOss
sharimurai

quote:
mtv2 alternative jest nawet spoczko kanal, ale tylko 1 na 10 teledyskow mi odpowiada
chociaz koncert osbourna ktory tam byl po prostu zwalil mnie na kolana

LOL! Sam mowi, ze nie jest satanista, chocby w piosence Gets Me Through:
I`m Not The Kind Of Person You Think I Am,
I`m Not The Anti-Christ Or The Iron Man.
To, ze odpier.dala fajne show nie oznacza, ze jest na Ty z szatanem

w tle: Ozzy Osbourne - Gets Me Through

Old Post 25-01-2002 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

wlasnie dlatego chcialem zeby Krypton rozwinal ten watek dokladniej... pzreciez Ozzy na koncertach co chwile powtarza God bless ya! itp...

btw, ziele, nie musisz pisac w kazdym topiku po kilka razy ze muzyka pelni w Twoim zyciu zaje&*&%$ role, wystarczy raz i na pewno wszyscy zrozumieja

Old Post 26-01-2002 00:20
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

I tu sie milicie... Ozzy mimo ze juz nie utozsamia sie z satanizmem to nie zmienia faktu, ze kiedys tak bylo i przedz wiernych fanow Sabbathu nadal jest utozsamiany.
Teraz sie skomercjalizowal i "nawrocil" jednak w przeszlosci bywaly koncerty na ktorych odgryzal glowy gołębiom (taka jest okrutna prawda).

I pamietajcie: "Łatwiej trafic jest do piekla, trudniej do nieba"

Old Post 26-01-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
I tu sie milicie... Ozzy mimo ze juz nie utozsamia sie z satanizmem to nie zmienia faktu, ze kiedys tak bylo i przedz wiernych fanow Sabbathu nadal jest utozsamiany.
Teraz sie skomercjalizowal i "nawrocil" jednak w przeszlosci bywaly koncerty na ktorych odgryzal glowy gołębiom (taka jest okrutna prawda).
I pamietajcie: "Łatwiej trafic jest do piekla, trudniej do nieba"

Heh, o tym, ze odgryzal lby golebiom i nietoperzom to chyba kazdy fan ciezszej muzyki wie [nie mowiac o innych, np. mojej matce, ktora nienawidzi takiej muzy]. Pomysl logicznie... Ozzy bral duzo prochow, chlal wode i ch.uj go wie co jeszcze. Po takim mitingu mogl nawet zabic swoja zone czy kumpli z BS, a coz dopiero odgrysc glowe golebiowi czy nietoperzowi. Tylko poj.ebany satanista by pomyslal, ze pije w imie szatana, czy cos w tym stylu! Jezeli chcesz doksztalcic sie w jego biografii polecam zagladnac tutaj.
Oto maly, acz bardzo wazny, fragment tekstu z tej strony:
"Wiele osób, z wiadomych przyczyn, uważała członków zespołu za satanistów,a album określała jako antychrześcijański. Prawda jest jednak taka, że CZŁONKOWIE ZESPOŁU NIE BYLI SATANISTAMI I NIE CHCIELI MIEĆ NIC DO CZYNIENIA Z RUCHEM SATANISTYCZNYM."
Dziekuje za uwage...

[ w tle: Radio 3 ]

Old Post 26-01-2002 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

buhaha. Oz odgryzl glowe nietoperzowi, a nie golebiowi (golebia zagryzl w calosci i to nie na koncercie, a podczas wywiadu). poza tym w mlodosci zjadal (zagryzal tez) kroliki na surowo na jakims obozie przetrwania...
obszczal tez jakis fort w USA, przez co nie ma wstepu do stanu w ktorym sie ten fort znajduje... ale co z tego? wierzy w Boga i nigdy nie byl satanista (zainteresowanie okultyzmem to zupelnie co innego i prosze tego nie mylic)

Old Post 26-01-2002 22:39
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Talking

Ej no co? Nie jestem fanem Black Sabbathu i tak tylko cos slyszalem o tym....

Old Post 26-01-2002 22:58
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

cafe del mar- trance global nation

stary kawalek, ale ostatnio na imprezie go uslyszalem
**** r0X !

Old Post 27-01-2002 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

ciekawa ankietka ale szkoda ze nie moge zaznaczyc naraz trzech pierwszych pozycji i ze nie ma jazzu ktorego mozna sobie posluchac przy nauce
w sumie lubie posluchac roznorakich gatunkow ale oprocz tzw. muzyki dyskotekowej

Old Post 28-01-2002 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

[21:23] * weird|dol slucha Moonspell - Wolfshade

you accept (reject, respect);

Old Post 28-01-2002 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

jakby rozwinac ten watek
Nazwalem Ozzyiego King Of The Satan bo tak mi sie nasunelo na jezyk Nie wiem czy jest on satanista, koncert byl spox i to all
A Iron Maiden i tak rzadzi

Old Post 30-01-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
A Iron Maiden i tak rzadzi

No oczywiscie
Bruce i Steve sq WIELCY!!!!!!

"I'm waiting in my cold cell
when the bell begins to chain
reflecting on my past life
and it doesn't have much time
couse at 5 o'clock they take me to the Gallows Pole
the sand of time, for me are running... low..."

-= cytat z pamieci =-

"Hallowed be thy name" z "Number of the beast" zgadza sie?

Old Post 30-01-2002 21:52
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

Italiansweet - Studio33 Fiesta en Ibiza 2001 fullcd

po prostu jeden wy****** w kosmos mix (74 min) [ pierwsze 8 minut r0x! ]
muza dancowa

Old Post 31-01-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

jak to ktos sciagnie to niech mi powie co sie zaczyna w 6 minucie i 19 sekundzie

Old Post 31-01-2002 11:57
(463
Tworca Fire-TC

Post Moje zdanie.

Umnie to RAMS+EIN & Mans0n Rulez! A pozatym fajowy jest jeszcze Megadeth, Iron Maiden, Limp Bizkit, i to jest wszystko. Ja moge sluchac kazdej muzy(No dobra, od Disco Polo, to zawalu dostaje ), ale te kapele duzo bardziej lubie. Ulubione kawalki: Rammstein - Sohne, MM - Rock is dead, Disposable Teens, i to chyba juz.

Can you kill HIM?
Can you beat THEM?
Can you SURVIVE?

..::Fire-TC::.. - Let's burn!

Old Post 31-01-2002 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil (463 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do (463 Znajdź więcej post'ów przez  (463 Dodaj (463 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać (463 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:26.    Strony (20): « First ... « 5 6 [7] 8 9 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions