Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Koordynacja w TDM
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaryx
Zle zrozumiales "tatuskow" nie mialo to nic wspolnego z wiekiem Jedynie swego rodzaju przynaleznosc do "klanu"

Tez jestem mlody jak cholera - tatus

Może jak cholera to nie ale starym piernikiem też nie jestem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-10-2003 11:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Zle zrozumiales "tatuskow" nie mialo to nic wspolnego z wiekiem Jedynie swego rodzaju przynaleznosc do "klanu"

Tez jestem mlody jak cholera - tatus

Widzę zalążki superklanu Tata Psychopata

Old Post 29-10-2003 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Widzę zalążki superklanu Tata Psychopata

Welcome Back

Old Post 29-10-2003 12:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

I feel better

Old Post 29-10-2003 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Oto kilka wybranych tematów przewodnich z porzednich odcinków
1)Chciałbym poruszyć temat braku jakiejkolwiek organizcji w drużynie podczas TDM. Choć sam pogrywam w Multi niedługo- gra jest O'K , odkąd znikam w necie rodzinka przypięła mi łatkę cyborga- jednak zaczynam odczuwać zmęczenie bałaganem w trakcie gry . Zupełna sieczka, masowe postrzelenia , zupełny brak koordynacji w ataku i totalny brak obrony.
Kupa ludzi z palcem na spuście M 60 wali gdzie popadnie . To zupełnie jak łapanie ryb podbierakiem.
Widzę , że ludziska mają ręce obrzękłe strzelaniem i z naszej dyskusji nic chyba nie wyjdzie.Beznamiętna eksterminacja dokonywana przez gunnerów z M60 na innych słabszych gatunkach dowodzi, że te ostatnie wobec braku cech adaptacyjnych niedługo zejdą z tego świata, a wraz z nimi wszelka myśl oświeceniowa.Jaro(PL)
2)Ja moge powiedziec jedynie ze polskim graczom daleko jesczcze do kultury i zachownia graczom z zachodnich krajow Europy.[FPP]ZonK
3)sam pomysl gry coop jest nie nowy ale bez klanu nierealny.
A M60 ? Gdy gra 40 graczy i z tego 10 to sniperzy a 29 to gunnerzy to człowiek ma prawo zwątpićno i nie zapominaj że ten "chuderlak" z M60 ma jeszcze wykałaczkę do zębów która wygląda hmmm jak ręczna wyrzutnia p/pancerna .Mnie ta broń w grze przypomina zabawę sprayem - naciskasz i malujesz .
Radzioo(PL)
4)Panowie co tak narzekacie na tych z m60 i na snajperów ?
Snajperzy to przede wszystkim początkujący gracze.
A jeżeli chodzi o m60 to przecież tez możecie wziąść sobie tę giwerke i ogień na tłoki.facet z CQB zamiast m60 targa ze sobą miny wiecej granatów i kupe życiowych problemów.Panowie musze zrewidowac swoje zdanie dotyczące M60. To najlepsza broń w grze.tmat
5)nie zgadzam się, że snajperzy to początkujący gracze.Początkujący grają raczej jako gunnerzy albo CQB.
Longbow.

Old Post 30-10-2003 09:55
Radzioo(PL)
Guest

ad1) nadal jest i będzie "efekt" postrzeleń i zabójstw, jest to nieuniknione przy dużej ilości graczy którzy powidzmy że nie uważają.
ad2)No cóż, mówi się że co kraj to obyczaj. (aczkolwiek dodam że na zachodnich serwerach żadko spotyka się gunnerów a już na pewno nie hordy).
ad3)Po wielogodzinnych debatach doszliśmy w końcu do wniosków że każdy gra jak lubi (czytaj: używa takiej broni z jaką czuje się najlepiej / bezpieczniej).
ad4)żadna z profesji jeśli jest wykonywana po mistrzowsku nie jest wyznacznikiem stażu gracza. Pożądny sniper potrafi zrobić niezłą rozpierduchę i zaszkodzić każdemu a jeżeli jeszcze ma wsparcie to niech Bóg się zmiłuje. M60 najlepsze ? Owszem to bardzo solidna i zabójcza broń ale.... AD2.
ad5) Tak jak w AD4 - każda z profesji jeśli ma "fach" w ręku to nie można o niej powiedzieć "początkujący". Swoją drogą jak ktoś by powidział prawdziwemu Rangersowi że jego broń to amatorszczyzna to długo by wydłubywał z dupy ołów przeklinając samego siebie za nieostrożne słowa

Edytowane przez dnia 30-10-2003 o godz. 11:13

Old Post 30-10-2003 10:39
Jaryx
Training (Enforcer)

Ja uwazam ze skoro tworcy gry dali do dyspozycji takie a nie inne karabiny i profesje - kazdemu wolno w sposob dowolny z nich korzystac. Twierdzenie ze ktos kto nosi M60 jest poczatkujacy bo ... strzela M60 jest bez sensu.
Zreszta jesli mam ochote postrzelac wlasnie z tego karabinu to strzelam i mam w nosie czy ktos ma mnie za lamera , poczatkujacego czy kogokolwiek innego - gram bo lubie i koniec.

Co do coop - to oczywiscie dobry sposob na przetrwanie jesli ma sie odpowiedni sklad i lacznosc miedzy soba. Dlatego moim zdaniem tylko klanowe teamy sa w stanie tak skutecznie dzialac. Przy rozgrywkach DM ciezko wyczuc czy ktos sie do ciebie przyczepil bo oslania ci dupe czy tez przypadkiem biegnie w tym samym kierunku.

No mozna jeszcze umowic sie przed wejsciem do gry np. we 2 czy 3, omowic strategie i wtedy owszem da rade.

EOT Pozdro

Old Post 30-10-2003 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jaryx Znajdź więcej post'ów przez  Jaryx Dodaj Jaryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
[CIACH]
No mozna jeszcze umowic sie przed wejsciem do gry np. we 2 czy 3, omowic strategie i wtedy owszem da rade.

EOT Pozdro

Nie, nie da. Omówienie strategii w 2 czy 3 osoby przed grą jest dobre jeżeli te osoby są ze sobą zżyte lub... są w spólnym klanie. Żeby trzymać się jakiś celów czy taktyki niestety trzeba czegoś więcej niż pare słów wymienionych tuż przed grą a jeśli zaczniesz się umawiać z nimi kilka razy na wpólną grę to to już będzie właśnie zalążek klanu czy jak w *SAS*owym przypadku zgranej grupy (mam nadzieję ).

Old Post 30-10-2003 11:27
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Ja uwazam ze skoro tworcy gry dali do dyspozycji takie a nie inne karabiny i profesje - kazdemu wolno w sposob dowolny z nich korzystac. Twierdzenie ze ktos kto nosi M60 jest poczatkujacy bo ... strzela M60 jest bez sensu.
Zreszta jesli mam ochote postrzelac wlasnie z tego karabinu to strzelam i mam w nosie czy ktos ma mnie za lamera , poczatkujacego czy kogokolwiek innego - gram bo lubie i koniec.

Co do coop - to oczywiscie dobry sposob na przetrwanie jesli ma sie odpowiedni sklad i lacznosc miedzy soba. Dlatego moim zdaniem tylko klanowe teamy sa w stanie tak skutecznie dzialac. Przy rozgrywkach DM ciezko wyczuc czy ktos sie do ciebie przyczepil bo oslania ci dupe czy tez przypadkiem biegnie w tym samym kierunku.

EOT Pozdro

Faktycznie w DM ciężko się połapać czy ktoś jest z Tobą czy np. 16 przeciw tobie i dlaczego własnie na Ciebie polują
P.S.
Jakiej wersji enigmy używasz morskiej czy lądowej , a może kodu purpurowego, bo nie mogę odkodować części Twojego postu np.[RNMnS]=Jary

Old Post 30-10-2003 17:11
tmat
Elite (Fiend)

Jaro. Myślę że Jaryx nie używa żadnej enigmy a posługuje się jedynie polską ojczystą mową. Jeżeli masz problem ze zrozumieniem jakiejś częsci jego posta to powiedz której, postaram się Ci pomóc (widze że starsza siostra wyjechała).
To że użył skrótu DM myśląc o TDM nie jest powodem do besztania go. Każdy zrozumiał o co chodzi a ty oczywiście musiałeś go zrugać. Przesada !
Pozdrawiam. Tomek.

Old Post 30-10-2003 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Jaro. Myślę że Jaryx nie używa żadnej enigmy a posługuje się jedynie polską ojczystą mową. Jeżeli masz problem ze zrozumieniem jakiejś częsci jego posta to powiedz której, postaram się Ci pomóc (widze że starsza siostra wyjechała).
To że użył skrótu DM myśląc o TDM nie jest powodem do besztania go. Każdy zrozumiał o co chodzi a ty oczywiście musiałeś go zrugać. Przesada !
Pozdrawiam. Tomek.

Wyluzuj , to juz pozartować nie można
Pomóż mi bo naprawdę się już pogubiłem[RNMnS]=Jary?, czy to wzór soli kuchennej, a
EOT to skrót od Enigma Operation Team?

Old Post 30-10-2003 20:48
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Wyluzuj , to juz pozartować nie można
Pomóż mi bo naprawdę się już pogubiłem[RNMnS]=Jary?, czy to wzór soli kuchennej

Radzieckija Nowczesnyja Maszina na Sabaki

Old Post 30-10-2003 20:51
Jaro(PL)
Goldmember

zagadka?

Old Post 30-10-2003 20:53
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Radzieckija Nowczesnyja Maszina na Sabaki

Rano Namawiam Mamę na Strzelankę

Old Post 30-10-2003 21:04
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Rano Namawiam Mamę na Strzelankę

Zboczeniec

Old Post 01-11-2003 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Może mama lubi postrzelać ? Na mOST gra podobno cała rodzina

Old Post 02-11-2003 14:24
Jaro(PL)
Goldmember

Koordynacja jest dobra ale nie na mapy w stylu BHDCLX czy jakoś tam . Tu potrzebne są szybkie nogi i nic więcej

Old Post 03-11-2003 13:01
Jaryx
Training (Enforcer)

O widze ze tow. wzajemnej adoracji dziala preznie ... Przepraszam za pomylke oczywiscie zamiast DM powinienem napisac TDM. Skoro jestesmy w klimacie zagadkowo-hukorystycznym to zaspokoje Wasza proznosc

W nawiazaniu do powaznych klanow DF , ligi itp. postanowilem rowniez zalozyc swoj klan (a co ).

A teraz uwaga (glownie Jaro(PL)) [RNMnS]=Reka Noga Mozg na Scianie ... Wcale nie takie ciezkie do dekodowania nie ? hyhy

No wiec brzmi o wiele bardziej swojsko niz Special Assasins Turbo , czy Killers of the ... , albo Super Spider costam

Zapraszam oczywiscie do zwiedzenia klanowej www ( bo widzialem ze jest taka swiecka tradycja zeby miec takowa) www.rnmns.w.pl . Co prawda strona w przygotowaniu ale cos juz jest.

Pozdrowienia i milej zabawy

Old Post 05-11-2003 09:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jaryx Znajdź więcej post'ów przez  Jaryx Dodaj Jaryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Old Post 05-11-2003 09:39
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
O widze ze tow. wzajemnej adoracji dziala preznie ... Przepraszam za pomylke oczywiscie zamiast DM powinienem napisac TDM. Skoro jestesmy w klimacie zagadkowo-hukorystycznym to zaspokoje Wasza proznosc

W nawiazaniu do powaznych klanow DF , ligi itp. postanowilem rowniez zalozyc swoj klan (a co ).

A teraz uwaga (glownie Jaro(PL)) [RNMnS]=Reka Noga Mozg na Scianie ... Wcale nie takie ciezkie do dekodowania nie ? hyhy

No wiec brzmi o wiele bardziej swojsko niz Special Assasins Turbo , czy Killers of the ... , albo Super Spider costam

Zapraszam oczywiscie do zwiedzenia klanowej www ( bo widzialem ze jest taka swiecka tradycja zeby miec takowa) www.rnmns.w.pl . Co prawda strona w przygotowaniu ale cos juz jest.

Pozdrowienia i milej zabawy

A te posty pisze Ci świstak czy po prostu ALT nawalił.

Old Post 05-11-2003 11:41
Jaryx
Training (Enforcer)

Talking

quote:
A te posty pisze Ci świstak czy po prostu ALT nawalił.

Gdybym dysponował takim świstakiem to leżał bym teraz na plaży w nadmorskim kurorcie a nie pisał te posty. Jak widać Alt sprawny. Zrobiłem to specjalnie żebyś się miał do czego przyczepić

Pozdrawiam

Old Post 05-11-2003 11:53
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Gdybym dysponował takim świstakiem to leżał bym teraz na plaży w nadmorskim kurorcie a nie pisał te posty. Jak widać Alt sprawny. Zrobiłem to specjalnie żebyś się miał do czego przyczepić

Pozdrawiam

a Twoja stronka klanowa jest kapitalna

Old Post 05-11-2003 12:03
Jaryx
Training (Enforcer)

Wiem - dzięki

Old Post 05-11-2003 12:07
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Wiem - dzięki

Jeszcze tylko Panie Informatyk popraw link na stronie do Historii bo jakoś na Twój komputer wejść nie mogę

Old Post 05-11-2003 12:36
Jaryx
Training (Enforcer)

quote:
Jeszcze tylko Panie Informatyk popraw link na stronie do Historii bo jakoś na Twój komputer wejść nie mogę

Reload i będzie ok. Ale i tak nic tam jeszcze nie ma

Old Post 05-11-2003 12:48
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Reload i będzie ok. Ale i tak nic tam jeszcze nie ma

Za to z "SQUAD" dowiedziałem się o tobie całkiem sporo

Old Post 05-11-2003 13:07
Jaryx
Training (Enforcer)

quote:
Za to z "SQUAD" dowiedziałem się o tobie całkiem sporo

No niebawem powinni się tam pojawić pozostali członkowie klanu. Jak tylko zrobimy odpowiednie fotki z akcji natychmiast je opublikujemy - ku uciesze gawiedzi

Old Post 05-11-2003 13:15
Radzioo(PL)
Guest

quote:
No niebawem powinni się tam pojawić pozostali członkowie klanu. Jak tylko zrobimy odpowiednie fotki z akcji natychmiast je opublikujemy - ku uciesze gawiedzi

A dużo Was tam jest ?

Old Post 05-11-2003 13:34
Jaryx
Training (Enforcer)

quote:
A dużo Was tam jest ?

Na razie 3 sztuki - ale ma być więcej

Old Post 05-11-2003 13:37
Jaro(PL)
Goldmember

diagnoza

Z pewnym rozbawieniem i małą satysfakcją czytam liczne ostatnio posty dot. tego co się wyprawia na MOST. Nie chcę uprawiać czarnowidztwa , ale wygląda na to, że grająca brać doprowadzi koniec końców do wyczerpania formuły zabawy w DF:BHD na MOST . Do obrazu sieczki (którą z bólem można wytłumaczyć konwencją TDM ) dochodzą nowe elementy w stylu "armatniego mięsa" , wzajemnego ubijania w np. w celu zdobycia punktów za przejęcie PSP, git mapy w stylu BHDXXXX o rozmiarach piaskownicy, na których z powodzeniem można zginąć od własnego rykoszetu. Nie chcę tu nikomu nic wypominać, ale może admini zastanowią nad tym dokąd zmierzają poprzez puszczanie mapy typu Rampage przy 40 graczach?.
Co ciekawe na zagranicznych serverach można z przyjemnością pograć na różnych mapach . Jednakże odnoszę subiektywne wrażenie, że tam przyjęto założenie , dużo graczy duża mapa i odwrotnie.

Old Post 09-11-2003 22:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:23.    Strony (10): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions