Coz moge powiedziec, w sumie z zaszczytu bycia adminem moge spokojnie, dobrowolnie zrezygnowac bez zadnych roszczen z mojej strony. Co najwyzej gdybym mial jakies uprawnienia (ref? czy jak to sie tam nazywalo) to moglbym za przeproszeniem kogos kicknac jakby byl upierdliwy dla innych, a nikogo innego z odpowiednia wladza admina by nie bylo w poblizu. Ogolnie rzecz biorac zrzekam sie juz teraz wszystkich swoich jakichkolwiek praw do tego serwa.
Prosba do wszystkich sys'ow i tower'sow by dzielac czas serwera miedzy klany nie zapomnieli o tym malych zuczkach bez taga sys i ]I[ . Zdaje sobie z tego sprawe, ze serwer stawiamy takze po to by wzmocnic ta nasza bidna, mala scenke T2. I miedzy innymi ma sluzyc do wyprowadzenia jednego czy dwoch klanow (na wiecej i tak nie mamy pary i przebicia, ale to, to juz kazdy wie). Chcialbym aby to nie skonczylo sie na tym dzis sys, jutro tower i caly wieczor serwer zajety bo albo trening albo mecz), a od swieta publik (nie przeszkadza mi to osobiscie jak wychodze z pracy po 23.00 ale inna rzecz jak wychodze o 15.00). Nie wiem ale moim zdaniem serwer dla klanow na mecze, treningi powinien byc rezerwowany do godziny 21.30 (wliczajac juz w to czas meczu). Oczywiscie zdaje sobie z tego sprawe, ze trudno jest to ustalic na "sztywno" ale warto by bylo trzymac sie jakichs stalych godzin, a o ewentualnych zmianach informowac tu na forum zawczasu (a i calkiem obcym gosciom latwiej sie bedzie do serwera dostosowac). Klanowicze lepiej wiedza odemnie kiedy czesciej wypelniaja mecze, czy na weekendzie czy w tygodniu. Osobiscie jesli by byla mozliwosc, chcialbym aby serwer na weekendzie dzialal jako publik, ewentualnie do rozgrywek w mieszanych skladach (takie free for all ) i nawet trzeningi klanowe mogly by sie rozgrywac do godz powiedzmy 16-17 gdyby jakis klan wyrazil takie zyczenie i zadeklarowal to na forum. Licze po prostu na to, ze wszyscy podejdziemy do wlasnych potrzeb ze zrozumieniem i jakos bezstresowo sie ugadamy aby pozniej nie bylo zgrzytow.
To wszystko to takie moje luzne propozycje.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|