Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Co się dzieje z PLK ????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
(..)

Ujebała misia pszczoła

a ta pszczoła to niby kto?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-05-2004 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Powiem tak. Yogas teraz juz przeginasz. Obrabiasz wszystkim dupę za plecami a na forum i oficjalnie robisz z siebie wielkiego "pysznego" przyjaciela wszystkich. Przecież nie dalej jak tydzień temu mówiłes mi jak to widzieliście że na serwerze pixcom, Cierń przelatywał przez ściany tuneli a teraz odwołujesz sie do niego jako znanego przyjaciela. Zastanów sie nad tym, bo ja przynajmniej zawsze jasno i wszystkim mówie to co myslę, czy się te wypowiedzi podobaja czy nie to juz jest inna kwestia, ale jestem przynajmniej w tym szczery. Natomiast to co widzę w twoim wydaniu to aż boje sie tego nazwać aby nie posadzono mnie o wulgaryzm.

Tak też to mówiłem, a sytuacja miała miejsce jakieś 2 miechy temu(zaraz po powstaniu serwera Pixcom2). Teraz już wiem, że jest to bag o którym nie wiedziałem. Gdzie ja napisałem, że to mój przyjaciel??? Ty masz cos z banią, a ja dalej czekam na odpowiedź w sprawie bana na Most(który wg mojej i paru osób ci sie należy).

Ty mówisz to co myślisz??? Wyluzuj, bo bardziej fałszywego człowieka to ja nie znam. Podkreślam jeszcze raz, że była nieoficjalna grupa ludzi, która zwracała uwagę na dziwne rzeczy w grze. Ja sie do nich zaliczałem A nie mam za co Ciernia przepraszać, bo z nim o tym nie rozmawiałem. Samo podejrzenie i podzielenie sie niesprawdzoną informacją o niczym nie świadczy. to jemu chwała, ze wie jak wykorzystać błędy mapy. Ty natomias dalej się miotasz i próbujesz szukać towarzyszy do broni. Niestety juz zapóźno Większość ma cie za szmaciarza i powinieneś sie pierd.... na line

Dodam jeszcze, że o 95% dziwnych przypadków, dowiadywałem sie od osób trzecich i tylko je przekazywałem, a ty czyniłeś honory

Old Post 24-05-2004 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Nerwica ortograficzna

Pewnie mu oko wtedy drgało

Old Post 24-05-2004 12:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Pewnie mu oko wtedy drgało

Albo póścił bąka w stołek i go podrzuciło, dlatego nie trafił serdelkami w klawiature

Old Post 24-05-2004 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
(...)to jemu chwała, ze wie jak wykorzystać błędy mapy. (...)

O nie, wykorzystywanie bugów też nie jest w porządku

Old Post 24-05-2004 12:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Tak też to mówiłem, a sytuacja miała miejsce jakieś 2 miechy temu(zaraz po powstaniu serwera Pixcom2). Teraz już wiem, że jest to bag o którym nie wiedziałem. Gdzie ja napisałem, że to mój przyjaciel??? Ty masz cos z banią, a ja dalej czekam na odpowiedź w sprawie bana na Most(który wg mojej i paru osób ci sie należy).

Ty mówisz to co myślisz??? Wyluzuj, bo bardziej fałszywego człowieka to ja nie znam. Podkreślam jeszcze raz, że była nieoficjalna grupa ludzi, która zwracała uwagę na dziwne rzeczy w grze. Ja sie do nich zaliczałem A nie mam za co Ciernia przepraszać, bo z nim o tym nie rozmawiałem. Samo podejrzenie i podzielenie sie niesprawdzoną informacją o niczym nie świadczy. to jemu chwała, ze wie jak wykorzystać błędy mapy. Ty natomias dalej się miotasz i próbujesz szukać towarzyszy do broni. Niestety juz zapóźno Większość ma cie za szmaciarza i powinieneś sie pierd.... na line

Dodam jeszcze, że o 95% dziwnych przypadków, dowiadywałem sie od osób trzecich i tylko je przekazywałem, a ty czyniłeś honory

2 miesiące może, ale Ty mowiłes mi o tym zaraz po naszym meczu z nimi.
A co tam, jednak to nazwe. To jest s*****syństwo.

Old Post 24-05-2004 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Albo póścił bąka w stołek i go podrzuciło, dlatego nie trafił serdelkami w klawiature

Przyganiał kocioł garncowi...

-------------------------------------------

Ujebała misia pszczoła

Old Post 24-05-2004 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Panowie, przecież mecz o pierwsze miejsce PLK nie może się odbyć w takich pokątnych okolicznościach w dodatku ( nikogo nie obrażając) rozegrany przez składy "B" lub "C" obu drużyn. To ostatnie ubliża przecież pokonanym wcześniej przciwnikom.
Nikomu chyba korona z głowy nie spadnie jak rozegracie normalny ligowy mecz?
Tylko uzgodnić wcześniej kto ma pełne plenipotencje , uzgodnić termin, miejsce i jazda.

Old Post 24-05-2004 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cierń
Combat (Death Knight)

quote:

O przepraszam przepraszam ja o tym bugu dowiedzialem sie max 3 tygodnie temu i nigdy go nie wykorzystywalem i napewno nikt z Pixcom2 tego nie robił recze za to glowa ,sami nie raz bylismy oburzeni tym jak w cb przeciwne ekipy non stop stosowaly ten bug,teraz wszystko jasne Tomku dlaczego podejrzewales nas o stosowanie tego buga ,Yogas Ci o tym powiedzial (zapewne sie mylil,ale kazdy ma prawo do pomylek,w kazdym badz razie nie gniewam sie na niego za to ,ze tak pomyslal) a Ty juz sobie wydedukowales ,ze na kazdym meczu takie rzeczy robimy (choc tak naprawde nawet przez mysl nam to nie przeszlo).

Old Post 24-05-2004 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cierń Znajdź więcej post'ów przez  Cierń Dodaj Cierń do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cierń prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Dodam coś jeszcze:
Klan PFT ma 4 adminów, 2 z nich jest zgłoszonych do PLK. Jeden z nich Ivan (razem z Tomkiem admin PFT w PLK) aktualnie nie korzysta z internetu i jest nieosiągalny. Yogas umówił tydzień wcześniej mecz z Badylem, adminem PFT (nie PLK), na godz. 17. Wiedział o tym Chester, który umieścił takiego newsa na stronie. Napewno któryś z nich powiedział Ci o tym terminie, jeśli termin Tomku nie pasował należało wcześniej dać znać-nie uczyniłeś tego. Na mecz zjawił się zaś czwarty admin PFT i jak najbardziej uznał ważność meczu i wynik w PLK. Po meczu zjawiasz się Ty i twierdzisz, że mecz nieważny bo "90% składu o nim nie wiedziało". To wskazuje na Twoją złą wolę według mnie. Być może doskonale wiedziałeś o mającym odbyć się spotkaniu ale wiedząc o tym, że umawiający mecz Badyl nie jest wpisany jako admin w PLK, po prostu sobie poczekałeś wiedząc, że jest to wbrew punktowi regulaminu.

Old Post 24-05-2004 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Panowie, przecież mecz o pierwsze miejsce PLK nie może się odbyć w takich pokątnych okolicznościach w dodatku ( nikogo nie obrażając) rozegrany przez składy "B" lub "C" obu drużyn. To ostatnie ubliża przecież pokonanym wcześniej przciwnikom.
Tylko uzgodnić wcześniej kto ma pełne plenipotencje , uzgodnić termin, miejsce i jazda.

W sumie jest to chyba najbardziej humanitarne rozwiązanei na tą chwilę. SLS mogłoby jeszcze raz skopać d... PFT a PFT mogłoby udowodnić że może być odwrotnie
A potem wszyscy lojalnie wypniemy się na tą całą ligę

Yogas
Elite (Fiend)

quote:
2 miesiące może, ale Ty mowiłes mi o tym zaraz po naszym meczu z nimi.
A co tam, jednak to nazwe. To jest s*****syństwo.

Pajacyku, mówiłem to dwa miechy temu, a to było celem przypomnienia, ale ty oczywiście zapomniałeś już to jak przebiegała rozmowa. Dla ciebie liczy sie obrona za wszelka cene, a pozostała tylko lina Niech ktoś cię dobrze na niej pobuja

Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)

Zagramy, czemu nie. ale na 100% nie w lidze i bez tego odmieńca, bo jeszcze podpatrzy skąd strzelamy

Old Post 24-05-2004 12:19
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
[B.
Dodam jeszcze, że o 95% dziwnych przypadków, dowiadywałem sie od osób trzecich i tylko je przekazywałem, a ty czyniłeś honory [/B]

naprawdę wyznaczacie nowe standardy

Old Post 24-05-2004 12:20
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Pajacyku, mówiłem to dwa miechy temu, a to było celem przypomnienia, ale ty oczywiście zapomniałeś już to jak przebiegała rozmowa. Dla ciebie liczy sie obrona za wszelka cene, a pozostała tylko lina Niech ktoś cię dobrze na niej pobuja

To tylko jeden przykład. A mam Ci przypomniec co mówiłes za plecami Efendiego zaraz po tym jak opuścił ts-a jeszcze za czasów Niemiłych ??? Przykłady mozna mnozyc a z kazdego z nich jasno wynika że jesteś mówiąc delikatnie dziwny. W każdym przypadku liżesz komuś oficjalnie dupę, a za plecemi go obmawiasz. I takie sa fakty słodki misiu.

----------------------------------------------------------------

Ujabała misia pszczoła

Old Post 24-05-2004 12:22
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
O nie, wykorzystywanie bugów też nie jest w porządku

Jasne Np. w lidze CB, za używanie bagów automatycznie przegrywasz mecz, ale w naszej lidze regulamin tego nie zabraniał. Chyba, ze cos przeoczyłem

Old Post 24-05-2004 12:23
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Jasne Np. w lidze CB, za używanie bagów automatycznie przegrywasz mecz, ale w naszej lidze regulamin tego nie zabraniał. Chyba, ze cos przeoczyłem

Nic nie jest doskonałe, a na napisanie tego regulaminu poświęciłem bardzo dużo czasu, jednoczenie prosząc innych uczestników ligi o propozycje i pomysły go dotyczące. Poza kilkoma propozycjami nie było wielkiego odzewu, więc wbacz jeżeli regulamin nie jest doskonały.

Old Post 24-05-2004 12:27
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
To tylko jeden przykład. A mam Ci przypomniec co mówiłes za plecami Efendiego zaraz po tym jak opuścił ts-a jeszcze za czasów Niemiłych ??? Przykłady mozna mnozyc a z kazdego z nich jasno wynika że jesteś mówiąc delikatnie dziwny. W każdym przypadku liżesz komuś oficjalnie dupę, a za plecemi go obmawiasz. I takie sa fakty słodki misiu.

Ale ty jesteś mega kur..... Ciekawe co jeszcze wymyślisz. tak sie składa, że cały czas utrzymujemy ze sobą kontakty i twoje słodkie pierdo..... nic nie zmieni. Starasz sie za wszelką cenę przedstawić mnie w złym świetle, ale ja to rozumiem, bo jak to napisałeś; "...tonący brzytwy sie chwyta!". Czekam na odpowiedź na temat bana na Most

Old Post 24-05-2004 12:27
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Nic nie jest doskonałe, a na napisanie tego regulaminu poświęciłem bardzo dużo czasu, jednoczenie prosząc innych uczestników ligi o propozycje i pomysły go dotyczące. Poza kilkoma propozycjami nie było wielkiego odzewu, więc wbacz jeżeli regulamin nie jest doskonały.

O to nie mam pretensji. Itak robisz to co chcesz

Old Post 24-05-2004 12:28
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Ale ty jesteś mega kur.....

No w koncu to misio woła

Old Post 24-05-2004 12:28
Radzioo(PL)
Guest

A co to był za klan "Niemili" ?

Old Post 24-05-2004 12:30
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Zagramy, czemu nie. ale na 100% nie w lidze i bez tego odmieńca, bo jeszcze podpatrzy skąd strzelamy

proponuję by mecz rozegrać bez Waszego udziału
pomału dochodzę do wniosku , że chyba poprostu boicie się zmierzyć w wyrównaych składach,
łoiliście po leku dupska innym "frajerom", a jak doszło co do czego to nerwy Wam puściły

Old Post 24-05-2004 12:30
tmat
Elite (Fiend)

A czy nie wyrażałes swoich ośmiewczych opini na temat Efendiego ?????? Aż boje sie pomyslec co przez ten cały czas mówiłes na mój temat...

Old Post 24-05-2004 12:31
Rademus
Master (Spawn)

quote:
A co to był za klan "Niemili" ?

To chyba nie chodzi o nas?

Old Post 24-05-2004 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
No w koncu to misio woła

Powiem więcej. Zostałeś sam na placu(no może z garstką zwolenników, których omamiłeś złoto-ustnym pierdo...., bo to masz super opanowane) i powinieneś zejść ze sceny. Ale ty jesteś jak rozdeptane gówno, które sie przykleja i zaczyna śmierdzieć. Na pszczołe to ty mi nie wyglądasz, raczej na muche gównozjadke, którą cieżko dobić pacą

Old Post 24-05-2004 12:36
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
A czy nie wyrażałes swoich ośmiewczych opini na temat Efendiego ?????? Aż boje sie pomyslec co przez ten cały czas mówiłes na mój temat...

Bez komentarza

Old Post 24-05-2004 12:36
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Powiem więcej. Zostałeś sam na placu(no może z garstką zwolenników, których omamiłeś złoto-ustnym pierdo...., bo to masz super opanowane) i powinieneś zejść ze sceny. Ale ty jesteś jak rozdeptane gówno, które sie przykleja i zaczyna śmierdzieć. Na pszczołe to ty mi nie wyglądasz, raczej na muche gównozjadke, którą cieżko dobić pacą

Nie słoneczko i misiaczku mój kochany. To Ty wygladasz i dokładnie to sie uwydatniło na tego misia z wierszyka Co to leci tak: "...O Ty kurwo misio woła, za te krzywdy za te bóle roz*******e wszystkie ule"...
I nawet najwieksze epitety rzucane pod moim adresem tego nie zmienią. Ale dziekuje Ci za nie didac że zyłka Ci pękła....

ps. wychodze do pracy wiec działaj "pyszny misiu" bo przecież lubisz załatwiac różne sprawy pod moja nieobecność

-----------------------------------

Ujebała misia pszczoła

Edytowane przez tmat dnia 24-05-2004 o godz. 12:49

Old Post 24-05-2004 12:39
Nosferatu
Skilled (Knight)

No cóż...tak patrze...Wrocław i Tarnów...to przecierz dwa krańce Polski,między nimi są 4 strefy czasowe i ustalono mecz w strefie macierzystej dla każdego...może powinniście ustalać mecze w strefie GMT = 0? bez sensu...po prostu bez sensu...i chyba takie po prostu odzywanie sie i zostawianie czegoś bez komentarza( jak Ty wodzu mój) jest jak najbardziej na miejscu...a jednak sie nie da! ten topic pobije wszelkie rekordy! bluzgów,odpowiedzi,głupich pomówień,żartów,związków między niechcianymi dziećmi,miłości i nienawiści za plecami...to przecierz zakrawa już na telenowele no tak... scena BHD polska będzie sławna...szkoda tylko,że powody ku temu są nieodpowiednie!

Old Post 24-05-2004 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nosferatu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nosferatu Znajdź więcej post'ów przez  Nosferatu Dodaj Nosferatu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nosferatu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

po pierwsze - moderator nie powinien mieć takiej wulgarnej sygnatury bo może to razić młodzież

po drugie - mecz odbywa się jak zauważyłem w trybie TKOTBoard, tylko że jak Tomek się udał do pracy to tak jakby opuścił strefę i mecz chyba przegra

quote:
Napisane oryginalnie przez Nosferatu
(...)ten topic pobije wszelkie rekordy!(...)

hm, nie sądzę
były już lepsze topiki na tym boardzie

Old Post 24-05-2004 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
po pierwsze - moderator nie powinien mieć takiej wulgarnej sygnatury bo może to razić młodzież
(...)

w tej sygnaturze to brakuje CHyba jednej literki

Old Post 24-05-2004 13:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:25.    Strony (10): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions