quote: Napisane oryginalnie przez Yogas
Tak też to mówiłem, a sytuacja miała miejsce jakieś 2 miechy temu(zaraz po powstaniu serwera Pixcom2). Teraz już wiem, że jest to bag o którym nie wiedziałem. Gdzie ja napisałem, że to mój przyjaciel??? Ty masz cos z banią, a ja dalej czekam na odpowiedź w sprawie bana na Most(który wg mojej i paru osób ci sie należy ).
Ty mówisz to co myślisz??? Wyluzuj, bo bardziej fałszywego człowieka to ja nie znam. Podkreślam jeszcze raz, że była nieoficjalna grupa ludzi, która zwracała uwagę na dziwne rzeczy w grze. Ja sie do nich zaliczałem A nie mam za co Ciernia przepraszać, bo z nim o tym nie rozmawiałem. Samo podejrzenie i podzielenie sie niesprawdzoną informacją o niczym nie świadczy. to jemu chwała, ze wie jak wykorzystać błędy mapy. Ty natomias dalej się miotasz i próbujesz szukać towarzyszy do broni. Niestety juz zapóźno Większość ma cie za szmaciarza i powinieneś sie pierd.... na line
O przepraszam przepraszam ja o tym bugu dowiedzialem sie max 3 tygodnie temu i nigdy go nie wykorzystywalem i napewno nikt z Pixcom2 tego nie robił recze za to glowa ,sami nie raz bylismy oburzeni tym jak w cb przeciwne ekipy non stop stosowaly ten bug,teraz wszystko jasne Tomku dlaczego podejrzewales nas o stosowanie tego buga ,Yogas Ci o tym powiedzial (zapewne sie mylil,ale kazdy ma prawo do pomylek,w kazdym badz razie nie gniewam sie na niego za to ,ze tak pomyslal) a Ty juz sobie wydedukowales ,ze na kazdym meczu takie rzeczy robimy (choc tak naprawde nawet przez mysl nam to nie przeszlo) .
Dodam jeszcze, że o 95% dziwnych przypadków, dowiadywałem sie od osób trzecich i tylko je przekazywałem, a ty czyniłeś honory 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|