Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Pogram z Pro z warszawy!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris
Lucas to CPMA Player. Krzykliwy facet ktory napisal duzo krzykliwych postow.

Lucas to byly Redn. Naczelny Portalu fpp.pl.

Czlowiek ktory dwa lata prowadzil q3.fpp.pl.

Zas ty - nic jeszcze nie pokazales...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-10-2002 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Och byles naczelnym...a ja bylem 5lat przewodniczacym samorzadu szkolnego. Mnie interesuje kim teraz jestes i czy masz prawo zwracac sie do mnie w sposob chamski i obrazliwy, niech tobie sie nie wydaje ze masz jakas wladze nad ludzmi bo mozemy to zkonfrontowac.

Old Post 26-10-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Och byles naczelnym...a ja bylem 5lat przewodniczacym samorzadu szkolnego. Mnie interesuje kim teraz jestes i czy masz prawo zwracac sie do mnie w sposob chamski i obrazliwy, niech tobie sie nie wydaje ze masz jakas wladze nad ludzmi bo mozemy to zkonfrontowac.

Przerazajace...

Swoje umiejetnosci miales skonfrontowac z lenarem (ktory wyrazil chec na gre), ale stwierdziles, ze "lamer i grac nie bedziesz"...

Secundo - tak sie sklada, ze moje slowo na tym boardzie jest ciut bardziej wazniejsze niz twoje wyzwiska i przechwalki...

Old Post 26-10-2002 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

no i o to mi chodzilo tylko wyraz tego nie umialem ;D i Irys chwalic to sie kazdy umie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 26-10-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:

Słuchaj. Wpadasz na boarda, wszystkim sie chwalisz jakis ty boski, potem umawiasz sie na mecze. Nie przychodzisz, wyzywasz goscia od lamerow. Myslisz ze co, bedziemy cie czcic

Old Post 26-10-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Eh bo wy nie rozumiecie ze to jest IRIS ... to jest TEN czlowiek ktory nie musi nikomu nic pokazyc...wy od razu powinniscie okazac JEMU swoja czesc i bezgraniczne oddanie...

lol :>

Old Post 26-10-2002 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez kronos
hmm.... ale mozesz chyba powiedziec kim jestes?
chyba ze to tajemnica... to przepraszam

kurna kronos nie czaje twoich zajawek?
jakto kim jestes?
no jestem Infinite i tyle
a kim mam byc prezydentem ugandy?
jak mam ci to wyjasnic?

Old Post 26-10-2002 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

To poprostu Infinite vel psychol z empetrojki. Teraz napewno jeden z bardziej znanych graczy w Polsce.

Old Post 26-10-2002 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Teraz napewno jeden z bardziej znanych graczy w Polsce.

Bede sie chwalil, ze Infinite kiedys przyejchal specjalnie na moj turniej I nawet moglem go odwiezc do Torunia

Old Post 26-10-2002 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Przestanmy sie juz chwalic w tym topiku, przynajmniej na tydzien.

Old Post 26-10-2002 19:39
kronos
Training (Enforcer)

Post lol

quote:

stary co ty wiesz o Lucasie
heheheh... smieszne co prawisz misiaczq... ale ja tego nie bede komentowal....

Old Post 26-10-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kronos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kronos Znajdź więcej post'ów przez  kronos Dodaj kronos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kronos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
To poprostu Infinite vel psychol z empetrojki. Teraz napewno jeden z bardziej znanych graczy w Polsce.

tia, chyba kabareciarz
no off...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 26-10-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kronos
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
kurna kronos nie czaje twoich zajawek?
jakto kim jestes?
no jestem Infinite i tyle
a kim mam byc prezydentem ugandy?
jak mam ci to wyjasnic?

moje zajawki sa trudne do rozgryzniecia bo sa naczesowe...
no ale ja nie pamietam nikogo o nicku Infinite... i o to mi chodzi... czy grales pod taka ksywka ze mna czy inna ???
kpw ??

Old Post 26-10-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kronos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kronos Znajdź więcej post'ów przez  kronos Dodaj kronos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kronos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

quote:

K.u.r.w.a lamusie w d.u.p.e z.a.j.e.b.a.n.y ja cie p.i.z.d.o nie myta, z.a.j.e.b.i.e jak gdzies spotkam po prostu k.u.r.w.a nie moge, jakis p.o.j.e.b, ziemniak, p.o.k.u.r.w.i.o.n.y!!! Nic nie wie o scenie i *******i glupoty jak by byl najlepszy, najmodrzejszy i wszystko wiedzial. ***** nigdy na tym boardzie juz nie zaistniejesz nie rozumiesz n.i.e.d.o.j.e.b.i.e... mnie krew zaleje głupi c.h.u.j.u!!!

Nie zedytuje Ale leni wyl00zuj - Sweep

Edytowane przez SweepeR dnia 27-10-2002 o godz. 11:37

Old Post 26-10-2002 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Typowy lame . Była kiedyś kolumna sweepa na ten tamat CZym sie rozni n00b od lame? Poszukajcie a znajdziecie, mozna by pocytować

Old Post 26-10-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez lenar
[cut]

ups leni sie zdenerwowal

Old Post 26-10-2002 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
ups leni sie zdenerwowal

I wcale mu sie nie dziwie

Old Post 27-10-2002 09:45
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Re: :))

quote:
Napisane oryginalnie przez kronos
Witam Xen0m ...

A u mnie leci.... dzieki ze pytasz...
Nie bylem w Stanach...;/ nie udalo sie...

A jak tam u Ciebie... ?

a w sumie dobrze. pogrywasz w q3 teraz?

Old Post 27-10-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

tez tate na turnieje bede brał

Old Post 27-10-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
tez tate na turnieje bede brał

Postaw dresom z podworka skrzynke browaru i zobaczym kto turniej wygra

Old Post 27-10-2002 21:01
slawek
.

Lucas to CPMA Player. Krzykliwy facet ktory napisal duzo krzykliwych postow

Zawsze coś takiego podejrzewałem...

Swoje umiejetnosci miales skonfrontowac z lenarem(ktory wyrazil chec na gre), ale stwierdziles, ze "lamer i grac nie bedziesz"...

Nic nie rozumiecie...
To symptomy dysleksjii - człowiek przeczytał, że ma zagrać z jakimś Lamerem - to co będzie czas tracił.

A moje wyzwanie leży odłogiem... eh.

Old Post 28-10-2002 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Bede sie chwalil, ze Infinite kiedys przyejchal specjalnie na moj turniej I nawet moglem go odwiezc do Torunia

A nawet dostał LANIE od co niektórych

Old Post 28-10-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

bulls to bylo daawno

kronos ja gram online zawsze pod fn

Old Post 28-10-2002 11:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Lucas to CPMA Player. Krzykliwy facet ktory napisal duzo krzykliwych postow

Zawsze coś takiego podejrzewałem...

Swoje umiejetnosci miales skonfrontowac z lenarem(ktory wyrazil chec na gre), ale stwierdziles, ze "lamer i grac nie bedziesz"...

Nic nie rozumiecie...
To symptomy dysleksjii - człowiek przeczytał, że ma zagrać z jakimś Lamerem - to co będzie czas tracił.

Ad1 - rozgryzl mnie

Ad2 - Dobre - usmialem sie rowno...

Old Post 28-10-2002 12:43
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
bulls to bylo daawno

SZELMA. Odgryza sie na GG.
Tak tak trenuj trenuj.
Zrobie z ciebie MARMELADE

Old Post 28-10-2002 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A ja na razie nikogo nie wyzywam ani nic...na razie sobie ostrze rakiete od paru dni i coraz lepiej mi idzie.. beware

Old Post 28-10-2002 13:17
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Infinite w Chodziezy bedzie szansa na rewanz

Bulls za 2tyg gramy

Old Post 28-10-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A ja i tak wszystkich rozjade na WCG2006

Old Post 28-10-2002 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
A ja i tak wszystkich rozjade na WCG2006

Ja pewnie nie bo sie czepili tego wolnego vq3 Ble... nie lubie zgredow ze slabym refleksem.

Old Post 28-10-2002 17:26
Infinite
nieszczesliwie zakochany

bulls zobaczymy kto kogo zniszczy

Old Post 28-10-2002 17:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:31.    Strony (10): « First ... « 6 7 [8] 9 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions