quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Jaro. Twoja skłonność do narzekań i teoretyzowania przekracza juz wszelkie granice. Po pierwsze . Pamiętaj o tym że Most to prywatny serwer i to co robia admini tego serwera to ich prywatna sprawa. Jak Ci to tak strasznie nie pasuje to nikt Cię nie namawia do gry na tym serwerze. Po drugie. Piszesz o tzw. lidze i o małym odzewie. Pragne Cię poinformowac że ta tzw. liga dopiero sie rozwija a ludzie Twojego pokroju, ciągle narzekając zamiast wnieść coś pozytywnego, tylko psują atmosfere wokół niej. Być może przemawia przez nich zazdrość że sami nie byli w stanie podjąć się tego zadania i ich działania skupiaja się jedynie na krytykowaniu ludzi próbujących wnieść coś na scenę BHD.
Jak zwykle można liczyć Tmat na Twoją szczerą reakcję
To że server jest prywatny ( to chyba normalne, bo nie żyjemy już w systemie nakazowo-rozdzielczym), nie oznacza chyba ,że nie wolno mi mieć swojego zdania. Powinieneś być swoja drogą wdzięczny, że są ludzie którym leży na sercu nie tylko sama gra ale również jej jakość i poświęcają swój PRYWATNY czas na to by się podzielić uwagami z innymi graczami. Pisząc o lidze (w której jakko gracz mam swój skromny udział) miałem na myśli, że kicha w postaci tzw. dziwnych map puszczanych przez MOST może mieć wpływ na graczy. Skoro na MOST jest kicha to w lidze teoretycznie też może być, co może następnie studzić zapał do gry w niej.
Już parę razy pisałem , żeby odzielić to oczym piszemy od tego, co o kim myślimy. Chyba jednak za słabo się znamy byś był uprawniony do tego, by pisać jakiego pokroju jestem człowiekiem. Nic i niczeg nikom nie zazdroszczę. Nikogo nie krytykuję bezpodstawnie. Na marginesie. jeśli byłbyś skłonny zauważyc drobny fakt, to właśnie moja skromna osoba jest jedną z niewelu, które w sposób czynny przyczyniają się do tego by to forum oddychało klimatem DF:BHD> Starającą się wciagnąć pozostałych graczy w skromną dyskusję na temat tej gry. Sam fakt ,że ten topick ma już 9 stron 244 odpowiedzi i 1270 osłon chyba o czymś świadczy. dzięki mnie możesz sie dowiedzieć jaką broń preferują gracze, jakie bugi ( które sam wykorzystujesz , a którymi się nie podzielisz z innymi)wystepują w tej grze, reguły punktowania, inicjatywę kodeksu honorowego(którą obśmiałeś choc sam nie wymysliłeś nic lepszego), inicjatywe na screen miesiąca i pare innych pomysłów o których juz nie pamiętam. Więc pamiętaj o tym nastepnym razem zanim swoim zwyczajem przypniesz mi jakąś łatkę. No chyba , że interesuje Cię wyłącznie sama gra , ale o to nie miej do mnie pretensji.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|