Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ©
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (34): « First ... « 7 8 [9] 10 11 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Slowa Iwanskiego (chyba tak sie nazywal) podczas meczu Arsenal - Chelsea: To Scott Parker, ktory dosc twardo wszedl w Patricka Vieire.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-04-2004 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

osiedlowy DC
[23:04] <Krzys81> ludzie powicie czemu jak mam włączony D++ i coś sciagam i wyłaczm tenprogram to juz ni chce

Old Post 08-04-2004 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

akcja z deczka po pijoku...usilowanie skierowania bota z 1 na 2 kanal :

<shivus>
<shivus> !fishbot
<shivus> ;ooo
<cu8er> hmm
<shivus> fishbot
<fishbot> Yes?
<shivus> ;o
<shivus> suck my dick
<shivus>
<cu8er> hahaha
<cu8er> i good
<shivus> )))))
<shivus> ale odpowiedzial skubany
<shivus>
<shivus> fishbot
<fishbot> Yes?
<shivus> hm
<shivus> fishbot #nocka
<shivus> gnoju
<shivus> fishbot?
<fishbot> Yes?
<shivus> ****
* insane_away has quit IRC (Read error: Connection reset by peer)
<cu8er> fishbot !j #nocka
<cu8er> ee
<cu8er> dupa

How I'm killing you

Old Post 09-04-2004 02:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

swieconka, kosciol pograzony w modliwie, proboszcz prowadzi:

quote:

a teraz pomodlmy sie za wszystkich tych ktorych spotkamy w swieta, za tych z ktorymi bedziemy dzielic sie oplatkiem...

... kosciol w smiech

Old Post 10-04-2004 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]SEBbull
YRN !

http://www.forum.kasart98.com/viewtopic.php?t=5739
pierwszy post :>

Old Post 10-04-2004 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]SEBbull Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]SEBbull Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]SEBbull Dodaj [FPP]SEBbull do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]SEBbull prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

-23:20:17- [+AnouaaR]: Ja mialem trailery swojego pierwszego razu w glowie, pozniej jak doszlo do czegos to bylo z*******.
-23:20:36- [+AnouaaR]: Wiec niech nie ocenia gier po trainerach.

Old Post 10-04-2004 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

opisy na gg :
"zaprawde powieadam Ci zajadaj pierogo! I zagryzaj absurdem"

How I'm killing you

Old Post 11-04-2004 02:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

wchodzi jakas nowa osoba na kanal...

16:59:16 :: join/#drzwi: empatia [[email protected]]
17:04:00 <+weirdo> kto to empatia?
17:04:24 <migi`> weirdo hmm kogos np. darzysz sympatia
17:04:30 <migi`> to jest: lubisz ja itp.
17:04:44 <migi`> a empatia jest przeciwienstwem
17:04:55 <@jakon> lol

you accept (reject, respect);

Old Post 11-04-2004 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

(+mae_) ah i wondered why i dont understand the site...
(+mae_) then i counted the äääää´s
(+mae_) and its .fi
(@blu`wont`type) ähähähäh
(@blu`wont`type) im finnish now
(@blu`wont`type) ääähähähähäh
// fin sie zdenerwowal:
(+myz) :E :E
(+myz) im swedish now
(+myz) öĺcöĺcöĺcöĺcöĺcöĺcöĺcöĺc

Old Post 13-04-2004 00:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

01:09 <+Rozilla> nie nazywaj mnie katolikiem
01:09 <+Rozilla> bo to mnie obraza

Old Post 13-04-2004 08:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

http://michaelhack.kgb.pl/delete.html

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 13-04-2004 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja *******e wasze dylematy, ide poogladac jak sie koty marcuja (c) kumpel z pracy

Old Post 13-04-2004 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

moja siostra idzie oddac filmy na dvd i sie pyta:
Tego nie trzeba przewijać?

Old Post 13-04-2004 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

ide dzisiaj z kumplem do innego kumpla gre zaniesc:

ja: co tak wolno idziesz? szybciej chodz.
qmpel: ide, ide ale niechce mi sie isc.

omg

Old Post 14-04-2004 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

(Migoq) jutro piatek
(Migoq) nie dlugo moje urodziny...
(Migoq) ...w grudniu

Old Post 15-04-2004 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

W tesco przy wyjściu jest tablica do której można przyczepić karteczke z jakims ogłoszeniem. Wśród nich znalazłem:
Zrobie loda za łyżke zupy

:F

Old Post 16-04-2004 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Kolezanka pyta sie jakies sterowniki sciagnac:
Anioł (23:56)
Szukaj C-media, pod AC'97.
Nacia (23:58)
tzn tak-na C mam szukac folderu media?

Nacia (0:02)
a teraz kolejne pytanie:skad mam wiedziec ktory mam sciagnac jak nie wiem jaka mam karte?
Anioł (0:02)
o_O
MASZ AC'97!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wytatulowac Ci to mam?
Nacia (0:03)
aha.bo c-mediaac97 nie brzmi zbyt czytelnie dla mnie
Anioł (0:03)
o_O
Anioł (0:03)
SAMO C-MEDIA!
Anioł (0:04)
AC'97 to nazwa karty...
Anioł (0:04)
A C-media to producent sterownikow.
Nacia (0:04)
no to co krzyczysz na mnie?

Old Post 16-04-2004 23:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

z cyklu przygody w pracy
wtaszczylismy z kumplem 200kg xerokopiarke po schodach

kumpel: au... moja reka.... dzisiaj nie bede mogl sie branzlowac

omg :F

Old Post 17-04-2004 08:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Anouaar (10:32)
Ide buty wypastowac, musza byc wypastowane bo co by bylo jakbym spotkal jakiegos kinderpunka i poprosil go o jego naszywki i nie mialbym czystych butow?
:o

Old Post 17-04-2004 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Retuszuję sobie zdjęcie do legitymacji w Photoshopie. Wchodzi mój ojciec i mówi grobowym głosem

- Alkohol niszczy cerę

Old Post 19-04-2004 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Wracam wlasnie z kumplem z budy i mowi cos o tym ze matka mu kupila nowy dzienniczek i ze ma miec do niego powpisywane wszystkie oceny i potem mowi takie cos:

quote:
kurde jak ojciec zobaczy moje oceny to dostanie zawalu a tata znow bedzie *******il

rotfl

Old Post 19-04-2004 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Przeglad opisow na GG:

"Jesli alkohol przeszkadza ci w nauce, to czas najwyzszy rzucic szkole" (c) NecrosiS
"Michael Jackson jest pierwszym solista, ktory sie rozpadl" (c) Bambosz Karate
\(;..;)/ (c) Alpha

Old Post 19-04-2004 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

>> 2004-04-20 17:35:44 Jarek wrote:
>> Ja teraz lay'e czaskam

>> 2004-04-20 17:35:54 Shooler wrote:
>> a ja Anie ;D

Old Post 20-04-2004 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Cos z dzisiejszego wykladu na oak:
"Jest 16 rejestrow instrukcji tego procesora motoroli. Numerowane sa one liczbami naturalnymi kolejno od 0 do 16" :JJ

Old Post 20-04-2004 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

mail na sympatia.pl

Cześć. Nazywam się Marek i jestem fanem kobiet - powiedzmy - nieco lepiej zbudowanych (tzn.lekko umięśnionych). Oprócz tego jestem maniakiem różnorakich statystyk. Mam więc do Ciebie jedną ,malutką w sumie ,prośbę. Gdybyś tak mogła zmierzyć obwód swego napiętego bicepsa (niezależnie od tego, czy jest malutki czy też ogromny czy też aż do bólu przeciętny) i przysłać mi wynik... Byłbym wdzięczny.
Po co mi to ? Jak już napisałem - lubię zarówno statystyki, jak i kobiece mięśnie. Żeby statystyka owa miała jakikolwiek sens ,miłoby było ,gdybyś napisała też swój wiek, a także (jeśli nie sprawi Ci to problemu,a mam nadzieję ,że nie) wzrost i wagę.
Z góry dziękuję,

How I'm killing you

Old Post 21-04-2004 20:39
alka
alk(oholiczk)a

rozmowa z matka :
ja - pije juz dzis 6 herbate... ostatnio pije herbate chyba juz nalogowo, bo w ciagu ostatniego tygodnia pije po 5-6..
mama - to ile Ty ich dziennie pijesz ?

How I'm killing you

Old Post 21-04-2004 20:41
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Wczoraj poszedlem do babki na obiad. Przychodze, ide do telewizorka a babka mowi:

"porozmawiaj troche ze mna, a nie, patrzysz w ten telewizor jak cygan w dupe"

looool

Old Post 22-04-2004 06:06
Anouaar
Guest

[OT]
Te Wasze rodzinne (c) smierdza moczem i starymi ludzmi, odpuscie sobie. To nie jest smieszne, wybierajacie naprawde ciekawe rzeczy, ktore moga smieszyc kogos innego niz Wy i stado chomikow. Prosze o dokladniejsza selekcje materialu, i apeluje o bycie smiesznym, a nie zalosnym. :F
[/OT]

Old Post 22-04-2004 07:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

po tym tekscie annoua zwatpilem, no ale - to z dzisiejszej nocy:

[04:06:31] * saib555 ([email protected]) has joined #fpp.pl
[04:07:31] * saturn_ ([email protected]) has joined #fpp.pl
[04:07:37] <saturn_> lol
[04:07:40] <saib555> :")
[04:07:47] <saib555> zobacz
[04:07:48] <saib555> ta ksywe
[04:07:50] <saturn_> jBO JEBNE
[04:07:50] <saib555> tego goscia
[04:07:51] <saturn_> ROOZ
[04:07:53] <saib555> nade mna
[04:07:55] * saturn_ slaps r00`zZz around a bit with a large trout
[04:07:57] <saib555> ta
[04:08:02] <saib555> mocny
[04:08:04] <saturn_> ta
[04:08:06] <saturn_> tez od razu
[04:08:10] <saturn_> mialel najpierw
[04:08:11] <saturn_> pisac
[04:08:18] <saib555> jasne
[04:08:21] <saturn_> "ty pattrz jakie xywy"
[04:08:22] <saib555> ja go peirwszy zauwazylem
[04:08:26] <saturn_> jarek
[04:08:27] <saib555> xywy ?
[04:08:29] <saturn_> itp
[04:08:33] <saturn_> a potem patrze ROOOZ
[04:08:35] <saib555> glan to dobra ksywa
[04:08:37] <saib555>
[04:08:54] <saib555> niezle
[04:08:55] <saib555> smieszne
[04:08:56] <saturn_> lol 123 nie ma?
[04:08:58] <saib555> warto bylo tu wchodzic
[04:09:01] <saib555> ta dziwne
[04:09:09] <saib555> moze tutaj za duzo o q3 gadjaa i nie rozumie
[04:09:31] <saturn_> rozumie
[04:09:40] <saturn_> pewnie sam z klodarem popierdala
[04:09:42] <saturn_> w vq3
[04:09:58] <saib555> railuja
[04:10:07] <saib555> kolejuja
[04:10:21] <saib555> btw
[04:10:23] <saturn_> ciotujA
[04:10:26] <saib555> najwiekszy serwis w polsce
[04:10:32] <saib555> i nawet q na oficjalnym kanale nie maja
[04:10:42] <saib555> pewnie ich czytelnicy nie potrafia irca oblugiwac
[04:10:44] <saturn_> stare
[04:10:51] <saib555> sp
[04:11:00] <saturn_> wogole ile ananych osobistosssci siedzi
[04:11:06] <saib555> ?
[04:11:06] <saturn_> -a+z
[04:11:13] <saib555> ?
[04:11:14] <saturn_> oprocz nas
[04:11:25] <saturn_> jarek, Lipas, glan
[04:11:27] <saib555> ja znam tylko l
[04:11:27] <saturn_> czolowka
[04:11:30] <saib555> ta
[04:11:33] <saib555> slyszalem o nich
[04:11:44] <saib555> saari znalem jak gralem
[04:11:45] <saturn_> ta
[04:11:47] <saib555> ladan dziewczyna :>
[04:11:50] <saturn_> w gazetach cos bylo
[04:11:58] <saib555> w "uwaga" mowili tez
[04:12:01] <saib555> i pod napieciem
[04:12:20] <saturn_> siostra TILOLA pewnei
[04:12:31] <saturn_> :>
[04:12:32] <saib555> close
[04:12:40] <saturn_> stara?
[04:12:46] <saib555> mne
[04:12:52] <saturn_> ?
[04:12:57] <saib555> nie
[04:13:10] <saib555> *****
[04:13:12] <saib555> zzzing chyba
[04:13:15] <saturn_> ta
[04:13:16] <saib555> bo ciotting is over
[04:13:18] <saturn_> przysnalem
[04:13:21] <saturn_> ::>
[04:13:29] <saib555> sp ?
[04:13:31] <saturn_> nara?
[04:13:33] * saib555 ([email protected]) Quit (Signed off)
[04:13:33] <saturn_> JO
[04:13:35] <saturn_> quit
[04:13:38] * saturn_ ([email protected]) Quit (Quit)

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 22-04-2004 08:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

dostalem bardzo fajnego maila opisujacy smieszne sytuacje poczytajcie, naprawde zabawne :-)

quote:

Opowiesc kolegi... Autentyk!!! Najpierw gwoli wyjasnienia trasa autobusu. 175 w Warszawie jezdzace na trasie Dw. Gdanski - Okecie, mija po drodze Uniwerek, potem DworzecCentralny. Kumpel wsiadl przy uniwerku, poniewaz w autobusie było sporo wolnych miejsc, usiadl z przodu. Autobus ruszyl i slyszy co troche wybuchy smiechu coraz to innych osób przyblizajace się do niego. W koncu
nie wytrzymal, odwrócil sie, a tam obcokrajowiec (Murzyn którego widzial na przystanku podchodzi do pasazerów, próbuje cos mówic chyba po francuskui pokazuje im kartke, która powoduje paroksyzmy smiechu. Cierpliwie poczekal az gosc podejdzie do niego i gdy to juz się stalo zobaczyl na kartce: "Wypchnij Bambusa na centralnym"

czekalem kiedys na tramwaj i kolo mnie spotkalo się dwóch kumpli w gustownych dresikach jeden byl sam a drugi z dziewczyna , pogadali sobie troche o *******ach i ten drugi sie zreflektowal i przedstawil swoja dziewczyne koledze mówiac : " a to jest moja swinia Jola "

Kolega mój obsadzal sobie ostatnio w domu nowe okna. Mieszka na parterze, wiec okraczyl sobie parapet i walczy z ta pianka i z oscieznicami. W pewnym momencie patrzy ida sobie chodnikiem dwie malolatki (takieokolo 17/18 lat) i rozmawiaja. Akurat przechodzily kolo jego okna gdy do jego uszu dotarl strzep ich rozmowy:
- Wiesz, chyba zerwe z Robertem.. .
- Dlaczego?
- A przyjezdza do mnie, nie porozmawia, tylko laska i laska.. .

"zabawa w remizie"
Chlopak do dziewczyny:
- *****, ale jestes ladna z ryja .

Bylem wlasnie ze wspóltowarzyszami niedoli na tzw.
lanczu, moja kobita przyniosla ze soba czekoladki Michalki (notabene
uwielbiam je) dostalem 2 sztuki. Kiedy skonczylem jesc lancz zasadniczy, postanowilem od razu zjesc podwieczorek, chwytajac swymi smuklymi palcami 1 czekoladk wyglosilem z pietyzmem takie oto zdanie:
- A teraz szarpne sobie Michalka!
Na co kolega przebijajac sie przez ogólny wybuchsmiechu:
- To moze wyjdziesz do ubikacji???

Lata 80-te, w autobusie niewiele miejsca, wiec żeby skasowac bilet, trzeba go podac komus, kto stoi blizej kasownika. Na przystankuwsiada gosc o wygladzie "zakapiora" i podajac bilet z pelna kurtuazja prosi sasiada:
- "*******nij pan z laski swojej!" - koniec cytata.

Moja babcia z dziadkiem wracali póznym wieczorem z imprezy imieninowej u wujka. Oboje sa juz w dosyc podeszlym wieku. Babcia wyprostowana, wysoka, chuda i energiczna, z wygladu przypomina sowe. Dziadek niewysoki, korpulentny, spokojny, wyglada jak
przestraszony mis koala. Stoja wiec pózna pora na przystanku i czekaja na nocny
tramwaj. Podchodzi jakis dwóch "szemranych" typów. Jeden podchodzi do babci, wyciaga nóz, pokazuje babci i pyta sie:
- "Boisz sie ?"
A babcia na to :
- "A w ryj chcesz ?"
Koles podobno zaczal sie smiac i z kolega odeszli.
Wtedy babcia pyta dziadka:
- "Ludwis, dlaczego ty ich nie zaatakowales ?"
Na to dziadek
- "Bo ja mam sliskie buty"

Czasami takie wpadki zdarzaja sie ludziom którzy mieszkaja za granica. Z tym, ze ta jest... sami przeczytajcie: Akcja dziala sie doslownie godzine temu, w pociagu relacji Kopenhaga gl. - Brondby str. W przedziale bylo kilka osób i podobno jedna bardzo ladna dziewczyna. Mój brat i jego kolega usiedli na przeciwko niej i zaczeli dyskutowac o urodzie tejze dziewczyny, a chwilke pózniej co by z nia zrobili i w jakich pozycjach (oczywiscie po polsku). Na koniec zgodnie stwierdzili, ze ma bardzo melodyjne usta i chetnie by sie z nia kochali oralnie. Na co dziewczyna plynna polszczyzna:
- Nie lubie do buzi.

Coprawda nie mialem szansy odbyc sluzby wojskowej, ale mój znajomy opisal mi przecudny monolog szefa kompanii, informujacego zolnierzy o wystepie badz co badz artystycznym, który na dniach mial sie odbyc:
- Zolnierze! Jutro idziecie na wystep artystyczny! Umyc mi sie, wysrac i odlac, coby potem nie lazic po sali tylko siedziec na dupach i podziwiac! Wystep bedzie artystyczny! Znaczy, troche tancza, troche spiewaja... takie tam ogólne *******enie...

Inna z historii wydarzyla sie kilkanascie dni temu. Wyszedlem wieczorem (22 cos) na spacer z psem i w parku
zobaczylem nastepujacy obrazek. Dziewcze w wieku okolo 17 siedzi w poprzek lawki, stopami przytrzymuje piwo, w jednej rece papieros, w drugiej komórka, po policzkach plyna lzy, pelny dramat, i mijajac ja slysze taki tekst:
- I wtedy ***** powiedziales "**** ci w dupe", wsiadles na rower i odjechales, widzisz, a ja ***** dzwonie do ciebie, bo cie kocham...

A moja zona widzialala cos takiego : Brala pieniadze z bankomatu przy ulicy, na której jest zakaz zatrzymywania i postoju samochódów. Przed nia stal jeszcze jakis koles. W tym momencie zjawilo sie dwóch policjantów i zapytalo sie czyje to auto stojace obok. Koles na to ze jego. Oni mu ze tu jest zakaz, a on
odpowiada, ze zatrzymal sie tylko na chwile zeby wziac pieniadze. A jeden z gliniarzy wtedy :
"To Pan wezmie wiecej".
Nawet byl blyskotliwy...

Old Post 22-04-2004 09:27
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:36.    Strony (34): « First ... « 7 8 [9] 10 11 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions