Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Co się dzieje z PLK ????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 7 8 [9] 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

jaki mecz finałowy taka i cała liga
gloria victis,
idę do domu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-05-2004 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
w tej sygnaturze to brakuje CHyba jednej literki

CHyba tak, ale cóż, niezbadane są wyroki...

ps. zimno mi, gdzie koszulka

Old Post 24-05-2004 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Nie słoneczko i misiaczku mój kochany.

I do tego pedryl, a może pedofil, bo "chlopcze" już też padało

quote:
To Ty wygladasz i dokładnie to sie uwydatniło na tego misia z wierszyka Co to leci tak: "...O Ty kurwo misio woła, za te krzywdy za te bóle roz*******e wszystkie ule"...
I nawet najwieksze epitety rzucane pod moim adresem tego nie zmienią. Ale dziekuje Ci za nie didac że zyłka Ci pękła....

Ja jak wyglądam, to akurat wiem, bo mam lustro
Żyłka, to może tobie pęka, jak cie zapinają

quote:
ps. wychodze do pracy wiec działaj "pyszny misiu" bo przecież lubisz załatwiac różne sprawy pod moja nieobecność

Jasne Nie omieszkam Tylko muszę załatwić sobie szpiega

Old Post 24-05-2004 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
(...)gloria victis(...)

chyba vae

Old Post 24-05-2004 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

PLK

Całe *CQF* szykowało sie na ligę od 1 kwietnia, ale widzę ze sie powaliło wszystko. Nie jestem aż tak bardzo zagłębiony w sprawy administrowania ligi, i niewiem kto kogo moze wykluczyć. Ale chyba poamału zaczyna mi sie przejadać BHD. Po tych wszystkich zachodach i straconym czasie na zorganizowanie klanu, strony www (ukłon do Carnivore), szukaniach serwera klanowego jestem rozczarowany tym co sie stało.

P.S. Nie bede wypowiadałsie na ewentualnym rozwiązaniem tej sytuacji bo nie brałem udziału w PLK)

Old Post 24-05-2004 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: PLK

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Całe *CQF* szykowało sie na ligę od 1 kwietnia, ale widzę ze sie powaliło wszystko. Nie jestem aż tak bardzo zagłębiony w sprawy administrowania ligi, i niewiem kto kogo moze wykluczyć. Ale chyba poamału zaczyna mi sie przejadać BHD. Po tych wszystkich zachodach i straconym czasie na zorganizowanie klanu, strony www (ukłon do Carnivore), szukaniach serwera klanowego jestem rozczarowany tym co sie stało.

P.S. Nie bede wypowiadałsie na ewentualnym rozwiązaniem tej sytuacji bo nie brałem udziału w PLK)

Nie ma chyba być czym rozczarowanym, jaka scena taka liga...

Old Post 24-05-2004 13:56
Yogas
Elite (Fiend)

Niestety Poszedł sobie i nie udzielił mi odpowiedzi na tak nurtujące mnie pytanie

Mam nadzieje, że jak wróci to w końcu sie skusi na jakies drobne wypocinki

Więc jeszcze raz pytam;

A co z Mostem-PL???? Dostałby bana na stałe, tak jak to miało miejsce z REV-em(który tylko dzięki pomyłce jednego z adminów może cieszyć się wolnością)???? Tu chodzi konkretnie o twoją osobe, bo tak jak REV testowałeś program cheaterski

Old Post 24-05-2004 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Mam taki problem, może ktoś mi coś poradzi
Jak gram w Helikopter W Ogniu to chcę mieć lepszą jakość grafiki. Biorę rozdzielczość 1024x768 i jest OK. Potem biorę 1280x1024 i jest ładna grafika ale gra chodzi gorzej. Jak wezmę jeszcze detale na max to gra się tnie bardziej. Biorę potem 800x600 i gra chodzi płynnie ale detale są normal i grafika już nie wygląda tak ładnie i są takie kwadraciki. Nie wiem co robić, proszę pomóżcie. Bardzo chcę grać z dobrą grafiką ale żeby gra też płynnie chodziła. Czy ktoś miał już taki problem?????

Old Post 24-05-2004 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cierń
O przepraszam przepraszam ja o tym bugu dowiedzialem sie max 3 tygodnie temu i nigdy go nie wykorzystywalem i napewno nikt z Pixcom2 tego nie robił recze za to glowa ,sami nie raz bylismy oburzeni tym jak w cb przeciwne ekipy non stop stosowaly ten bug,teraz wszystko jasne Tomku dlaczego podejrzewales nas o stosowanie tego buga ,Yogas Ci o tym powiedzial (zapewne sie mylil,ale kazdy ma prawo do pomylek,w kazdym badz razie nie gniewam sie na niego za to ,ze tak pomyslal) a Ty juz sobie wydedukowales ,ze na kazdym meczu takie rzeczy robimy (choc tak naprawde nawet przez mysl nam to nie przeszlo).

Muszę Ci odpowiedzieć.
Więc tak;
Graliśmy jakis czas na Waszym serwerze mape Tunel Trouble. W srodkowym (nazwijmy go krótkim) tunelu siedziały dwie osoby i jeśli dobrze pamietam, był to LM i Jerry, a ja do tej dwójki dochodziłem. natomiast w dolnym tunelu(długim łączącym bazy) w strefie siedział Konrad. Zaszedłeś Konrada i zaszlachtowałeś Go nożem, a po chwili od Twojego noże padły dwie kolejne ofiary; LM i Jerry, a ja wbiegając do strefy dostałem z Car-a. Tak ja pamietam tę sytuacje. Wiem natomiast, że jest to możliwe dzięki bugowi, ale o tym dowiedziałem się niedawno. Nie ukrywam, że w danym momencie wydawało mi sie to conajmniej dziwne

A co do wypowiedzi laczka na temat VAV-a i przechodzenia przez sciany.
Jeden z graczy(zaznaczam, że nie z naszego klanu), podal mi taka informacje. Ja w tym czasie na gorąco ją przekazałem cheaterskiemu GURU, ale po czasie(mineło kilka godzin) sprawdziłem dane miejsce i bug ten okazał sie znanym i wykorzystywanym przez wiekszość z nas przejściem przez ściane na mapie Dust Devil, koło punktu "A"

Sorry tylko za to, że jako admin klanu Pixcom2, nie byłeś poinformowany o inwigilacyjnej grupie łapaczy cheaterów
Była to wielka tajemnica

A teraz przyjdzie głupek i przedstawi nowe(swoje) fakty, jak to obrażałem np. Ciernia za jego plecami

Old Post 24-05-2004 14:26
Yogas
Elite (Fiend)

Re: PLK

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek

Darek nic sie nie martw Juz trwają prace nad PUCHAREM POLSKIEJ LIGI, gdzie adminami będą gracze, a nie dyktator. Mało tego jest liga 4fun, do której z tego co wiem, już parę klanów pełznie Proponuje Ci jednak zapisać sie również do Ligi ClanBase, bo tam naprawde jest z kim pograć

Old Post 24-05-2004 14:35
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas

A co do wypowiedzi laczka na temat VAV-a i przechodzenia przez sciany.

Sorry tylko za to, że jako admin klanu Pixcom2, nie byłeś poinformowany o inwigilacyjnej grupie łapaczy cheaterów
Była to wielka tajemnica

He he he, a za Wami chodził Cierń z Vavem, a ja jeszcze za nimi Niestety nie mogłem Wam wszystkim dotrzymać kroku bo ja MUSIAŁEM omijać ściany

Old Post 24-05-2004 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: PLK

Wróciłem sobie z pracy ( za pierdalałem jak czarna masa ) i jeszcze sie trwa ten serial. Może po krótce podsumuje: SLS wycofał sie z Ligi ( z tego co wiem), Yogas napisał w poście
" Dajemy walkowera". Więc PFT dostało punkty za mecz, SLS sie wycofało z ligi i wszystko powinno być jasne ( tylko nie moge sie doliczyć ( czarna masa) ile kto teraz ma punktów ( poza SLS bo ich nie ma)

Moim osobistym zdaniem ( zaznaczam MOIM) Jerry ma racje, obie strony sa poniekąd winne: SLS że uzgodnił mecz nie z adminem PFT d/s Ligi PLK tylko z adminem PFT ( ale nie ma sie co dziwić, mecz był ustawiany z Badylem zaraz po całej "aferze" z Pixcom2 po której Tomek postanowił opuścic klan i tak naprawde nie wiadomo kiedy wrócił bo żadnego info o jego powrocie nie było natomiast o odejsciu było) więc ta rozmowa była na tamten dzień wiążąca.
Po drugie wg mnie zła organizacja wewnątrz klanu PFT ( brak komunikacji między klanowiczami?) skoro webmaster PFT umieścił info na stronie o meczu na godzine 17:00!! i niestety nie uwierze w to że np. Tomek tego info na swojej własnej stronie nie widział

Old Post 24-05-2004 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Mam taki problem, może ktoś mi coś poradzi
Jak gram w Helikopter W Ogniu to chcę mieć lepszą jakość grafiki. Biorę rozdzielczość 1024x768 i jest OK. Potem biorę 1280x1024 i jest ładna grafika ale gra chodzi gorzej. Jak wezmę jeszcze detale na max to gra się tnie bardziej. Biorę potem 800x600 i gra chodzi płynnie ale detale są normal i grafika już nie wygląda tak ładnie i są takie kwadraciki. Nie wiem co robić, proszę pomóżcie. Bardzo chcę grać z dobrą grafiką ale żeby gra też płynnie chodziła. Czy ktoś miał już taki problem?????

www.bravo-********

Old Post 24-05-2004 15:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

ooooo głupie filtry

Old Post 24-05-2004 15:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
ooooo głupie filtry

Old Post 24-05-2004 15:13
Yogas
Elite (Fiend)

Ja (19-01-2004 22:43)
często było tak że dostawaliśmy z dzinych stron i dopiero jak właczyłem program dowiedziałem sie skąd strzelano
ale to nie jest pewne
wejdzcie na meat g.
Yogas (19-01-2004 22:43)
ok thx
i poszukajcie bugi
kilka znalazłem po grze ale nie wszystkie
Yogas (19-01-2004 22:44)
thx, 100% poszukamy
Ja (19-01-2004 22:44)
i skopcie im dupy
Ja (19-01-2004 22:44)
za nas
Yogas (19-01-2004 22:44)
hehe, postaramy się
Ja (19-01-2004 22:45)
ok powodzenia

Ale może wrócimy do twojej feralnej wypowiedzi , bo może co poniektórym umkneła Ja powiem tylko tyle , ze w moim i moich kolegów odczuciu, włączyłeś program(zaznaczam cheaterski), który umożliwił ci zobaczenie skąd ktoś do ciebie strzela. Bugi to se sprawdziłeś po meczu, a w jego trakcie cheatowałeś Takie są fakty laczku od których będzie ci cieżko uciec

Ustosunkuj sie do mojej wypowiedzi(tylko zwięźle), bo kilka osób na to czeka

Old Post 24-05-2004 15:37
Greg_PL
Training (Enforcer)

Unhappy

Bravo Jerry za tak dokładne podsumowanie tej przykrej afery.I takie są fakty.
Podpierasz sie Tomek regulaminem.Ok. Ale najpierw powinieneś wyjaśnić sprawe ustalenia godziny meczu w swoim klanie. Jeżeli chcesz uchodzić za jego lidera to powinieneś brać odpowiedzialność za czyny swoich ludzi i zaakceptować wynik meczu.To że Yogi popełnił bład i nie rozmawiał bezpośrednio z Tobą świadczy to tylko o tym że ze w lidze panuje(panowało) pewnego rodzaju zaufanie i koleżeństwo.
A wywlekanie starych ,wyjaśnionych zreszta spraw, niczemu nie służy.
Smutno mi że odeszliśmy ligi, zawsze to mniej zabawy, a za taka traktuje grę w BHD... No cóz ja byłbym za powtórnym rozegraniem meczu ale w zaistniałej sytuacji to już nie możliwe...

Old Post 24-05-2004 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Greg_PL Znajdź więcej post'ów przez  Greg_PL Dodaj Greg_PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Greg_PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Greg_PL
Bravo Jerry za tak dokładne podsumowanie tej przykrej afery.

Ach dziękuję Teraz niestety już nikt nie pamięta o co chodziło na początku tego topiku

Old Post 24-05-2004 16:12
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Ach dziękuję Teraz niestety już nikt nie pamięta o co chodziło na początku tego topiku

take your gun play 4 fun

Old Post 24-05-2004 16:18
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:

Jeremiaszu, poprawże se wreszcie ten swój sygnatur co to razi literówką

Old Post 24-05-2004 16:19
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Jeremiaszu, poprawże se wreszcie ten swój sygnatur co to razi literówką

Toć mój sygnatur jest w porząsiu CHyba <--nie wiem o co Wam chodziło z tym CH

A tak wogóle zastanawiam się drogi ssaku kopytny dlaczego jeszcze po 3kroć nie obśliniłeś całego tematu?

A i jeszcze jedno, nie wiem czy taki szczegół kogoś zainteresuje wśród roztrząsanych zagadnień ale włanie ratio na boardzie mi podskoczyło --> jużem jest veteran ogre

Old Post 24-05-2004 16:59
Nosferatu
Skilled (Knight)

przepraszam,na Grunwald to w tą strone?

Old Post 24-05-2004 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nosferatu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nosferatu Znajdź więcej post'ów przez  Nosferatu Dodaj Nosferatu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nosferatu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
SLS=Szanuj Ludzi Spawnująch ;D

Znajdź brakujące literki

quote:
A tak wogóle zastanawiam się drogi ssaku kopytny dlaczego jeszcze po 3kroć nie obśliniłeś całego tematu?

żeby nir było, że się opuszczam w boardowych obowiązkach:

ptuj-ptuj-ptuj

tak na marginesie dodam, że nie optujałem wcześniej bo to już nudne jest...

Ale wciąż czytam

Old Post 24-05-2004 17:44
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Znajdź brakujące literki

No można zamienić literki "wn" na "m"
Albo jeszcze co innego: jakbym dostał zestaw literek do wyboru to bym pokombinował

Old Post 24-05-2004 18:34
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
No można zamienić literki "wn" na "m"
Albo jeszcze co innego: jakbym dostał zestaw literek do wyboru to bym pokombinował

kopyta opadają

Old Post 24-05-2004 18:46
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
kopyta opadają

Old Post 24-05-2004 19:08
tmat
Elite (Fiend)

Drogi pyszny misiu. Nie będę już odpowiadał na Twoje pytania poniewaz poza nowymi inwektywami nic one nowego do sprawy nie wnoszą. Po prostu nie chce mi sie cały czas udowadniac że ziemia jest okrągła osobie która twierdzi ze mimo wszystko jest inaczej.
Dodatkowo, oskarżyłeś mnie o złe zarządzanie liga co nie ukrywam że zabolało ponieważ starałem sie najlepiej jak to tylko było możliwe godzic i rozdzielac wszystkich. W związku z tym jeżeli nie przedstawisz tu na tym forum jakiejś chocby jednej sytuacji, choćby jednego meczu jakiegokolwiek klanu która przeszkadzała w rozegraniu w duchu sportowej rywalizacji i w duchu zasad fairplay tego spotkania, to kategorycznie żądam od Ciebie przeprosin !!!!
Co do Twoich postów od teraz każdy post w którym obrazisz kogokolwiek uzywając przekleńst lub wyzwisk, bądz strasząc kogokolwiek pobiciem( do dzis jestem w szoku po tym jak oznajmiłeś że czekasz na zlot tylko po to aby pobić vava za to że nie zgadzał sie z Toba w dyskusji na forum) zostanie wykasowany !!!!

Old Post 24-05-2004 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Tak wogóle to ten topik mógłby zostać zamknięty (i pewnie byłby - ale posądzono by pewnie moderatora o unikanie "dyskusji"). Od dawna już nie toczy się rozmowa na temat a pada mnóstwo wyzwisk i szkalowania.

Old Post 24-05-2004 19:47
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Tak wogóle to ten topik mógłby zostać zamknięty (i pewnie byłby - ale posądzono by pewnie moderatora o unikanie "dyskusji"). Od dawna już nie toczy się rozmowa na temat a pada mnóstwo wyzwisk i szkalowania.

popraw tę sygnaturę!!!

Old Post 24-05-2004 19:50
dżery
Elite (Fiend)

quote:
popraw tę sygnaturę!!!

Dalibóg nie mogę pojąc gdzież tam można ją poprawić? Toż ona pierwyj sort jest
Proszę o dodatkowe (wogóle jakieś ) wskazówki, chyba mam trudności ze złapaniem tropu

Old Post 24-05-2004 19:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:27.    Strony (10): « First ... « 7 8 [9] 10 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions