Yogas
Elite (Fiend)

|
|
quote: Napisane oryginalnie przez Cierń
O przepraszam przepraszam ja o tym bugu dowiedzialem sie max 3 tygodnie temu i nigdy go nie wykorzystywalem i napewno nikt z Pixcom2 tego nie robił recze za to glowa ,sami nie raz bylismy oburzeni tym jak w cb przeciwne ekipy non stop stosowaly ten bug,teraz wszystko jasne Tomku dlaczego podejrzewales nas o stosowanie tego buga ,Yogas Ci o tym powiedzial (zapewne sie mylil,ale kazdy ma prawo do pomylek,w kazdym badz razie nie gniewam sie na niego za to ,ze tak pomyslal) a Ty juz sobie wydedukowales ,ze na kazdym meczu takie rzeczy robimy (choc tak naprawde nawet przez mysl nam to nie przeszlo).
Muszę Ci odpowiedzieć.
Więc tak;
Graliśmy jakis czas na Waszym serwerze mape Tunel Trouble. W srodkowym (nazwijmy go krótkim) tunelu siedziały dwie osoby i jeśli dobrze pamietam, był to LM i Jerry, a ja do tej dwójki dochodziłem. natomiast w dolnym tunelu(długim łączącym bazy) w strefie siedział Konrad. Zaszedłeś Konrada i zaszlachtowałeś Go nożem, a po chwili od Twojego noże padły dwie kolejne ofiary; LM i Jerry, a ja wbiegając do strefy dostałem z Car-a. Tak ja pamietam tę sytuacje. Wiem natomiast, że jest to możliwe dzięki bugowi, ale o tym dowiedziałem się niedawno. Nie ukrywam, że w danym momencie wydawało mi sie to conajmniej dziwne
A co do wypowiedzi laczka na temat VAV-a i przechodzenia przez sciany.
Jeden z graczy(zaznaczam, że nie z naszego klanu), podal mi taka informacje. Ja w tym czasie na gorąco ją przekazałem cheaterskiemu GURU, ale po czasie(mineło kilka godzin) sprawdziłem dane miejsce i bug ten okazał sie znanym i wykorzystywanym przez wiekszość z nas przejściem przez ściane na mapie Dust Devil, koło punktu "A"
Sorry tylko za to, że jako admin klanu Pixcom2, nie byłeś poinformowany o inwigilacyjnej grupie łapaczy cheaterów
Była to wielka tajemnica  
A teraz przyjdzie głupek i przedstawi nowe(swoje) fakty, jak to obrażałem np. Ciernia za jego plecami
|