quote: Napisane oryginalnie przez grim
Dzień dobry.
Zgadzam sie z Przecinkiem. Ludzie ktorzy umozliwiaja gre w RTCW dziecku powinni liczyc sie z konsekwencjami. Gra jest brutalna i nie brakuje w niej roznego rodzaju przeklenstw, ale jedyna metoda by uchronic dziecko od podobnych sytuacji jest ograniczenie gry w RTCW.
Vikingu sam przyznales, ze wiesz jaka potrafi byc atmosfera na serverach, a mimo to nadal pozwalasz swojej corce grac. Nie bede wskazywal palcem kto tu zawinil, ale czy chcesz za kazdym razem, gdy zdazy sie cos podobnego zakladac nowy temat?
Co do zachowania Pionka to nie da sie ukryc, ze jest porywczy i nerwowy, ale ktoz z nas nie jest. Jednak wiekszosc potrafi sie opanowac, ale niektorzy nie potrafia co konczy sie wybuchami zlosci, czego nastepstwem sa przeklenstwa. Nie da sie ukryc, ze czasem kazdy z nas ma ochote powiedziec komus by spierdalal z servera - jednak jest zawsze czyms spowodowane.
Vikingu moze spytaj corke co spowodowalo, ze Pionek tak do niej powiedzial? Moze nalezy szukac winnego gdzies indziej...
Pozdrawiam
Jim
Wiesz jakos sie z toba nie zgodze. Jak jest porywczy to sa 2 rozwiazania albo niech bieze tabletki na uspokojenie , albo przestanie grac w gry ktore go stresuja bo ja wypraszam sobie obelg w moja strone . Co do tych konsekwencji to nie walcie takich text w stylu dziecko zagra w strzelanke i juz jest zle i i Bog wie co sie z nim bedzie dzialo za kilka lat. Tak na marginiesie najlepsi gracze to sa tacy krorzy zaczynaja wlasnie w wieku 8-10 lat. Chcialbym takze przytoczyc pewna rzecz ktora zauwarzylem ze w rtcw jest chamstwo na serwerach to widac ale np w takim q3 graja ludzie 1v1 gosciu przegra napisze gg nie ma zadnych wontow zadne bluzgi nie leca graja dalej a w wolfiku leca teksty ty chu... ty ped... jak mogles go nie zabic i inne tego typu
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|