Te wiesz Ares miałem cię za normalnego ale widzę, że chyba tak nie jest. Zaczęło się wszystko od tego, że napisałem, że część ligi któa mnie intersuje ne działa. No jeśli to cię tak strasznie uraziło to lepiej idź do psychiatry człowieku. Twoja krytyka mnie zasadniczo nie obchodzi. Jak jesteś taki zarobiony to się pytam - po koja robiłeś ligę? ROTFL no po co? Szanuję to co robisz ale jak czytam takie posty jak twoje to czyję, że ktoś ma ty strasznie duże poczucie właśniej wartość. Jak nie chcesz to nie rób czy ja cię zmuszma??? Jak ci sięnie chce to nie rób to twoja sprawa jest. Dziwna sprawa ale zdaje mi się, że jakby były wakacje czy coś to też byś narzekał, że coś jest nie tak - muszę jechhać odpocząć, muszę robić to, muszę zrobić tamto - a ja ci lytko (a właściwie nie tonie tylko innym) powiedziałem, że kawałek stronki nie dzizałą. Jak ci się to nie podoba to proszę bardzo wyłąduj się wygadaj wywrzeszcz to zawsze pomaga. Potem może porozmawiamy. A krytykę konstruktywną to wpisz sobie w dowód osobisty bo nie sądzę żeby napisanie twoich własnych słów było jakąkolwiek krytyką no ale jeśli ty to tak odbierasz... może masz jakieś problemy czy coś. Miałem cię za nodmrlaego cżłowieka - nawet więcej organizowałeś ligę czy coś - ql. Ale jak ty sięwielki panie aresie obrażasz za coś takiego to ja cię nie szanuję. A miałem cię za normalnego.