Hmmm
Dlaczego powstało hive ?
Dlatego że stara dobra ekipa za czasów wspaniałego serwisu z pierwszej połowy tego roku została zlana i pogryzła się przez szefów fpp.pl.
Szczególnie widać to było przez wakacje kiedy rtcw.fpp.pl sięgnął dna. I jak ktoś powie że było inaczej to jest kłamcą albo idiotą albo ślepym. Przez miesiąc wakacji na forum rtcw na fpp.pl nie zajrzał chyba ani razu moderator. Widząc to sam poprosiłem
o możliwość moderowania tego forum, ale kązdy mi mówił - po co
zaraz powstanie nowe forum. Byłem uparty poprosiłem Marka Logana o przyznanie mi moderatora. Ale nie było osoby która mogłaby mnie dodać (przez trzy tygodnie).
Nie dziwne że przeniosłem się na hive.
Zobaczcie ilu najaktywniejszych graczy na polskiej scenie RTCW pisze na hive a ile na fpp.pl. Ilu graczy z czołowych klanów i najlepszych graczy pisze na hive a ile na fpp.pl.
Ostatnio na rtcw.fpp.pl jednak zaczyna się coś dziać i życze powodzenia. Jednak nie dotyczy to boarda.
SAARI:
Hive jest na ukończeniu, praktycznie wszystkie materiały na start są przygotowane, są problemy tylko z grafiką i ogólnym engine serwisu ale to powinno być naprawione na dniach.
Co do wyglądu boarda, chyba ważniejsza jest strona merytoryczna niż grafika.
Jeśli nawet masa ludzi przechodzi na hive i pisze codziennie tam masę postów, to co będzie wtedy kiedy ruszy serwis ??
RCUBE:
Załóż swój własny board i zobacz czy ludzie zaczną masowo tam przechodzić . Początki boardu hive też nie były najlepsze