"wydaje mi sie ze jestes troche samolubny
Sorry men ale miales swoja szanse przegrales zabili cie daj grac innym. Czy to zle ze ktos byl lepszy od ciebie albo mial wiekszego farta i udalo mu sie wytrwac do konca rundy. Mnie tez to wkurwia ale jakos sie nie burze. Daj grac innym na tym to polega"
dobra spoko masz racje.
t0d:
"eh a dla mnie prawdziwa CA to CA z fizyka vq3"
juz to napisales to po co sie powtarzasz.
"a jak grasz 1v1 to ciebie juz to nie denerwooje? to oczekanie - nawet przez 10 minut? ba - czasem i wiecej?"
jak juz ogladam/czekam to 1v1 cpma a na obecnym poziomie to nie jest nudne, malo nowych ludzi w to gra bo dostaja takie baty ze im sie odrazu im sie odechciewa.
"byloby nie wygodnie co nie? no widzisz jak dla mnie machanie mycha po malym biurku jest niewygodne a tak poza tym to chodzilo mi o to misiu slodki, ze to ze ty umiesz robic rj bez skryptow, nie oznacza ze odrazu wszyscy musza grac tak jak ty miszczu chcesz - to z ta klawiatura i myszka bylo wariacja na ten temat - imialbys grac tak jak ktos inny Ci narzuci? wątpie - dla mnie gra ze zbindowanym rj jest przyjemniejsza - pomimo tego ze umiem zrobic i normalnego"
to kup sobie wieksze biruko i narazie to ty udajesz miszcza. Ja tylko mowie jak to widze.
"uzasadnij prosze"
sam sie domysl dlaczego (teraz sie spiesze a mam duzo do napisania).
"sciagnij sobie to sie nazywa albo excessive arena albo stupid mod - bedziesz mial to co chcesz"
ale ja wole pm ktory moze taki byc.
"przeciez ca nie jest do robienia efektownych fragow a z tym wygrywaniem to wlasciwie NIGDY sie nie spotkalem z gra w ktorej nie chodziloby o wygrywanie... jezeli jakas znasz to wez mi tytul zapodaj bo jestem ciekaw oki?"
no widzisz mowisz tak bo pewnie zadnego nigdy nie zrobiles. Wyobraz sobie dm6(pro), odbijasz sie od sciany, lecisz 800upsow tam przy tych slupach gdzie jest normalnie YA, skrecasz sobie w prawo i nadziewasz sie na kolesia, puszczasz mu rakiete pod nogi, odrzuca go, ty wcale sie nie zatrzymujesz tylko w odpowiednim momencie dusisz skok i nadal lecisz 800, odrzucilo go ale nie wystarczajaco, puszczasz nastepna rakiete ktora juz go fajnie wyrzuca do gory (teraz akcja dzieje sie w pomieszczeniu z mgh), koles odrzucony twoja rakieta spada ale nie dolatuje do ziemi bo zjada w powietrzu. Dla mnie CA polega jedynie na robieniu efektowych fragow bo sprawia mi to przyjemnosc, napewno wieksza niz rail przy wycofce zeby tylko wygrac. A ca daje ci wlasnie taka mozliwosc to jakby gra na ciaglym warmupie z selfdamage 0. Nie ma sie czym przejmowac jak zginiesz (no akurat jest bo bedziesz musial czekac i patrzyc jak ludzie spierdalaja bo chca wygrac).
"a ctf to co? z CA jest podobnie...." ctfa mozna jeszcze grac 4fun, niedlugo sie juz nieda... z CA bedzie podobnie...
"widze ze ty nawey nie raczyles zobaczyc prawdziwych mapek do ca - tylko ten dm6 ++ prodm6.... looknij przynajmniej ospca1..."
lol co to za roznica czy dm6 czy prodm6 na CA? ospca1 to chyba jedna z aren na ra3map1 i ta akurat mi sie nie podoba. I skad wiesz ze nie raczylem zobaczyc "prawdziwych" map do CA. Dla mnie kazda otwarta mapa jest dobra dla tego trybu. Mam sporo map do RA ale jakos niema gdzie na nich grac i o to wlasnie mi chodzilo.