Witam Dabi i Swiety
(Dabi --> Maziomir jest juz Ś.P. --> polegl pod Stalingradem dobrze chociaz ze zostal po nim Mazio w spadku )
Swiety --> zaczne od forum Hive.pl --> wiem juz jakis czas o jego istnieniu i nawet tam zagladalem czasami z ciekawosci co slychac w wielkim swiatku RTCW PL , nie rejestrowalem sie jednak bo i tak nie gralem w Wolfa - nie czulem wiec potrzeby zabierania glosu w dyskusjach. Niestety od jakiegos czasu i strona, i forum wita mnie takim ekranem:
" Not Found
The requested URL / was not found on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.26 Server at board.hive.pl Port 81"
moze wiesz co sie z nimi stalo? Nie bylem swiadkiem narodzin tamtego forum i nie wiem tez co spowodowalo taki odplyw ludzi stad tam - przeciez to forum niegdys tetnilo zyciem, a teraz wyglada jak wlasna karykatura...
Co do zalet i wad ET --> z Twoim zdaniem Swiety raczej sie zgadzam, a z pewnoscia biore je pod uwage - tutaj jednak mysle, ze przesadzasz twierdzac, ze darmowosc ET jest chyba "jedyna" jego "zaleta"!
Pierwsza rzecz, ktora mi sie rzucila w oczy to fakt "rasowosci" tego dodatku - trudno jest wziac jakis produkt i dokonac tak wielu istotnych zmian w kluczowych jego funkcjach i zachowac jego tozsamosc, glowne zalozenia i co najwazniejsze klimat, tak wiele przy okazji zmieniajac i dodajac do niego nowosci..
Nie wiem nawet czy jestem w stanie znalezc jakakolwiek analogie do tej sytuacji - jest to "tylko" dodatek - nawet nie sequel - a wszystko w nim stalo sie "swiezutkie" jak buleczki z piekarni - nadal jednak jest to RTCW od a do z.
Co do "szybkosci" rozgrywki - to co dla Ciebie jest w tym wypadku wada - dla mnie np. bedzie zaleta
Jak moze wiesz odszedlem z RTCW dla innej gry - czyli dla "America's Army". (byly tez inne powody natury osobisto-kadrowych ). AAO w porownaniu z RTCW pewnie w Twoich oczach zostala by uznana za zolwia-flegmatyka..., a skoki w nim w porownaniu z Wolfem jak olimpiada geriatyczna dla posiadaczy ocen nd. z WFu - mimo to jednak bije na glowe nie tylko RTCW ale tez moim zdaniem wszystkie inne do tej pory wydane gry sieciowe FPP i nawet nie ma drugiej w tym gatunku, ktora by zblizala sie w tej materii do niej.
Nie wiem jednak czy miales okazje pograc w AAO, zeby moc ustosunkowac sie do tego co pisze. Poza tym to forum jest nie o tej grze nie bede wiec rozwijal tematu.
Tak wiec "szybsza" rozgrywka nie dla kazdego jest magnesem, ktory przyciaga do gry - gra w RTCW wlasnie tym aspektem sprawiala mi najwiecej trudnosci dlatego tez wyspecjalizowalem sie troche w grze ze snajpa i to lubilem/ie najbardziej.
Wierze Twoim slowom, ze sprawy posunely sie dalej i teraz Ci co pozostali podniesli swoj poziom bardzo wysoko - to tylko doda mi zaciecia, zeby kazdy teamowy snajper odnotowal w swojej glowie napis "MazioPL joined to axis/allies team!" jako lampke ostrzegawcza bo mam zamiar grac tez znowu w RTCW poza ET. (celne spostrzezenie z tym powrotem ludzi do RTCW dzieki ET --> kolejna zaleta)
Nie bede komentowal kwestii taktyk czy experience - moim zdaniem te rzeczy wyjda dopiero po jakims czasie i roznie moze byc w tych tematach (to zalezy mocno od ilosci potencjalnych graczy w ET i ilosci klanow, ktore pojawia sie w tym dodatku)
Szanuje Twoja decyzje pozostania przy klasycznym Wolfie, chociaz milo by bylo czasem Cie spotkac w ET (i wielu innych graczy tez ). Ja mam zamiar czasem nawiedza Was gdzies podczas FFA ze snajpa w dloni - najpierw jednak musze troche "przetrzec" zamek mojego Mausera wybierajac troche "wolniejsze" ofiary na zachodnich serwerach - sam rozumiesz - nie chcialbym, zeby Ci co pamietaja mnie w tej roli jako przyzwoitego snajpera pomysleli teraz, ze mi ze starosci oczy zaszly bielmem
B.t.w --> nie znasz moze jakiejs odpowiedzi na ktores z moich pytan z pierwszego postu (lub miejsca gdzie ich szukac)? Za kazda wskazowke bylbym wdzieczny
pozdrawiam Was "braterskim" okrzykiem radzieckich komsomolcow: "meine Ehre ist Treue!"
ps. aaale tu pusto mimo wszystko - moze jednak ktos sie jeszcze odezwie?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|