"SEX KING i Myuminkana rzadzili team ffa na swiecie " co z tego ?? ale to nie ty, nie bron sie innymi... tak w ogole to 1vs1 na darkside duel euro polscy gracze rozwalaja czolowke z CB, wiec nie wiem czy ten zachod taki boski
byles kiedys w ogole na jedi area ?? nawet nic nie mow, bo sie zblazniasz
znam jeden jezyk ?? boze... ty genialny jestes umiesz wywnioskowac po moich postach co potrafie... wiec rok temu na olimpiadzie jakiejs z niemca bylem 40, ale to bylo w polsce, wiec dla ciebie pewnie sie nie liczy... z angielskiego tez ucze sie w szkole i mam 5 co roku + 3 lata prywatnego
a ty jestes pala i tyle wiesz o ludziach i zyciu, ze... LEM cie poprostu splawil... smog nie stworzyl strony w 4 dni, tylko ja robil duzo czasu
po co ci gg ?? ty pewnie nawet przyjaciol w polsce nie masz, bo wszyscy polacy to narod do wybicia... widac, ze stara germanistka, wpaja ci jakies poglady z drugiej wojny *****... z tego co mowisz to internet to cale twoje zycie, bo w prawdziwym swiecie sami polacy - nie bedziesz sie znizal do ich poziomu i z nimi sie zadawal, nie ?
jak dla mnie to masz kompleks jakis... pewnie bili cie w podstawowce i nadal bija i chcesz stad uciec...
i co ty ciagle z tymi modami... mowie ciagle, ze masz do tego talent, ale jako czlowiek to szkoda slow...
jak slysze twoje wypowiedzi to zaluje, ze 16 lat temu nie przyplynal do nas langenort [tak jestem za aborcja]
"Darmowy hosting w polsce phi , brak MySQL, PHP ,PERL itd 1MB haha wasz hosting jest zalosny..... nawet ludzi z polski forum na lycos zakladaja bo tu niema gdzie...." co to znaczy "wasz" ? obudz sie, mieszkasz w polsce kretynie i to jest tez twoj...
a na tym koncie od lema moge trzymac zdjecia z wakacji i nikt mnie za to nie bedzie ganiac... wiec czemu mowisz jak nie wiesz ??
PODSUMOWANIE: najlatwiej jest uciec od problemow. Takie rozwiazanie wybieraja ludzie tchorzliwi i zalosni, ale na szczescie na scenie sa ludzie, ktorzy probuja ja orzywic, urozmaicic... najlatwiej jest sie poddac. I nie mow mi, ze jestem zalosny, bo osoby, ktore czytaja topic tak o tobie mowia mi na GG.