quote: Napisane oryginalnie przez SiD|pro
(...)ale zwróccie uwage na to, że obrażacie publicznie innych i tego nie zaczoł napewno nikt z orga.
--- w tym momencie trochę się zdenerwowałem, nie lubię się powtarzać, ale na życzenie zacznę się powtarzać, tylko już nie tak grzecznie ---
JAK TO ***** NIE Z ORGA?! A moja sygna [ same as szakal - przeczytaj pacanie pierwszy post ] to nie jest rozpoczęcie? Może jeszcze wymyśliłem to że Rozz mnie zbanował, to że mi groził, może to ja napisałem te posty zamiast Razora? No ***** tak trudno to pojąć?
quote: Po dłużeszej rozmowie z NeaQuanem doszedłem do wniosku, że nie lubicie orga dlatego, że jest lepszy i dlatego że jest popularniejszy - tak to jest jak sie cały dzień myśli nad znalezieniem jakiejś dziury niżeli znaleźć nową krew.
Sory, ale po jakiej ROZMOWIE? Gdzie, kiedy? Dłuższą rozmowę chyba bym zapamiętał. Wklej loga jak możesz
quote:
Wychodzicie z założnia, że wiekszość użytkowników jest w przedziale 11-15 lat :| wcale tak nie jest, jedynie czytacie posty ludzi którzy są młodzi jeszcze i nie wiedzą wszystkiego dlatego pytają o różne rzeczy
Aha, to te wszystkie badania internetu wykonywane przez różne niezależne instytucje w tym momencie biorą w łep, bo nagle olśniony SiD odrkył że wcale tak nie jest, pogratulować tylko.
quote: my im odpowiadamy w przeciwienstwie do was.
My ich kierujemy do FAQ, rozmowa o tym już była przyokazji poprzedniej 'awantury', nie widzę sensu w ponownym roztrząsaniu tego tematu.
quote: ORG mimo iż skupia uwage tylko i wyłącznie Q3 jest odwiedzany o wiele częściej niz fpp.pl, czemu ? sami spróbujcie se odpowiedzieć ...
Sicret Service upadł bo CD Action się lepiej sprzedawało, czy to znaczy że SS był gorszy?
quote: Czemu w ogólnej dyskusji nie ma wielu tematów tak jak u was? hmm może dlatego, że na ORGu są ludzie którzy potrafią coś wiecej niż hihyśmiechy za plecami innych.
Bo u nas nie ma tylu lam które zakładają takie topici jak:
- nie działa mi klawiatura, co mam zrobić?
- zainstalowałem sobie win 2003 server i quake mi skacze, co mam zrobić?
- znalazłem fajny program ale nie umiem go obsługiwać.
...
quote: BrickBazooka nie napisał php do orga - sam też dopiero sie uczy (człowiek sie uczy całe życie a neaQuan wchłania wszystkie rozumy po przeczytaniu 2 książek),
Fajne powiedzonko, tylko nie adekwantne. Po pierwsze ja nie przeczytałem 2 książek o php, podstaw nauczyłem się na własną rękę, a teraz mam swoją biblię "PHP4. Zaawansowane programowanie" (polecam). Jeżeli Bricku chce się całe życie uczyć php to GL.
quote: dokonuje wszelkich starań do tego aby org działal poprawnie i nie jest uprzedzony do WAS jako społeczności ani jako indywidualnych osób. Więc nie wierze że nie wysłuchał opinni innych.
Ja o tym wiem, chwała mu za to. Na wasze nieszczęście jest u was wiele osób które piszą posty w poczuciu że muszą go bronić (o takie posty jak ten), to my na nie odpowiadamy. Ja do Bricka nic osobistego nie mam (patrz mój ostatni post na orgu, jeśli ciągle tam jest).
quote: I tak tylko nieliczni aktywni userzy (a raczej admini i moderatorzy bo userów dużo tu nie ma aktywnych) Mam nadzieje, że słowa te do was przemówia a nie quot'niecie je i nie zaczniecie sie polewac - zachowajcie to dla siebie i zacznijcie uczestniczac w dyskusji jak przystało na dla dziecka powyżej lat 11
Przykro mi bardzo, ale twój STEK BZDUR wcale do mnie nie przemawia, wymyśl coś lepszego
quote: ps. jestem dyslektykiem, nazywam się Paweł Majczyk, mieszkam we Erocławiu na ul. Budziszyńskiej.
Ja też jestem dyslektykem, ale mature będę pisał bez 'żołtych papierów' ponieważ chcę być postrzegany jako [ patrz post AnouaaR'a ].
quote: Nie lubie bójek i debili.
Oj to ty sie musisz nielubić
quote: Dzięki orgowi mogłem uczestniczyć w paru nockach i spotkać interesujących ludzi których notorycznie obrażacie.
A co to wnosi do tematu?
quote: MY przynajmniej nie śmiejemy sie zarazem publicznie jak i za waszymi plecami (to jak wystawienie plakatu na scianie własnej twierdzy)
Jakbym nie czytał Forum dla Redakcji, to może bym uwierzył...
quote: Zamiast myśleć jakby tu pojechać ludzi zastanówcie sie jak by ich przyciągnąć!
Trele morele, dzięki za rade...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|