quote: Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Odnosnie grania jednej osoby w różnych klanach, to jeśli obydwa klany/członkowie o tym wiedzą i na to się godzą, to wszystko jest w porządku moim zdaniem
Nie pochwalam tego co zrobił Devil, swoje zdanie na ten temat wyłożyłem wcześniej. Jednak jak ogólnie wiadomo, są/były na tym małym zasranym podwórku osoby które robiły to samo.... Nie oszukujmy się, to na tym boardzie zobaczyłem po raz pierwszy (Od Kapitano zresztą ) tajemnicze "i wcisnąłeś F5", to tutaj osoby niektóre przyznawały sie do czitowania, i to po fakcie, gdy ktoś zacytował inne rozmowy z gg. I co ? i niektóre z tych osób ciągle gdzieś grają, ciągle gdzieś są, nie mówiąc o tych, którzy próbowali czitów i się z tym nie zdradzili, a napewno są tacy. Devil był na serwerze, czitował, wspomniał o tym od razu, nic nie ukrywał. W żadnej mierze go to nie usprawiedliwia, ale czy po chrześcijańsku nie można po prostu mu wybaczyć? Już kopniaka za karę dostał To bardzo młody chłopak, gdyby mnie pierwszy raz wyszedł mógłbym być jego tatą Oburzenie Kapitano jest z wszech miar słuszne, jeno zważcie koledzy winę i okoliczności. Takie są moje całodniowe przemyślenia w tej kwestii.
Ja nigdy nie sciągałem ani nie instalowałem żadnego syfu i nigdy tego nie zrobię. Ale niszczenie chłopaka za wszelką cenę też mnie nie pasi. pozdro ! dla wszystkich grających uczciwie
ok wybaczam
btw wpadłem na zajefajny pomysł, pod koniec lipca w Wawie jest duży Lan, około 200 kompów, można by zagadać z organizatorami czy przy okazji moglibyśmy sobie zagrać jakiś mini turniej BHD wystarczy, że użyczyliby 15 kompów, co by idealnie odpowiadało meczom 7vs7+server