quote: Napisane oryginalnie przez Sniezek
Hmmm!
No nie moge.... Jesli zrobic mapki powiedzmy do gry 2 na 2, lub 1 na 1, albo kilka takich mapek, a nastepnie zrobic jakis turniej to zainteresowanie tym modem wzrosnie, i gwarantuje to. Trzeba zaczac od poczatku, a nastepnie dojsc do sytuacji ktora jest dzis, lecz z wieksza iloscia graczy. Jesli beda turnieje ludzie zaczna w to grac, bo beda grali zeby pokazac sie na turnieju. Nastepnie przyjdzie kolej na walki teamowe, bo bedzie wieksza ilosc graczy. Rozumowanie jest dosc proste i sadze ze wtedy wzystko byloby ok. Macie problem ze skladem, na lige byc moze dlatego ze chcecie miec samych najlepszych, beginerow nikt nie bierze pod uwage bo za duzo klopotu byloby , ale co do tego to nie jestem calkiem pewny bo nie znam jeszcze graczy
Sniezek, ja rozumiem to ze jestes nowy, mod Ci sie podoba i chcialbys jak najlepiej. Ale MajeS, Ottar, ja i inni od samego poczatku ustnienia UT w Polsce probujemy co mozemy zeby powiekszyc scene. Udalo sie dzieki nam postawic dobry server na ktorym gra cala Europa [CoolNet], udalo sie zmontowac silny zespol grajacy z najlepszymi europejskimi teamami, kombinujemy od pewnego czasu serwis UT.pl dla graczy [robiony przez MajeSa z prawdziwego zdarzenia]. Naprawde, Twoje plany sa bardzo piekne i wrecz pisalbym sie na organizacje takiego czegos, lecz w obecnych warunkach nie jest to mozliwe. My probujemy inaczej i jak sie uda to za pewien czas bedzie o wiele lepiej.
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|