Jezeli jest tak jak piszecie to lipa. Jezeli obcieli dzwieki tak jak mowi GuriaS to naprawde ******i sprawe. W koncu w UT glos to byla podstawa jezeli spiepszyli to, to juz mi sie 2.4 nie podoba (jeszcze tylko 1,5h i sie sciagnie
Ktos napisal cos na temat braku odglosow podczas wchodzenia po drabinie - to akurat mi sie podoba, bo jezeli chcesz to mozesz po drabinie poruszac sie po cichu i tak jest ql bo mozna sie niezle podkradac do snajperow hehe
Sprawa picmipu, hmm ciezka sprawa bo jakos teraz mam silny sprzet i wali mi picmip, ale do niedawna mialem starocia i dzieki temu parametrowi mialem jakies 20 fps wiecej, dzieki czemu moglem komfortowo grac i wiem co czuja, bo sam do niedawna tak samo sie czulem. Ale jezeli mamy dazyc do realizmu to jest to jednak nie ta droga. Brightness - ok to rozumie, ale sprawa z picmipem - troche do dupy w koncu jak ktos lubi rozmazane textury to ok.
Inaczej wydaje mi sie z nvg - w koncu to TYLKO noktowirzor i jego dzialanie juz od poczatku UT nie podobalo mi sie, bo qfa co to za noktowizor ktory powoduje ze rzeczy i playerzy swieca ?
Toz to nie noktowizor tylko radar !
Zreszta nadal tak twierdze, a nie tylko po przez to ze nie dziala tak jak w RL, a po przez to ze zbyt duzo czasu zajmoje zidentyfikowanie przeciwnika. W walce z nvg jest takie podejscie - na celownik i jak czerwony to nie strzelac. Co najmniej 1s jest tracona na identyfikacje celu. Gdy gram bez to widze -np. czerwona opaska - strzelam od razu i trup (albo on albo ja
Moim zdaniem moglo by nvg nie byc w ogole.
Narazie bazowalem na tym co Wy popisaliscie i waszych wrazeniach, jak sie tylko mi sciagnie i przetastuje 2.4 na COOLnecie to walne swoje wrazenia z gry w Urban Terror 2.4
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|