Paowie (są tu jakie Panie, z Waszego sposobu wypowiedzi wnioskuję że nie) widzę że musimy sobie wyjaśnić pare spraw.
- [SPECNAZ]RoL - jeśli z mojego powdu Ciebie zatkało albo sie zaksztusiłeś to bardzo przeraszam, ale nie to miałem na calu pisząc posta.
- JeloneK - Ty przyajcielu bardzo szybko zmieniasz zdanie, raz jesteś po mojej stronie raz przeciw mnie. Proszę Ciebie o zajęcie stanowiska bo nie wiem czy Ciebie mam bronić. Pamiętaj że osoby które są ze mną zawsze mogą liczyć na moją pomoc i wsparcie finansowe.
- bisonek - To JeloneK powiedział że ja mam taki komputer, nie wiem skąd ten Pan ma takie informacje, ale są one nieprawdziwe. Komputer używam nie do gierek ale do biznesu. Tak tak prosze Państwa komputer używam do BIZNESU. Dziękuję za miły dzień, miło go spędziłem i życzę Tobie równie udanego.
Jeśli chodzi o to kto ma pieniądze. W wieku 17 dorobiłem sie nowego samochodu marki Ford i nie sądze aby ktoś z obecnych osób dorównał mi tym osiągnięciem. Pieniądze pochodzą od mamy a nie od taty, pomyłka o 180 stopni, no ale coż nie mylę się Wam żeście sie pomylili bo nikt nie pytał, tylko Waszyscy żeście walili na pałe, nie było w tym nic przemyślanego, czysty srtrzał.
Zauważyłem że Wasza wrogość i złe nastawienie wiąże się z tym że wybrałem zły nick Waszym zdaniem. Tak u Was Polaków to mi się podoba i szanuję to że nie chcecie być czyimś poddanym i kogoś słuchać i chwała Wam za to bo to w Polsce cenię najbardziej, czyli Niezależność. Nicku nie zmienię bo mi się on podoba i już.
Przed chwilą też zauważyłem że macie jakiś ranking wypowiedzi. Bardzo dziękuję tym osobom którym podobał się mój post i dały mi pierwsze miajsce jak na razie mam trzy jedynki, rozumiem że jedną jedynke mam od Jelonka kiedy mnie lubiał. Pozostałe dwie osoby proszę o ujawnienie. Jak na razie prowadzę, tylko nie rozumiem jednego, ale to już cicho bo powiecie że sie chwale.
Z lekka zauważam że traktujecie mnie z góry i już skreśliliście. Szkoda moje serce nie jest z tego faktu zadowolone ale jakoś to przebolę.
Zyczę miłego dnia i traktujmy się z szacunkiem.
Powodzenia w życiu.