forum ? tam nikt nie zyje ;P
Strony nie ma bo gracz.net zamknol wszystkie udostepnione konta :P Balu robil nowa "humorystyczna" stronke pod podanym adresem ale odbilo mu (zlamal cd z ut, skasowal z hdd krzyczac, ze ma silna wole i uwolni sie od nalogu zajmujacego mu cale dnie:P) ;) Teraz mamy konto u Pitera i tam jest domenka podciagnieta, future cos mial konczyc prace balu ale mu to srednio szlo - Kane bedzie, Kane wrzuci spowrotem kopie starej stronki :P
Najpredzej zlapie sie nas na gg albo ircu - irc.quakenet.eu.org #ut.best
Obecni ludzie to - ja (wakacje, wracam za tydzien-dwa), vegetto (wraca z wyjazdu ok 13 sierpnia), punish i stadko nowych: mlo, future, cage, mistrz (ten ostatni na okresie testowym jest).
Poza tym Kane w okresie "sesji" zniknol - nawet komorka nie odpowiada :( Liczymy, ze do konca wakacji wroci. Xytrassowi wybuchl monitor ;) i czeka na nowy, hydro (hydrozagatka) pojawil sie znow na servach i ma sie do mnie zglosic, Rolek chce grac ale ma na lanie port m.in. 7777 zablokowany. Do tego dochodzi jeszcze ex-dus, ex-gl Kudlaty, ktory wlasnie doczekal sie lacza i bedzie z nami gral :P
Daveron i Shiro zaczeli grac w UT2k3 i reprezentuja tam Desperados bo BEST narazie nie ma oddzialu tej gry (Kane cos pogrywal, ja teraz duelki do WCG gram tylko).
Jak chcialbys cos pograc odezwij sie :P Szczegolnie ktos do ctfa by sie przydal bo narazie nie ma prawie kto w to grac od nas :P