Co się dzieje?! Odpowiedź jest jasna. Mamy w PLK ma przerost ambicji nad treścią. Ale dla zainteresowanych całą sytuacje postaram się opisać ze szczegółami. Więc tak;
Tak jak większość osób zauważyła, mecz składu SLS i PFT z "nie wiadomych" przyczyn nie mógł dojść do skutku. Po wielu perypetiach, Ja wraz z Badylem (w tej chwili byłym już adminem klanu PFT), ustalamy mecz na sobotę, na godziną 17-tą. W tym samym dniu na oficjalnej stronie PFT, ukazuje się następujący komunikat;
quote: Ostatni mecz tej sesji PLK
17.5.2004 19:44 Chester
Jeśli się tym razem nic nie obsunie i obie strony w końcu zdecydują się na rozegranie tego spotkania to odbędzie się on w sobotę 22 maja o godzinie 17.00.
Powodzenia Panowie!!
Dodam tylko, że w klanie PFT w danym czasie, doszło do małych zawirowań po przegranej z klanem PixCom2, a osoba z którą rozmawiałem (chodzi o Badyla), była na pierwszym miejscu w tabeli hierarchii, zaznaczona jako Admin. Poniżej przedstawiam rozmowę, w której to został ustalony termin spotkania. Rozmowa miała miejsce w poniedziałek;
quote: PFT Badyl (18:06)
Aloha ponownie nie da rady o 20 bo Tomek nie postawi serwera dopiero o 21 się da
PFT Badyl (18:06)
no sorry
Ja (18:20)
mada faka, to niech włączy wcześniej. Znowu jutro, połowa idzie na druga zmiane(tzn. na 22 do pracy) a część na 5 lub 6 rano. *****, jak mu proponowałem w wekeend wieczorem, to też nie mógł, a wiesz jak to jest w tygodniu. I tak będzie połowa z podstawowego składu, ale niech nierobi jaj.
PFT Badyl (18:21)
jeste m
Ja (18:21)
ciesze się
ty to moze na bank piatek
albo sobotye
i już
hehe
poczekaj
Ja (18:24)
20, 21, 22, 23 mamy mecze
PFT Badyl (18:24)
maraton
Ja (18:25)
mamy tak co tydzień
PFT Badyl (18:25)
to moze po tym dam wam z 2 tygodnie przerwy po takim treningu mozecie byc niebezpieczni
to czerwiec
bedzie ok
PFT Badyl (18:26)
moze 24
Ja (18:26)
w tygodniu gramy od 3 do 5 spotkań. i tak od 2 miesiecy
PFT Badyl (18:26)
tak na dokladnek
Ja (18:26)
poczekaj rozmawiam
Ja (18:28)
ja załatwie z Miłym, żeby postawił jutro o 20-tej
PFT Badyl (18:28)
ale tomka nie ma
PFT Badyl (18:29)
on konczy o 20.30
PFT Badyl (18:29)
moze na 20.30
PFT Badyl (18:30)
ok pogadam z tomkiem zamknie wczesniej sklep
i tyle
Ja (18:30)
SOBOTA 18-ta, ale juz bez zmian, ok?
sobota 22 godz 18
PFT Badyl (18:31)
potwierdzam
zadnych zmian
Ja (18:31)
tak, my mamy mecz następny o 21-ej
17
Ja (18:32)
też może być tylko ustalmy to już teraz
PFT Badyl (18:32)
ale bedziecie rozgrzania
ok
to 18 czy 17?
czyli jeszcze raz. SOBOTA, godz. 17-ta
potwierdzma
na bank
stoi
deal
PFT Badyl (18:33)
ide walnac browara
Ja (18:33)
żadnych zmian więcej, życze dobrego smaka
no to przez ten tydzine 24 h cwidzenia
manewry
Ja (18:33)
hehe
PFT Badyl (18:34)
a dzieki
moze sie wytrenujemy
Ja (18:34)
ustalamy, że jeśli się ktoś wycofa, ten daje walkowera, ok?
a planszy nie chcecie zmienic
nie, ta nam sie podoba
ok ok
Widzicie wszyscy jak się ma to do tego co jest na stronie PLK. Powoli mam dość wypocin Tomka i jego chorych, urojonych teorii spiskowych. Cała ta sytuacja utwierdza mnie w przekonaniu, że mamy doczynienia z człowiekiem, który zatracił się gdzieś pomiędzy grą 4fun, a władzą i nie bardzo rozumie, o co tu tak naprawdę chodzi. Z jednej strony bardzo źle się stało, że powstał ten topic, bo niestety, będzie to młyn na wodę Tomkowi. zaraz to się dowiemy jak to tajny agent, szpieg z krainy deszczowców wdarł się w szeregi PFT i pozamiatał skład umawiając mecz którego niby nie było, a oni uciekli do lasu, a gajowy siedzi w krzakach itd., itp. Aaaaaaaaa i jeszcze jedno! O ile sobie dobrze przypominam z pierwszej sesji ligi. to adminami ligi są liderzy wszystkich klanów(zaznaczam, że mogę się mylić, bo Tomasz ma władze absolutną)
Co do odejścia Artura-Badyla z klanu PFT i dojścia do SLS, nie będę się wypowiadał. Myślę, że motywy jego postępowania wyjaśni sam zainteresowany. Dla mojej skromnej osoby, są one zupełnie jasne i zrozumiałe. Ciekawe też, co skłoniło Rufusa do podobnego kroku???
A co do ligi... No cóż, pan i władca nie mogąc przeboleć porażki i oddalających się w zastraszającym tempie płyt JO, postanowił to co postanowił... My gramy lidze i wszystkie polskie klany do niej zapraszam. Liga ClanBase czeka! Mało tego jest liga stworzona przez naszego koleżkę Lame - 4fun. Zawsze jest gdzie pograć i bez zastanawiania się, „...czy może lepiej będzie dla nas przegrać, bo jak wygramy to i tak zrobi coś, żeby nas wykluczyć..." itp. Przytoczyłem jeden z wielu cytatów, które słyszałem z ust swojej drużyny w okresie ostatnich dwóch tygodni.
Pozdrawiam całą brać BHD
Edytowane przez Yogas dnia 23-05-2004 o godz. 09:46
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|