Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Potrzebny serwer www
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Madness
Skilled (Knight)

First Person Perspective Potrzebny serwer www

poszukuje osoby która zasponsoruje mi serwer na www o duzej pojemności z php. Oczywiscie w zamian umieszcze na mojej www jego imie lub linki do firmy ktora by sie na to zgodzila

Zapraszam na moje forum

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-04-2003 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Madness Znajdź więcej post'ów przez  Madness Dodaj Madness do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Madness prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

w takim razie ja poszukuje osoby ktora zasponsoruje mi jakis takis fajny samochodzik + oczywiscie tankowanie na koszt sponosra + wszelkie koszty uzytkowania teze na jego koszt...
nie pogniewam sie rowniez za zapas piwa do wiecznosci....

oczywiscie po spelnieniu prosby umieszce linka do jego strony lub adres tej osoby na papierzem toaletowym i podetre se ....

------------------
a tak na serio... szukaj po firmach i dostawcach a nie na boardzie .. tutaj malo co znajdziesz. GL w poszukiwaniach bo to ciezkie tak od razu zalatwic. musisz miec spora ogladalnosc itp.

Old Post 05-04-2003 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

zrob cos najpierw, nikt nie da kredytu zaufania komus o kim pierwszy raz slyszy a kto ma tylko wielkie checi

you accept (reject, respect);

Old Post 05-04-2003 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Madness
Skilled (Knight)

mam juz projekt i laya

ale nie wiem czy to go zapelniac trescia skoro i tak nie spelnie swoich planow na koncie 12 mega bez php

Zapraszam na moje forum

Old Post 05-04-2003 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Madness Znajdź więcej post'ów przez  Madness Dodaj Madness do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Madness prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

http://boo.pl

Old Post 05-04-2003 21:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
zrob cos najpierw, nikt nie da kredytu zaufania komus o kim pierwszy raz slyszy a kto ma tylko wielkie checi

Dokladnie...

Old Post 05-04-2003 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

http://www.host.sk 50MB free i takie tam

Old Post 05-04-2003 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Madness
Skilled (Knight)

juz mam serwer dzieki

Zapraszam na moje forum

Old Post 05-04-2003 23:28
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
http://www.host.sk 50MB free i takie tam

przkroczyli juz limit userow chyba :>

Madness - serwer www, to nie jest takie hop-siup

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 06-04-2003 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Madness
mam juz projekt i laya

zapodaj

Old Post 06-04-2003 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Madness
Skilled (Knight)

niedlugo moj lay bedzie mozna zobaczyc pod adresem www.mad.dat.com.pl

Zapraszam na moje forum

Old Post 06-04-2003 14:53
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
zapodaj

ale ten obecny jest taki fajny

po co go zmieniac ? :>

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 06-04-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ta
szczególnie jeśli idzie o kolorystyke

Old Post 06-04-2003 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Madness
Skilled (Knight)

Zapraszam na moje forum

Old Post 06-04-2003 16:13
Anouaar
Guest

Tak, powyzszy post byl niezbedny, i wnosi wiele swiatla do tej, jakze, fascynujacej dyskusji.

Old Post 06-04-2003 16:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Madness
Skilled (Knight)

masz racje

Zapraszam na moje forum

Old Post 06-04-2003 21:02
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

niech ktos to zamknie bo robi sie nabijarnia..

Old Post 06-04-2003 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:02.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions