Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Nowe trendy w prowadzeniu dyskusji...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Nowe trendy w prowadzeniu dyskusji...

Oto nowy sposób dyskusji wprowadzony przez „misia” na nasze kulturalne do tej pory forum. Zaznaczam że są to tylko niektóre z jego błyskotliwych wypowiedzi jednak w pełni oddające poziom osoby z jaką my tu dyskutujemy. Wiele się w historii tego forum działo, były kłótnie każdy z każdym, były słowne przepychanki, ale takim chamstwem jeszcze nikt na tym forum nigdy nie błysnął.

„Jednak jesteś mega frajer. Zakompleksiony gówniarz”
„Spodziewałem sie po tobie laczku”
„Nie wysilaj sie juz ośla łąko”
„Pajacyku na gumce”
„Czy nie kretyn?”
„jakim ścierwem jesteś”
„Ale pierd.........”
„ale ty jesteś pajac na gumce od osranych majtek”
„Ty masz cos z banią”
„powinieneś sie pierd.... na line”
„Pajacyku”
„Ale ty jesteś mega kur....”
„twoje słodkie pierdo.....”
„ty jesteś jak rozdeptane gówno”
„wyglądasz, raczej na muche gównozjadke”
„I do tego pedryl , a może pedofil”
„Żyłka, to może tobie pęka, jak cie zapinają ”
„Twoja matka ma morde” - ta wypowiedz akurat usunąłem ponieważ moja mama nie uczestniczyła w tej dyskusji i chyba nie ma sensu jej w to mieszać

A to w formie ciekawostki:
„Albo póścił bąka w stołek i go podrzuciło , dlatego nie trafił serdelkami w klawiature ” - a to już jego błyskotliwa odpowiedz na to że popełniłem błąd ortograficzny

Mam pytanie do stałych forumowiczów. Czy zgadzacie się na taką formę dyskusji nieważne jakiego tematu i kogo ona dotyczy ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-05-2004 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Nowe trendy w prowadzeniu dyskusji...

Fakt, poszło wiele niepotrzebnych ostrych słow

Old Post 25-05-2004 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Zdarzało sie ze czasem ktoś z nas wypowiadal sie w czyimś imieniu, więc i ja sobie pozwole. Otóz z tego co wiem ( od Yogasa) to nie chodziło o Twoją mame w tym poscie co usunołes. To tyle

Old Post 25-05-2004 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
„Twoja matka ma morde” - ta wypowiedz akurat usunąłem ponieważ moja mama nie uczestniczyła w tej dyskusji i chyba nie ma sensu jej w to mieszać

Napisałem dokładnie tak;

"Morde to ma twoja stara, a ja mam twarz lub jak kto woli buzie."
Bardzo Cie przepraszam za te słowa, choć nie tak brzmiały jak Ty to przedstawiłeś, ale mogły być tak odebrane. Nigdy nie pozwoliłbym sobie na obrażanie rodziców, nawet moich wrogów. Chodziło mi bardziej o twoja kobiete, ale to też duze przegięcie. Dlatego jeszcze raz szczerze przepraszam.

Dodam jeszce, że to mój ostatni post do Ciebie.

Edytowane przez Yogas dnia 25-05-2004 o godz. 20:30

Old Post 25-05-2004 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
~sfora~ ABU
Guest

Thumbs down hmmm

A ja dodam że nie zabardzo mi pasuje słownictwo i spsób zachowania jaki na forum prezentuje Yogas.
PS: Acha i jescze jedno. Niektóre osoby czytające te posty są jescze dziećmi z tego co wiem, a jeśli odpowiada ci takie wychowywanie dzieci to daj przeczytać swoje posty curce.Z tego co wiem to masz curke. Wydaje mi się że tego nie zrobisz.
PS2: Nie obraź się tylko

Old Post 25-05-2004 20:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Nowe trendy w prowadzeniu dyskusji...

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Napisałem dokładnie tak;

"Morde to ma twoja stara, a ja mam twarz lub jak kto woli buzie."
Bardzo Cie przepraszam za te słowa, choć nie tak brzmiały jak Ty to przedstawiłeś, ale mogły być tak odebrane. Nigdy nie pozwoliłbym sobie na obrażanie rodziców, nawet moich wrogów. Chodziło mi bardziej o twoja kobiete, ale to też duze przegięcie. Dlatego jeszcze raz szczerze przepraszam.

Dodam jeszce, że to mój ostatni post do Ciebie.

Chamstwo jest chamswem i nie ważne czy Twoje słowa dotyczyły matki czy żony (tym bardziej że ani jedna ani druga nie uczestniczyła w dyskusji), czy tez innego uczestnika forum(jest tego dużo). Jedno jest pewne: nigdy, powtarzam nigdy wcześniej nikt takiego gimnazjalnego chamstwa nie zaprezentował i mam nadzieje że juz nigdy nie zaprezentuje.

Co do postów do Ciebie to powiem że ten jest przedostatni, ostatni bedzie dotyczył Twoich kłamstw, ale o tym niebawem.

Old Post 25-05-2004 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Nowe trendy w prowadzeniu dyskusji...

quote:
Co do postów do Ciebie to powiem że ten jest przedostatni, ostatni bedzie dotyczył Twoich kłamstw, ale o tym niebawem.

Tomku, moderatorze, nie wywołuj kolejnej jazdy jeśli wolno o to poprosić. Ten topik naprawdę już nic nowego nie wnosi ponieważ każdy zainteresowany widział te obelgi, widział też pewno kłamwstwa któreście sobie zarzucali wzajemnie, a które chcesz teraz chyba nam znowu przypomnieć. Każdy zdążył już sobie wyrobić zdanie a kolejne posty zawierające zestaw "best of the best" z WC Topiku to bardzo prawdopodobne ognisko zapalne. Jeśli miły jest Ci spokój na tym forum to może nie wybieraj już nic z tego szamba, które zamknięto.

Old Post 25-05-2004 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez ~sfora~ ABU
A ja dodam że nie zabardzo mi pasuje słownictwo i spsób zachowania jaki na forum prezentuje Yogas.
PS: Acha i jescze jedno. Niektóre osoby czytające te posty są jescze dziećmi z tego co wiem, a jeśli odpowiada ci takie wychowywanie dzieci to daj przeczytać swoje posty curce.Z tego co wiem to masz curke. Wydaje mi się że tego nie zrobisz.
PS2: Nie obraź się tylko

Nie mam córki Ale co do reszty, to masz racje. Mam dwóch synów. Mają 17 i 13 lat

Old Post 25-05-2004 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Re: hmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez ~sfora~ ABU
(...) curce.(...)curke.

kurce
you are number one

Old Post 25-05-2004 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

pzrypomnę tylko ,że kloaka jest parę topicków niżej od tego

Old Post 25-05-2004 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

nawiązując do tematu zapytuje czemu skasowałeś mój topick?

Old Post 25-05-2004 22:29
Marko
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)

Bo jak wszystki posty SAS-owiczow byl bez sensu............pozatym pewnie cie nie lubi

Old Post 26-05-2004 07:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

no ba

Old Post 26-05-2004 08:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
Bo jak wszystki posty SAS-owiczow byl bez sensu............pozatym pewnie cie nie lubi

1.mów za siebie
2.czytaj ze zrozumieniem, topick to nie to samo co post, 3.kasowanie jednego i drugiego ma niewiele z kulturą dyskusji

Old Post 26-05-2004 08:32
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Może nie wnosił zbyt wiele albo był populistyczno-demagogiczny

Old Post 26-05-2004 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Może nie wnosił zbyt wiele albo był populistyczno-demagogiczny

aaaaaaaaaaaaaaa popłakałem się ze śmiechu

Old Post 26-05-2004 09:35
Marko
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
1.mów za siebie
2.czytaj ze zrozumieniem, topick to nie to samo co post, 3.kasowanie jednego i drugiego ma niewiele z kulturą dyskusji

no i mn9ie delikatnie pojechal............
czekaj na 2 zlocie dam ja ci popalic

Old Post 26-05-2004 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
no i mn9ie delikatnie pojechal............
czekaj na 2 zlocie dam ja ci popalic

dziękuję, nie palę odkąd papierosy nie są na kartki

Old Post 26-05-2004 12:26
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
Oto nowy sposób dyskusji wprowadzony przez „misia” na nasze kulturalne do tej pory forum. Zaznaczam że są to tylko niektóre z jego błyskotliwych wypowiedzi jednak w pełni oddające poziom osoby z jaką my tu dyskutujemy. Wiele się w historii tego forum działo, były kłótnie każdy z każdym, były słowne przepychanki, ale takim chamstwem jeszcze nikt na tym forum nigdy nie błysnął.

„Jednak jesteś mega frajer. Zakompleksiony gówniarz”
„Spodziewałem sie po tobie laczku”
„Nie wysilaj sie juz ośla łąko”
„Pajacyku na gumce”
„Czy nie kretyn?”
„jakim ścierwem jesteś”
„Ale pierd.........”
„ale ty jesteś pajac na gumce od osranych majtek”
„Ty masz cos z banią”
„powinieneś sie pierd.... na line”
„Pajacyku”
„Ale ty jesteś mega kur....”
„twoje słodkie pierdo.....”
„ty jesteś jak rozdeptane gówno”
„wyglądasz, raczej na muche gównozjadke”
„I do tego pedryl , a może pedofil”
„Żyłka, to może tobie pęka, jak cie zapinają ”

no comments.....

...caly teskst mowi za siebie.....Misiek w koncu pokazal swoja prawdziwa twarz....

no nic tylko pogratulowac inteligencji i slownictwu

Old Post 06-06-2004 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pavia_wawa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pavia_wawa Znajdź więcej post'ów przez  Pavia_wawa Dodaj Pavia_wawa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pavia_wawa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yaRan
Skilled (Knight)

Hehe!
No panie Adamie, pokazał Pan klase.

Gdzie to było na GG, czy na MOST? A moze TS?

Old Post 06-06-2004 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yaRan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yaRan Znajdź więcej post'ów przez  yaRan Dodaj yaRan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yaRan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez yaRan
Hehe!
No panie Adamie, pokazał Pan klase.

Gdzie to było na GG, czy na MOST? A moze TS?

Dzięki za uznanie Jak pamiętam Twoje wypowiedzi z TS-a, to daleko nie odskoczyłem

Jak to szło? "...przygadał kocioł garnkowi.."

Old Post 06-06-2004 12:35
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Dzięki za uznanie Jak pamiętam Twoje wypowiedzi z TS-a, to daleko nie odskoczyłem

Przyganiał Adasiu, przyganiał.
Ale niestety to co tu widać to pokazałes na forum, a na ts-ie podobno idziesz jeszcze dalej.
Twój ulubiony tekst z ts-a gdy ktoś ośmieli się "zabić" "pysznego misia" w trakcie gry to bardzo oryginalne życzenia, cytat:"aby sie Twoje dzieci bez nóg i bez rąk urodziły"
Jak cham na forum to jeszcze wiekszy na ts-ie ...

Old Post 07-06-2004 00:50
yaRan
Skilled (Knight)

quote:

No własnie przypomnij jak to szło? Faktycznie zdarzyło mi sie kogos przeklnac, chyba jak kazdemu no ale ciebie nikt niepobije! Hmmm..? To przypomnij mi cos czym kogos obraziłem? Tylko niezmyslaj! :-)

Old Post 07-06-2004 04:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yaRan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yaRan Znajdź więcej post'ów przez  yaRan Dodaj yaRan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yaRan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez yaRan
No własnie przypomnij jak to szło? Faktycznie zdarzyło mi sie kogos przeklnac, chyba jak kazdemu no ale ciebie nikt niepobije! Hmmm..? To przypomnij mi cos czym kogos obraziłem? Tylko niezmyslaj! :-)

Nie mam ochoty z tobą, nastepny zakłamańcze-sklerotyku rozmawiać. Widze, że znalazłeś sobie sprzymierzeńca Ja nie będę w odróżnieniu do ciebie pisał jak i kogo obrażałeś. A ty jak coś komuś przekazujesz i wyciągasz następne brudy klanowe na światło dzienne, to przekazuj w orginale, bo aż się ciśnie na usta, "...co głupi nie usłyszy, to zmyśli...". A na temat kultury, to akurat ty nie powinieneś wogóle zabierać głosu. Dlaczego? Może tak; -Po twoim dziwnym odejściu z klanu, (wszyscy byli zaskoczeni tą decyzją), pisali do ciebie, pozdrawiali w grze itp. No niestety, tu słoma wyszła zbutów i nawet nie potrafiłeś odpowiedzieć "cześć" swoim byłym "towarzyszą broni". Sprzedaj jeszcze nasze taktyki w grze itp rzeczy I tak mamy nowe, więc zbytniej szkody nie wyrządzisz

Old Post 07-06-2004 07:22
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Przyganiał Adasiu, przyganiał.
Ale niestety to co tu widać to pokazałes na forum, a na ts-ie podobno idziesz jeszcze dalej.
Twój ulubiony tekst z ts-a gdy ktoś ośmieli się "zabić" "pysznego misia" w trakcie gry to bardzo oryginalne życzenia, cytat:"aby sie Twoje dzieci bez nóg i bez rąk urodziły"
Jak cham na forum to jeszcze wiekszy na ts-ie ...

To akurat nie jest moja wypowiedź Ale widze, że lubisz mieszać do rozgrywek mame, dzieci itp Taaaa, ja wiem jak to mogą odebrać inni. Szkoda tylko, że nie polega to na prawdzie.

Old Post 07-06-2004 07:29
Longbow
The Emperor Sleeping

wymiękam... znowu się zaczyna bezsensowny kat...
chłopaki opanujcie się... umówcie się na GG, będziecie mogli sobie pogadać ile wlezie, nie będziecie nikogo męczyć swoimi nikogo poza wami nie interesującymi pogawędkami...

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 07-06-2004 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions