Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Chrrrrrrrrrrrr
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Arrow Chrrrrrrrrrrrr

Hej.

Proste pytanko - o której chodzicie spać? Było już o wstawaniu a teraz o spaniu niech będzie =]
<Około 01:00 najczęściej ostatnio>

Jak tam ze spaniem w dzień macie na to czas?
<ja lubię sobie około 12 pospać z godzinkę lub około 16>

Umiecie spać w pociągach/autobusach?
<Ja akurat umiem, ale znam kumpli co nie mogą poprostu>

Co sprawia iż szybko zasypiacie?
<Miękkie łużko i łagodna muza w tle>

Jakie formy budzenia lubicie?
< Pocałunek w czółko =]>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-09-2001 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Chrrrrrrrrrrrr

klade sie miedzy 23:00 a 5,6 rano roznie bywa :/ czasem jak mnie cos wciagnie, to nie puszcza az do rana
szybko zasypiam - dzieki zielonej herbacie... nie wiem czemu
formy budzenia - hmm... nie mam ulubionych. wole dlugo spac

Old Post 30-09-2001 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
1 - Proste pytanko - o której chodzicie spać?
2 - Jak tam ze spaniem w dzień macie na to czas?
3 - Umiecie spać w pociągach/autobusach?
4 - Co sprawia iż szybko zasypiacie?
5 - Jakie formy budzenia lubicie?

Duzo pytan - to lubie

1 - roznie bywa Zanim podlaczylam neta do domu potrafilam o godzinie 21/22 byc w lozku czasem chyba ze jakis film sie z rodzinka ogladalo... Teraz jednak to czasem wcale nie ide spac ale najlepszy wariant jaki opracowalam to isc spac ok 3 w nocy i spac do 10 - jestem wyspana i w ogole wtedy Ale jescio sie zobaczy jak to bedzie w trakcie studow

2 - nie spie zazwyczaj w dzien chyba ze nocke zarywam - np tak jak ostatnio gdy wrocilismy z Gazim z nocki huehue

3 - to zalezy od stopnia zmeczenia zazwyczaj lubie ogladac to co sie dzieje na zewnatrz ( znikajace krajobrazy ) ale czasem jak jestem zmeczona to zasypiam....

4 - zmeczenie zazwyczaj leze w lozku , przewracam sie z boku na bok albo o czyms mysle... nie potrafie jakos szybko zasypic chyba ze zmeczona jestem

5 - Jak mi ktos przystawi gwizdek do ucha i mocno dmuchnie a tak serio to chyba kazdy lubi byc budzony milutkim dotknieciem kochanej osoby ( kurka tego jeszcze nie testowalam ale wiem ze byloby milo ) ... niestety najczestrze budzenie jakie mam to glos mamy albo taty - "Aga! wstawaj! pomoz przy sniadaniu!"

Old Post 30-09-2001 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Zapomiałem dodać iż dobrze mi się zasypia przy włączonym telewozorze i jakimś nudnym programie, wystarczy że się połorzę i zasypiam =]

W ogóle mam taką umiejętność że wszędzie zasnę i to szybko, praktycznie w każdych warunkach, i się wysypiam hehe =]

Old Post 01-10-2001 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Re: Chrrrrrrrrrrrr

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
2 - nie spie zazwyczaj w dzien chyba ze nocke zarywam - np tak jak ostatnio gdy wrocilismy z Gazim z nocki huehue

czy tylko ja nie wiem kto to Gazi ?

quote:
a tak serio to chyba kazdy lubi byc budzony milutkim dotknieciem kochanej osoby ( kurka tego jeszcze nie testowalam ale wiem ze byloby milo )

mhm, milo sie obudzic, zaspanym glosikiem powidziec 'czesc', poprawic kolderke... rozmarzylem sie

Old Post 01-10-2001 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Re: Re: Re: Chrrrrrrrrrrrr

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
mhm, milo sie obudzic, zaspanym glosikiem powidziec 'czesc', poprawic kolderke... rozmarzylem sie

Powiedzieć 'czesc kochanie' jak już =P

Miło by też było samemu wstać wcześniej, delikatnym pocałunkiem w czółko obudzić ukochaną i przynieść jej śniadanko do łużka =]

Old Post 01-10-2001 00:31
DEiMOss
sharimurai

[001] - o ktorej chodzicie spac?
Nie popadam w rutyne i zasypiam albo o 22:00 albo o 7:00. Zalezy od nastroju. Chociaz wole zasypiac o 22:00 i spac ile wlezie to jednak chec pobuszowania w necie jest wieksza i zazwyczaj zasypiam o 2:00. KOCHAM SPAC!

[002] - spicie w dzien?
Tak, szczegolnie jak zasypiam po 5:00 a budze sie o 13:00 albo jak nie spie 24h, a to sie zdarza dosc czesto. Jak zasne o 15:00 to spie do 20:00-22:00.

[003] - umiecie spac w pociagach/autobusach?
Jak jestem "zajebiscie" zmeczony to spie jak dziecko nawet na golej ziemi w zimie Ogolnie to nie lubie spac w pojazdach komunikacji miejskiej, wstydze sie...

[004] - co sprawia, iz zasypiacie szybko?
Zmeczenie. Muza mi nie pomaga, a czasami wrecz przeszkadza, lozko moze byc bylejakie. Aha i cieplo, jak jest mi cieplo [nie goraco] to szybciej zasypiam. Zmeczenie + cieplo = murowany sen na bite 10h

[005] - jakie formy budzenia lubicie?
Nie lubie sie budzic sam w pokoju/domu, czuje sie jakos-takos, przygnebiony. Niestety takie wstawanie jest mi ostatnio dane... czasami ma to swoje plusy, niestety bardzo zadko.

Old Post 01-10-2001 00:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
1- czy tylko ja nie wiem kto to [b]Gazi ?
2 - mhm, milo sie obudzic, zaspanym glosikiem powidziec 'czesc', poprawic kolderke... rozmarzylem sie

1 - Gazi c'est Gazor lider klanu tC z Q3 ... nie pisze na "o niczym konkretnym w sumie" i nie wiem czy kiedys zacznie

2 - Nie podejrzewalam tramwajq, ze potrafisz byc taki romantyczny ale jak to mowia czlowiek uczy sie przez cale zycie

Old Post 01-10-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Re: Re: Re: Chrrrrrrrrrrrr

quote:
2 - Nie podejrzewalam tramwajq, ze potrafisz byc taki romantyczny ale jak to mowia czlowiek uczy sie przez cale zycie

gh... sam nie wiem, ale to byl bardzo mily komplement thx

Old Post 01-10-2001 20:59
ZimZum
Nieśmialy abstynent

8-]

moj idolu

Old Post 01-10-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Sen... najpiekniejsze uczucie swiata

Old Post 02-10-2001 01:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Sen... najpiekniejsze uczucie swiata

tiaaaa, nieprzerwany z rana

Old Post 02-10-2001 01:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

jest jedna rzecz ktora na pewno wiem
ta ktora kocham byla kiedys moim snem

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 02-10-2001 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

1. O której chodzicie spać?

Zazwyczaj kolo polnocy, czasem wczesniej.

2. Jak tam ze spaniem w dzień macie na to czas?

Czasami, ale bardzo bardzo rzadko... Zazwyczaj jak wroce zmeczony z budy i nie mam nic ciekawego do roboty, a komp jest zajety

3. Umiecie spać w pociągach/autobusach?

Tu sa dwa warianty odpowiedzi:
I. - zwykly dzien. Nie. Podobnie jak Deimoss wstydze sie tak spac Poza tym nie poruszam sie za wiele za pomoca komunikacji miejskiej (tym bardziej pociagami) na co dzien...
II. - wycieczka. To zalezy. Najczesciej jest tak, ze jak jedziemy do celu wycieczki to jest co robic, nikt nawet o spaniu nie mysli. Tymczasem podczas powrotu 3/4 (albo i wiecej) autokaru (zazwyczaj) slodko kima... A mowie tu o wycieczkach w nasze kochane polskie gory, po ktorych uwielbiam chodzic z ekipa SKKT z mojej szkoly (Szkolne Kolko Turystyczno-Krajoznawcze - ok. 15 osob - tak malo liczne wycieczki r0x!)

4. Co sprawia iż szybko zasypiacie?

Ja rzadko szybko zasypiam. Tylko wtedy jak jestem strasznie zmeczony... Najlepiej mi sie zasypia samemu w ciemnym pokoju przy jakiejs gotyckiej muzyce...

5. Jakie formy budzenia lubicie?

Hmm... poniewaz nie mam osoby, ktora by mnie mogla calowac czule w czolko (no bo ani starszym ani bratu nie pozwole ) uwielbiam budzic sie sam. Zazwyczaj wstaje ok. 7:00 przed wyjsciem do szkoly, teraz jest akurat taka pora, ze jest zarabiscie szaro za oknem... Wlaczam sobie jakas lagodna muzyczke (ostatnio dorwalem idealna do tego celu plyte Liv Kristine - [i]"Deus Ex Machina"[/b] - taka lekka, delikatna... w sam raz) i sie sennie przygotowuje do budy...

Old Post 02-10-2001 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACOREK
Rąbnienty uczeń

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Hej.

Proste pytanko - o której chodzicie spać? Było już o wstawaniu a teraz o spaniu niech będzie =]
<Około 01:00 najczęściej ostatnio>

Jak tam ze spaniem w dzień macie na to czas?
<ja lubię sobie około 12 pospać z godzinkę lub około 16>

Umiecie spać w pociągach/autobusach?
<Ja akurat umiem, ale znam kumpli co nie mogą poprostu>

Co sprawia iż szybko zasypiacie?
<Miękkie łużko i łagodna muza w tle>

Jakie formy budzenia lubicie?
< Pocałunek w czółko =]>

1)Ok. 1-2 nad ranem
2)Nie mam na to czasu
3)Należe do tej samej grupy co twoi kumple
4)Ok.1-2 jak się położe to jnic mnie nie powstrzyma od snu
5)Też tak sądze

Old Post 03-10-2001 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Zwykle chodze spac o 23 - 24 bo niechce mi sie wlasciwie siedziec do pozna nad kompem,w dzien roznie to bywa zalezy od tego czy jestem zmeczony czy nie, w przybytku mpk nie sypiam wogole a to dlatego ze rzadko nimi jezdzeNajbardziej lubie sie sam budzic a budze sie najszybciej rano jak wiem ze sobie wstane starsi w pracy wlacze muze i zapale peta przed wyjsciem do szkoly...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 03-10-2001 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
1)Ok. 1-2 nad ranem

1,2 to ledwo pozny wieczor ;D

Old Post 03-10-2001 21:35
DEiMOss
sharimurai

quote:
1,2 to ledwo pozny wieczor ;D

Yea, troche dziwnie brzmi to 1-2 nad ranem

Old Post 03-10-2001 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

to wlasciwie wczesne popoludnie

Old Post 03-10-2001 21:58
gazi
podróżnik

1- Proste pytanko - o której chodzicie spać?
2 - Jak tam ze spaniem w dzień macie na to czas?
3 - Umiecie spać w pociągach/autobusach?
4 - Co sprawia iż szybko zasypiacie?
5 - Jakie formy budzenia lubicie?

1- W Wakacje to nawet siedzialem do 2 lub 3 , ale obecnie mam ambitny plan klasc sie spac przez 1:00. Wstaje jak cala rodzina ok 7:00
2 - Heh , ciezko znalezc wolna chwile - w szkole od 10 do 18 , potem obiad , potem troche nauki , a potem wieczorkiem komp
Ale bede probowal pospac sobie na wykladach
3 - Mam niezlego skilla w spaniu w podrozy - ale zazwyczaj potem wygladam jak po trzech nockach przy kompie i mam glos jak po 10 piwach. Ostatnio jestem wyczwiczony w spaniu w pociagach (zwlaszca polecam te z/do koszalina) , kladac sie na 4 siedzeniach
4 - Zatykam sobie nos i przerwa w doplywie tlenu do mozgu powoduje ze niewiem co sie dzieje i najwyrazniej spie...
5 - Nic nie budzi tak dobrze jak porcja ostrego metalu o 7 rano. Polecam

>>>czy tylko ja nie wiem kto to Gazi ?
to Ja . Gazi-chan

Old Post 03-10-2001 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:

za oknem... Wlaczam sobie jakas lagodna muzyczke (ostatnio dorwalem idealna do tego celu plyte Liv Kristine - [i]"Deus Ex Machina"
- taka lekka, delikatna... w sam raz) i sie sennie przygotowuje do budy... [/B]

Hmm..czy to nie ta pani ktora sobie spiewala w Theatre of Tragedy ?
Sweep bardzo chetnie lykne od ciebie te plytke , ale to na prv...

Old Post 03-10-2001 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
1- W Wakacje to nawet siedzialem do 2 lub 3

wow ja zwykle kladlem sie kolo 6-7... albo pozniej. fajnie pojezdzic np. na rowerze o 4 rano... wypas...

quote:

u mnie zawsze idzie cala noc. fajnie mi sie zcasem motywy wbijaja do snow

Old Post 03-10-2001 22:17
DEiMOss
sharimurai

quote:
[...]
[...]

Heeh, ja slucham tego na co mam ochote, nie zeby zawsze jakis metal. Zalezy w jakim nastroju sie budze. Ostatnio puszczam zaraz po obudzeniu Snot - Snot albo Nickelback - This Is How You Remind Me, zajebiste, calkiem inne od siebie kawalki.
A co do pory zasypiania to juz sie wypowiadalem

Old Post 03-10-2001 22:24
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja z rana lubie posluchac Tab Two
taki fajny acid jazz

Old Post 03-10-2001 22:25
alienzero
KOSZ

A ja slucham tylko mamy i Radia Zet

a tak na serio to OST Matrix nadal rzadzi... jak krolewskie

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 04-10-2001 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Hmm..czy to nie ta pani ktora sobie spiewala w Theatre of Tragedy ?
Sweep bardzo chetnie lykne od ciebie te plytke , ale to na prv...

Ta sama, nie inna. Z tymze ona nadal spiewa w Theatre Of Tragedy. Tak btw. to przy ToT tez sie lubie budzic, najbardziej przy plycie Aegis... Na drugim miejscu stoi ich pierwsza plyta, Theatre Of Tragedy, dalej jest druga - Velvet Darkness They Fear, nastepnie Musique (troche trwalo zanim przyzwyczailem sie do ich nowego stylu... ale kiedy juz to nastapilo to naprawde mi sie spodobal) a na samym koncu, daleko, daleko znajudje sie EP A Rose For The Dead... Zastanawiam sie jak bedzie wygladalo ich nowe wydawnictwo, ktore rzekomo ma byc powrotem do starego dobregu Teatru Tragedii...

A co do plytki to zassij sobie z audiogalaxy.

Old Post 04-10-2001 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:51.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions