Pa
No i stało się. Nadszedł koniec mojego bytowania tutaj, większość pewnie i tak nie zauważy tego, że mnie tu już nie będzie, ale mam pewnien dług wdzięczności wobec starych dobrych kumpli których tu poznałem i dlatego te słowa piszę. Dzięki wam, że tutaj mnie przyjęliście, za to że mimo mojego "wybryku" dano mi szanse ponowną tutaj zaistnienia =] okazaliście się dla mnie łaskawi. Wiele wesołych chwil tutaj przeżyłem, kilka smutnych także. Cieszę się iż mnie tutaj w jakiś sposób zauważono, że mogłem sobie tutaj poegzystować z wami i poargumentować, powymieniać opinie. Czas spędzony tutaj z wami był dla mnie miły oraz bogaty a zarazem cenny. Część mnie tutaj zawsze zostanie. Szczególnie chciałbym podziękować następującym osobą za to że poprostu tutaj byli i sie z nimi porzegnać to właśnie dla nich to pożegnanie jest aby się nie czuli głupio że o nich zapomniałem odchodząc stąd :
giBBeR`owi - majster drugiego takiego jak Ty pokręconego kolo nie ma.
SweepeR`owi - dzia za miłą polemikę i wymianę poglądów.
Raptor`owi - staraj się mimo wszystko swoje topicy tutaj dawać, one kształtują tego boarda.
tramwaj`owi - SEPULTURA/SOULFLY =]
bLADE`owi - biegnij ile sił w nogach.
werido`owi - ach te pytanka.
MajeS`owi - pilnuj porządku wraz z LucaS`em.
Saari - weź rozruszaj jakoś ten board.
I całej reszcie z którą było mi dane parę słówek tutaj zamienić =]
Odchodzę z braku czasu na cokolwiek przedewszystkim, oraz ze względu na to iż uważam iż się tutaj już wypaliłem, trzeba poszukać czegoś nowego, ja się nie zakotwiczam nigdzie na długo.
Pa.