Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > OstrzeŻenie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
neRufus
Training (Enforcer)

Exclamation OstrzeŻenie

Do nie dawna, do nie dawna bo do wczoraj, do naszego klanu należal niejaki [ISAF]Olesky. Został wywalony, gdyż okazał sie kawałem buraka i jedyne co potrafi to obrażac.
Oto dowowdy:

Oleksy: (16:12)
myslisz że jak twoja stara jest lezbą to ci wszystko wolno

Oleksy: (16:09)
ciągaj lache

Oleksy: (16:03)
***u nie myty

Jego numerek GG to:1730128
Więc jeśli chcecie zobaczyć jego dane, albo sobie z nim pogadać to zaparaszam.

Koleś mi również mówił, że zaciąga sie do innego klanu mianowicie C4 (nie wiem czy to prawda). Dlatego chciałbym wszyskich ostrzec aby nie brali go do klanu. Bo to kolejny kawał gnoja, który myśli, że mu wszystko wolno.

Wiem, że ten post nic nie da, bo nie podałem jesgo WONID itd. Ale nigdy nic nie wiadomo, może ktoś z was grał z nim i ma zapisany jego dane.

Jeśli napisze tu posta jakiś debil z bluzgami,obrażając mnie, to bedzie wiadomo, że to własnie on.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-12-2001 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil neRufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do neRufus Znajdź więcej post'ów przez  neRufus Dodaj neRufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać neRufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

hehe ale cwaniaczek

GG: 1201520

Old Post 21-12-2001 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rahmi
Training (Enforcer)

Baardzo popieram.. Tempic Te Lamy ktore mysla ze na internecie mozna wszystko.. cwaniaki zasrane, Wielu podchodzi tak do tego ze skoro sa niewidoczni i dzieli ich potencjalne kilkaset kilometrow od kogos kogo mieszaja z blotem to po prostu nie maja ZADNYCH zachamowan. Osobiscie banowal bym takich lebków na kilkadziesiad dni..

Old Post 23-12-2001 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rahmi Znajdź więcej post'ów przez  Rahmi Dodaj Rahmi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rahmi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Ludzie, ale wy jestescie jebnieci. Co nas obchodzi jakis ciec, ktory ma prywatne porachunki z pojedynczymi osobami? Wezcie z takimi tematami idzcie gdzies indziej, bo mnie szlak trafia jakie wy sobie problemy robicie.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 23-12-2001 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions