Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > q3 w miescie lodzi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

q3 w miescie lodzi

Jestem nowym graczem q3a.
Nie mam w chacie internetu.
Łoję te boty i łoję (czasem odwrotnie), i nudzi mnie to już trochę.
Do rzeczy...
Czy w Łodzi ktoś gra w vq3 i miałby chęć pograć czasem
po lanie w jakiejś kawiarence (najlepiej w ścisłym centrum)
ze zbliżającym się szybko do emerytury,
ale zupełnie świeżym jako quaker graczem?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-01-2002 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Jeżeli i tak będziesz grać w kawiarenkach to możesz grać z każdym w Polsce, a może i nie tylko.
Oczywiście lanik to nie to samo co net, ale lepszy niż boty.

P.S. Widzę, że chyba już nie będę tutaj najstarszy choć pewnie dalej w ścisłej czołówce boardowych emerytów i rencistów

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 10-01-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Widzę, że chyba już nie będę tutaj najstarszy choć pewnie dalej w ścisłej czołówce boardowych emerytów i rencistów

Killertowa sie mlody robisz

btw Slawek GL & HF (z Lodzi jest ZimZum ale on w q2 gra )

Old Post 10-01-2002 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja jestem stary tylko duchem

Old Post 10-01-2002 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
EmperoR
Training (Enforcer)

hehe no ja jestem z alexa L i tez juz jestem niemlody i tez przewaznie klepie glupie boty wiec jak chcesz to napisz do mnie to moze kiedys gdzies zagramy w lodzi no chyba ze bedziesz chcial przyjechac do mnie

Old Post 11-01-2002 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil EmperoR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do EmperoR Znajdź więcej post'ów przez  EmperoR Dodaj EmperoR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać EmperoR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
schizophrenic
da madafaka lama :)

jak sie gra w lodzi??? nie kolysze?

Old Post 12-01-2002 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil schizophrenic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do schizophrenic Znajdź więcej post'ów przez  schizophrenic Dodaj schizophrenic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać schizophrenic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

trzeba miec zajebista rownowage

Old Post 12-01-2002 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Ja jestem z Lodzi umowmy sie n piotrkowskiej w ktorys dzien pokaze ci zjaebsita cafe ,mowie ci zajebista

Old Post 12-01-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Re: q3 w miescie lodzi

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

Czy w Łodzi ktoś gra w vq3 i miałby chęć pograć czasem
po lanie w jakiejś kawiarence (najlepiej w ścisłym centrum)
ze zbliżającym się szybko do emerytury,
ale zupełnie świeżym jako quaker graczem?

Ja powoli przymierzam sie do kwakowej emerytury ale jak kazdy porzadny sportowiec nie odejde do konca , zostane w sporcie jako menager , trener lub dzialacz

Byc moze cos mnie natchnie i sproboje pograc w vq3 albo wrocic do q2 no bo niestety q3 CPMA juz sie we mnie wypalilo.

Old Post 12-01-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Gazi przejdz na Ciemna Strone Mocy - Rtcw czeka ( a mi do klanu brakuje jeszcze trzy osoby )

Old Post 13-01-2002 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

juz mowilem ze rtcw sux?

Old Post 13-01-2002 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
juz mowilem ze rtcw sux?

W RTCW jeszcze nie gralem wiec sie nie wypowiadam, czekam na jakies zapowiedzi (co kolwiek) o q4 ciekawe czy ID sie pograzy zupelnie czy znowu zablyszczy

Old Post 13-01-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
juz mowilem ze rtcw sux?

czemu

Old Post 13-01-2002 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

W RTCW jeszcze nie gralem wiec sie nie wypowiadam, czekam na jakies zapowiedzi (co kolwiek) o q4 ciekawe czy ID sie pograzy zupelnie czy znowu zablyszczy

no niewiem ja jakos wieże w ID i zdaje mi sie że wypusci wymiotliwą girke

Old Post 13-01-2002 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser

czemu

nie lubie takich gier... wszystko co troche przypomina reala mi sie nie podoba (moze poza urban terror)... imho gra fpp powinna byc szybka, nastawiona glownie na bardzo szybkie podejmowanie decyzji powiazane z bardzo szybkim refleksem

Old Post 13-01-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

nie lubie takich gier... wszystko co troche przypomina reala mi sie nie podoba (moze poza urban terror)... imho gra fpp powinna byc szybka, nastawiona glownie na bardzo szybkie podejmowanie decyzji powiazane z bardzo szybkim refleksem

Dokladnie kazda proba "urealnienia" gry powoduje, ze staje sie ona coraz bardziej nudna i monotonna (miedzy innymi dlatego nie lubie CS'a).

A jesli chodzi o ID - kazdy nowy Quake robi coraz wiekrze zamieszanie na scenie - np taki q3 - niby mial zjednoczyc scene qw i q2 a jak sie okazalo stworzyl trzecia "grupe" scenowa, ktora na dodatek podzielila sie na vq3 i CPM (o podziale cpma i cpm juz nie wspomne )

Old Post 13-01-2002 13:35
Infinite
nieszczesliwie zakochany

rtcw rzadzi
kiedy i we mnie wypali sie kwak to zostanie tylko rtcw

Old Post 13-01-2002 15:47
demarcos
zdzisiu burczymucha

a ja poczekam na gf4 i qfaczka 4

Old Post 13-01-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
rtcw rzadzi

zanim sie quak wypali to rtcw...

Old Post 13-01-2002 18:37
oxygen
new challenger

quote:
juz mowilem ze rtcw sux?

potwierdzam

Old Post 13-01-2002 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

xenom to mi sie podoba bierzesz inicjatywe w swoje rece znaczy sie zamykasz topic'i jak widzisz że powoli burdel sie robi tak trzymac!

Old Post 13-01-2002 21:30
oxygen
new challenger

zawsze tak bylo

Old Post 13-01-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
rtcw rzadzi

jeden ze mna wierzy w Wolfensteina

Gierka jest naprawde swietna - mozna sie poczuc jak na prawdziwej wojnie... to nie ta "zabawa" jak w quake'ach - nie a sie na sobie tony usbrojenia i nie lata sie jak z jakims silniczkiem w tylku

Of koz nie mowie ze Quake'i mi juz sie nie podobaja - po prostu to mila odmiana po nich , cos innego a jednoczesnie fajnego - imho zarowno QUAKE'I jak i RTCW rzadza

Old Post 13-01-2002 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Ja jeszcze nie gralem wiec sie nie wypowiadam , ale gdy widzialem Mr.Mercyfula w akcji to czulem lekka zajawke i chec by zagrac

Old Post 13-01-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
mozna sie poczuc jak na prawdziwej wojnie...

no wlasnie ja dokladnie o tym mowie... to jest imho najwiekszy minus wszystkich realnych gier. jak to keidys kolega Sweep powiedzal:

"jak bym chcial miec realizm to bym sobie z siekiera na miasto wyszedl" czy jakos tak

Old Post 14-01-2002 00:44
slawek
.

EmperoR i emi - dzięki za odpowiedź!!!
Skontaktuję się z przyjemnością.

Reszta: jak pięknie się ten topik rozwinął...
RTCW - piękny ale chyba na raz.
W pełni zgadzam się z Xenonem - urealnienie gry tylko mnie razi.
Co nie znaczy że nie skoszę paru hitlerowców...

Old Post 14-01-2002 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

xen0m - wlasnie po to zrobili realistyczne gierki zeby tacy jak Sweep NIE wyszli na ulice z siekiera w poszukiwaniu realizmu tylko zeby sie wyzyli w domu na nic nieczujacych modelach innych graczy

Old Post 14-01-2002 11:58
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
...zeby sie wyzyli w domu na nic nieczujacych modelach innych graczy

niektórzy czują urazę

P.S. Wczoraj pierwszy raz pograłem godzinkę w RTCW (niestety singla) i uważam, że to całkiem fajna gierka

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 14-01-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Slawek ok to jutro o 17 pod zegarem

Old Post 14-01-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

O 17 nie da rady bo pracuję do tej właśnie godziny.
Powiedzmy o 17.30 po nowym empikiem.

Odpowiedź przesłałem jako Wiadomość Prywatną. na wszelki wypadek umieściłem ją również tutaj.

Emi - zajrzyj w swoją pocztę po szczegóły.

Old Post 14-01-2002 14:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:59.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions