Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Co jest?!?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Co jest?!?

Co jest wchodze na boarda a tu mi prezerwatywa przelatuje mi na ekaranie czy nasie modernatorzy szukaja sponsorów?!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-02-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

l00z, tego burexa mozna wylaczyc, wystarzcy rmb i odchaczyc loop

Old Post 06-02-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

To sie pokazuje tylko raz - jeden uzytkownik = jeden raz.

Old Post 06-02-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Hehe... a to gites majonez... dlaczego jeszcze mi sie to nie pokazalo? Zaraz zobacze, co nam tu panowie (i panie ) z eFPePe naszykowali

----

OK, jush widzialem...
Kul guma! Tylko co ona ma wspolnego z walentynkami? :?

Old Post 07-02-2002 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
To sie pokazuje tylko raz - jeden uzytkownik = jeden raz.

Chyba zarejestruje sie pare razy zeby to cos zobaczyc jeszcze raz

Old Post 07-02-2002 07:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a mi sie raz pokazała i juz nie ma.....kciałem zobaczyć co za komoors ale nagroy som beznadziejne.....

Old Post 07-02-2002 07:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

L00ooOOzzz DurEx r0x0r2

Old Post 07-02-2002 09:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
Tylko co ona ma wspolnego z walentynkami? :?

Oj ma ma

Old Post 07-02-2002 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Gorzej jak jednak ktos wybierze magnum

Old Post 07-02-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

[OFFTOPIC]

Saari może ty wiesz, co się stało z Gibberem i Alienem, czemu ich nie ma na boardzie?

Old Post 07-02-2002 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Gibber odszedl od boarda bo stwierdzil ze nie ma juz tu co robic. Mozesz go spotkac na ircu - #fpp.pl

XCo zas do Aliena - nie mam pojecia.. zniknal nagle i nigdzie go nie ma.

Old Post 07-02-2002 11:07
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
XCo zas do Aliena - nie mam pojecia.. zniknal nagle i nigdzie go nie ma.

Ja wiem! Ja wiem!

Dziwne pytania zadajecie, juz wszyscy wiedza, ze go OBCY porwali. Wlasciwie to On byl obcy, tylko nie chcial sie ujawniac. Alien polecial na "Melmak", gdzie ma walne zgromadzenie Rady Plemienia BipBip!.

Old Post 07-02-2002 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Wiadomosc telegraficzna z ostatniej chwili!!!

Widziano ostatnio Aliena, jak latal nowym rozowym modelem UFO gdzies po Boardzie. Za schwylanie i doprowadzenie do stanu urzytecznosci wyznaczono wysoka nagrode.

END OF MSG.

Old Post 07-02-2002 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS

Kul guma! Tylko co ona ma wspolnego z walentynkami? :?

za pare lat sie skapujesz co ma a co niema

Old Post 07-02-2002 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda
Wiadomosc telegraficzna z ostatniej chwili!!!

Widziano ostatnio Aliena, jak latal nowym rozowym modelem UFO gdzies po Boardzie. Za schwylanie i doprowadzenie do stanu urzytecznosci wyznaczono wysoka nagrode.

END OF MSG.

ja go widziałem....ale kształt jego statku w pierwszej chwili mnie zmylił....przypominał prezerwatyw....

Old Post 07-02-2002 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions