Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > A może najgorsze gry w historii?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

A może najgorsze gry w historii?

Beznadziejnie głupie, bezsensowne lub po prostu najbardziej rozczarowujące gry z jakimi mieliśmy "przyjemność" się zetknąć. I dlaczego (oczywiście...)?
Mnie osobiście najbardziej rozczarowała gra, którą "zdobyłem" ( )sobie zdopingowany mnóstwem dobrych opinii - Heroes of Might & Magic bodajże II lub III. Wymiękłem kiedy zobaczyłem grafikę. Wydała mi się śmieszna, przegadana i lukrowata... Brrr... Rozgrywka też nie dostarczyła mi dobrych wrażeń.
I druga - Doom. Rany, koleś mi pokazał, i nie mogłem się otrząsnąć długo z wrażenia, jakie na mnie wywarła. Jakieś pikselowate stwory i napieprzanie bez sensu . Kill! Killl! Kill! Doom obejrzany w zbyt młodym wieku spowodował (oprócz zmian psychicznych i nocnego się moczenia ) także ten negatywny skutek, że długo nie mogłem się przekonać do strzelanek, przez co straciłem tak gdzieś dwa latka grania w q3a Pomijam stare i idiotyczne gry typu Maraton, czy Pillars of Grendall, bo gdy je poznałem, cóż, były już stare i nie mogą startować w tej konkurencji

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-02-2002 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: A może najgorsze gry w historii?

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Heroes of Might & Magic bodajże II lub III.

Chodzi oczywiście o III . II miała o wiele bardziej klimatyczną oraz "adekwatną" grafe.

Old Post 19-02-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

nie dla samego klimatu czlowiek gra w cos
ale nie przecze ze klimat (wedlug mnie) to 80%sukcesu

naigorsza gra w jaką widzialem (nie gralem bo na samą mysl ) to chyba sims

Old Post 19-02-2002 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Z tymi Simsami to sie zgodze.....kwas na maksa.........moj kumpel to chwalil na maksa i sobie od niego wzialem....pogralem moze z 5 minut i wylaczylem..od razu odinstalowanie a niestety pozniej reinstalka kompa bo podczas odinstalowywania system mi sie roz*******il..............

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 19-02-2002 13:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

to miales ból
z tego co wiem to simsy podobaly sie dziewczynom które sie w nie zagrywaly

mój kumpel wpadal do mnie pytac sie czy ich nie mam dla swei lubei

Old Post 19-02-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Qrcze, zapomniałem o Simsach! Widocznie podświadomość zadbała o moje zdrowie psychiczne i wyrzuciła z pamięci moje próby grania w to cooś

Old Post 19-02-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Ale najwiekszy niewypal i rozczarowanie to chyba Daikatana. Wspaniale hasla reklamowe, przekladanie premiery... a efekt koncowy po prostu zalosny. Ta gra to jakies nie propzumienie.

Old Post 19-02-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Mi Daikatana bardzo się spodobała. Podróż przez różne epoki itp, fajne bronie ("średniowieczne" były najlepsze), dobra gra po LANie.

Old Post 19-02-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Diabo 2 -moze nie najgorsza bo jest naprawde dobra ale mocno mnie rozczarowala spodziewalem sie czegos innego (w zasadzie nie wiem dokladnie czego) ale koncowy efekt to nie byla gra na ktora tak dlugo czekalem. Fakt pozniej gralem w nia dlugo ale w porownaniu do D1 to to byla krotka chwila, Diablo to mit a D2 to tylko udany siklel.

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 19-02-2002 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Slawek ale ty po****** jestes. Idz sie piernicz z takimi odpowiedziami. Doom ci sie nie podoba? Dobrze, ze nie mieszkasz w moich miescie, bo ciekawe czy moje glany by Ci sie spodobaly

Old Post 19-02-2002 19:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

eh klarkash, mnie tez na poczatku sie doom nie podobal..
:-/

Old Post 19-02-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Dune (nie wiem czy dobrze to napisalem, ale chodzi o "djune" - tego niby pierwszego RTS'a) - tak tragicznej gry nie widzialem w zyciu

Z gier ktore mi sie nie podobaja - CS (bez urazy), poprostu Quake na tyle zawladnal moim umyslem, ze poza nim malo fpp mi sie podoba

Old Post 19-02-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Dune (nie wiem czy dobrze to napisalem, ale chodzi o "djune" - tego niby pierwszego RTS'a) - tak tragicznej gry nie widzialem w zyciu

Dune to byla przygodowka zdaje sie
dune 2 bylo RTS'em
ale najlepszym w historii
najwiecej czasu chyba spedzilem grajac w niego na moim 386

Old Post 19-02-2002 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ELVIS
Training (Enforcer)

Shooler jak ci sie moze CS nie podobac? Ja rozumiem Quake jest moze i przyjemny - gralem w niego kilka razy. Ale przeciez tam praktycznie chodzi tylko o jedno lecisz i walisz do wszystkiego co sie rusza bleeeeeee. Moim zdaniem CS jest najleprzy bo on jest wypadkowa dobrej wygrzewy(Quake) i realizmu (DoD). I tyle . BDW Quake i DoD tez sa ok ale to nie to samo Co do najgorszej kichy jesli chodzi o gry to moze ktos gral w Destruction Derby 2 w wersji polskiej . Juz nawet nie chodzi mi o slaba grafe i zupelnie nierealne zachowania sie samochodu ale o teksty spikera. I tu czas na kilka cytatow. Jade sobie spokojnie az tu nagle jebut w wozek jakiegos kolesia - w tym momecie spiker " WOW TOTALNA DEMOLKA, ALE JAZDA!" Troche dotkniety tak glebokim tekstem jade dalej i coz rozwalilem fure (to przez ten szok) i slysze "WOW ROZWALILES SAMOCHOD WSZYSTKO SIE JARA! TOTALNA DEMOLKA!" I to juz bylo dla mnie za duzo.

Old Post 20-02-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ELVIS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ELVIS Znajdź więcej post'ów przez  ELVIS Dodaj ELVIS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ELVIS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Zapewne wielu osobom na boardzie się naraże, ale imho to vq3.

Old Post 20-02-2002 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Slawek ciekawe czy moje glany by Ci sie spodobaly

Martensy? Podobają mi się...

quote:
Astral: Zapewne wielu osobom na boardzie się naraże, ale imho to vq3.

Ależ Astral, przecież jesteśmy liberalni na tym forum i szanujemy każdą opinię, cieszę się nawet, że zdecydowałeś się zabrać głos w tym temacie, Ty ****** ****** ******* ****** ****...!

Old Post 20-02-2002 13:54
Venotom
twardy_chomik

A mnie CS`y nie ruszają. Za bardzo próbują udawać rzeczywistość- to już wolę pójść na plac paintballowy (jak ma się własną pompkę to taniej wychodzi) :/

Old Post 20-02-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Hmm... dlugo by wymieniac, ale po kolei:
- Max Payne - oczekiwalem po tej grze duuuuuzo wiecej. Ta Gra to film interaktywny w ktorym biora udzial manekiny. Liniowa strasznie. Brak pain skins, pomniejszych bugow duzo i nuda na maksa.
- seria Test Drive - mimo ze gra sie w to niezle, to gra rozczarowuje. Na plus tylko muzyka, a reszta
- jak dla mnei wiekszosc gier "pseudo realnych" - nie lubie takich gier i juz.
- Serious Sam - Bleeeeeee!!! KICHA! Grafika i nic poza tym.

Jak cos mi sie przypomnie to jeszcze tu cos napisze.

Old Post 20-02-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

Dune to byla przygodowka zdaje sie
dune 2 bylo RTS'em
ale najlepszym w historii
najwiecej czasu chyba spedzilem grajac w niego na moim 386

nom ja sie zagrywalem w DUNE 2 na swojej amisi 600 z 2 mb (ale to byl wtedy wypas ) ta gra WYMIATALA jak na swoje czasy moze Schooler chodzi Ci o DUNE 2000 bo to byla chala na maksa po prostu poprawili grafe tej starej sprzed niemal 10 lat i to prawie wszystko

a swoja droga DUNE to dla mnie tez byla najlepsza przygodowka ten klimat te przygody ta atmosfera ciaglej kontroli a rownoczesnie brak jasnych wrogow i zdobywanie kolejnych sojusznikow jeeeeee przeszedlem ja chyba z 5 razy nawet teraz na swoim "lekko ulepszonym" PC w stosunku do czasu kiedy wyszla DUNE (wtedy to dopiero pierwsze PC startowaly )

i jeszcze jedno - HOMM3 dla mnie tez wymiatal nie wiem czemu AZ TAK zjezdzacie te gre owszem niewiele sie roznila od dwojki patrzac na skok czasu ale rzecz gustu - ja lubie fantasy i to mi sie akurat podobalo i dalej czasem se w nia pogrywam

ale tak wlasciwie caly ten topik jest subiektywny wiec jedni sie nie beda zgadzali z innymi to norma (przyklad? CS...) ale chyba o to tu chodzi?

Old Post 20-02-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez ELVIS
Shooler jak ci sie moze CS nie podobac? Ja rozumiem Quake jest moze i przyjemny - gralem w niego kilka razy. Ale przeciez tam praktycznie chodzi tylko o jedno lecisz i walisz do wszystkiego co sie rusza bleeeeeee. Moim zdaniem CS jest najleprzy bo on jest wypadkowa dobrej wygrzewy(Quake) i realizmu (DoD). I tyle . BDW Quake i DoD tez sa ok ale to nie to samo Co do najgorszej kichy jesli chodzi o gry to moze ktos gral w Destruction Derby 2 w wersji polskiej . Juz nawet nie chodzi mi o slaba grafe i zupelnie nierealne zachowania sie samochodu ale o teksty spikera.

***** CYNICAL SPACE (dawno tego tu nie bylo) *****
ojej?! jak mu sie moze nie podobac CS!? to po prostu niesamowite, przeciez CS jest taki fajny i wszystkim sie podoba!...
***** END OF CYNICAL SPACE *****

o gustach sie nie dyskutuje, nie wiem czy slyszales... wiec jesli mozna, ZALOZMY, ZE TEN TOPIK NIE OBEJMUJE SERII Q, CS'A ITP

imho wiekszosc gier .PL sux, bo np taki d2 .pl - ciagle sluchanie 'potrzebuje many!' wykonczylo juz niejednego, a nazwy stforkow ('ropa nikczemnosci' czy 'plugawy kruk') to chyba nawet wieksze przegiecie...

mnie rozczarowal dune2000 - po tylu latach potrafili tylko zmienic grafike i dodac cut-scenki... po prostu zaloba

Old Post 20-02-2002 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Alone in the Dark (2 or 3)... pomysly typu wsadzanie miesa do zegara czy strzelanie z winchestera trzy razy w srodek tarczy (a broni mialo sie wtedy kilka ) to zagadki debilne jakich bylo duzo wiecej w tej grze...

Fallout - nie wiem czemu ale jak zobaczylam te gre to pogralam 5 minut i wylaczylam... po prostu mnie nie wziela, do tego sterowanie jakies dziwne..

Wiecej grzechow nie pamietam - zazwyczaj gram w dobre sprawdzone gry

Old Post 20-02-2002 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Fallout 1 i 2 to klasyka.........naprawde total wypas...te przygody i ta fabula....super.

Diablo 2 to w sumie kicha....dobrze ze wyszedl ten dodatek bo mozna bylo zwiekszyc rozdzielczosc........Kicha

Wedlug mnie najlepsze girki PL to sa te ktore sa tlumaczone przez ruskich........te teksty poprostu rozpierdalaja

A za najlepsza gre wszechczasow uwazam BG1 i BG2....no i moze teraz jeszcze Arcanum mi sie spodobalo

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 21-02-2002 03:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

Dune2000 - kicha kicha kicha... mialem okazje sobie raz-dwa razy zagrac. tylko grafa lepsha... wiadomo po tylu latach...

AvP 2 - jakos mi poprostu nie wpadlo do gustu... ale AvP 1 bylo dopre...

-------------------

Diablo 2 - nie jest takie zle ale mogli sie lepiej postarac... stara gra i jush...

Dune 2 - ROX! przelazilem tyle razy... i sie nie nudzila... tera tylko wqurza naciskanie "m" zeby sobie szedl

CS- nie lubie, bo gram w q3

Old Post 21-02-2002 09:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
H:Rotgar
Solid Snake

Jak dla mnie sims Poza tym nie podobal mi sie SS i w zasadzie to tyle...no, moze jeszce Diablo II za mierną grafike

Old Post 21-02-2002 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil H:Rotgar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do H:Rotgar Znajdź więcej post'ów przez  H:Rotgar Dodaj H:Rotgar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać H:Rotgar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Fallout 1 i 2 to klasyka.........naprawde total wypas...te przygody i ta fabula....super.

Diablo 2 to w sumie kicha....dobrze ze wyszedl ten dodatek bo mozna bylo zwiekszyc rozdzielczosc........Kicha

Wedlug mnie najlepsze girki PL to sa te ktore sa tlumaczone przez ruskich........te teksty poprostu rozpierdalaja

A za najlepsza gre wszechczasow uwazam BG1 i BG2....no i moze teraz jeszcze Arcanum mi sie spodobalo

Fallout zgodze sie z tym ale jakos mi do gusty nie przpadl choc fainie sie gralo

co do BG widze ze mamy to samo zdanie

a gry ruskich so maksymalne i to wlasnie dzienki niedorubkom jaie robią 100% prawdy*DeSO14tOR

jesli SS to System Shock (chyba dobze napisalem nazwe ) to sie niezgodze jedena z naibardziei klimatycznych gier w iakie gralem

Old Post 21-02-2002 13:30
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Smile

no 100we Max Payne, moze jeszcze prehistoryk 1 >>>dwoojka bije go na leb

Old Post 21-02-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ

Fallout zgodze sie z tym ale jakos mi do gusty nie przpadl choc fainie sie gralo

co do BG widze ze mamy to samo zdanie

jesli SS to System Shock (chyba dobze napisalem nazwe ) to sie niezgodze jedena z naibardziei klimatycznych gier w iakie gralem

BG nie dorasta Falloutowi do wlosow pod nogami . Gierka moze i dobra ale zbyt liniowa i wolalem po raz n-ty przejsc fallouta bo BG znudzil mi sie w jakims zamku . Np.spotykam kolesia i mowi mi czy ja jestem xxx . Mysle no ktoras z odpowiedzi musi poprawna ...ale nieeee jak w najlepszych Przygodko-RPg'ach typu FF koles mowi powiedziec ze jednak jestem podobny i zaatakowac ( o charyzmie mozna zapomniec )

SS to jest to ...lepiej podlacz respirator grajac w ciemnosciach bez opcji save i na najtrudniejszym poziomie . Ta gra to po prostu..strach sie bac

Old Post 21-02-2002 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez 3Rm4C
moze jeszcze prehistoryk 1 >>>dwoojka bije go na leb

e tam, to wspaniala klasyka... tylko troche slabsza od p2

Old Post 21-02-2002 22:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

imho wiekszosc gier .PL sux, bo np taki d2 .pl - ciagle sluchanie 'potrzebuje many!' wykonczylo juz niejednego, a nazwy stforkow ('ropa nikczemnosci' czy 'plugawy kruk') to chyba nawet wieksze przegiecie...

Imho w d2 to najlepszy jest: pomiot czeluści. Masz racje co do spolszczonych gierek, ale np. Planescape Torment był IMO całkiem nieźle spolszczony.

Old Post 23-02-2002 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Serinde
Training (Enforcer)

chcialam mowic o simsach, ale powtarzac sie nie bede, wiec nawet nie wspomne.

a poza tym.. Diablo 2 mierna grafika? .. wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje ale to juz sprawa techniczna..
Poza tym wiekszosci nie podoba sie ona wlasnie dlatego, bo spodziewali sie czegos wiecej. a dlaczego sie spodziewali? Bo kazde przekladanie praemiery wnosilo ze soba nowe wyobrazenia na temat poziomu wykonania. A jak sie okazalo, ze jest to po prostu kolejna swietna gra blizzarda, a nie dar od Boga wygarniety z czelusci idealu to nagle wielkie rozczarowanie...

czy mowilam juz o simsach?

a! juz wiem! pasjanss!!

Old Post 23-02-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Serinde Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Serinde Znajdź więcej post'ów przez  Serinde Dodaj Serinde do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Serinde prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:50.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions