hmm.... wypowiem sie... na swoim przykladzie... zaczelo sie to na oficjalnym forum fallouta - kupe czasu temu - poznalem ekipe, scene itd... potem byla zmiana silnika na forum - i nowe bylo juz wielgachne i politematyczne  na dodatek do, czyli admin musial gdzies wyjechac i oddal paleczke... no, moze bez nazwisk - wtedy uderzylem i od reki dostalem modera... malo tego - stworzono tablice arcanum, ktora od razu przejalem... potem mielismy atak pseudahakera... tablica diablo poszla z dymem  przybyl wielki do - i zapytal kto sie tym zajmie - oczywiscie ze ja ! tak wiec zeby mi umozliwic dzialanie dostalem admina - i tak juz od jakiegos czasu... praiwe pol roku juz - mam to zaszczytne stanowisko na tytanie - czyli siedzibie przedewszystkim sceny fallouta i diablo...
a co zrobic zeby miec admina - heh, u nas przede wszystkim admin musi dobrze znac taka osobe... po drugie - musi ona trzymac poziom... po trzecie - znac sie na temacie ktory moderuje... po czwarte - byc czesto na forum... po piate - musi byc opanowana - bo nietety czesto nowi moderzy strasznie "szaleja"... no i po szoste - musi byc wolny etat  
no, to u nas tak to wlasnie wyglada 
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|